Znamke
Cena
Velikosti

Oblačila, obutev in modni dodatki

 • Katalog
 • Lista
Znamka: Saloos Znamka: Fila 178 izdelkov z 5 trgovin
 • Saloos Shower Oil olje za prhanje Celuline 125 ml
  Saloos Shower Oil, 125 ml, Olja za prhanje za ženske, Olje za prhanje Saloos Shower Oil koži pri umivanju zagotavlja potrebno vlaženje in nego. Po uporabi bo spet polna vitalnosti.Lastnosti:skrbno umije in očisti kožo celega telesamehča in povečuje elastičnost kožeodstranjuje umazanijokoži vrača občutek udobjaNavodilo za uporabo:Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
 • Saloos Anti-Age hialuronski serum 15 ml
  Saloos Anti-Age, 15 ml, Serumi za obraz za ženske, Serum za obraz Saloos Anti-Age je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego.Lastnosti:pomaga gladiti gubice in drobne linijeobnavlja kožo in preprečuje njeno draženjekoži vrača svežino in mladostno lepotoNavodilo za uporabo:Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
 • Saloos Pregnancy and Maternal Oil otroško olje za nego kože okoli nosu pri prehladih 10 ml
  Saloos Pregnancy and Maternal Oil, 10 ml, Posebna nega za otroke, Izdelek Saloos Pregnancy and Maternal Oil je namenjen za posebno nego otroške kože.Lastnosti:pomaga lajšati dihanjedeluje preventivno proti draženjuna koži ustvari zaščitno plastza občutljivo otroško kožoNavodilo za uporabo:Uporabljajte kadarkoli čez dan po potrebi.
 • Fila Trojno pakiranje belih nizkih nogavic FILA
  Trojno pakiranje moških nizkih nogavic FILA. Na robu logotip proizvajalca. Nizke moške nogavice Priročno pakiranje Udoben rob, ki ne tišči Pakiranje vsebuje tri pare nogavic (glejte fotografijo).
 • Fila Dvojno pakiranje belih boksaric FILA
  Priročno dvojno pakiranje belih moških boksaric FILA. Prijeten bombažni material za udobno vsakodnevno nošenje. Moške boksarice Priročno pakiranje Pletena tkanina Široka elastika v pasu Brez odprtine Pakiranje vsebuje dvoje boksaric (glejte fotografijo).
 • Fila Dvojno pakiranje črnih boksaric FILA
  Priročno dvojno pakiranje črnih moških boksaric FILA. Prijeten bombažni material za udobno vsakodnevno nošenje. Moške boksarice Priročno pakiranje Pletena tkanina Široka elastika v pasu Brez odprtine Pakiranje vsebuje dvoje boksaric (glejte fotografijo).
 • Fila Dvojno pakiranje modrih boksaric FILA
  Priročno dvojno pakiranje moških boksaric FILA. Prijeten bombažni material za udobno vsakodnevno nošenje. Moške boksarice Priročno pakiranje Pletena tkanina Široka elastika v pasu Brez odprtine Pakiranje vsebuje dvoje boksaric (glejte fotografijo).
 • Fila Dvojno pakiranje sivih boksaric z rdeče-modro elastiko FILA
  Dvojno pakiranje moških boksaric znamke FILA iz prijetne bombažne tkanine. Enostaven dizajn poudarja kontrastna elastika v pasu. Moške boksarice Priročno pakiranje Pletena tkanina Široka elastika v pasu Brez odprtine Pakiranje vsebuje dvoje boksaric (glejte fotografijo).
 • Fila Dvojno pakiranje spodnjic FILA
  Dvojno pakiranje moških spodnjic FILA iz prijetne bombažne tkanine. Preprostega dizajna. Moške spodnjice Priročno pakiranje Pletena tkanina Široka elastika v pasu Brez odprtine Pakiranje vsebuje dvoje spodnjic (glejte fotografijo).
 • Fila Dvojno pakiranje modrih spodnjic FILA
  Dvojno pakiranje moških spodnjic FILA iz prijetne bombažne tkanine. Preprostega dizajna. Moške spodnjice Priročno pakiranje Pletena tkanina Široka elastika v pasu Brez odprtine Pakiranje vsebuje dvoje spodnjic (glejte fotografijo).
 • Fila Dvojno pakiranje sivih spodnjic FILA
  Dvojno pakiranje moških spodnjic FILA iz prijetne bombažne tkanine. Preprostega dizajna. Moške spodnjice Priročno pakiranje Pletena tkanina Široka elastika v pasu Brez odprtine Pakiranje vsebuje dvoje spodnjic (glejte fotografijo).
 • Fila Dvojno pakiranje belih spodnjic FILA
  Dvojno pakiranje moških spodnjic FILA iz prijetne bombažne tkanine. Preprostega dizajna. Moške spodnjice Priročno pakiranje Pletena tkanina Široka elastika v pasu Brez odprtine Pakiranje vsebuje dvoje spodnjic (glejte fotografijo).
 • Saloos Bio Karité balzam za ustnice 19 ml
  Saloos Bio Karité, 19 ml, Balzami za ustnice za ženske, Balzam za ustnice Saloos Bio Karité je nepogrešljiv pripomoček za nego občutljive kože ustnic v vseh letnih časih.Lastnosti:globinsko vlaži in intenzivno hraniustnicam zagotavlja zaščito pred zunanjimi vplivisuhim ustnicam zagotavlja takojšnje ugodjeNavodilo za uporabo:Nanesite na ustnice kadarkoli čez dan po potrebi.
 • Saloos Bio Regenerative bio regeneracijsko olje za obraz Ylang-Ylang 20 ml
  Saloos Bio Regenerative, 20 ml, Olja za obraz za ženske, Olje za obraz Saloos Bio Regenerative predstavlja odlično nego za vaš obraz in telo.Lastnosti:učinkovito vlaži in mehčahitro se vpija in ne pušča občutka mastnostirevitalizira in upočasnjuje proces staranja kožeNavodilo za uporabo:Majhno količino olja vmasirajte v čisto kožo in pustite, da se vpije.
