Znamke
Cena
Velikosti

Oblačila, obutev in modni dodatki

 • Katalog
 • Lista
 • Ashleigh & Burwood London Cosmos katalitična svetilka velika (18 x 9,5 cm)
  Ashleigh & Burwood London Cosmos, , katalitična svetilka Dišave za dom, Katalitična svetilka Ashleigh & Burwood London Cosmos je odličen dodatek za dom, pisarne, hotele in spa centre. Skrivnost katalitične svetilke se skriva v načelu katalitske reakcije – gorenja brez plamena. Svetilka je namenjena tako za odišavljenje prostorov, kot tudi za čiščenje in dezinfekcijo zraka v zaprtih prostorih.Lastnosti:svetilko lahko brez strahu pustite brez nadzoraNavodilo za uporabo:Polnilo za katalitične svetilke ni del pakiranja. Ravnajte se po priloženih navodilih. S svetilke snemite okrasni in dušilni pokrov ter s pomočjo priloženega lijaka svetilko do 2/3 napolnite z dišavo. V svetilko ponovno vstavite stenj s kamenčkom in zaprite dušilni pokrov. Po približno 20 minutah, ko bo vonj začel prehajati preko stenja do kamenčka, vzemite vžigalnik in prižgite kamenček. Pustite, da plamen gori 3–5 minut in ga potem ugasnite, kamenček pa prekrijte z okrasnim pokrovom. Katalitski postopek se s tem začne in svetilka začne dišati. Ko je dosežena ustrezna intenzivnost dišave, zamenjajte okrasni pokrov za dušilni. S tem se katalitska reakcija zaključi.
 • Fila Dvojno pakiranje belih boksaric FILA
  Priročno dvojno pakiranje belih moških boksaric FILA. Prijeten bombažni material za udobno vsakodnevno nošenje. Moške boksarice Priročno pakiranje Pletena tkanina Široka elastika v pasu Brez odprtine Pakiranje vsebuje dvoje boksaric (glejte fotografijo).
 • Fila Dvojno pakiranje črnih boksaric FILA
  Priročno dvojno pakiranje črnih moških boksaric FILA. Prijeten bombažni material za udobno vsakodnevno nošenje. Moške boksarice Priročno pakiranje Pletena tkanina Široka elastika v pasu Brez odprtine Pakiranje vsebuje dvoje boksaric (glejte fotografijo).
 • Fila Dvojno pakiranje spodnjic FILA
  Dvojno pakiranje moških spodnjic FILA iz prijetne bombažne tkanine. Preprostega dizajna. Moške spodnjice Priročno pakiranje Pletena tkanina Široka elastika v pasu Brez odprtine Pakiranje vsebuje dvoje spodnjic (glejte fotografijo).
 • Fila Dvojno pakiranje modrih spodnjic FILA
  Dvojno pakiranje moških spodnjic FILA iz prijetne bombažne tkanine. Preprostega dizajna. Moške spodnjice Priročno pakiranje Pletena tkanina Široka elastika v pasu Brez odprtine Pakiranje vsebuje dvoje spodnjic (glejte fotografijo).
 • Fila Dvojno pakiranje sivih spodnjic FILA
  Dvojno pakiranje moških spodnjic FILA iz prijetne bombažne tkanine. Preprostega dizajna. Moške spodnjice Priročno pakiranje Pletena tkanina Široka elastika v pasu Brez odprtine Pakiranje vsebuje dvoje spodnjic (glejte fotografijo).
 • Fila Trojno pakiranje belih nizkih nogavic FILA
  Trojno pakiranje moških nizkih nogavic FILA. Na robu logotip proizvajalca. Nizke moške nogavice Priročno pakiranje Udoben rob, ki ne tišči Pakiranje vsebuje tri pare nogavic (glejte fotografijo).
 • Fila Dvojno pakiranje črnih nizkih nogavic z logotipom FILA
  Dvojno pakiranje nizkih nogavic FILA v črni barvi. Primerne za redno nošenje in športne aktivnosti. Moške nogavice nižjega kroja Ugodno pakiranje Udobna obroba, ki ne tišči Pakiranje vsebuje dva para enakih nogavic, glej fotografijo.
 • Fila Dvojno pakiranje modrih boksaric FILA
  Priročno dvojno pakiranje moških boksaric FILA. Prijeten bombažni material za udobno vsakodnevno nošenje. Moške boksarice Priročno pakiranje Pletena tkanina Široka elastika v pasu Brez odprtine Pakiranje vsebuje dvoje boksaric (glejte fotografijo).
 • Fila Dvojno pakiranje sivih boksaric FILA
  Priročno dvojno pakiranje sivih moških boksaric FILA. Prijeten bombažni material za udobno vsakodnevno nošenje. Moške boksarice Priročno pakiranje Pletena tkanina Široka elastika v pasu Brez odprtine Pakiranje vsebuje dvoje boksaric (glejte fotografijo).
 • Fila Dvojno pakiranje sivih boksaric z rdeče-modro elastiko FILA
  Dvojno pakiranje moških boksaric znamke FILA iz prijetne bombažne tkanine. Enostaven dizajn poudarja kontrastna elastika v pasu. Moške boksarice Priročno pakiranje Pletena tkanina Široka elastika v pasu Brez odprtine Pakiranje vsebuje dvoje boksaric (glejte fotografijo).
 • Fila Dvojno pakiranje temno modrih boksaric s temno modro elastiko FILA
  Dvojno pakiranje moških boksaric znamke FILA iz izredno prijetne bombažne tkanine. Moške boksarice Priročno pakiranje Pletena tkanina Široka elastika v pasu Brez odprtine Pakiranje vsebuje dvoje boksaric (glejte fotografijo).
 • Fila Dvojno pakiranje belih spodnjic FILA
  Dvojno pakiranje moških spodnjic FILA iz prijetne bombažne tkanine. Preprostega dizajna. Moške spodnjice Priročno pakiranje Pletena tkanina Široka elastika v pasu Brez odprtine Pakiranje vsebuje dvoje spodnjic (glejte fotografijo).
 • Plecak Fila S'Cool 685005 002
  Plecak Fila S'Cool 685005 002 Producent: Fila Model: Backpack S'cool Numer katalogowy: 685005 002 Materiał: 100% poliester Kolor: czarny
 • Ashleigh & Burwood London Dark Side Of The Moon katalitična svetilka majhna (12 x 6 cm)
  Ashleigh & Burwood London Dark Side Of The Moon, , katalitična svetilka Dišave za dom, Katalitična svetilka Ashleigh & Burwood London Dark Side Of The Moon je odličen dodatek za dom, pisarne, hotele in spa centre. Skrivnost katalitične svetilke se skriva v načelu katalitske reakcije – gorenja brez plamena. Svetilka je namenjena tako za odišavljenje prostorov, kot tudi za čiščenje in dezinfekcijo zraka v zaprtih prostorih.Lastnosti:svetilko lahko brez strahu pustite brez nadzoraNavodilo za uporabo:Polnilo za katalitične svetilke ni del pakiranja. Ravnajte se po priloženih navodilih. S svetilke snemite okrasni in dušilni pokrov ter s pomočjo priloženega lijaka svetilko do 2/3 napolnite z dišavo. V svetilko ponovno vstavite stenj s kamenčkom in zaprite dušilni pokrov. Po približno 20 minutah, ko bo vonj začel prehajati preko stenja do kamenčka, vzemite vžigalnik in prižgite kamenček. Pustite, da plamen gori 3–5 minut in ga potem ugasnite, kamenček pa prekrijte z okrasnim pokrovom. Katalitski postopek se s tem začne in svetilka začne dišati. Ko je dosežena ustrezna intenzivnost dišave, zamenjajte okrasni pokrov za dušilni. S tem se katalitska reakcija zaključi.
