Znamke
Cena
Velikosti

Oblačila, obutev in modni dodatki

 • Katalog
 • Lista
Znamka: MATIS Paris Znamka: Fila 119 izdelkov z 5 trgovin
 • Fila Dvojno pakiranje sivih spodnjic FILA
  Dvojno pakiranje moških spodnjic FILA iz prijetne bombažne tkanine. Preprostega dizajna. Moške spodnjice Priročno pakiranje Pletena tkanina Široka elastika v pasu Brez odprtine Pakiranje vsebuje dvoje spodnjic (glejte fotografijo).
 • MATIS Paris Réponse Yeux krema za predel okoli oči za vse tipe kože 15 ml
  MATIS Paris Réponse Yeux, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči MATIS Paris Réponse Yeux neguje kožo okoli oči in ji daje potrebna hranila ter jo vlaži.Lastnosti:odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmigladi linije in drobne gubiceosvežuje in gladi območje okoli očiglobinsko vlažiosvetljuje območje okoli očiNavodilo za uporabo:Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
 • MATIS Paris Réponse Teint čistilna voda za obraz 200 ml
  MATIS Paris Réponse Teint, 200 ml, Čiščenje obraza za ženske, Lastnosti:učinkovito odstranjuje ličila s kožekožo pušča povsem čistokoža je na dotik nežna in voljnaobnavlja kožoNavodilo za uporabo:Nanesite na vatno blazinico in z rahlimi potegi s kože odstranite ličila in umazanijo. Pred uporabo temeljito pretresite.
 • MATIS Paris Réponse Jeunesse dnevna in nočna krema proti gubam za vse tipe kože 50 ml
  MATIS Paris Réponse Jeunesse, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz MATIS Paris Réponse Jeunesse vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži.Lastnosti:koži daje svežost in svetlostkoži vrača mladosten videzintenzivno vlažiobnavlja in poživljaNavodilo za uporabo:Nanesite s krožnimi gibi na čisto kožo obraza in vratu ter nežno vmasirajte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
 • MATIS Paris Réponse Jeunesse nočna krema za regeneracijo in obnovo kože 50 ml
  MATIS Paris Réponse Jeunesse, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz MATIS Paris Réponse Jeunesse vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži.Lastnosti:obnavlja in poživljaintenzivno vlažikoži vrača mladosten videzNavodilo za uporabo:Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte redno vsak večer.
 • Fila Trojno pakiranje belih nizkih nogavic FILA
  Trojno pakiranje moških nizkih nogavic FILA. Na robu logotip proizvajalca. Nizke moške nogavice Priročno pakiranje Udoben rob, ki ne tišči Pakiranje vsebuje tri pare nogavic (glejte fotografijo).
 • Fila Dvojno pakiranje belih boksaric FILA
  Priročno dvojno pakiranje belih moških boksaric FILA. Prijeten bombažni material za udobno vsakodnevno nošenje. Moške boksarice Priročno pakiranje Pletena tkanina Široka elastika v pasu Brez odprtine Pakiranje vsebuje dvoje boksaric (glejte fotografijo).
 • Fila Dvojno pakiranje črnih boksaric FILA
  Priročno dvojno pakiranje črnih moških boksaric FILA. Prijeten bombažni material za udobno vsakodnevno nošenje. Moške boksarice Priročno pakiranje Pletena tkanina Široka elastika v pasu Brez odprtine Pakiranje vsebuje dvoje boksaric (glejte fotografijo).
 • Fila Dvojno pakiranje modrih boksaric FILA
  Priročno dvojno pakiranje moških boksaric FILA. Prijeten bombažni material za udobno vsakodnevno nošenje. Moške boksarice Priročno pakiranje Pletena tkanina Široka elastika v pasu Brez odprtine Pakiranje vsebuje dvoje boksaric (glejte fotografijo).
 • Fila Dvojno pakiranje sivih boksaric FILA
  Priročno dvojno pakiranje sivih moških boksaric FILA. Prijeten bombažni material za udobno vsakodnevno nošenje. Moške boksarice Priročno pakiranje Pletena tkanina Široka elastika v pasu Brez odprtine Pakiranje vsebuje dvoje boksaric (glejte fotografijo).
 • Fila Dvojno pakiranje sivih boksaric z rdeče-modro elastiko FILA
  Dvojno pakiranje moških boksaric znamke FILA iz prijetne bombažne tkanine. Enostaven dizajn poudarja kontrastna elastika v pasu. Moške boksarice Priročno pakiranje Pletena tkanina Široka elastika v pasu Brez odprtine Pakiranje vsebuje dvoje boksaric (glejte fotografijo).
 • Fila Dvojno pakiranje spodnjic FILA
  Dvojno pakiranje moških spodnjic FILA iz prijetne bombažne tkanine. Preprostega dizajna. Moške spodnjice Priročno pakiranje Pletena tkanina Široka elastika v pasu Brez odprtine Pakiranje vsebuje dvoje spodnjic (glejte fotografijo).
 • Fila Dvojno pakiranje modrih spodnjic FILA
  Dvojno pakiranje moških spodnjic FILA iz prijetne bombažne tkanine. Preprostega dizajna. Moške spodnjice Priročno pakiranje Pletena tkanina Široka elastika v pasu Brez odprtine Pakiranje vsebuje dvoje spodnjic (glejte fotografijo).
 • Fila Dvojno pakiranje belih spodnjic FILA
  Dvojno pakiranje moških spodnjic FILA iz prijetne bombažne tkanine. Preprostega dizajna. Moške spodnjice Priročno pakiranje Pletena tkanina Široka elastika v pasu Brez odprtine Pakiranje vsebuje dvoje spodnjic (glejte fotografijo).