 • Saloos Bio Regenerative bio regeneracijsko olje za obraz Sivka 20 ml
  Saloos Bio Regenerative, 20 ml, Olja za obraz za ženske, Olje za obraz Saloos Bio Regenerative predstavlja odlično nego za vaš obraz in telo.Lastnosti:globinsko hraniugodno vpliva na ekceme in težavno kožoobnavlja in vlažiNavodilo za uporabo:Majhno količino olja vmasirajte v čisto kožo in pustite, da se vpije.
 • Saloos Bio Regenerative bio regeneracijsko olje za obraz Jasmin 20 ml
  Saloos Bio Regenerative, 20 ml, Olja za obraz za ženske, Olje za obraz Saloos Bio Regenerative predstavlja odlično nego za vaš obraz in telo.Lastnosti:globinsko hranirevitalizira in upočasnjuje proces staranja kožeučinkovito vlaži in mehčaNavodilo za uporabo:Majhno količino olja vmasirajte v čisto kožo in pustite, da se vpije.
 • Saloos Bio Regenerative bio regeneracijsko olje za obraz Tea Tree-Manuka 20 ml
  Saloos Bio Regenerative, 20 ml, Olja za obraz za ženske, Olje za obraz Saloos Bio Regenerative predstavlja odlično nego za vaš obraz in telo.Lastnosti:globinsko hraniugodno vpliva na ekceme in težavno kožoučinkovito vlaži in mehčaNavodilo za uporabo:Majhno količino olja vmasirajte v čisto kožo in pustite, da se vpije.
 • Saloos Bio Regenerative bio regeneracijsko olje za obraz Sandalovina 20 ml
  Saloos Bio Regenerative, 20 ml, Olja za obraz za ženske, Olje za obraz Saloos Bio Regenerative predstavlja odlično nego za vaš obraz in telo.Lastnosti:globinsko hraniučinkovito vlaži in mehčaugodno vpliva na ekceme in težavno kožoNavodilo za uporabo:Majhno količino olja vmasirajte v čisto kožo in pustite, da se vpije.
 • Saloos Oils Cold Pressed Oils laneno olje 50 ml
  Saloos Oils Cold Pressed Oils, 50 ml, olja za telo za ženske, Olje za telo Saloos Oleje Lisované za studena vaši koži privošči intenzivno vlažilno in obnovitveno nego.Lastnosti:hrani in neguje kožokožo pušča prožno in voljnovidno mehča kožoglobinsko vlažiNavodilo za uporabo:Majhno količino olja nežno vmasirajte v kožo celega telesa.
 • Saloos Bio Aroma roll-on – Tea Tree 9 ml
  Saloos Bio Aroma, 9 ml, olja za telo za ženske, Olje za telo Saloos Bio Aroma vaši koži privošči intenzivno vlažilno in obnovitveno nego.Lastnosti:hrani in neguje kožona koži ne pušča mastnih slediza uporabo na telesu in obrazuNavodilo za uporabo:Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Saloos Bio Aroma roll-on – Vitalnost 9 ml
  Saloos Bio Aroma, 9 ml, olja za telo za ženske, Olje za telo Saloos Bio Aroma vaši koži privošči intenzivno vlažilno in obnovitveno nego.Lastnosti:hrani in neguje kožona koži ne pušča mastnih slediNavodilo za uporabo:Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Saloos Bio Aroma roll-on – Antistres 9 ml
  Saloos Bio Aroma, 9 ml, olja za telo za ženske, Olje za telo Saloos Bio Aroma vaši koži privošči intenzivno vlažilno in obnovitveno nego.Lastnosti:kožo pušča žametno mehkohrani in neguje kožona koži ne pušča mastnih slediNavodilo za uporabo:Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Saloos Pregnancy and Maternal Oil olje za prsi 50 ml
  Saloos Pregnancy and Maternal Oil, 50 ml, olja za telo za ženske, Olje za telo Saloos Pregnancy and Maternal Oil vaši koži privošči intenzivno vlažilno in obnovitveno nego.Lastnosti:kožo pušča žametno mehkohrani in neguje kožokožo pušča prožno in voljnoNavodilo za uporabo:Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Saloos Bio Coconut Oil kokosovo olje za suho in občutljivo kožo 250 ml
  Saloos Bio Coconut Oil, 250 ml, Olja za obraz za ženske, Olje za telo Saloos Bio Coconut Oil vaši koži privošči intenzivno vlažilno in obnovitveno nego.Lastnosti:globinsko vlažikožo pušča prožno in voljnovidno mehča kožokožo pušča žametno mehkohrani in neguje kožoSestava:brez dišavNavodilo za uporabo:Majhno količino olja nežno vmasirajte v kožo celega telesa.
 • Saloos Bio Regenerative bio regeneracijsko olje za obraz Argan revital 20 ml
  Saloos Bio Regenerative, 20 ml, Olja za obraz za ženske, Olje za obraz Saloos Bio Regenerative predstavlja odlično nego za vaš obraz in telo.Lastnosti:učinkovito vlaži in mehčalepša in gladi nepopolnostiglobinsko hranirevitalizira in upočasnjuje proces staranja kožeNavodilo za uporabo:Majhno količino olja vmasirajte v čisto kožo in pustite, da se vpije.
 • Saloos Floral Water sivkina voda 100 ml
  Saloos Floral Water, 100 ml, Vode za obraz za ženske, Pripravek za toniranje Saloos Floral Water bo pomagal očistiti, poenotiti in osvežiti vašo kožo.Lastnosti:s kože odstranjuje umazanijo in maščobni slojosvežuje in osvetljujeobnavlja kožotakoj pomirja kožoNavodilo za uporabo:Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo.