 • Ashleigh & Burwood London Blue Speckle darilni set
  Ashleigh & Burwood London Blue Speckle, 3 kos, nadomestno polnilo za katalitično svetilko Dišave za dom, Katalitična svetilka Ashleigh & Burwood London Blue Speckle je odličen dodatek za dom, pisarne, hotele in spa centre. Skrivnost katalitične svetilke se skriva v načelu katalitske reakcije – gorenja brez plamena. Svetilka je namenjena tako za odišavljenje prostorov, kot tudi za čiščenje in dezinfekcijo zraka v zaprtih prostorih.Lastnosti:svetilko lahko brez strahu pustite brez nadzorav prostoru uničuje vse neprijetne vonjave, vključno s cigaretnim dimom, paro od kuhanja in vonjem domačih ljubljenčkovlepo odišavi celoten prostorpoletna dišavasveža dišavaNavodilo za uporabo:Del pakiranja je tudi polnilo za katalitične svetilke. S svetilke snemite okrasni in dušilni pokrov ter s pomočjo priloženega lijaka svetilko do 2/3 napolnite z dišavo. V svetilko ponovno vstavite stenj s kamenčkom in zaprite dušilni pokrov. Po približno 20 minutah, ko bo vonj začel prehajati preko stenja do kamenčka, vzemite vžigalnik in prižgite kamenček. Pustite, da plamen gori 3–5 minut in ga potem ugasnite, kamenček pa prekrijte z okrasnim pokrovom. Katalitski postopek se s tem začne in svetilka začne dišati. Ko je dosežena ustrezna intenzivnost dišave, zamenjajte okrasni pokrov za dušilni. S tem se katalitska reakcija zaključi.
 • Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Enchanted Forest nadomestno polnilo za katalitično svetilko 500 ml
  Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Enchanted Forest, 500 ml, nadomestno polnilo za katalitično svetilko Dišave za dom, Nadomestno polnilo Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Enchanted Forest spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje.Lastnosti:svetilko lahko brez strahu pustite brez nadzorav prostoru uničuje vse neprijetne vonjave, vključno s cigaretnim dimom, paro od kuhanja in vonjem domačih ljubljenčkovlepo odišavi celoten prostorlesna dišavazačinjena aromaNavodilo za uporabo:Ravnajte se po priloženih navodilih. S svetilke snemite okrasni in dušilni pokrov ter s pomočjo priloženega lijaka svetilko do 2/3 napolnite z dišavo. V svetilko ponovno vstavite stenj s kamenčkom in zaprite dušilni pokrov. Po približno 20 minutah, ko bo vonj začel prehajati preko stenja do kamenčka, vzemite vžigalnik in prižgite kamenček. Pustite, da plamen gori 3–5 minut in ga potem ugasnite, kamenček pa prekrijte z okrasnim pokrovom. Katalitski postopek se s tem začne in svetilka začne dišati. Ko je dosežena ustrezna intenzivnost dišave, zamenjajte okrasni pokrov za dušilni. S tem se katalitska reakcija zaključi. Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
 • Ashleigh & Burwood London Golden Orb katalitična svetilka majhna (11 x 8 cm)
  Ashleigh & Burwood London Golden Orb, , katalitična svetilka Dišave za dom, Katalitična svetilka Ashleigh & Burwood London Golden Orb je odličen dodatek za dom, pisarne, hotele in spa centre. Skrivnost katalitične svetilke se skriva v načelu katalitske reakcije – gorenja brez plamena. Svetilka je namenjena tako za odišavljenje prostorov, kot tudi za čiščenje in dezinfekcijo zraka v zaprtih prostorih.Lastnosti:lepo odišavi celoten prostorsvetilko lahko brez strahu pustite brez nadzorav prostoru uničuje vse neprijetne vonjave, vključno s cigaretnim dimom, paro od kuhanja in vonjem domačih ljubljenčkovNavodilo za uporabo:Polnilo za katalitične svetilke ni del pakiranja. Ravnajte se po priloženih navodilih. S svetilke snemite okrasni in dušilni pokrov ter s pomočjo priloženega lijaka svetilko do 2/3 napolnite z dišavo. V svetilko ponovno vstavite stenj s kamenčkom in zaprite dušilni pokrov. Po približno 20 minutah, ko bo vonj začel prehajati preko stenja do kamenčka, vzemite vžigalnik in prižgite kamenček. Pustite, da plamen gori 3–5 minut in ga potem ugasnite, kamenček pa prekrijte z okrasnim pokrovom. Katalitski postopek se s tem začne in svetilka začne dišati. Ko je dosežena ustrezna intenzivnost dišave, zamenjajte okrasni pokrov za dušilni. S tem se katalitska reakcija zaključi.