 • MATIS Paris Réponse Délicate vlažilna krema za občutljivo kožo 50 ml
  MATIS Paris Réponse Délicate, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz MATIS Paris Réponse Délicate vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži.Lastnosti:intenzivno vlažiobnavlja kožno barieroglobinsko hraniNavodilo za uporabo:Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte redno vsako jutro.
 • MATIS Paris Réponse Délicate tonik za občutljivo kožo 200 ml
  MATIS Paris Réponse Délicate, 200 ml, Tonik za obraz za ženske, Pripravek za toniranje MATIS Paris Réponse Délicate bo pomagal očistiti, poenotiti in osvežiti vašo kožo.Lastnosti:s kože odstranjuje umazanijo in maščobni slojosvežuje in osvetljujetakoj pomirja kožoNavodilo za uporabo:Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo.
 • MATIS Paris Réponse Vitalité čistilni piling za vse tipe kože Energising Scrub Peealing 50 ml
  MATIS Paris Réponse Vitalité, 50 ml, Mehanični pilingi za ženske, Piling za obraz MATIS Paris Réponse Vitalité čisti kožo v globino, odstranjuje vso umazanijo in jo gladi.Lastnosti:temeljito umije in očisti cel obrazodstranjuje odmrle kožne celiceučinkovito obnavlja kožoosvetljuje in izenačuje kožogladi in mehča kožoNavodilo za uporabo:Nanesite na vlažen obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo. Izognite se območju okoli oči. Uporabljajte 1–3-krat tedensko.
 • MATIS Paris Réponse Vitalité serum za utrujeno kožo 30 ml
  MATIS Paris Réponse Vitalité, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Serum za obraz MATIS Paris Réponse Vitalité je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego.Lastnosti:odstranjuje znake utrujenostiobnavlja kožo in preprečuje njeno draženjekoži vrača svežino in mladostno lepotoNavodilo za uporabo:Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Nadaljujte s svojo priljubljeno dnevno/nočno nego.
 • MATIS Paris Réponse Homme balzam za po britju za vse tipe kože 50 ml
  MATIS Paris Réponse Homme, 50 ml, Izdelki za po britju za moške, Izdelek za britje MATIS Paris Réponse Homme pomirja kožo na obrazu in ji daje potrebno regeneracijo.Lastnosti:zmanjšuje rdečico in pomirja kožoglobinsko vlaži kožokrepi zaščitno bariero kožeosvežuje utrujeno kožoNavodilo za uporabo:Nanesite na obrit obraz in vrat. Počakajte, da se vpije.
 • MATIS Paris Réponse Jeunesse zaščitna krema proti klimatičnim spremembam 50 ml
  MATIS Paris Réponse Jeunesse, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Pripravek MATIS Paris Réponse Jeunesse bo vaši koži nudil nego, ki jo potrebuje.Lastnosti:obnavlja kožno barierokožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vpliviintenzivno vlažiNavodilo za uporabo:Nanesite s krožnimi gibi na čisto kožo obraza in vratu ter nežno vmasirajte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
 • MATIS Paris Cell Expert regeneracijska nega z gladilnim učinkom 30 ml
  MATIS Paris Cell Expert, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Serum za obraz MATIS Paris Cell Expert je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego.Lastnosti:učinkovito vlaži in nahranikoži vrača svežino in mladostno lepotoobnavlja kožo in preprečuje njeno draženjeNavodilo za uporabo:Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
 • MATIS Paris Réponse Pureté čistilna maska za mastno kožo 50 ml
  MATIS Paris Réponse Pureté, 50 ml, Čistilne maske za ženske, Maska za obraz MATIS Paris Réponse Pureté bo razvajala in negovala vašo kožo.Lastnosti:kožo čisti v globinoodstranjuje odmrle kožne celicesprošča umazanijo v porah in jih ožicelovito lepša videz kožeNavodilo za uporabo:Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato masko temeljito sperite z mlačno vodo.
 • MATIS Paris Réponse Corrective vlažilna krema 50 ml
  MATIS Paris Réponse Corrective, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz MATIS Paris Réponse Corrective vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži.Lastnosti:intenzivno vlažiodpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanjekoži daje svežost in svetlostNavodilo za uporabo:Nanesite s krožnimi gibi na čisto kožo obraza in vratu ter nežno vmasirajte.
 • MATIS Paris Réponse Intensive učvrstitveni oljasti serum s takojšnim učinkom
  MATIS Paris Réponse Intensive, , Serumi za obraz za ženske, Serum za obraz MATIS Paris Réponse Intensive je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego.Lastnosti:koži vrača svežino in mladostno lepotoobnavlja kožo in preprečuje njeno draženje
 • MATIS Paris Réponse Corrective vlažilni tonik za obraz 200 ml
  MATIS Paris Réponse Corrective, 200 ml, Tonik za obraz za ženske, Pripravek za toniranje MATIS Paris Réponse Corrective bo pomagal očistiti, poenotiti in osvežiti vašo kožo.Lastnosti:obnavlja kožovlaži in hrani kožotakoj pomirja kožoosvežuje in osvetljujeNavodilo za uporabo:Z rahlimi gibi nanesite na obraz.
 • MATIS Paris Réponse Intensive revitalizacijska in obnovitvena krema 50 ml
  MATIS Paris Réponse Intensive, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz MATIS Paris Réponse Intensive vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži.Lastnosti:izenačuje ton kožeNavodilo za uporabo:Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
 • MATIS Paris Réponse Corrective učvrstitvena in gladilna krema 50 ml
  MATIS Paris Réponse Corrective, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz MATIS Paris Réponse Corrective vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži.Lastnosti:obnavlja in poživljaintenzivno vlažikoži vrača trdnost in jo pušča napetopomlajuje kožo in ji daje energijoNavodilo za uporabo:Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte redno vsako jutro.