 • Saloos Bio Karité balzam Argan Revital 19 ml
  Saloos Bio Karité, 19 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Saloos Bio Karité vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži.Lastnosti:koži vrača trdnost in jo pušča napetoobnavlja in poživljahitro se vpijaNavodilo za uporabo:Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
 • Saloos Intensive Care 100% squalane 20 ml
  Saloos Intensive Care, 20 ml, Olja za obraz za ženske, Olje za obraz Saloos Intensive Care predstavlja odlično nego za vaš obraz in telo.Lastnosti:hitro se vpija in ne pušča občutka mastnostikožo pušča žametno mehkokožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vpliviučinkovito vlaži in mehčaNavodilo za uporabo:Majhno količino olja vmasirajte v čisto kožo in pustite, da se vpije.
 • Saloos Oils Bio Cold Pressed Oils bio chia olje 20 ml
  Saloos Oils Bio Cold Pressed Oils, 20 ml, Olja za obraz za ženske, Olje za obraz predstavlja odlično nego za vaš obraz in telo.Lastnosti:učinkovito vlaži in mehča
 • Saloos Oils Bio Cold Pressed Oils moringovo olje 20 ml
  Saloos Oils Bio Cold Pressed Oils, 20 ml, Olja za obraz za ženske, Olje za telo Saloos Oleje Bio lisované za studena vaši koži privošči intenzivno vlažilno in obnovitveno nego.Lastnosti:lepša in gladi nepopolnostihitro se vpijakožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vpliviSestava:izdelek je hipoalergenNavodilo za uporabo:Majhno količino olja nežno vmasirajte v kožo celega telesa. Uporabljajte kadarkoli čez dan po potrebi.
 • Saloos Oils Bio Cold Pressed Oils bio arganovo olje s pomlajevalnim učinkom 50 ml
  Saloos Oils Bio Cold Pressed Oils, 50 ml, Olja za obraz za ženske, Olje za obraz Saloos Oleje predstavlja odlično nego za vaš obraz in telo.Lastnosti:lepša in gladi nepopolnostiobnavlja in vlažirevitalizira in upočasnjuje proces staranja kožekožo pušča žametno mehkoNavodilo za uporabo:Majhno količino olja vmasirajte v čisto kožo in pustite, da se vpije.
 • Fila Trojno pakiranje visokih nogavic z logotipom FILA v treh barvah
  Trojno pakiranje visokih moških nogavic FILA je primerna izbira tako za vsakodnevno nošenje kot za športne dejavnosti. V treh barvnih izvedbah. Moške nogavice Priročno pakiranje Udoben rob, ki ne tišči Pakiranje vsebuje tri pare nogavic različnih barv (glejte fotografijo).
 • Fila Trojno pakiranje belih nogavic do gležnjev FILA
  Priročno trojno pakiranje moških nogavic do gležnjev FILA. Udobne za vsakodnevno nošenje ali športne dejavnosti. Nizke moške nogavice Priročno pakiranje Udoben rob, ki ne tišči Pakiranje vsebuje tri pare nogavic (glejte fotografijo).
 • Fila Trojno pakiranje nogavic do gležnjev FILA
  Trojno pakiranje moških nogavic do gležnjev FILA v sivi barvi. Udobne za vsakodnevno nošenje ali športne dejavnosti. Nizke moške nogavice Priročno pakiranje Udoben rob, ki ne tišči Pakiranje vsebuje tri pare enakih nogavic (glejte fotografijo).
 • Fila Dvojno pakiranje črnih nizkih nogavic z logotipom FILA
  Dvojno pakiranje nizkih nogavic FILA v črni barvi. Primerne za redno nošenje in športne aktivnosti. Moške nogavice nižjega kroja Ugodno pakiranje Udobna obroba, ki ne tišči Pakiranje vsebuje dva para enakih nogavic, glej fotografijo.
 • Fila Dvojno pakiranje modrih visokih nogavic FILA
  Priročno dvojno pakiranje visokih moških nogavic FILA v temno modri izvedbi. Na zunanji strani je logotip proizvajalca. Moške nogavice Priročno pakiranje Udoben rob, ki ne tišči Pakiranje vsebuje dva enaka para nogavic (glejte fotografijo).
 • Fila Dvojno pakiranje sivih boksaric FILA
  Priročno dvojno pakiranje sivih moških boksaric FILA. Prijeten bombažni material za udobno vsakodnevno nošenje. Moške boksarice Priročno pakiranje Pletena tkanina Široka elastika v pasu Brez odprtine Pakiranje vsebuje dvoje boksaric (glejte fotografijo).
 • Fila Dvojno pakiranje temno modrih boksaric s temno modro elastiko FILA
  Dvojno pakiranje moških boksaric znamke FILA iz izredno prijetne bombažne tkanine. Moške boksarice Priročno pakiranje Pletena tkanina Široka elastika v pasu Brez odprtine Pakiranje vsebuje dvoje boksaric (glejte fotografijo).
 • Fila Dvojno pakiranje črnih boksaric s črno elastiko FILA
  Dvojno pakiranje moških boksaric znamke FILA iz izredno prijetne bombažne tkanine. Moške boksarice Priročno pakiranje Pletena tkanina Široka elastika v pasu Brez odprtine Pakiranje vsebuje dvoje boksaric (glejte fotografijo).
 • Fila Športni modrček Fila Underwear White
  Športni modrček Fila Underwear White vam zahvaljujoč prijetnemu bombažnemu materialu ponuja zadostno udobje ob manj napornih fizičnih dejavnostih. Elastika pod prsmi predstavlja kontrast preprosti izvedbi. Odlična izbira za jogo ali pilates. Športni modrček LIGHT support – nižja stopnja opore, primerna za manj naporne športne dejavnosti Nepodložene košarice Racer back naramnice - povezane med lopaticami Brez kosti Oblači se čez glavo
 • Fila Dvojno pakiranje belih boksaric z rdeče-modro elastiko FILA
  Dvojno pakiranje moških boksaric znamke FILA iz prijetne bombažne tkanine. Enostaven dizajn poudarja kontrastna elastika v pasu. Moške boksarice Priročno pakiranje Pletena tkanina Široka elastika v pasu Brez odprtine Pakiranje vsebuje dvoje boksaric (glejte fotografijo).