 • Ashleigh & Burwood London The Scented Home Summer Rain nadomestno polnilo za aroma difuzor 150 ml
  Ashleigh & Burwood London The Scented Home Summer Rain, 150 ml, nadomestno polnilo za aroma difuzor Dišave za dom, Nadomestno polnilo Ashleigh & Burwood London The Scented Home Summer Rain spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje.Lastnosti:sveža dišavaNavodilo za uporabo:Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
 • Ashleigh & Burwood London The Scented Home Lavender & Bergamot nadomestno polnilo za aroma difuzor 150 ml
  Ashleigh & Burwood London The Scented Home Lavender & Bergamot, 150 ml, nadomestno polnilo za aroma difuzor Dišave za dom, Nadomestno polnilo Ashleigh & Burwood London The Scented Home Lavender & Bergamot spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje.Lastnosti:zeliščna aromacitrusna dišavaNavodilo za uporabo:Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
 • Ashleigh & Burwood London Wild Things Pinemingos aroma difuzor s polnilom (Coconut & Lychee) 200 ml
  Ashleigh & Burwood London Wild Things Pinemingos, 200 ml, aroma difuzor s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Ashleigh & Burwood London Wild Things Pinemingos prijetno odišavi vaš prostor. Aroma difuzor vsebuje polnilo, ki s pomočjo vloženih palčk postopoma izhlapeva v zrak in tako se v prostoru ustvari prijetna aroma.Lastnosti:sadna dišavasladka aromapoletna dišavaNavodilo za uporabo:Temu aroma difuzorju je priloženo polnilo. Odprite pokrovček aroma difuzorja in vanj nalijte polnilo. Dišava se iz aroma difuzorja sprošča postopoma preko vloženih palčk. Moč dišeče esence lahko uravnavate s količino palčk, potopljenih v aroma difuzor. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Ashleigh & Burwood London The Scented Home Enchanted Forest nadomestno polnilo za aroma difuzor 150 ml
  Ashleigh & Burwood London The Scented Home Enchanted Forest, 150 ml, nadomestno polnilo za aroma difuzor Dišave za dom, Nadomestno polnilo Ashleigh & Burwood London The Scented Home Enchanted Forest spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje.Lastnosti:začinjena aromalesna dišavaNavodilo za uporabo:Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
 • Ashleigh & Burwood London The Scented Home Toasted Marshmallow nadomestno polnilo za aroma difuzor 150 ml
  Ashleigh & Burwood London The Scented Home Toasted Marshmallow, 150 ml, nadomestno polnilo za aroma difuzor Dišave za dom, Nadomestno polnilo Ashleigh & Burwood London The Scented Home Toasted Marshmallow spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje.Lastnosti:sladka aromalesna dišavaNavodilo za uporabo:Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
 • Ashleigh & Burwood London Artistry Collection Peony Blush nadomestno polnilo za aroma difuzor 180 ml
  Ashleigh & Burwood London Artistry Collection Peony Blush, 180 ml, nadomestno polnilo za aroma difuzor Dišave za dom, Nadomestno polnilo Ashleigh & Burwood London Artistry Collection Peony Blush spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje.Lastnosti:cvetlična dišavasladka aromaNavodilo za uporabo:Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
 • Ashleigh & Burwood London Artistry Collection White Vanilla nadomestno polnilo za aroma difuzor 180 ml
  Ashleigh & Burwood London Artistry Collection White Vanilla, 180 ml, nadomestno polnilo za aroma difuzor Dišave za dom, Nadomestno polnilo Ashleigh & Burwood London Artistry Collection White Vanilla spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje.Lastnosti:sladka aromaNavodilo za uporabo:Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
 • Ashleigh & Burwood London Artistry Collection Eastern Spice nadomestno polnilo za aroma difuzor 180 ml
  Ashleigh & Burwood London Artistry Collection Eastern Spice, 180 ml, nadomestno polnilo za aroma difuzor Dišave za dom, Nadomestno polnilo Ashleigh & Burwood London Artistry Collection Eastern Spice spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje.Lastnosti:začinjena aromalesna dišavaNavodilo za uporabo:Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
 • Ashleigh & Burwood London Artistry Collection Sundrenched Fig nadomestno polnilo za aroma difuzor 180 ml
  Ashleigh & Burwood London Artistry Collection Sundrenched Fig, 180 ml, nadomestno polnilo za aroma difuzor Dišave za dom, Nadomestno polnilo Ashleigh & Burwood London Artistry Collection Sundrenched Fig spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje.Lastnosti:sadna dišavaNavodilo za uporabo:Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
 • Ashleigh & Burwood London Accesories nadomestne paličice za aroma difuzorje VI. 3 kos
  Ashleigh & Burwood London Accesories, 3 kos, nadomestne paličice za aroma difuzorje Dišave za dom, Nadomestne palčke Ashleigh & Burwood London Accesories so primerne za uporabo v aroma difuzorju. Palčke se namočijo v dišečo mešanico iz posodice, ki vsebuje pršilo za dom. Ta se preko palčk postopno sprošča in izhlapeva v zrak. Tako lahko prostor enkratno diši več tednov.Navodilo za uporabo:Ravnajte se po priloženih navodilih. V posodico z dišečo esenco potopite palčke, ki vpijejo pršilo in dišava se začne postopoma sproščati v zrak prostora. Intenzivnost dišave aroma difuzorja se prilagaja s številom vloženih palčk.
 • Fila Trojno pakiranje črnih visokih nogavic z logotipom FILA
  Trojno pakiranje moških nogavic FILA je odlična izbira za redno nošenje in športne aktivnosti. V univerzalni črni barvi. Moške nogavice Ugodno pakiranje Udobna obroba, ki ne tišči Pakiranje vsebuje tri enake pare nogavic, glej fotografijo.
 • Fila Trojno pakiranje visokih nogavic z logotipom FILA v treh barvah
  Trojno pakiranje visokih moških nogavic FILA je primerna izbira tako za vsakodnevno nošenje kot za športne dejavnosti. V treh barvnih izvedbah. Moške nogavice Priročno pakiranje Udoben rob, ki ne tišči Pakiranje vsebuje tri pare nogavic različnih barv (glejte fotografijo).
 • Fila Trojno pakiranje črnih tankih visokih nogavic FILA
  Trojno pakiranje moških črnih tankih visokih nogavic FILA. Preprostega dizajna. z logotipom proizvajalca. Moške nogavice Priročno pakiranje Udoben rob, ki ne tišči Pakiranje vsebuje tri pare enakih nogavic (glejte fotografijo).
 • Fila Trojno pakiranje belih nogavic do gležnjev FILA
  Priročno trojno pakiranje moških nogavic do gležnjev FILA. Udobne za vsakodnevno nošenje ali športne dejavnosti. Nizke moške nogavice Priročno pakiranje Udoben rob, ki ne tišči Pakiranje vsebuje tri pare nogavic (glejte fotografijo).
 • Fila Trojno pakiranje nogavic do gležnjev FILA
  Trojno pakiranje moških nogavic do gležnjev FILA v sivi barvi. Udobne za vsakodnevno nošenje ali športne dejavnosti. Nizke moške nogavice Priročno pakiranje Udoben rob, ki ne tišči Pakiranje vsebuje tri pare enakih nogavic (glejte fotografijo).
 • Fila Trojno pakiranje temno modrih nogavic do gležnjev FILA
  Trojno pakiranje moških nogavic do gležnjev FILA. Temno modro izvedbo na zunanji strani krasi majhen logotip proizvajalca. Nizke moške nogavice Priročno pakiranje Udoben rob, ki ne tišči Pakiranje vsebuje tri pare enakih nogavic (glejte fotografijo).
 • Fila Dvojno pakiranje modrih visokih nogavic FILA
  Priročno dvojno pakiranje visokih moških nogavic FILA v temno modri izvedbi. Na zunanji strani je logotip proizvajalca. Moške nogavice Priročno pakiranje Udoben rob, ki ne tišči Pakiranje vsebuje dva enaka para nogavic (glejte fotografijo).
 • Fila Dvojno pakiranje črnih boksaric s črno elastiko FILA
  Dvojno pakiranje moških boksaric znamke FILA iz izredno prijetne bombažne tkanine. Moške boksarice Priročno pakiranje Pletena tkanina Široka elastika v pasu Brez odprtine Pakiranje vsebuje dvoje boksaric (glejte fotografijo).
 • Fila Športni modrček Fila Underwear White
  Športni modrček Fila Underwear White vam zahvaljujoč prijetnemu bombažnemu materialu ponuja zadostno udobje ob manj napornih fizičnih dejavnostih. Elastika pod prsmi predstavlja kontrast preprosti izvedbi. Odlična izbira za jogo ali pilates. Športni modrček LIGHT support – nižja stopnja opore, primerna za manj naporne športne dejavnosti Nepodložene košarice Racer back naramnice - povezane med lopaticami Brez kosti Oblači se čez glavo
 • Fila Dvojno pakiranje belih boksaric z rdeče-modro elastiko FILA
  Dvojno pakiranje moških boksaric znamke FILA iz prijetne bombažne tkanine. Enostaven dizajn poudarja kontrastna elastika v pasu. Moške boksarice Priročno pakiranje Pletena tkanina Široka elastika v pasu Brez odprtine Pakiranje vsebuje dvoje boksaric (glejte fotografijo).