 • MATIS Paris Réponse Corrective lepotni fluid z gladilnim učinkom 5 x 2 ml
  MATIS Paris Réponse Corrective, 5 x 2 ml, Serumi za obraz za ženske, Lastnosti:krepi konture obrazakoži daje kompaktnostobnavlja prožnost kožekoži vrača svežino in mladostno lepotoNavodilo za uporabo:Nadaljujte s svojo priljubljeno dnevno/nočno nego.
 • MATIS Paris Réponse Yeux osvežilni tonik za predel okoli oči 150 ml
  MATIS Paris Réponse Yeux, 150 ml, Tonik za obraz za ženske, Pripravek za toniranje MATIS Paris Réponse Yeux bo pomagal očistiti, poenotiti in osvežiti vašo kožo.Lastnosti:takoj pomirja kožoobnavlja kožokožo dela mehko, svežo in sijočoSestava:brez alkoholaNavodilo za uporabo:Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo.
 • MATIS Paris Réponse Délicate čistilni tonik za obraz za odstranjevanje ličil 200 ml
  MATIS Paris Réponse Délicate, 200 ml, Čiščenje obraza za ženske, Pripravek za čiščenje kože MATIS Paris Réponse Délicate je prava izbira za vsakodnevno nego.Lastnosti:kožo dela mehko, svežo in sijočoima osvežilne in pomirjajoče učinkeuporablja se lahko tudi na občutljivi kožiSestava:brez alkoholaNavodilo za uporabo:Z rahlimi gibi nanesite na obraz. Ne spirajte.
 • MATIS Paris Réponse Délicate dnevna vlažilna krema za občutljivo kožo 50 ml
  MATIS Paris Réponse Délicate, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz MATIS Paris Réponse Délicate vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži.Lastnosti:intenzivno vlažiobnavlja in poživljakožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vpliviobnavlja kožno barieroNavodilo za uporabo:Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte redno vsako jutro.
 • MATIS Paris Réponse Jeunesse darilni set I. (za normalno do suho kožo)
  MATIS Paris Réponse Jeunesse, , Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Vse za čudovito kožo obraza v enem pakiranju. Kozmetični set MATIS Paris Réponse Jeunesse bo razveselil vas ali pa ga bodo kot darila veseli vaši bližnji.Lastnosti:mešanica kozmetičnih izdelkov za vsakodnevno uporaboizdelek za globinsko poživitev in vlaženjeza posvetlitev in revitalizacijo kožeza zmanjšanje gubNavodilo za uporabo:Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
 • Fila Trojno pakiranje visokih nogavic z logotipom FILA v treh barvah
  Trojno pakiranje visokih moških nogavic FILA je primerna izbira tako za vsakodnevno nošenje kot za športne dejavnosti. V treh barvnih izvedbah. Moške nogavice Priročno pakiranje Udoben rob, ki ne tišči Pakiranje vsebuje tri pare nogavic različnih barv (glejte fotografijo).
 • Fila Trojno pakiranje belih nogavic do gležnjev FILA
  Priročno trojno pakiranje moških nogavic do gležnjev FILA. Udobne za vsakodnevno nošenje ali športne dejavnosti. Nizke moške nogavice Priročno pakiranje Udoben rob, ki ne tišči Pakiranje vsebuje tri pare nogavic (glejte fotografijo).
 • Fila Trojno pakiranje nogavic do gležnjev FILA
  Trojno pakiranje moških nogavic do gležnjev FILA v sivi barvi. Udobne za vsakodnevno nošenje ali športne dejavnosti. Nizke moške nogavice Priročno pakiranje Udoben rob, ki ne tišči Pakiranje vsebuje tri pare enakih nogavic (glejte fotografijo).
 • Fila Trojno pakiranje temno modrih nogavic do gležnjev FILA
  Trojno pakiranje moških nogavic do gležnjev FILA. Temno modro izvedbo na zunanji strani krasi majhen logotip proizvajalca. Nizke moške nogavice Priročno pakiranje Udoben rob, ki ne tišči Pakiranje vsebuje tri pare enakih nogavic (glejte fotografijo).
 • Fila Dvojno pakiranje črnih nizkih nogavic z logotipom FILA
  Dvojno pakiranje nizkih nogavic FILA v črni barvi. Primerne za redno nošenje in športne aktivnosti. Moške nogavice nižjega kroja Ugodno pakiranje Udobna obroba, ki ne tišči Pakiranje vsebuje dva para enakih nogavic, glej fotografijo.
 • Fila Dvojno pakiranje modrih visokih nogavic FILA
  Priročno dvojno pakiranje visokih moških nogavic FILA v temno modri izvedbi. Na zunanji strani je logotip proizvajalca. Moške nogavice Priročno pakiranje Udoben rob, ki ne tišči Pakiranje vsebuje dva enaka para nogavic (glejte fotografijo).
 • Fila Dvojno pakiranje temno modrih boksaric s temno modro elastiko FILA
  Dvojno pakiranje moških boksaric znamke FILA iz izredno prijetne bombažne tkanine. Moške boksarice Priročno pakiranje Pletena tkanina Široka elastika v pasu Brez odprtine Pakiranje vsebuje dvoje boksaric (glejte fotografijo).
 • Fila Dvojno pakiranje črnih boksaric s črno elastiko FILA
  Dvojno pakiranje moških boksaric znamke FILA iz izredno prijetne bombažne tkanine. Moške boksarice Priročno pakiranje Pletena tkanina Široka elastika v pasu Brez odprtine Pakiranje vsebuje dvoje boksaric (glejte fotografijo).