 • Saloos Bio Karité rakitovčev balzam 50 ml
  Saloos Bio Karité, 50 ml, Kreme za telo za ženske, Pripravek Saloos Bio Karité neguje kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlago.Lastnosti:izboljšuje čvrstost kožekoži vrača prožnostpopravlja suho kožoglobinsko vlaži kožoNavodilo za uporabo:Vmasirajte v kožo, dokler se pripravek povsem ne vpije.
 • Saloos Bio Karité nosni balzam 19 ml
  Saloos Bio Karité, 19 ml, Regeneracija kože za ženske, Pripravek Saloos Bio Karité skrbno neguje vašo kožo in jo obnavlja.Lastnosti:intenzivno vlažipomirja draženje in rdečicoobnavlja kožoNavodilo za uporabo:Nanesite na prizadeto območje kože, po potrebi tudi večkrat dnevno.
 • Saloos Bio Karité sivkin balzam 50 ml
  Saloos Bio Karité, 50 ml, Kreme za telo za ženske, Pripravek Saloos Bio Karité neguje kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlago.Lastnosti:globinsko vlaži kožokoži daje žametno mehkobokoži vrača prožnostizboljšuje čvrstost kožekožo pomirjaNavodilo za uporabo:Vmasirajte v kožo, dokler se pripravek povsem ne vpije.
 • Saloos Bio Karité balzam za nohte 19 ml
  Saloos Bio Karité, 19 ml, Nega nohtov za ženske, Krema Saloos Bio Karité popolno vlaži kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila.Lastnosti:obnavljaVlaži in hrani kožokoža je nežna in mehkaNavodilo za uporabo:Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
 • Saloos Bio Body and Massage Oils masažno olje za telo Sivka 50 ml
  Saloos Bio Body and Massage Oils, 50 ml, Masažna olja za ženske, Olje za telo Saloos Bio Body and Massage Oils vaši koži privošči intenzivno vlažilno in obnovitveno nego.Lastnosti:globinsko vlažikožo pušča prožno in voljnohitro se vpijakožo pušča žametno mehkoNavodilo za uporabo:Majhno količino olja nežno vmasirajte v kožo celega telesa.
 • Saloos Bio Body and Massage Oils masažno olje za telo Jasmin 50 ml
  Saloos Bio Body and Massage Oils, 50 ml, Masažna olja za ženske, Olje za telo Saloos Bio Body and Massage Oils vaši koži privošči intenzivno vlažilno in obnovitveno nego.Lastnosti:globinsko vlažikožo pušča prožno in voljnohitro se vpijahrani in neguje kožona koži ne pušča mastnih slediNavodilo za uporabo:Majhno količino olja nežno vmasirajte v kožo celega telesa.
 • Saloos Bio Body and Massage Oils masažno olje za telo Vrtnica 50 ml
  Saloos Bio Body and Massage Oils, 50 ml, Masažna olja za ženske, Olje za telo Saloos Bio Body and Massage Oils vaši koži privošči intenzivno vlažilno in obnovitveno nego.Lastnosti:globinsko vlažihitro se vpijavidno mehča kožohrani in neguje kožoNavodilo za uporabo:Majhno količino olja nežno vmasirajte v kožo celega telesa.
 • Saloos Bio Karité balzam granatno jabolko 50 ml
  Saloos Bio Karité, 50 ml, Kreme za telo za ženske, Pripravek Saloos Bio Karité neguje kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlago.Lastnosti:globinsko vlaži kožokoži vrača prožnostizboljšuje čvrstost kožeNavodilo za uporabo:Nežno vmasirajte v kožo. Za optimalno hidratacijo uporabljajte po prhanju, ko je koža še vlažna.
 • Saloos Bio Regenerative bio regeneracijsko olje za obraz Vrtnica 20 ml
  Saloos Bio Regenerative, 20 ml, Olja za obraz za ženske, Olje za obraz Saloos Bio Regenerative predstavlja odlično nego za vaš obraz in telo.Lastnosti:globinsko hraniobnavlja prožnost koželepša in gladi nepopolnostiučinkovito vlaži in mehčaNavodilo za uporabo:Majhno količino olja vmasirajte v čisto kožo in pustite, da se vpije.
 • Saloos Bio Body and Massage Oils masažno olje za telo Body Fit 50 ml
  Saloos Bio Body and Massage Oils, 50 ml, Masažna olja za ženske, Olje za telo Saloos Bio Body and Massage Oils vaši koži privošči intenzivno vlažilno in obnovitveno nego.Lastnosti:hitro se vpijaglobinsko vlažiučvrsti povešeno kožokožo pušča žametno mehkoNavodilo za uporabo:Majhno količino olja nežno vmasirajte v kožo celega telesa. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Saloos Shower Oil olje za prhanje Intimia 125 ml
  Saloos Shower Oil, 125 ml, Olja za prhanje za ženske, Olje za prhanje Saloos Shower Oil koži pri umivanju zagotavlja potrebno vlaženje in nego. Po uporabi bo spet polna vitalnosti.Lastnosti:skrbno umije in očisti kožo celega telesamehča in povečuje elastičnost kožeintenzivno vlažihrani in neguje kožoNavodilo za uporabo:Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
 • Saloos Shower Oil olje za prhanje Sivka 125 ml
  Saloos Shower Oil, 125 ml, Olja za prhanje za ženske, Olje za prhanje Saloos Shower Oil koži pri umivanju zagotavlja potrebno vlaženje in nego. Po uporabi bo spet polna vitalnosti.Lastnosti:skrbno umije in očisti kožo celega telesaodstranjuje umazanijomehča in povečuje elastičnost kožekoži vrača občutek udobjaNavodilo za uporabo:Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
 • Saloos Bio Regenerative bio regeneracijsko olje za obraz Granatno jabolko 20 ml
  Saloos Bio Regenerative, 20 ml, Olja za obraz za ženske, Olje za obraz Saloos Bio Regenerative predstavlja odlično nego za vaš obraz in telo.Lastnosti:učinkovito vlaži in mehčarevitalizira in upočasnjuje proces staranja kožeNavodilo za uporabo:Majhno količino olja vmasirajte v čisto kožo in pustite, da se vpije. Uporabljajte kadarkoli čez dan po potrebi.