 • Fila Disruptor Low Wmn 1010302 25Y
  Fila Disruptor Low Wmn 1010302 25Y Fila Disruptor to sylwetka, która zabiera nas w czasy swojej świetności, czyli do lat ’90. Buty charakteryzują się masywną konstrukcją, opartą na grubej podeszwie z charakterystycznym karbowanym bieżnikiem. Producent: Fila Model: Disruptor Low Wmn Numer katalogowy: 1010302 25Y Materiał zewnętrzny: skóra syntetyczna + materiał syntetyczny Materiał wewnętrzny: materiał tekstylny Wkładka: materiał tekstylny + materiał syntetyczny Podeszwa zewnętrzna: guma Podeszwa środkowa: pianka EVA Przeznaczenie: llifestyle Kolor: czarny Tabela rozmiarów
 • Bluza męska Fila Zee Bonded 684414 002
  Bluza Fila Zee Bonded 684414 002   Producent: Fila Model: Zee Bonded Numer katalogowy: 684414 002 Materiał: 95% polester + 5% spandex Kolor: czarny
 • Ashleigh & Burwood London African Queen katalitična svetilka majhna (12 x 6 cm)
  Ashleigh & Burwood London African Queen, , katalitična svetilka Dišave za dom, Katalitična svetilka Ashleigh & Burwood London African Queen je odličen dodatek za dom, pisarne, hotele in spa centre. Skrivnost katalitične svetilke se skriva v načelu katalitske reakcije – gorenja brez plamena. Svetilka je namenjena tako za odišavljenje prostorov, kot tudi za čiščenje in dezinfekcijo zraka v zaprtih prostorih.Lastnosti:svetilko lahko brez strahu pustite brez nadzoraNavodilo za uporabo:Polnilo za katalitične svetilke ni del pakiranja. Ravnajte se po priloženih navodilih. S svetilke snemite okrasni in dušilni pokrov ter s pomočjo priloženega lijaka svetilko do 2/3 napolnite z dišavo. V svetilko ponovno vstavite stenj s kamenčkom in zaprite dušilni pokrov. Po približno 20 minutah, ko bo vonj začel prehajati preko stenja do kamenčka, vzemite vžigalnik in prižgite kamenček. Pustite, da plamen gori 3–5 minut in ga potem ugasnite, kamenček pa prekrijte z okrasnim pokrovom. Katalitski postopek se s tem začne in svetilka začne dišati. Ko je dosežena ustrezna intenzivnost dišave, zamenjajte okrasni pokrov za dušilni. S tem se katalitska reakcija zaključi.
 • Ashleigh & Burwood London Ocean Queen katalitična svetilka velika (15 x 10 cm)
  Ashleigh & Burwood London Ocean Queen, , katalitična svetilka Dišave za dom, Katalitična svetilka Ashleigh & Burwood London Ocean Queen je odličen dodatek za dom, pisarne, hotele in spa centre. Skrivnost katalitične svetilke se skriva v načelu katalitske reakcije – gorenja brez plamena. Svetilka je namenjena tako za odišavljenje prostorov, kot tudi za čiščenje in dezinfekcijo zraka v zaprtih prostorih.Lastnosti:svetilko lahko brez strahu pustite brez nadzoraNavodilo za uporabo:Polnilo za katalitične svetilke ni del pakiranja. Ravnajte se po priloženih navodilih. S svetilke snemite okrasni in dušilni pokrov ter s pomočjo priloženega lijaka svetilko do 2/3 napolnite z dišavo. V svetilko ponovno vstavite stenj s kamenčkom in zaprite dušilni pokrov. Po približno 20 minutah, ko bo vonj začel prehajati preko stenja do kamenčka, vzemite vžigalnik in prižgite kamenček. Pustite, da plamen gori 3–5 minut in ga potem ugasnite, kamenček pa prekrijte z okrasnim pokrovom. Katalitski postopek se s tem začne in svetilka začne dišati. Ko je dosežena ustrezna intenzivnost dišave, zamenjajte okrasni pokrov za dušilni. S tem se katalitska reakcija zaključi.
 • Ashleigh & Burwood London The Admiral katalitična svetilka velika (15,5 x 9 cm)
  Ashleigh & Burwood London The Admiral, , katalitična svetilka Dišave za dom, Katalitična svetilka Ashleigh & Burwood London The Admiral je odličen dodatek za dom, pisarne, hotele in spa centre. Skrivnost katalitične svetilke se skriva v načelu katalitske reakcije – gorenja brez plamena. Svetilka je namenjena tako za odišavljenje prostorov, kot tudi za čiščenje in dezinfekcijo zraka v zaprtih prostorih.Lastnosti:svetilko lahko brez strahu pustite brez nadzoraNavodilo za uporabo:Polnilo za katalitične svetilke ni del pakiranja. Ravnajte se po priloženih navodilih. S svetilke snemite okrasni in dušilni pokrov ter s pomočjo priloženega lijaka svetilko do 2/3 napolnite z dišavo. V svetilko ponovno vstavite stenj s kamenčkom in zaprite dušilni pokrov. Po približno 20 minutah, ko bo vonj začel prehajati preko stenja do kamenčka, vzemite vžigalnik in prižgite kamenček. Pustite, da plamen gori 3–5 minut in ga potem ugasnite, kamenček pa prekrijte z okrasnim pokrovom. Katalitski postopek se s tem začne in svetilka začne dišati. Ko je dosežena ustrezna intenzivnost dišave, zamenjajte okrasni pokrov za dušilni. S tem se katalitska reakcija zaključi.
 • Ashleigh & Burwood London Artistry Collection Eastern Spice aroma difuzor s polnilom 200 ml
  Ashleigh & Burwood London Artistry Collection Eastern Spice, 200 ml, aroma difuzor s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Ashleigh & Burwood London Artistry Collection Eastern Spice prijetno odišavi vaš prostor. Aroma difuzor vsebuje polnilo, ki s pomočjo vloženih palčk postopoma izhlapeva v zrak in tako se v prostoru ustvari prijetna aroma.Lastnosti:začinjena aromacvetlična dišavaNavodilo za uporabo:Odprite pokrovček aroma difuzorja in vanj nalijte polnilo. Dišava se iz aroma difuzorja sprošča postopoma preko vloženih palčk. Moč dišeče esence lahko uravnavate s količino palčk, potopljenih v aroma difuzor. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Temu aroma difuzorju je priloženo polnilo. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
 • Ashleigh & Burwood London Golden Sunset darilni set I.
  Ashleigh & Burwood London Golden Sunset, 2 kos, nadomestno polnilo za katalitično svetilko Dišave za dom, Katalitična svetilka Ashleigh & Burwood London Golden Sunset je odličen dodatek za dom, pisarne, hotele in spa centre. Skrivnost katalitične svetilke se skriva v načelu katalitske reakcije – gorenja brez plamena. Svetilka je namenjena tako za odišavljenje prostorov, kot tudi za čiščenje in dezinfekcijo zraka v zaprtih prostorih.Lastnosti:v prostoru uničuje vse neprijetne vonjave, vključno s cigaretnim dimom, paro od kuhanja in vonjem domačih ljubljenčkovsvetilko lahko brez strahu pustite brez nadzoralepo odišavi celoten prostorzačinjena aromatopla dišavaorientalska aromaNavodilo za uporabo:Del pakiranja je tudi polnilo za katalitične svetilke. Ravnajte se po priloženih navodilih. S svetilke snemite okrasni in dušilni pokrov ter s pomočjo priloženega lijaka svetilko do 2/3 napolnite z dišavo. V svetilko ponovno vstavite stenj s kamenčkom in zaprite dušilni pokrov. Po približno 20 minutah, ko bo vonj začel prehajati preko stenja do kamenčka, vzemite vžigalnik in prižgite kamenček. Pustite, da plamen gori 3–5 minut in ga potem ugasnite, kamenček pa prekrijte z okrasnim pokrovom. Katalitski postopek se s tem začne in svetilka začne dišati. Ko je dosežena ustrezna intenzivnost dišave, zamenjajte okrasni pokrov za dušilni. S tem se katalitska reakcija zaključi.