 • Fila Športni modrček Fila Underwear White
  Športni modrček Fila Underwear White vam zahvaljujoč prijetnemu bombažnemu materialu ponuja zadostno udobje ob manj napornih fizičnih dejavnostih. Elastika pod prsmi predstavlja kontrast preprosti izvedbi. Odlična izbira za jogo ali pilates. Športni modrček LIGHT support – nižja stopnja opore, primerna za manj naporne športne dejavnosti Nepodložene košarice Racer back naramnice - povezane med lopaticami Brez kosti Oblači se čez glavo
 • Fila Dvojno pakiranje belih boksaric z rdeče-modro elastiko FILA
  Dvojno pakiranje moških boksaric znamke FILA iz prijetne bombažne tkanine. Enostaven dizajn poudarja kontrastna elastika v pasu. Moške boksarice Priročno pakiranje Pletena tkanina Široka elastika v pasu Brez odprtine Pakiranje vsebuje dvoje boksaric (glejte fotografijo).
 • MATIS Paris Réponse Délicate pomirjajoča maska za občutljivo kožo 50 ml
  MATIS Paris Réponse Délicate, 50 ml, Kremne maske za ženske, Maska za obraz MATIS Paris Réponse Délicate bo razvajala in negovala vašo kožo.Lastnosti:ne draži kožeglobinsko vlaži in intenzivno hraniosvetljuje in osvežujekožo pušča svilnato mehko na dotikcelovito lepša videz kožeNavodilo za uporabo:Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Serum, ki se ni vpil, rahlo vmasirajte v kožo ali obrišite z vatno blazinico.
 • MATIS Paris Réponse Homme dezodorant roll-on za vse tipe kože 50 ml
  MATIS Paris Réponse Homme, 50 ml, Dezodoranti in antiperspiranti za moške, Izdelek MATIS Paris Réponse Homme je nujen pomočnik v boju proti potenju in to vsak dan.Lastnosti:učinkovito ščiti pred potenjemščiti pred neprijetnim vonjemohranja dolgotrajen občutek svežinepreprečuje draženje in pomirja kožone vpliva na naravne telesne proceseSestava:brez alkoholaNavodilo za uporabo:Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Primeren za vsakodnevno uporabo.
 • MATIS Paris Réponse Homme dnevna in nočna krema proti gubam 50 ml
  MATIS Paris Réponse Homme, 50 ml, Nega za dan in noč za moške, Lastnosti:obnavlja in poživlja
 • MATIS Paris Réponse Soleil krema proti gubam za sončenje SPF 10 50 ml
  MATIS Paris Réponse Soleil, 50 ml, Zaščita pred sončevim sevanjem za ženske, Pripravek MATIS Paris Réponse Soleil bo vašemu obrazu nudil zanesljivo zaščito pred sončnimi žarki.Lastnosti:kožo ščiti pred prezgodnjim staranjemščiti kožo pred poškodbami zaradi vplivov UV-sevanjapodaljšuje učinek porjavelostiNavodilo za uporabo:Nanesite na čisto kožo pred izpostavljanjem soncu. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo.
 • MATIS Paris Réponse Soleil losjon za sončenje SPF 20 150 ml
  MATIS Paris Réponse Soleil, 150 ml, Zaščita pred sončevim sevanjem za ženske, Zaščitni pripravek za sončenje MATIS Paris Réponse Soleil je nepogrešljivi del nege kože ob izpostavljanju soncu.Lastnosti:ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjemdeluje preventivno proti staranju kožehrani kožo in jo negujekrepi in podaljšuje porjavelost kožeNavodilo za uporabo:Sredstvo nanesite približno 20 minut, preden greste na sonce. Za ohranjanje zaščite nanos ponovite, predvsem pri potenju, po kopanju ali sušenju z brisačo.
 • MATIS Paris Réponse Vitalité energetski serum 30 ml
  MATIS Paris Réponse Vitalité, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Serum za obraz MATIS Paris Réponse Vitalité je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego.Lastnosti:koži vrača svežino in mladostno lepotoobnavlja kožo in preprečuje njeno draženjeobnavlja prožnost kožeodstranjuje znake utrujenostiNavodilo za uporabo:Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Nadaljujte s svojo priljubljeno dnevno/nočno nego.
 • MATIS Paris Réponse Vitalité poživitvena krema 50 ml
  MATIS Paris Réponse Vitalité, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz MATIS Paris Réponse Vitalité vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži.Lastnosti:pomlajuje kožo in ji daje energijointenzivno vlažikoži vrača trdnost in jo pušča napetoobnavlja in poživljaNavodilo za uporabo:Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
 • MATIS Paris Réponse Vitalité dnevna regeneracijska krema za utrujeno kožo 50 ml
  MATIS Paris Réponse Vitalité, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz MATIS Paris Réponse Vitalité vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži.Lastnosti:koži vrača mladosten videzNavodilo za uporabo:Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte redno vsako jutro.
 • MATIS Paris Réponse Vitalité čistilni tonik brez alkohola 200 ml
  MATIS Paris Réponse Vitalité, 200 ml, Tonik za obraz za ženske, Pripravek za toniranje MATIS Paris Réponse Vitalité bo pomagal očistiti, poenotiti in osvežiti vašo kožo.Lastnosti:kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivis kože odstranjuje umazanijo in maščobni slojkožo dela mehko, svežo in sijočoosvežuje in osvetljujetakoj pomirja kožoSestava:brez alkoholaNavodilo za uporabo:Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo.