 • Saloos Bath Oil olje za prhanje rdeča pomaranča 125 ml
  Saloos Bath Oil, 125 ml, Olja za kopel za ženske, Oljna kopel Saloos Bath Oil razbremenjuje vaše utrujeno telo in v vas prebuja občutek udobja.Lastnosti:hrani in mehča suho kožodeluje sprostitvenomehča kožoučinkovito deluje proti utrujenosti in izčrpanostiNavodilo za uporabo:Nalijte neposredno v kopel in premešajte.
 • Saloos Bio Body and Massage Oils masažno olje za telo Sprostitev 50 ml
  Saloos Bio Body and Massage Oils, 50 ml, Masažna olja za ženske, Olje za telo Saloos Bio Body and Massage Oils vaši koži privošči intenzivno vlažilno in obnovitveno nego.Lastnosti:globinsko vlažikožo pušča prožno in voljnohitro se vpijana koži ne pušča mastnih sledihrani in neguje kožoNavodilo za uporabo:Majhno količino olja nežno vmasirajte v kožo celega telesa.
 • Saloos Bio Regenerative bio regeneracijsko olje za obraz Avenia 20 ml
  Saloos Bio Regenerative, 20 ml, Olja za obraz za ženske, Olje za obraz Saloos Bio Regenerative predstavlja odlično nego za vaš obraz in telo.Lastnosti:globinsko hraniobnavlja in vlažiobnavlja prožnost kožeNavodilo za uporabo:Majhno količino olja vmasirajte v čisto kožo in pustite, da se vpije.
 • Saloos Bio Body and Massage Oils masažno olje za telo Erotika 50 ml
  Saloos Bio Body and Massage Oils, 50 ml, Masažna olja za ženske, Olje za telo Saloos Bio Body and Massage Oils vaši koži privošči intenzivno vlažilno in obnovitveno nego.Lastnosti:globinsko vlažikožo pušča prožno in voljnohitro se vpijana koži ne pušča mastnih sledihrani in neguje kožoNavodilo za uporabo:Majhno količino olja nežno vmasirajte v kožo celega telesa.
 • Saloos Bio Regenerative bio regeneracijsko olje za obraz Melisa 20 ml
  Saloos Bio Regenerative, 20 ml, Olja za obraz za ženske, Olje za obraz Saloos Bio Regenerative predstavlja odlično nego za vaš obraz in telo.Lastnosti:obnavlja in vlažiglobinsko hranikožo pušča žametno mehkoNavodilo za uporabo:Majhno količino olja vmasirajte v čisto kožo in pustite, da se vpije.
 • Saloos Bio Body and Massage Oils masažno olje za telo Celulinie 50 ml
  Saloos Bio Body and Massage Oils, 50 ml, Masažna olja za ženske, Olje za telo Saloos Bio Body and Massage Oils vaši koži privošči intenzivno vlažilno in obnovitveno nego.Lastnosti:globinsko vlažikožo pušča prožno in voljnohitro se vpijana koži ne pušča mastnih sledihrani in neguje kožoNavodilo za uporabo:Majhno količino olja nežno vmasirajte v kožo celega telesa.
 • Saloos Shower Oil olje za prhanje Grenivka 125 ml
  Saloos Shower Oil, 125 ml, Olja za prhanje za ženske, Olje za prhanje Saloos Shower Oil koži pri umivanju zagotavlja potrebno vlaženje in nego. Po uporabi bo spet polna vitalnosti.Lastnosti:skrbno umije in očisti kožo celega telesamehča in povečuje elastičnost kožehrani in neguje kožokoži vrača občutek udobjaNavodilo za uporabo:Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
 • Saloos Bio Regenerative bio regeneracijsko olje za obraz Limona Tea Tree 20 ml
  Saloos Bio Regenerative, 20 ml, Olja za obraz za ženske, Olje za obraz Saloos Bio Regenerative predstavlja odlično nego za vaš obraz in telo.Lastnosti:ugodno vpliva na ekceme in težavno kožoobnavlja in vlažikožo pušča žametno mehkohitro se vpija in ne pušča občutka mastnostiNavodilo za uporabo:Majhno količino olja vmasirajte v čisto kožo in pustite, da se vpije.
 • Saloos Floral Water cvetlična voda za obraz Neroli 50 ml
  Saloos Floral Water, 50 ml, Vode za obraz za ženske, Pripravek za toniranje Saloos Floral Water bo pomagal očistiti, poenotiti in osvežiti vašo kožo.Lastnosti:s kože odstranjuje umazanijo in maščobni slojkožo dela mehko, svežo in sijočoobnavlja kožotakoj pomirja kožoNavodilo za uporabo:Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo.
 • Saloos Bio Regenerative bio regeneracijsko olje za obraz Neroli 20 ml
  Saloos Bio Regenerative, 20 ml, Olja za obraz za ženske, Olje za obraz Saloos Bio Regenerative predstavlja odlično nego za vaš obraz in telo.Lastnosti:obnavlja in vlažiglobinsko hranikožo pušča žametno mehkoNavodilo za uporabo:Majhno količino olja vmasirajte v čisto kožo in pustite, da se vpije.