 • Ashleigh & Burwood London Metallic Ore katalitična svetilka majhna (11 x 8 cm)
  Ashleigh & Burwood London Metallic Ore, , katalitična svetilka Dišave za dom, Katalitična svetilka Ashleigh & Burwood London Metallic Ore je odličen dodatek za dom, pisarne, hotele in spa centre. Skrivnost katalitične svetilke se skriva v načelu katalitske reakcije – gorenja brez plamena. Svetilka je namenjena tako za odišavljenje prostorov, kot tudi za čiščenje in dezinfekcijo zraka v zaprtih prostorih.Lastnosti:svetilko lahko brez strahu pustite brez nadzoraNavodilo za uporabo:Polnilo za katalitične svetilke ni del pakiranja. Ravnajte se po priloženih navodilih. S svetilke snemite okrasni in dušilni pokrov ter s pomočjo priloženega lijaka svetilko do 2/3 napolnite z dišavo. V svetilko ponovno vstavite stenj s kamenčkom in zaprite dušilni pokrov. Po približno 20 minutah, ko bo vonj začel prehajati preko stenja do kamenčka, vzemite vžigalnik in prižgite kamenček. Pustite, da plamen gori 3–5 minut in ga potem ugasnite, kamenček pa prekrijte z okrasnim pokrovom. Katalitski postopek se s tem začne in svetilka začne dišati. Ko je dosežena ustrezna intenzivnost dišave, zamenjajte okrasni pokrov za dušilni. S tem se katalitska reakcija zaključi.
 • Ashleigh & Burwood London Vampiress katalitična svetilka majhna (11 x 8 cm)
  Ashleigh & Burwood London Vampiress, , katalitična svetilka Dišave za dom, Katalitična svetilka Ashleigh & Burwood London Vampiress je odličen dodatek za dom, pisarne, hotele in spa centre. Skrivnost katalitične svetilke se skriva v načelu katalitske reakcije – gorenja brez plamena. Svetilka je namenjena tako za odišavljenje prostorov, kot tudi za čiščenje in dezinfekcijo zraka v zaprtih prostorih.Lastnosti:svetilko lahko brez strahu pustite brez nadzorav prostoru uničuje vse neprijetne vonjave, vključno s cigaretnim dimom, paro od kuhanja in vonjem domačih ljubljenčkovlepo odišavi celoten prostorNavodilo za uporabo:Polnilo za katalitične svetilke ni del pakiranja. Ravnajte se po priloženih navodilih. S svetilke snemite okrasni in dušilni pokrov ter s pomočjo priloženega lijaka svetilko do 2/3 napolnite z dišavo. V svetilko ponovno vstavite stenj s kamenčkom in zaprite dušilni pokrov. Po približno 20 minutah, ko bo vonj začel prehajati preko stenja do kamenčka, vzemite vžigalnik in prižgite kamenček. Pustite, da plamen gori 3–5 minut in ga potem ugasnite, kamenček pa prekrijte z okrasnim pokrovom. Katalitski postopek se s tem začne in svetilka začne dišati. Ko je dosežena ustrezna intenzivnost dišave, zamenjajte okrasni pokrov za dušilni. S tem se katalitska reakcija zaključi.
 • Ashleigh & Burwood London Fairy Ball darilni set
  Ashleigh & Burwood London Fairy Ball, 3 kos, nadomestno polnilo za katalitično svetilko Dišave za dom, Katalitična svetilka Ashleigh & Burwood London Fairy Ball je odličen dodatek za dom, pisarne, hotele in spa centre. Skrivnost katalitične svetilke se skriva v načelu katalitske reakcije – gorenja brez plamena. Svetilka je namenjena tako za odišavljenje prostorov, kot tudi za čiščenje in dezinfekcijo zraka v zaprtih prostorih.Lastnosti:svetilko lahko brez strahu pustite brez nadzorav prostoru uničuje vse neprijetne vonjave, vključno s cigaretnim dimom, paro od kuhanja in vonjem domačih ljubljenčkovlepo odišavi celoten prostorNavodilo za uporabo:Del pakiranja je tudi polnilo za katalitične svetilke. S svetilke snemite okrasni in dušilni pokrov ter s pomočjo priloženega lijaka svetilko do 2/3 napolnite z dišavo. V svetilko ponovno vstavite stenj s kamenčkom in zaprite dušilni pokrov. Po približno 20 minutah, ko bo vonj začel prehajati preko stenja do kamenčka, vzemite vžigalnik in prižgite kamenček. Pustite, da plamen gori 3–5 minut in ga potem ugasnite, kamenček pa prekrijte z okrasnim pokrovom. Katalitski postopek se s tem začne in svetilka začne dišati. Ko je dosežena ustrezna intenzivnost dišave, zamenjajte okrasni pokrov za dušilni. S tem se katalitska reakcija zaključi. Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Ashleigh & Burwood London Frosted Bloom katalitična svetilka velika (15 x 10 cm)
  Ashleigh & Burwood London Frosted Bloom, , katalitična svetilka Dišave za dom, Katalitična svetilka Ashleigh & Burwood London Frosted Bloom je odličen dodatek za dom, pisarne, hotele in spa centre. Skrivnost katalitične svetilke se skriva v načelu katalitske reakcije – gorenja brez plamena. Svetilka je namenjena tako za odišavljenje prostorov, kot tudi za čiščenje in dezinfekcijo zraka v zaprtih prostorih.Lastnosti:svetilko lahko brez strahu pustite brez nadzorav prostoru uničuje vse neprijetne vonjave, vključno s cigaretnim dimom, paro od kuhanja in vonjem domačih ljubljenčkovlepo odišavi celoten prostorNavodilo za uporabo:Polnilo za katalitične svetilke ni del pakiranja. Ravnajte se po priloženih navodilih. S svetilke snemite okrasni in dušilni pokrov ter s pomočjo priloženega lijaka svetilko do 2/3 napolnite z dišavo. V svetilko ponovno vstavite stenj s kamenčkom in zaprite dušilni pokrov. Po približno 20 minutah, ko bo vonj začel prehajati preko stenja do kamenčka, vzemite vžigalnik in prižgite kamenček. Pustite, da plamen gori 3–5 minut in ga potem ugasnite, kamenček pa prekrijte z okrasnim pokrovom. Katalitski postopek se s tem začne in svetilka začne dišati. Ko je dosežena ustrezna intenzivnost dišave, zamenjajte okrasni pokrov za dušilni. S tem se katalitska reakcija zaključi.