 • MATIS Paris Réponse Pureté čistilni tonik za mastno in mešano kožo 200 ml
  MATIS Paris Réponse Pureté, 200 ml, Tonik za obraz za ženske, Pripravek za toniranje MATIS Paris Réponse Pureté bo pomagal očistiti, poenotiti in osvežiti vašo kožo.Lastnosti:s kože odstranjuje umazanijo in maščobni slojkožo dela mehko, svežo in sijočoobnavlja kožovlaži in hrani kožotakoj pomirja kožoSestava:brez alkoholaNavodilo za uporabo:Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
 • MATIS Paris Réponse Délicate serum za občutljivo kožo 30 ml
  MATIS Paris Réponse Délicate, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Serum za obraz MATIS Paris Réponse Délicate je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego.Lastnosti:obnavlja kožo in preprečuje njeno draženjeučinkovito vlaži in nahranikoži vrača svežino in mladostno lepotoizenačuje barvni odtenek kožeNavodilo za uporabo:Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Nadaljujte s svojo priljubljeno dnevno/nočno nego.
 • MATIS Paris Réponse Corps dezodorant roll-on za vse tipe kože 50 ml
  MATIS Paris Réponse Corps, 50 ml, Dezodoranti za ženske, Dezodorant MATIS Paris Réponse Corps se učinkovito bori z neprijetnim vonjem in vam daje dolgotrajen občutek udobja in svežine.Lastnosti:ščiti pred neprijetnim vonjemzagotavlja dolgotrajen občutek svežineSestava:brez alkoholaNavodilo za uporabo:Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe.
 • MATIS Paris Réponse Soleil losjon za po sončenju 150 ml
  MATIS Paris Réponse Soleil, 150 ml, Izdelki za po sončenju za ženske, Pripravek po sončenju MATIS Paris Réponse Soleil bo od sonca obremenjeni koži zagotovil potrebno obnovo in pomiritev.Lastnosti:lahko se uporablja za obraz in telopomirja kožo po sončenjuintenzivno vlažiglobinsko hrani kožokrepi in podaljšuje porjavelost kožekožo pušča žametno mehko na dotikNavodilo za uporabo:Po izpostavljenosti soncu enakomerno nanesite na čisto kožo celega telesa.
 • MATIS Paris Réponse Pureté čistilni gel za mastno in mešano kožo 125 ml
  MATIS Paris Réponse Pureté, 125 ml, Čiščenje obraza za ženske, Pripravek za čiščenje kože MATIS Paris Réponse Pureté je prava izbira za vsakodnevno nego.Lastnosti:nežno in temeljito umije cel obrazregulira tvorbo kožnega sebumaprijetno osvežujeNavodilo za uporabo:Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite.
 • MATIS Paris Réponse Jeunesse dnevna in nočna krema proti gubam za normalno do suho kožo 50 ml
  MATIS Paris Réponse Jeunesse, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz MATIS Paris Réponse Jeunesse vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži.Lastnosti:intenzivno vlažiglobinsko hranikoži vrača trdnost in jo pušča napetoNavodilo za uporabo:Nanesite s krožnimi gibi na čisto kožo obraza in vratu ter nežno vmasirajte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
 • MATIS Paris Réponse Soleil losjon za sončenje SPF 30 150 ml
  MATIS Paris Réponse Soleil, 150 ml, Zaščita pred sončevim sevanjem za ženske, Zaščitni pripravek za sončenje MATIS Paris Réponse Soleil je nepogrešljivi del nege kože ob izpostavljanju soncu.Lastnosti:ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjemdeluje preventivno proti staranju kožehrani kožo in jo negujespodbuja naraven proces porjavitveNavodilo za uporabo:Sredstvo nanesite približno 20 minut, preden greste na sonce. Za ohranjanje zaščite nanos ponovite, predvsem pri potenju, po kopanju ali sušenju z brisačo.
 • MATIS Paris Réponse Jeunesse dnevna krema proti gubam za normalno do mešano kožo 50 ml
  MATIS Paris Réponse Jeunesse, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz MATIS Paris Réponse Jeunesse vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži.Lastnosti:intenzivno vlažiglobinsko hranikoži vrača trdnost in jo pušča napetoNavodilo za uporabo:Nanesite s krožnimi gibi na čisto kožo obraza in vratu ter nežno vmasirajte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
 • MATIS Paris Réponse Jeunesse čistilna emulzija za vse tipe kože 200 ml
  MATIS Paris Réponse Jeunesse, 200 ml, Čiščenje obraza za ženske, Pripravek za čiščenje kože MATIS Paris Réponse Jeunesse je prava izbira za vsakodnevno nego.Lastnosti:nežno in temeljito umije cel obrazne draži kožeima antioksidacijske učinkedeluje regeneracijskoNavodilo za uporabo:Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
 • MATIS Paris Réponse Pureté pasta iz mandarin za mastno kožo 30 ml
  MATIS Paris Réponse Pureté, 30 ml, lokalna nega za ženske, Lokalna nega MATIS Paris Réponse Pureté bo poskrbela za problematična mesta na koži. Hkrati bo pomirila razdraženost in podprla naravno regeneracijo.Lastnosti:zmanjšuje nastajanje mozoljevosvetljuje in mehča površino kožeodpravlja prekomerno tvorjenje kožnega lojaNavodilo za uporabo:Nanesite na očiščeno kožo obraza in s krožnimi gibi vmasirajte.
 • MATIS Paris Réponse Soleil krema za sončenje za obraz SPF 20 50 ml
  MATIS Paris Réponse Soleil, 50 ml, Zaščita pred sončevim sevanjem za ženske, Pripravek MATIS Paris Réponse Soleil bo vašemu obrazu nudil zanesljivo zaščito pred sončnimi žarki.Lastnosti:kožo ščiti pred prezgodnjim staranjempodaljšuje učinek porjavelostihitro se vpijanudi zaščito pred UV-sevanjemNavodilo za uporabo:Nanesite na čisto kožo pred izpostavljanjem soncu. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo.