 • Saloos Shower Oil olje za prhanje Sprostitev 125 ml
  Saloos Shower Oil, 125 ml, Olja za prhanje za ženske, Olje za prhanje Saloos Shower Oil koži pri umivanju zagotavlja potrebno vlaženje in nego. Po uporabi bo spet polna vitalnosti.Lastnosti:odstranjuje umazanijointenzivno vlažimehča in povečuje elastičnost kožekoži vrača občutek udobjaNavodilo za uporabo:Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
 • Saloos Shower Oil olje za prhanje Erotika 125 ml
  Saloos Shower Oil, 125 ml, Olja za prhanje za ženske, Olje za prhanje Saloos Shower Oil koži pri umivanju zagotavlja potrebno vlaženje in nego. Po uporabi bo spet polna vitalnosti.Lastnosti:koži vrača občutek udobjakožo pušča žametno mehko na dotikmehča in povečuje elastičnost kožeintenzivno vlažiNavodilo za uporabo:Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
 • Saloos Bio Regenerative bio regeneracijsko olje za obraz Rosalina 20 ml
  Saloos Bio Regenerative, 20 ml, Olja za obraz za ženske, Olje za obraz Saloos Bio Regenerative predstavlja odlično nego za vaš obraz in telo.Lastnosti:učinkovito vlaži in mehčaglobinsko hranihitro se vpija in ne pušča občutka mastnostiNavodilo za uporabo:Majhno količino olja vmasirajte v čisto kožo in pustite, da se vpije.
 • Saloos Shower Oil olje za prhanje Tea Tree 125 ml
  Saloos Shower Oil, 125 ml, Olja za prhanje za ženske, Olje za prhanje Saloos Shower Oil koži pri umivanju zagotavlja potrebno vlaženje in nego. Po uporabi bo spet polna vitalnosti.Lastnosti:skrbno umije in očisti kožo celega telesahrani in neguje kožopomirja napetost kože in jo ščiti pred draženjemintenzivno vlažiNavodilo za uporabo:Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
 • Saloos Oils Cold Pressed Oils hladno stiskano marelično olje 50 ml
  Saloos Oils Cold Pressed Oils, 50 ml, olja za telo za ženske, Olje za telo Saloos Oleje Lisované za studena vaši koži privošči intenzivno vlažilno in obnovitveno nego.Lastnosti:kožo pušča prožno in voljnohrani in neguje kožoglobinsko vlažikožo pušča žametno mehkoNavodilo za uporabo:Majhno količino olja nežno vmasirajte v kožo celega telesa.
 • Saloos Oils Bio Cold Pressed Oils bio jojobino olje 50 ml
  Saloos Oils Bio Cold Pressed Oils, 50 ml, olja za telo za ženske, Olje za telo Saloos Oleje Bio lisované za studena vaši koži privošči intenzivno vlažilno in obnovitveno nego.Lastnosti:hrani in neguje kožoglobinsko vlažikožo pušča žametno mehkoupočasnjuje staranjeNavodilo za uporabo:Majhno količino olja nežno vmasirajte v kožo celega telesa.
 • Saloos Oils Cold Pressed Oils ricinusovo olje za obraz in telo 50 ml
  Saloos Oils Cold Pressed Oils, 50 ml, Olja za obraz za ženske, Olje za telo Saloos Oleje Lisované za studena vaši koži privošči intenzivno vlažilno in obnovitveno nego.Lastnosti:obnavlja in vlažikožo pušča prožno in voljnohrani in neguje kožohitro se vpijaNavodilo za uporabo:Majhno količino olja nežno vmasirajte v kožo celega telesa.
 • Saloos Oils Cold Pressed Oils mandljevo olje 50 ml
  Saloos Oils Cold Pressed Oils, 50 ml, olja za telo za ženske, Olje za telo Saloos Oleje Lisované za studena vaši koži privošči intenzivno vlažilno in obnovitveno nego.Lastnosti:hrani in neguje kožovidno mehča kožokožo pušča prožno in voljnohitro se vpijaNavodilo za uporabo:Majhno količino olja nežno vmasirajte v kožo celega telesa.
 • Saloos Oils Cold Pressed Oils makadamijevo olje 50 ml
  Saloos Oils Cold Pressed Oils, 50 ml, olja za telo za ženske, Olje za telo Saloos Oleje Lisované za studena vaši koži privošči intenzivno vlažilno in obnovitveno nego.Lastnosti:globinsko vlažihrani in neguje kožokožo pušča prožno in voljnohitro se vpijaNavodilo za uporabo:Majhno količino olja nežno vmasirajte v kožo celega telesa.
 • Saloos Pregnancy and Maternal Oil negovalno olje za noseče 50 ml
  Saloos Pregnancy and Maternal Oil, 50 ml, olja za telo za ženske, Olje za telo Saloos Pregnancy and Maternal Oil vaši koži privošči intenzivno vlažilno in obnovitveno nego.Lastnosti:kožo pušča prožno in voljnodeluje preventivno proti nastajanju strijglobinsko vlažihrani in neguje kožoNavodilo za uporabo:Majhno količino olja nežno vmasirajte v kožo celega telesa.
 • Saloos Bio Aroma roll-on – Sladko spanje 9 ml
  Saloos Bio Aroma, 9 ml, olja za telo za ženske, Olje za telo Saloos Bio Aroma vaši koži privošči intenzivno vlažilno in obnovitveno nego.Lastnosti:hrani in neguje kožona koži ne pušča mastnih slediNavodilo za uporabo:Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Saloos Oils Cold Pressed Oils olje iz koruznih kalčkov 50 ml
  Saloos Oils Cold Pressed Oils, 50 ml, olja za telo za ženske, Olje za telo Saloos Oleje Lisované za studena vaši koži privošči intenzivno vlažilno in obnovitveno nego.Lastnosti:hrani in neguje kožona koži ne pušča mastnih slediglobinsko vlažihitro se vpijaNavodilo za uporabo:Majhno količino olja nežno vmasirajte v kožo celega telesa.
