Cena
Velikosti

Krisline oblačila, obutev in modni dodatki

 • Katalog
 • Lista
12 izdelkov
 • Krisline Spodnji del ženskih kopalk Marsylla siva
  12,59 €
  Spodnji del dvodelnih kopalk Marsylla. Hlačke so izdelane iz modernega hitro sušečega materiala. Nekoliko višji klasičen kroj z rahlo izrezanimi hlačnicami V pasu je zarobljen predel z všito ploščato elastiko in majhen kovinski logotip. Gladek in enobarven zadnji del Bodite pozorni na preglednico velikosti Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Krisline Ženske dvodelne kopalke Laguna Red Bustier barvna
  28,58 €
  Ženske dvodelne kopalke Laguna Red Bustier. S priljubljenimi trikotnimi košaricami in nizkimi hlačkami. Kopalke so izdelane iz modernega materiala za kopalke, ki se hitro suši, podložene pa so z dodatno plastjo iz tanjšega materiala Košarice niso podložene in so brez kosti Vrvice za zavezovanje za vratom in na hrbtu Nižje hlačke imajo na prednji strani zanimive izreze Zadnja stran je gladka, enobarvna Bodite pozorni na tabelo velikosti Ustvarite popoln videz za na plažo!
 • Krisline Zgornji del ženskih kopalk Beach Red koralna
  31,19 €
  Zgornji del kopalk Marina primeren tudi za polnejše prsi. Kopalke so izdelane iz modernega hitro sušečega materiala. Košarice s kostmi so podložene z nežno plastjo druge tkanine Široke naramnice so zadaj nastavljive po dolžini Gladko sedlo Prožen obseg vsebuje všite stranske kosti Zapenjanje zadaj s kovinsko zaponko za kopalke Bodite pozorni na preglednico velikosti Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Krisline Zgornji del ženskih kopalk Beach Blue modra-zelena
  29,24 €
  Zgornji del kopalk primeren tudi za polnejše obline. Kopalke so izdelane iz modernega hitro sušečega materiala. Košarice s kostmi so podložene z nežno plastjo druge tkanine Široke naramnice so zadaj nastavljive po dolžini Gladko sedlo Prožen obseg vsebuje všite stranske kosti Zapenjanje zadaj s kovinsko zaponko za kopalke Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Krisline Ženske dvodelne kopalke Beach Bustier Colour barvna
  33,78 €
  Dvodelne kopalke s prosojnimi detajli. Kopalke so izdelane iz modernega materiala za kopalke, ki se hitro suši, podložene pa so z dodatno plastjo iz tanjšega materiala Košarice niso podložene in so brez kosti, v predelu dekolteja imitacija okrasnih trakov, ki jih s košaricami povezuje tanka plast tila Zavezovanje z vrvicami za vratom Ozek podprsni del z zapenjanjem s kovinsko zaponko za kopalke Nižje hlačke z zavezovanjem ob strani Na prednjem in zadnjem delu je pod pasom vstavek iz tila Gladka zadnja stran
 • Krisline Zgornji del ženskih kopalk Marsylla siva
  26,64 €
  Zgornji del ženskih kopalk Marsylla Primeren tudi za polnejše prsi. Kopalke so izdelane iz modernega hitro sušečega materiala. Košarice s kostmi so podložene z nežno plastjo drugega blaga Dolžina širokih naramnic se lahko prilagaja s kovinskimi drsnimi zaponkami na zadnji strani Gladko sedlo Prožna obroba vsebuje všite stranske kosti Zapenjanje zadaj s kovinsko zaponko za kopalke Bodite pozorni na preglednico velikosti Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Krisline Spodnji del ženskih kopalk Laguna Red Biki barvna
  10,39 €
  Spodnji del dvodelnih kopalk Laguna Red Bustier. Zanimivo oblikovan kroj. Nižje hlačke so izdelane iz modernega materiala za kopalke, ki se hitro suši, podložene pa so z dodatno plastjo iz tanjšega materiala Zanimivi izrezi na prednji strani Zadnja stran je gladka in modre barve Bodite pozorni na tabelo velikosti Ustvarite popoln videz za na plažo!
 • Krisline Spodnji del ženskih kopalk Beach Red koralna
  15,19 €
  Spodnji del dvodelnih ženskih kopalk. Priljubljen visok kroj! Hlačke so izdelane iz modernega hitro sušečega materiala. Nekoliko višji klasičen kroj z rahlo izrezanimi hlačnicami Prožen pas in robovi hlačnic, v pasu je našit majhen kovinski logotip Ob straneh so všite vrvice za zategovanje Gladek zadnji del Bodite pozorni na preglednico velikosti Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Krisline Spodnji del kopalk Beach Colour barvna
  12,79 €
  Spodnji del dvodelnih ženskih kopalk s prosojnimi vstaki. Hlačke so izdelane iz sodobnega materiala za kopalke, ki se hitro suši, podložene pa so z drugim slojem tanjšega materiala. Zavezovanje ob straneh Spredaj je pod pasom vstavek iz tila Gladek zadnji del Bodite pozorni na tabelo velikosti Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Krisline Zgornji del ženskih kopalk Beach Black, nepodložen, s kostmi črna
  25,99 €
  Zgornji del kopalk za polne postave. Zanesljiva opora tudi za velike prsi! Kopalke so izdelane iz prijetnega, sodobnega materiala, ki se hitro suši Nepodložene košarice so podšite z mehko drugo plastjo Široke udobne naramnice se po dolžini nastavljajo na zadnji strani Nižji sredinski del s klasičnimi kostmi Elastičen obseg ima za večjo stabilnost všite stranske kosti Zapenjanje zadaj s klasično kovinsko sponko za kopalke Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Krisline Spodnji del ženskih kopalk Marina temno-modra
  10,39 €
  Spodnji del dvodelnih kopalk Marina. Modni visok kroj. Hlačke so sešite iz prijetne pletenine za kopalke, v prednjem delu podložene s tanjšo plastjo Visok trendovski kroj popolnoma prekrije tudi malce večji trebušček Kovinski logotip na prednji stran Gladek zadnji del, brez šivov Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Krisline Ženski kombinezon Mariella sivkina
  29,99 €
  Ženski kombinezon iz prijetnega in valovitega materiala. Udobnega ohlapnejšega kroja. Kombinezon je izdelan iz viskoze in elastana, ki dodaja materialu elastičnost in mu podaljšuje življenjsko dobo Na eni rami je vstavljena čipka Kratek netopir rokav Na bokih je vstavljena vrvica za zategovanje.
Vrh