 • MATIS Paris Réponse Homme gel za prhanje in šampon 2v1 200 ml
  MATIS Paris Réponse Homme, 200 ml, Pripravki za prhanje za moške, Gel za tuširanje MATIS Paris Réponse Homme spremeni nujno vsakodnevno higieno v edinstveno osvežujoče doživetje.Lastnosti:uporablja se lahko za telo in lasepo uporabi doda občutek svežine in energijeintenzivno vlažikoža je žametno mehka in gladkalase odišavi z moškim vonjemizdelek je posebej razvit za potrebe moškihNavodilo za uporabo:Primerno za vsakodnevno uporabo.
 • MATIS Paris Réponse Corrective intenzivna vlažilna maska s hialuronsko kislino 50 ml
  MATIS Paris Réponse Corrective, 50 ml, Kremne maske za ženske, Maska za obraz MATIS Paris Réponse Corrective bo razvajala in negovala vašo kožo.Lastnosti:globinsko vlaži in intenzivno hranikožo čisti v globinocelovito lepša videz kožeNavodilo za uporabo:Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato masko temeljito sperite z mlačno vodo.
 • MATIS Paris Réponse Intensive dnevna obnovitvena krema za zrelo kožo 50 ml
  MATIS Paris Réponse Intensive, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz MATIS Paris Réponse Intensive vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži.Lastnosti:koži vrača trdnost in jo pušča napetoizenačuje ton kožekoži vrača mladosten videzNavodilo za uporabo:Nanesite s krožnimi gibi na čisto kožo obraza in vratu ter nežno vmasirajte. Uporabljajte redno vsako jutro.
 • MATIS Paris Réponse Teint posvetlitvena podlaga odtenek Ligth Beige 30 ml
  MATIS Paris Réponse Teint, 30 ml, Tekoči puder za ženske, Tekoči puder MATIS Paris Réponse Teint bo izenačil odtenek vaše kože in zakril drobne nepopolnosti.Lastnosti:odlična sposobnost prekrivanjagladi površino koževlažiosvetljuje kožoNavodilo za uporabo:Tekoči puder nanesite na vse osnovne točke obraza, čelo, lica in brado.
 • MATIS Paris Réponse Jeunesse vlažilna maska za obraz za vse tipe kože 50 ml
  MATIS Paris Réponse Jeunesse, 50 ml, Kremne maske za ženske, Maska za obraz MATIS Paris Réponse Jeunesse bo razvajala in negovala vašo kožo.Lastnosti:globinsko vlaži in intenzivno hranikožo pušča svilnato mehko na dotikosvetljuje in osvežujecelovito lepša videz kožeNavodilo za uporabo:Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato masko temeljito sperite z mlačno vodo.
 • MATIS Paris Réponse Jeunesse vlažilna emulzija za vse tipe kože 50 ml
  MATIS Paris Réponse Jeunesse, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz MATIS Paris Réponse Jeunesse vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži.Lastnosti:intenzivno vlažikoži vrača mladosten videzobnavlja in poživljaNavodilo za uporabo:Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
 • MATIS Paris Réponse Intensive intenzivni serum z gladilnim učinkom 30 ml
  MATIS Paris Réponse Intensive, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Serum za obraz MATIS Paris Réponse Intensive je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego.Lastnosti:pomaga gladiti gubice in drobne linijeobnavlja prožnost kožepomaga odstranjevati znake staranja kožeNavodilo za uporabo:Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
 • MATIS Paris Réponse Teint posvetlitveni serum za obraz 30 ml
  MATIS Paris Réponse Teint, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Serum za obraz MATIS Paris Réponse Teint je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego.Lastnosti:izenačuje barvni odtenek kože
 • MATIS Paris Réponse Corrective gladilni serum za obraz z vlažilnim učinkom 30 ml
  MATIS Paris Réponse Corrective, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Serum za obraz MATIS Paris Réponse Corrective je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego.Lastnosti:pomaga gladiti gubice in drobne linijekrepi konture obraza
 • MATIS Paris Réponse Corrective encimski piling 50 ml
  MATIS Paris Réponse Corrective, 50 ml, Encimski pilingi za ženske, Piling za obraz MATIS Paris Réponse Corrective čisti kožo v globino, odstranjuje vso umazanijo in jo gladi.Lastnosti:temeljito umije in očisti cel obrazodstranjuje odmrle kožne celicegladi in mehča kožoNavodilo za uporabo:Nanesite na vlažen obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo. Izognite se območju okoli oči.
 • MATIS Paris Réponse Corps učvrstitvena emulzija 200 ml
  MATIS Paris Réponse Corps, 200 ml, Nega za učvrstitev kože za ženske, Pripravek MATIS Paris Réponse Corps pomaga na poti do vitkejše postave.Lastnosti:oži, oblikuje boke, zadnjico in stegnaima učinek segrevanjaučinkovito zmanjšuje celulitvidno gladi kožoNavodilo za uporabo:Nanesite pripravek s krožnimi gibi na območja telesa s prekomernim maščobnim tkivom in celulitom (boki, zadnjica, stegna). Masirajte, dokler se pripravek povsem ne vpije. Uporabljajte redno.
 • MATIS Paris Réponse Corps piling za telo 200 g
  MATIS Paris Réponse Corps, 200 g, pilingi za telo za ženske, Piling za telo MATIS Paris Réponse Corps z vaše kože odstrani odmrle celice in ji zagotavlja popolno gladkost.Lastnosti:umije vso umazanijoVlaži in hrani kožokoža je po uporabi mehka in voljnaNavodilo za uporabo:Navlažite kožo in z nežnim krožnim gibanjem masirajte. Nato temeljito sperite.