 • Saloos Pregnancy and Maternal Oil olje za masažo presredka 50 ml
  Saloos Pregnancy and Maternal Oil, 50 ml, Masažna olja za ženske, Olje za telo Saloos Pregnancy and Maternal Oil vaši koži privošči intenzivno vlažilno in obnovitveno nego.Lastnosti:kožo pušča prožno in voljnohrani in neguje kožoglobinsko vlažiNavodilo za uporabo:Uporabljajte zjutraj in/ali zvečer po kopeli ali po prhi.
 • Saloos Bio Coconut Care bio kokosova nega Chocolate 100 ml
  Saloos Bio Coconut Care, 100 ml, olja za telo za ženske, Olje za telo Saloos Bio Coconut Care vaši koži privošči intenzivno vlažilno in obnovitveno nego.Lastnosti:globinsko vlažihrani in neguje kožokožo pušča žametno mehkoNavodilo za uporabo:Majhno količino olja nežno vmasirajte v kožo celega telesa.
 • Saloos Pregnancy and Maternal Oil otroško sproščajoče olje 50 ml
  Saloos Pregnancy and Maternal Oil, 50 ml, olja za telo za ženske, Olje za telo Saloos Pregnancy and Maternal Oil vaši koži privošči intenzivno vlažilno in obnovitveno nego.Lastnosti:hrani in neguje kožohitro se vpijakožo pušča žametno mehkoNavodilo za uporabo:Uporabljajte zjutraj in/ali zvečer po kopeli ali po prhi.
 • Saloos Oils Cold Pressed Oils bučno olje 50 ml
  Saloos Oils Cold Pressed Oils, 50 ml, olja za telo za ženske, Olje za telo Saloos Oleje Lisované za studena vaši koži privošči intenzivno vlažilno in obnovitveno nego.Lastnosti:hrani in neguje kožokožo pušča prožno in voljnoglobinsko vlažihitro se vpijaNavodilo za uporabo:Majhno količino olja nežno vmasirajte v kožo celega telesa.
 • Saloos Shower Oil žensko olje za britje saten 125 ml
  Saloos Shower Oil, 125 ml, izdelki za britje za ženske, Pripravek Saloos Shower Oil lajša britje in preprečuje neprijetno draženje kože.Lastnosti:zagotavlja natančno in hitro britjevlaži in mehčapreprečuje draženjeNavodilo za uporabo:Optimalno količino pripravka nanesite na kožo, enakomerno raznesite in rahlo spenite.
 • Saloos Make-up Removal Oil olje za odstranjevanje ličil Rožni les 50 ml
  Saloos Make-up Removal Oil, 50 ml, Odstranjevalci ličil za ženske, Pripravek za odstranjevanje ličil Saloos Make-up Removal Oil z obraza odstranjuje ličila in umazanijo ter kožo pušča mehko in čisto.Lastnosti:kožo pušča povsem čistoobnavlja kožokoža je na dotik nežna in voljnavlaži kožoNavodilo za uporabo:Nanesite na vatno blazinico in z rahlimi potegi s kože odstranite ličila in umazanijo.
 • Saloos Oil Extract oljasti izvleček rakitovca 50 ml
  Saloos Oil Extract, 50 ml, olja za telo za ženske, Olje za telo Saloos Oil Extract vaši koži privošči intenzivno vlažilno in obnovitveno nego.Lastnosti:učvrsti povešeno kožovidno mehča kožohrani in neguje kožoglobinsko vlažiNavodilo za uporabo:Majhno količino olja nežno vmasirajte v kožo celega telesa.
 • Saloos Bio Karité otroški balzam 50 ml
  Saloos Bio Karité, 50 ml, nega kože za otroke, Izdelek Saloos Bio Karité učinkovito neguje občutljivo otroško kožo.Lastnosti:vlaži in mehča otroško kožonahrani nežno otroško kožokožo pomirjakoži vrača prožnostNavodilo za uporabo:Na kožo telesa nanesite po potrebi in nežno razmažite.
 • Saloos Bath Oil olje za kopel za otroke 125 ml
  Saloos Bath Oil, 125 ml, Kopanje za otroke, Pripravek Saloos Bath Oil nežno neguje otroško kožo pri kopeli.Lastnosti:nežno čistivlaži in mehčakoži daje hranilakrepi zaščitno bariero kožene povzroča draženjaNavodilo za uporabo:Majhno količino pripravka dodajte v pripravljeno kopel in premešajte z roko.
 • Saloos Shower Oil olje za prhanje rakitovec-pomaranča 125 ml
  Saloos Shower Oil, 125 ml, Olja za prhanje za ženske, Olje za prhanje Saloos Shower Oil koži pri umivanju zagotavlja potrebno vlaženje in nego. Po uporabi bo spet polna vitalnosti.Lastnosti:koži vrača občutek udobjaskrbno umije in očisti kožo celega telesahrani in neguje kožointenzivno vlažiNavodilo za uporabo:Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
 • Saloos Floral Water Lemon Tea Tree voda 100 ml
  Saloos Floral Water, 100 ml, Vode za obraz za ženske, Pripravek za toniranje Saloos Floral Water bo pomagal očistiti, poenotiti in osvežiti vašo kožo.Lastnosti:s kože odstranjuje umazanijo in maščobni slojtakoj pomirja kožoosvežuje in osvetljujeobnavlja kožoNavodilo za uporabo:Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo.
 • Saloos Make-up Removal Oil olje za odstranjevanje ličil Granatno jabolko 250 ml
  Saloos Make-up Removal Oil, 250 ml, Odstranjevalci ličil za ženske, Pripravek za odstranjevanje ličil Saloos Make-up Removal Oil z obraza odstranjuje ličila in umazanijo ter kožo pušča mehko in čisto.Lastnosti:kožo pušča povsem čistopreprečuje suho kožoobnavlja kožoima osvežilne in pomirjajoče učinkeNavodilo za uporabo:Nanesite na vatno blazinico in z rahlimi potegi s kože odstranite ličila in umazanijo.
