Znamke 1
Cena

Krisline oblačila, obutev in modni dodatki

 • Katalog
 • Lista
Znamka: Krisline 15 izdelkov
 • Krisline Spodnji del ženskih kopalk Beach Red
  Spodnji del dvodelnih ženskih kopalk. Priljubljen visok kroj! Hlačke so izdelane iz modernega hitro sušečega materiala. Nekoliko višji klasičen kroj z rahlo izrezanimi hlačnicami Prožen pas in robovi hlačnic, v pasu je našit majhen kovinski logotip Ob straneh so všite vrvice za zategovanje Gladek zadnji del Bodite pozorni na preglednico velikosti Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Krisline Zgornji del ženskih kopalk Marina nepodložen
  Zgornji del kopalk Marina z nepodloženimi košaricami za polnejše prsi. Kopalke so sešite iz prijetne pletenine za kopalke, v prednjem delu so podložene s tanjšo plastjo Nepodložene košarice s kostmi so sešite v obliki črke T in podložene s plastjo zračnega materiala Dolžina širokih in udobnih naramnic se lahko prilagaja s kovinskimi drsnimi zaponkami na zadnji strani Kovinsko zapenjanje kopalk na hrbtu Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Krisline Ženske dvodelne kopalke Beach Bustier Colour
  Dvodelne kopalke s prosojnimi detajli. Kopalke so izdelane iz modernega materiala za kopalke, ki se hitro suši, podložene pa so z dodatno plastjo iz tanjšega materiala Košarice niso podložene in so brez kosti, v predelu dekolteja imitacija okrasnih trakov, ki jih s košaricami povezuje tanka plast tila Zavezovanje z vrvicami za vratom Ozek podprsni del z zapenjanjem s kovinsko zaponko za kopalke Nižje hlačke z zavezovanjem ob strani Na prednjem in zadnjem delu je pod pasom vstavek iz tila Gladka zadnja stran Oglejte si tabelo velikosti Ustvarite popoln videz za na plažo!
 • Krisline Spodnji del ženskih kopalk Marina
  Spodnji del dvodelnih kopalk Marina. Modni visok kroj. Hlačke so sešite iz prijetne pletenine za kopalke, v prednjem delu podložene s tanjšo plastjo Visok trendovski kroj popolnoma prekrije tudi malce večji trebušček Kovinski logotip na prednji stran Gladek zadnji del, brez šivov Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Krisline Zgornji del ženskih kopalk Marsylla
  Zgornji del ženskih kopalk Marsylla Primeren tudi za polnejše prsi. Kopalke so izdelane iz modernega hitro sušečega materiala. Košarice s kostmi so podložene z nežno plastjo drugega blaga Dolžina širokih naramnic se lahko prilagaja s kovinskimi drsnimi zaponkami na zadnji strani Gladko sedlo Prožna obroba vsebuje všite stranske kosti Zapenjanje zadaj s kovinsko zaponko za kopalke Bodite pozorni na preglednico velikosti Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Krisline Zgornji del ženskih kopalk Beach Red
  Zgornji del kopalk Marina primeren tudi za polnejše prsi. Kopalke so izdelane iz modernega hitro sušečega materiala. Košarice s kostmi so podložene z nežno plastjo druge tkanine Široke naramnice so zadaj nastavljive po dolžini Gladko sedlo Prožen obseg vsebuje všite stranske kosti Zapenjanje zadaj s kovinsko zaponko za kopalke Bodite pozorni na preglednico velikosti Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Krisline Zgornji del ženskih kopalk Beach Blue
  Zgornji del kopalk primeren tudi za polnejše obline. Kopalke so izdelane iz modernega hitro sušečega materiala. Košarice s kostmi so podložene z nežno plastjo druge tkanine Široke naramnice so zadaj nastavljive po dolžini Gladko sedlo Prožen obseg vsebuje všite stranske kosti Zapenjanje zadaj s kovinsko zaponko za kopalke Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Krisline Zgornji del ženskih kopalk Laguna Bustier Blue