 • MATIS Paris Réponse Jeunesse olje za odstranjevanje ličil za obraz in oči 200 ml
  MATIS Paris Réponse Jeunesse, 200 ml, Odstranjevalci ličil za ženske, Pripravek za odstranjevanje ličil MATIS Paris Réponse Jeunesse z obraza odstranjuje ličila in umazanijo ter kožo pušča mehko in čisto.Lastnosti:učinkovito odstranjuje ličila s kožepopolnoma raztopi tudi vodoodporna ličilana koži ne pušča mastnih sledivlaži in mehča kožoNavodilo za uporabo:Nanesite na vatno blazinico in z rahlimi potegi s kože odstranite ličila in umazanijo.
 • MATIS Paris Réponse Corps bleščeče suho olje za obraz, telo in lase 50 ml
  MATIS Paris Réponse Corps, 50 ml, Suha olja za lase za ženske, Olje za obraz MATIS Paris Réponse Corps predstavlja odlično nego za vaš obraz in telo.Lastnosti:neguje kožo in laselepša in gladi nepopolnostihitro se vpija in ne pušča občutka mastnostiNavodilo za uporabo:Majhno količino olja vmasirajte v čisto kožo in pustite, da se vpije.
 • MATIS Paris Réponse Jeunesse dnevna vlažilna in zaščitna krema 50 ml
  MATIS Paris Réponse Jeunesse, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz MATIS Paris Réponse Jeunesse vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži.Lastnosti:intenzivno vlažiglobinsko hraniobnavlja in poživljakožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vpliviNavodilo za uporabo:Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte redno vsako jutro.
 • MATIS Paris Réponse Soleil krema za sončenje za obraz SPF 50+ 50 ml
  MATIS Paris Réponse Soleil, 50 ml, Zaščita pred sončevim sevanjem za ženske, Pripravek MATIS Paris Réponse Soleil bo vašemu obrazu nudil zanesljivo zaščito pred sončnimi žarki.Lastnosti:kožo hranikožo mehča in pomirjakožo ščiti pred prezgodnjim staranjemščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjemNavodilo za uporabo:Sredstvo nanesite približno 20 minut, preden greste na sonce. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo.
 • MATIS Paris Réponse Jeunesse intenzivni vlažilni serum za obraz 30 ml
  MATIS Paris Réponse Jeunesse, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Serum za obraz MATIS Paris Réponse Jeunesse je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego.Lastnosti:učinkovito vlaži in nahraniobnavlja prožnost kožekoži vrača svežino in mladostno lepotoNavodilo za uporabo:Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Nadaljujte s svojo priljubljeno dnevno/nočno nego.
 • MATIS Paris Réponse Soleil samoporjavitveni gel za obraz in telo 150 ml
  MATIS Paris Réponse Soleil, 150 ml, Samoporjavitveni pripravki za ženske, Samoporjavitveni pripravek za obraz MATIS Paris Réponse Soleil bo vaši koži pomagal do popolnega naravnega porjavelega videza.Lastnosti:koži nudi naravno zlatorjavo barvobarvno izenačuje kožokoži daje zdrav videz s poljubom soncalahko se uporablja za obraz in teloNavodilo za uporabo:Primerno količino pripravka nanesite na kožo celega telesa. Temeljito in enakomerno raznesite. Po uporabi si temeljito umijte roke.
 • MATIS Paris Réponse Délicate pomirjajoča gelasta maska 50 ml
  MATIS Paris Réponse Délicate, 50 ml, Kremne maske za ženske, Maska za obraz MATIS Paris Réponse Délicate bo razvajala in negovala vašo kožo.Lastnosti:globinsko vlaži in intenzivno hraniosvetljuje in osvežujene draži kožekoži vrača prožnost in občutek udobjaščiti kožo pred prostimi radikalikožo pušča svilnato mehko na dotikNavodilo za uporabo:Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato masko temeljito sperite z mlačno vodo.
 • MATIS Paris Réponse Délicate nežna krema za odstranjevanje ličil za občutljivo kožo 200 ml
  MATIS Paris Réponse Délicate, 200 ml, Čiščenje obraza za ženske, Pripravek za odstranjevanje ličil MATIS Paris Réponse Délicate z obraza odstranjuje ličila in umazanijo ter kožo pušča mehko in čisto.Lastnosti:učinkovito odstranjuje ličila s koženežno in temeljito umije cel obrazpomirja draženjeima osvežilne in pomirjajoče učinkeNavodilo za uporabo:Pred uporabo temeljito pretresite. Nanesite na vatno blazinico in z rahlimi potegi s kože odstranite ličila in umazanijo. Ne spirajte.
 • MATIS Paris Réponse Jeunesse darilni set za normalno do mešano kožo II.
  MATIS Paris Réponse Jeunesse, , Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Vse za čudovito kožo obraza v enem pakiranju. Kozmetični set bo razveselil vas ali pa ga bodo kot darila veseli vaši bližnji.Lastnosti:mešanica kozmetičnih izdelkov za vsakodnevno uporaboizdelek za globinsko poživitev in vlaženjeza popolnoma nežno in voljno kožoza zmanjšanje gubčudovita embalaža/darilno pakiranjeNavodilo za uporabo:Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
 • MATIS Paris Réponse Intensive darilni set III. (za obnovo čvrstosti obraza)
  MATIS Paris Réponse Intensive, , Serumi za obraz za ženske, Vse za čudovito kožo obraza v enem pakiranju. Kozmetični set MATIS Paris Réponse Intensive bo razveselil vas ali pa ga bodo kot darila veseli vaši bližnji.Lastnosti:izdelek za globinsko poživitev in vlaženjeza popolnoma nežno in voljno kožoza obnovo čvrstosti obrazaza zmanjšanje gubčudovita embalaža/darilno pakiranjeNavodilo za uporabo:Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
 • MATIS Paris Réponse Délicate darilni set I. (za občutljivo kožo)
  MATIS Paris Réponse Délicate, , Mehanični pilingi za ženske, Vse za čudovito kožo obraza v enem pakiranju. Kozmetični set bo razveselil vas ali pa ga bodo kot darila veseli vaši bližnji.Lastnosti:za popolnoma nežno in voljno kožopomirja draženje in rdečicoza intenzivno vlaženje kožeprimeren tudi za občutljivo kožočudovita embalaža/darilno pakiranjeNavodilo za uporabo:Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
 • Fila Trojno pakiranje črnih visokih nogavic z logotipom FILA
  Trojno pakiranje moških nogavic FILA je odlična izbira za redno nošenje in športne aktivnosti. V univerzalni črni barvi. Moške nogavice Ugodno pakiranje Udobna obroba, ki ne tišči Pakiranje vsebuje tri enake pare nogavic, glej fotografijo.