 • Ashleigh & Burwood London Accesories nadomestni gorilnik
  Ashleigh & Burwood London Accesories, , nadomestni gorilnik Dišave za dom, Nadomestni gorilnik za katalitsko svetilko Ashleigh & Burwood London Accesories podaljša optimalno življenjsko dobo vaše svetilke, vi pa lahko še naprej uživate v prijetnih dišavah.Navodilo za uporabo:Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Jasmine & Damson nadomestno polnilo za katalitično svetilko 500 ml
  Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Jasmine & Damson, 500 ml, nadomestno polnilo za katalitično svetilko Dišave za dom, Nadomestno polnilo Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Jasmine & Damson spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje.Lastnosti:lepo odišavi celoten prostorsvetilko lahko brez strahu pustite brez nadzorav prostoru uničuje vse neprijetne vonjave, vključno s cigaretnim dimom, paro od kuhanja in vonjem domačih ljubljenčkovcvetlična dišavaorientalska aromaNavodilo za uporabo:Ravnajte se po priloženih navodilih. S svetilke snemite okrasni in dušilni pokrov ter s pomočjo priloženega lijaka svetilko do 2/3 napolnite z dišavo. V svetilko ponovno vstavite stenj s kamenčkom in zaprite dušilni pokrov. Po približno 20 minutah, ko bo vonj začel prehajati preko stenja do kamenčka, vzemite vžigalnik in prižgite kamenček. Pustite, da plamen gori 3–5 minut in ga potem ugasnite, kamenček pa prekrijte z okrasnim pokrovom. Katalitski postopek se s tem začne in svetilka začne dišati. Ko je dosežena ustrezna intenzivnost dišave, zamenjajte okrasni pokrov za dušilni. S tem se katalitska reakcija zaključi. Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
 • Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Lavender nadomestno polnilo za katalitično svetilko 500 ml
  Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Lavender, 500 ml, nadomestno polnilo za katalitično svetilko Dišave za dom, Nadomestno polnilo Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Lavender spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje.Lastnosti:lepo odišavi celoten prostorsvetilko lahko brez strahu pustite brez nadzorav prostoru uničuje vse neprijetne vonjave, vključno s cigaretnim dimom, paro od kuhanja in vonjem domačih ljubljenčkovzeliščna aromaNavodilo za uporabo:Ravnajte se po priloženih navodilih. S svetilke snemite okrasni in dušilni pokrov ter s pomočjo priloženega lijaka svetilko do 2/3 napolnite z dišavo. V svetilko ponovno vstavite stenj s kamenčkom in zaprite dušilni pokrov. Po približno 20 minutah, ko bo vonj začel prehajati preko stenja do kamenčka, vzemite vžigalnik in prižgite kamenček. Pustite, da plamen gori 3–5 minut in ga potem ugasnite, kamenček pa prekrijte z okrasnim pokrovom. Katalitski postopek se s tem začne in svetilka začne dišati. Ko je dosežena ustrezna intenzivnost dišave, zamenjajte okrasni pokrov za dušilni. S tem se katalitska reakcija zaključi. Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
 • Ashleigh & Burwood London Dragon's Eye katalitična svetilka majhna (12 x 6 cm)
  Ashleigh & Burwood London Dragon's Eye, , katalitična svetilka Dišave za dom, Katalitična svetilka Ashleigh & Burwood London Dragon's Eye je odličen dodatek za dom, pisarne, hotele in spa centre. Skrivnost katalitične svetilke se skriva v načelu katalitske reakcije – gorenja brez plamena. Svetilka je namenjena tako za odišavljenje prostorov, kot tudi za čiščenje in dezinfekcijo zraka v zaprtih prostorih.Lastnosti:lepo odišavi celoten prostorv prostoru uničuje vse neprijetne vonjave, vključno s cigaretnim dimom, paro od kuhanja in vonjem domačih ljubljenčkovsvetilko lahko brez strahu pustite brez nadzoraNavodilo za uporabo:Polnilo za katalitične svetilke ni del pakiranja. Ravnajte se po priloženih navodilih. S svetilke snemite okrasni in dušilni pokrov ter s pomočjo priloženega lijaka svetilko do 2/3 napolnite z dišavo. V svetilko ponovno vstavite stenj s kamenčkom in zaprite dušilni pokrov. Po približno 20 minutah, ko bo vonj začel prehajati preko stenja do kamenčka, vzemite vžigalnik in prižgite kamenček. Pustite, da plamen gori 3–5 minut in ga potem ugasnite, kamenček pa prekrijte z okrasnim pokrovom. Katalitski postopek se s tem začne in svetilka začne dišati. Ko je dosežena ustrezna intenzivnost dišave, zamenjajte okrasni pokrov za dušilni. S tem se katalitska reakcija zaključi.
 • Ashleigh & Burwood London Fairy Magic katalitična svetilka velika (18 x 9,5 cm)
  Ashleigh & Burwood London Fairy Magic, , katalitična svetilka Dišave za dom, Katalitična svetilka Ashleigh & Burwood London Fairy Magic je odličen dodatek za dom, pisarne, hotele in spa centre. Skrivnost katalitične svetilke se skriva v načelu katalitske reakcije – gorenja brez plamena. Svetilka je namenjena tako za odišavljenje prostorov, kot tudi za čiščenje in dezinfekcijo zraka v zaprtih prostorih.Lastnosti:lepo odišavi celoten prostorv prostoru uničuje vse neprijetne vonjave, vključno s cigaretnim dimom, paro od kuhanja in vonjem domačih ljubljenčkovsvetilko lahko brez strahu pustite brez nadzoraNavodilo za uporabo:Polnilo za katalitične svetilke ni del pakiranja. Ravnajte se po priloženih navodilih. S svetilke snemite okrasni in dušilni pokrov ter s pomočjo priloženega lijaka svetilko do 2/3 napolnite z dišavo. V svetilko ponovno vstavite stenj s kamenčkom in zaprite dušilni pokrov. Po približno 20 minutah, ko bo vonj začel prehajati preko stenja do kamenčka, vzemite vžigalnik in prižgite kamenček. Pustite, da plamen gori 3–5 minut in ga potem ugasnite, kamenček pa prekrijte z okrasnim pokrovom. Katalitski postopek se s tem začne in svetilka začne dišati. Ko je dosežena ustrezna intenzivnost dišave, zamenjajte okrasni pokrov za dušilni. S tem se katalitska reakcija zaključi.
 • Ashleigh & Burwood London Moonlight Dream katalitična svetilka velika (18 x 9,5 cm)
  Ashleigh & Burwood London Moonlight Dream, , katalitična svetilka Dišave za dom, Katalitična svetilka Ashleigh & Burwood London Moonlight Dream je odličen dodatek za dom, pisarne, hotele in spa centre. Skrivnost katalitične svetilke se skriva v načelu katalitske reakcije – gorenja brez plamena. Svetilka je namenjena tako za odišavljenje prostorov, kot tudi za čiščenje in dezinfekcijo zraka v zaprtih prostorih.Lastnosti:lepo odišavi celoten prostorsvetilko lahko brez strahu pustite brez nadzoraNavodilo za uporabo:Polnilo za katalitične svetilke ni del pakiranja. Ravnajte se po priloženih navodilih. S svetilke snemite okrasni in dušilni pokrov ter s pomočjo priloženega lijaka svetilko do 2/3 napolnite z dišavo. V svetilko ponovno vstavite stenj s kamenčkom in zaprite dušilni pokrov. Po približno 20 minutah, ko bo vonj začel prehajati preko stenja do kamenčka, vzemite vžigalnik in prižgite kamenček. Pustite, da plamen gori 3–5 minut in ga potem ugasnite, kamenček pa prekrijte z okrasnim pokrovom. Katalitski postopek se s tem začne in svetilka začne dišati. Ko je dosežena ustrezna intenzivnost dišave, zamenjajte okrasni pokrov za dušilni. S tem se katalitska reakcija zaključi.