  Zgornji del kopalk s košaricami trikotnega kroja. Zgornji del kopalk je izdelan iz modnega hitro sušečega materiala za kopalke, ki je podložen s tanjšo tkanino. Nepodložene košarice, brez kosti Vrvice za zavezovanje za vratom in na hrbtu Skrbno preglejte tabelo velikosti Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Krisline Spodnji del kopalk Beach Colour
  Spodnji del dvodelnih ženskih kopalk s prosojnimi vstaki. Hlačke so izdelane iz sodobnega materiala za kopalke, ki se hitro suši, podložene pa so z drugim slojem tanjšega materiala. Zavezovanje ob straneh Spredaj je pod pasom vstavek iz tila Gladek zadnji del Bodite pozorni na tabelo velikosti Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Krisline Spodnji del ženskih kopalk Marsylla
  Spodnji del dvodelnih kopalk Marsylla. Hlačke so izdelane iz modernega hitro sušečega materiala. Nekoliko višji klasičen kroj z rahlo izrezanimi hlačnicami V pasu je zarobljen predel z všito ploščato elastiko in majhen kovinski logotip. Gladek in enobarven zadnji del Bodite pozorni na preglednico velikosti Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Krisline Spodnji del ženskih kopalk Colette Figi
  Spodnji del dvodelnih kopalk Colette Balkonette. Hlačke so sešite iz prijetnega in modernega materiala za kopalke, v prednjem delu so podložene z dodatno plastjo tkanine. Na prednji strani je učinkovit čipkast dodatek Gladek zadnji del, brez šivov Bodite pozorni na preglednico velikosti Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Krisline Spodnji del ženskih kopalk Laguna Red Biki
  Spodnji del dvodelnih kopalk Laguna Red Bustier. Zanimivo oblikovan kroj. Nižje hlačke so izdelane iz modernega materiala za kopalke, ki se hitro suši, podložene pa so z dodatno plastjo iz tanjšega materiala Zanimivi izrezi na prednji strani Zadnja stran je gladka in modre barve Bodite pozorni na tabelo velikosti Ustvarite popoln videz za na plažo!
 • Krisline Zgornji del ženskega tankini Beach Black z nepodloženimi košaricami in kostmi
  Zgornji del tankini za polnejše obline. Kopalke prilagojene potrebam polnejše postave! Kopalke so izdelane iz modernega hitro sušečega materiala. Nepodložene košarice so podložene s tankim dodatnim slojem tkanine Široke udobne naramnice so zadaj nastavljive po dolžini Nižji sredinski del s klasičnimi kostmi Klasično kovinsko zapenjanje za kopalke na zadnji strani Od prsi navzdol se rahlo razširijo, pri straneh se v zarobljenem predelu nahaja vrvica za zategovanje (sega od prsi do spodnjega roba) Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Krisline Ženske dvodelne kopalke Laguna Red Bustier
  Ženske dvodelne kopalke Laguna Red Bustier. S priljubljenimi trikotnimi košaricami in nizkimi hlačkami. Kopalke so izdelane iz modernega materiala za kopalke, ki se hitro suši, podložene pa so z dodatno plastjo iz tanjšega materiala Košarice niso podložene in so brez kosti Vrvice za zavezovanje za vratom in na hrbtu Nižje hlačke imajo na prednji strani zanimive izreze Zadnja stran je gladka, enobarvna Bodite pozorni na tabelo velikosti Ustvarite popoln videz za na plažo!
 • Krisline Spodnji del ženskih kopalk Beach Blue
  Spodnji del dvodelnih ženskih kopalk. Priljubljen visok kroj! Hlačke so izdelane iz modernega hitro sušečega materiala. Nekoliko višji klasičen kroj z rahlo izrezanimi hlačnicami Prožen pas in robovi hlačnic, v pasu je našit majhen kovinski logotip Ob straneh so všite vrvice za zategovanje Gladek zadnji del Bodite pozorni na preglednico velikosti Ustvarite si popoln videz za na plažo!

Nazadnje videno

Vrh