 • Fila Trojno pakiranje belih visokih nogavic z logotipom FILA
  Trojno pakiranje visokih moških nogavic FILA je primerna izbira tako za vsakodnevno nošenje kot za športne dejavnosti. V univerzalni beli barvi. Moške nogavice Priročno pakiranje Udoben rob, ki ne tišči Pakiranje vsebuje tri pare enakih nogavic (glejte fotografijo).
 • Fila Trojno pakiranje črnih visokih nogavic FILA
  Trojno pakiranje visokih moških nogavic FILA je primerna izbira tako za vsakodnevno nošenje kot za športne dejavnosti. V univerzalni črni barvi. Moške nogavice Priročno pakiranje Udoben rob, ki ne tišči Pakiranje vsebuje tri pare enakih nogavic (glejte fotografijo).
 • Fila Trojno pakiranje belih nogavic FILA
  Ugodno trojno pakiranje visokih moških nogavic FILA. Primerne so za športne aktivnosti. Moške nogavice Priročno pakiranje Udoben rob, ki ne tišči Pakiranje vsebuje tri pare nogavic, glejte fotografijo.
 • Fila Trojno pakiranje črnih tankih visokih nogavic FILA
  Trojno pakiranje moških črnih tankih visokih nogavic FILA. Preprostega dizajna. z logotipom proizvajalca. Moške nogavice Priročno pakiranje Udoben rob, ki ne tišči Pakiranje vsebuje tri pare enakih nogavic (glejte fotografijo).
 • Fila Trojno pakiranje belih tankih visokih nogavic FILA
  Trojno pakiranje moških belih tankih visokih nogavic FILA. Preprostega dizajna. z logotipom proizvajalca. Moške nogavice Priročno pakiranje Udoben rob, ki ne tišči Pakiranje vsebuje tri pare enakih nogavic (glejte fotografijo).
 • Fila Trojno pakiranje črnih nizkih nogavic FILA
  Trojno pakiranje moških nizkih nogavic FILA v črni barvi. Na robu logotip proizvajalca. Nizke moške nogavice Priročno pakiranje Udoben rob, ki ne tišči Pakiranje vsebuje tri pare enakih nogavic (glejte fotografijo).
 • Fila Trojno pakiranje treh barv nizkih nogavic FILA
  Trojno pakiranje nizkih moških nogavic FILA je primerna izbira tako za vsakodnevno nošenje kot za športne dejavnosti. V treh barvnih izvedbah. Moške nogavice Priročno pakiranje Udoben rob, ki ne tišči Pakiranje vsebuje tri pare nogavic različnih barv (glejte fotografijo).
 • Fila Trojno pakiranje črnih nogavic do gležnjev FILA
  Trojno pakiranje moških nogavic do gležnjev FILA v črni barvi. Udobne za vsakodnevno nošenje ali športne dejavnosti. Nizke moške nogavice Priročno pakiranje Udoben rob, ki ne tišči Pakiranje vsebuje tri pare enakih nogavic (glejte fotografijo).
 • Fila Dvojno pakiranje belih nizkih nogavic FILA
  Dvojno pakiranje nizkih nogavic FILA v beli barvi. Primerne so za vsakdanje nošenje kot tudi za športne dejavnosti. Nizke moške nogavice Priročno pakiranje Udoben rob, ki ne tišči Pakiranje vsebuje dva enaka para nogavic (glejte fotografijo).
 • Fila Dvojno pakiranje visokih črnih nogavic FILA
  Dvojno pakiranje visokih nogavic FILA v črni barvi. Primerne so za vsakdanje nošenje kot tudi za športne dejavnosti. Na zunanji strani je logotip proizvajalca. Moške nogavice Priročno pakiranje Udoben rob, ki ne tišči Pakiranje vsebuje dva enaka para nogavic (glejte fotografijo).
 • Fila Dvojno pakiranje visokih nogavic FILA
  Dvojno pakiranje visokih nogavic FILA v beli barvi. Preprosto izvedbo dopolnjuje logotip proizvajalca na zunanji strani. Moške nogavice Priročno pakiranje Udoben rob, ki ne tišči Pakiranje vsebuje dva enaka para nogavic (glejte fotografijo).
 • Fila Športni modrček Fila Underwear Black
  Športni modrček Fila Underwear Black vam zahvaljujoč prijetnemu bombažnemu materialu ponuja zadostno udobje ob manj napornih fizičnih dejavnostih. Elastika pod prsmi predstavlja kontrast preprosti izvedbi. Odlična izbira za jogo ali pilates. Športni modrček LIGHT support – nižja stopnja opore, primerna za manj naporne športne dejavnosti Nepodložene košarice Racer back naramnice - povezane med lopaticami Brez kosti Oblači se čez glavo
 • Fila Hlačke Fila Underwear Black
  Hlačke Fila Underwear Black klasičnega kroja in enostavnega dizajna. Udobne za vsakodnevno nošenje in športne dejavnosti. Klasične hlačke Široka elastika v pasu Gladka sprednji in zadnji del Z bombažem podložen mednožni del

Nazadnje videno

Vrh