 • Ashleigh & Burwood London Pearlescence katalitična svetilka majhna (12 x 6 cm)
  Ashleigh & Burwood London Pearlescence, , katalitična svetilka Dišave za dom, Katalitična svetilka Ashleigh & Burwood London Pearlescence je odličen dodatek za dom, pisarne, hotele in spa centre. Skrivnost katalitične svetilke se skriva v načelu katalitske reakcije – gorenja brez plamena. Svetilka je namenjena tako za odišavljenje prostorov, kot tudi za čiščenje in dezinfekcijo zraka v zaprtih prostorih.Lastnosti:svetilko lahko brez strahu pustite brez nadzorav prostoru uničuje vse neprijetne vonjave, vključno s cigaretnim dimom, paro od kuhanja in vonjem domačih ljubljenčkovlepo odišavi celoten prostorNavodilo za uporabo:Polnilo za katalitične svetilke ni del pakiranja. S svetilke snemite okrasni in dušilni pokrov ter s pomočjo priloženega lijaka svetilko do 2/3 napolnite z dišavo. V svetilko ponovno vstavite stenj s kamenčkom in zaprite dušilni pokrov. Po približno 20 minutah, ko bo vonj začel prehajati preko stenja do kamenčka, vzemite vžigalnik in prižgite kamenček. Pustite, da plamen gori 3–5 minut in ga potem ugasnite, kamenček pa prekrijte z okrasnim pokrovom. Katalitski postopek se s tem začne in svetilka začne dišati. Ko je dosežena ustrezna intenzivnost dišave, zamenjajte okrasni pokrov za dušilni. S tem se katalitska reakcija zaključi.
 • Ashleigh & Burwood London Little Treasure katalitična svetilka majhna (11 x 8 cm)
  Ashleigh & Burwood London Little Treasure, , katalitična svetilka Dišave za dom, Katalitična svetilka Ashleigh & Burwood London Little Treasure je odličen dodatek za dom, pisarne, hotele in spa centre. Skrivnost katalitične svetilke se skriva v načelu katalitske reakcije – gorenja brez plamena. Svetilka je namenjena tako za odišavljenje prostorov, kot tudi za čiščenje in dezinfekcijo zraka v zaprtih prostorih.Lastnosti:lepo odišavi celoten prostorsvetilko lahko brez strahu pustite brez nadzoraNavodilo za uporabo:Polnilo za katalitične svetilke ni del pakiranja. Ravnajte se po priloženih navodilih. S svetilke snemite okrasni in dušilni pokrov ter s pomočjo priloženega lijaka svetilko do 2/3 napolnite z dišavo. V svetilko ponovno vstavite stenj s kamenčkom in zaprite dušilni pokrov. Po približno 20 minutah, ko bo vonj začel prehajati preko stenja do kamenčka, vzemite vžigalnik in prižgite kamenček. Pustite, da plamen gori 3–5 minut in ga potem ugasnite, kamenček pa prekrijte z okrasnim pokrovom. Katalitski postopek se s tem začne in svetilka začne dišati. Ko je dosežena ustrezna intenzivnost dišave, zamenjajte okrasni pokrov za dušilni. S tem se katalitska reakcija zaključi.
 • Ashleigh & Burwood London London Sangria katalitična svetilka velika (18 x 9,5 cm)
  Ashleigh & Burwood London London Sangria, , katalitična svetilka Dišave za dom, Katalitična svetilka Ashleigh & Burwood London London Sangria je odličen dodatek za dom, pisarne, hotele in spa centre. Skrivnost katalitične svetilke se skriva v načelu katalitske reakcije – gorenja brez plamena. Svetilka je namenjena tako za odišavljenje prostorov, kot tudi za čiščenje in dezinfekcijo zraka v zaprtih prostorih.Lastnosti:svetilko lahko brez strahu pustite brez nadzoralepo odišavi celoten prostorv prostoru uničuje vse neprijetne vonjave, vključno s cigaretnim dimom, paro od kuhanja in vonjem domačih ljubljenčkovNavodilo za uporabo:Polnilo za katalitične svetilke ni del pakiranja. Ravnajte se po priloženih navodilih. S svetilke snemite okrasni in dušilni pokrov ter s pomočjo priloženega lijaka svetilko do 2/3 napolnite z dišavo. V svetilko ponovno vstavite stenj s kamenčkom in zaprite dušilni pokrov. Po približno 20 minutah, ko bo vonj začel prehajati preko stenja do kamenčka, vzemite vžigalnik in prižgite kamenček. Pustite, da plamen gori 3–5 minut in ga potem ugasnite, kamenček pa prekrijte z okrasnim pokrovom. Katalitski postopek se s tem začne in svetilka začne dišati. Ko je dosežena ustrezna intenzivnost dišave, zamenjajte okrasni pokrov za dušilni. S tem se katalitska reakcija zaključi.
 • Ashleigh & Burwood London Arabian Nights katalitična svetilka velika (16 x 9,5 cm)
  Ashleigh & Burwood London Arabian Nights, , katalitična svetilka Dišave za dom, Katalitična svetilka Ashleigh & Burwood London Arabian Nights je odličen dodatek za dom, pisarne, hotele in spa centre. Skrivnost katalitične svetilke se skriva v načelu katalitske reakcije – gorenja brez plamena. Svetilka je namenjena tako za odišavljenje prostorov, kot tudi za čiščenje in dezinfekcijo zraka v zaprtih prostorih.Lastnosti:svetilko lahko brez strahu pustite brez nadzorav prostoru uničuje vse neprijetne vonjave, vključno s cigaretnim dimom, paro od kuhanja in vonjem domačih ljubljenčkovlepo odišavi celoten prostorNavodilo za uporabo:Polnilo za katalitične svetilke ni del pakiranja. Ravnajte se po priloženih navodilih. S svetilke snemite okrasni in dušilni pokrov ter s pomočjo priloženega lijaka svetilko do 2/3 napolnite z dišavo. V svetilko ponovno vstavite stenj s kamenčkom in zaprite dušilni pokrov. Po približno 20 minutah, ko bo vonj začel prehajati preko stenja do kamenčka, vzemite vžigalnik in prižgite kamenček. Pustite, da plamen gori 3–5 minut in ga potem ugasnite, kamenček pa prekrijte z okrasnim pokrovom. Katalitski postopek se s tem začne in svetilka začne dišati. Ko je dosežena ustrezna intenzivnost dišave, zamenjajte okrasni pokrov za dušilni. S tem se katalitska reakcija zaključi.