 • Saloos Make-up Removal Oil olje za odstranjevanje ličil Limona Tea Tree 250 ml
  Saloos Make-up Removal Oil, 250 ml, Odstranjevalci ličil za ženske, Pripravek za odstranjevanje ličil Saloos Make-up Removal Oil z obraza odstranjuje ličila in umazanijo ter kožo pušča mehko in čisto.Lastnosti:učinkovito odstranjuje ličila s kožekožo pušča povsem čistokoža je na dotik nežna in voljnaima osvežilne in pomirjajoče učinkeNavodilo za uporabo:Nanesite na vatno blazinico in z rahlimi potegi s kože odstranite ličila in umazanijo.
 • Saloos Floral Water cvetlična voda za obraz Rosalina 100 ml
  Saloos Floral Water, 100 ml, Vode za obraz za ženske, Pripravek za toniranje Saloos Floral Water bo pomagal očistiti, poenotiti in osvežiti vašo kožo.Lastnosti:s kože odstranjuje umazanijo in maščobni slojtakoj pomirja kožokožo dela mehko, svežo in sijočoregulira tvorbo kožnega sebumaNavodilo za uporabo:Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo.
 • Saloos Floral Water metina voda 100 ml
  Saloos Floral Water, 100 ml, Vode za obraz za ženske, Pripravek za toniranje Saloos Floral Water bo pomagal očistiti, poenotiti in osvežiti vašo kožo.Lastnosti:s kože odstranjuje umazanijo in maščobni slojtakoj pomirja kožokožo dela mehko, svežo in sijočoNavodilo za uporabo:Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo.
 • Saloos Make-up Removal Oil olje za odstranjevanje ličil Melisa 250 ml
  Saloos Make-up Removal Oil, 250 ml, Odstranjevalci ličil za ženske, Pripravek za odstranjevanje ličil Saloos Make-up Removal Oil z obraza odstranjuje ličila in umazanijo ter kožo pušča mehko in čisto.Lastnosti:kožo pušča povsem čistokoža je na dotik nežna in voljnaobnavlja kožoNavodilo za uporabo:Nanesite na vatno blazinico in z rahlimi potegi s kože odstranite ličila in umazanijo.
 • Saloos Make-up Removal Oil olje za odstranjevanje ličil nevtralno 250 ml
  Saloos Make-up Removal Oil, 250 ml, Odstranjevalci ličil za ženske, Pripravek za odstranjevanje ličil Saloos Make-up Removal Oil z obraza odstranjuje ličila in umazanijo ter kožo pušča mehko in čisto.Lastnosti:kožo pušča povsem čistoobnavlja kožokoža je na dotik nežna in voljnapomirja draženjeNavodilo za uporabo:Nanesite na vatno blazinico in z rahlimi potegi s kože odstranite ličila in umazanijo.
 • Saloos Make-up Removal Oil olje za odstranjevanje ličil Ylang-Ylang 250 ml
  Saloos Make-up Removal Oil, 250 ml, Odstranjevalci ličil za ženske, Pripravek za odstranjevanje ličil Saloos Make-up Removal Oil z obraza odstranjuje ličila in umazanijo ter kožo pušča mehko in čisto.Lastnosti:kožo pušča povsem čistoima osvežilne in pomirjajoče učinkeobnavlja kožokoža je na dotik nežna in voljnaNavodilo za uporabo:Nanesite na vatno blazinico in z rahlimi potegi s kože odstranite ličila in umazanijo.
 • Saloos Floral Water cvetlična voda za obraz Rožmarin 50 ml
  Saloos Floral Water, 50 ml, Vode za obraz za ženske, Pripravek za toniranje Saloos Floral Water bo pomagal očistiti, poenotiti in osvežiti vašo kožo.Lastnosti:s kože odstranjuje umazanijo in maščobni slojobnavlja kožotakoj pomirja kožokožo dela mehko, svežo in sijočoNavodilo za uporabo:Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo.
 • Saloos Make-up Removal Oil olje za odstranjevanje ličil Argan Revital 50 ml
  Saloos Make-up Removal Oil, 50 ml, Odstranjevalci ličil za ženske, Pripravek za odstranjevanje ličil Saloos Make-up Removal Oil z obraza odstranjuje ličila in umazanijo ter kožo pušča mehko in čisto.Lastnosti:popolnoma raztopi tudi vodoodporna ličilakožo pušča povsem čistoobnavlja kožoima osvežilne in pomirjajoče učinkeNavodilo za uporabo:Nanesite na vatno blazinico in z rahlimi potegi s kože odstranite ličila in umazanijo.
 • Saloos Face Care Set kozmetični set I. za ženske
  Saloos Face Care Set, 3 kos, Kozmetični seti za ženske, Vse za čudovito kožo obraza v enem pakiranju. Kozmetični set Saloos Face Care Set bo razveselil vas ali pa ga bodo kot darila veseli vaši bližnji.Lastnosti:čudovita embalaža/darilno pakiranjeprimeren za kožo z nepravilnostmiza intenzivno vlaženje kožeza problematično kožoza popolno nego obrazaNavodilo za uporabo:Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
 • Saloos Face Care Set kozmetični set III. za ženske
  Saloos Face Care Set, , Kozmetični seti za ženske, Vse za čudovito kožo obraza v enem pakiranju. Kozmetični set Saloos Face Care Set bo razveselil vas ali pa ga bodo kot darila veseli vaši bližnji.Lastnosti:čudovita embalaža/darilno pakiranjeza nego in obnovo kože obrazaza nego zrele kože obrazaza dehidrirano kožoNavodilo za uporabo:Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.

Nazadnje videno

Vrh