 • Ashleigh & Burwood London Shooting Star katalitična svetilka velika (18 x 9,5 cm)
  Ashleigh & Burwood London Shooting Star, , katalitična svetilka Dišave za dom, Katalitična svetilka Ashleigh & Burwood London Shooting Star je odličen dodatek za dom, pisarne, hotele in spa centre. Skrivnost katalitične svetilke se skriva v načelu katalitske reakcije – gorenja brez plamena. Svetilka je namenjena tako za odišavljenje prostorov, kot tudi za čiščenje in dezinfekcijo zraka v zaprtih prostorih.Lastnosti:svetilko lahko brez strahu pustite brez nadzorav prostoru uničuje vse neprijetne vonjave, vključno s cigaretnim dimom, paro od kuhanja in vonjem domačih ljubljenčkovlepo odišavi celoten prostorNavodilo za uporabo:Polnilo za katalitične svetilke ni del pakiranja. Ravnajte se po priloženih navodilih. S svetilke snemite okrasni in dušilni pokrov ter s pomočjo priloženega lijaka svetilko do 2/3 napolnite z dišavo. V svetilko ponovno vstavite stenj s kamenčkom in zaprite dušilni pokrov. Po približno 20 minutah, ko bo vonj začel prehajati preko stenja do kamenčka, vzemite vžigalnik in prižgite kamenček. Pustite, da plamen gori 3–5 minut in ga potem ugasnite, kamenček pa prekrijte z okrasnim pokrovom. Katalitski postopek se s tem začne in svetilka začne dišati. Ko je dosežena ustrezna intenzivnost dišave, zamenjajte okrasni pokrov za dušilni. S tem se katalitska reakcija zaključi.
 • Ashleigh & Burwood London Romance nadomestno polnilo za katalitično svetilko 500 ml
  Ashleigh & Burwood London Romance, 500 ml, nadomestno polnilo za katalitično svetilko Dišave za dom, Nadomestno polnilo Ashleigh & Burwood London Romance spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje.Lastnosti:cvetlična dišavaNavodilo za uporabo:Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
 • Ashleigh & Burwood London Car Coconut & Lychee dišava za avto clip
  Ashleigh & Burwood London Car Coconut & Lychee, , dišava za avto Dišave za dom, Dišave za avto Ashleigh & Burwood London Car Coconut & Lychee naredijo vaša potovanja nepozabna. Notranjost vašega vozila postane bolj domača, prijetno dišeča, hkrati pa dišava pomaga ustvariti harmonično okolje.Lastnosti:sadna dišavasveža dišavaNavodilo za uporabo:Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Ashleigh & Burwood London Car White Tea dišava za avto clip
  Ashleigh & Burwood London Car White Tea, , dišava za avto Dišave za dom, Dišave za avto Ashleigh & Burwood London Car White Tea naredijo vaša potovanja nepozabna. Notranjost vašega vozila postane bolj domača, prijetno dišeča, hkrati pa dišava pomaga ustvariti harmonično okolje.Lastnosti:cvetlična dišavazračno čista dišavaNavodilo za uporabo:Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Ashleigh & Burwood London Car Lavender & Bergamot dišava za avto clip
  Ashleigh & Burwood London Car Lavender & Bergamot, , dišava za avto Dišave za dom, Dišave za avto Ashleigh & Burwood London Car Lavender & Bergamot naredijo vaša potovanja nepozabna. Notranjost vašega vozila postane bolj domača, prijetno dišeča, hkrati pa dišava pomaga ustvariti harmonično okolje.Lastnosti:zeliščna aromacitrusna dišavaNavodilo za uporabo:Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Ashleigh & Burwood London Car Mango & Nectarine dišava za avto clip
  Ashleigh & Burwood London Car Mango & Nectarine, , dišava za avto Dišave za dom, Dišave za avto Ashleigh & Burwood London Car Mango & Nectarine naredijo vaša potovanja nepozabna. Notranjost vašega vozila postane bolj domača, prijetno dišeča, hkrati pa dišava pomaga ustvariti harmonično okolje.Lastnosti:sadna dišavapoletna dišavaNavodilo za uporabo:Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Ashleigh & Burwood London Car Tea Rose dišava za avto nadomestno polnilo
  Ashleigh & Burwood London Car Tea Rose, , dišava za avto Dišave za dom, Dišave za avto Ashleigh & Burwood London Car Tea Rose naredijo vaša potovanja nepozabna. Notranjost vašega vozila postane bolj domača, prijetno dišeča, hkrati pa dišava pomaga ustvariti harmonično okolje.Lastnosti:cvetlična dišavaNavodilo za uporabo:Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Ashleigh & Burwood London Car Fresh Linen dišava za avto nadomestno polnilo
  Ashleigh & Burwood London Car Fresh Linen, , dišava za avto Dišave za dom, Dišave za avto Ashleigh & Burwood London Car Fresh Linen naredijo vaša potovanja nepozabna. Notranjost vašega vozila postane bolj domača, prijetno dišeča, hkrati pa dišava pomaga ustvariti harmonično okolje.Lastnosti:sveža dišavazračno čista dišavaNavodilo za uporabo:Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Baby Powder nadomestno polnilo za katalitično svetilko 500 ml
  Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Baby Powder, 500 ml, nadomestno polnilo za katalitično svetilko Dišave za dom, Nadomestno polnilo Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Baby Powder spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje.Lastnosti:lepo odišavi celoten prostorsvetilko lahko brez strahu pustite brez nadzorav prostoru uničuje vse neprijetne vonjave, vključno s cigaretnim dimom, paro od kuhanja in vonjem domačih ljubljenčkovčista pudrasta dišavaNavodilo za uporabo:Ravnajte se po priloženih navodilih. S svetilke snemite okrasni in dušilni pokrov ter s pomočjo priloženega lijaka svetilko do 2/3 napolnite z dišavo. V svetilko ponovno vstavite stenj s kamenčkom in zaprite dušilni pokrov. Po približno 20 minutah, ko bo vonj začel prehajati preko stenja do kamenčka, vzemite vžigalnik in prižgite kamenček. Pustite, da plamen gori 3–5 minut in ga potem ugasnite, kamenček pa prekrijte z okrasnim pokrovom. Katalitski postopek se s tem začne in svetilka začne dišati. Ko je dosežena ustrezna intenzivnost dišave, zamenjajte okrasni pokrov za dušilni. S tem se katalitska reakcija zaključi. Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
 • Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Fresh Linen nadomestno polnilo za katalitično svetilko 500 ml
  Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Fresh Linen, 500 ml, nadomestno polnilo za katalitično svetilko Dišave za dom, Nadomestno polnilo Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Fresh Linen spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje.Lastnosti:lepo odišavi celoten prostorv prostoru uničuje vse neprijetne vonjave, vključno s cigaretnim dimom, paro od kuhanja in vonjem domačih ljubljenčkovsvetilko lahko brez strahu pustite brez nadzorazračno čista dišavaNavodilo za uporabo:Ravnajte se po priloženih navodilih. S svetilke snemite okrasni in dušilni pokrov ter s pomočjo priloženega lijaka svetilko do 2/3 napolnite z dišavo. V svetilko ponovno vstavite stenj s kamenčkom in zaprite dušilni pokrov. Po približno 20 minutah, ko bo vonj začel prehajati preko stenja do kamenčka, vzemite vžigalnik in prižgite kamenček. Pustite, da plamen gori 3–5 minut in ga potem ugasnite, kamenček pa prekrijte z okrasnim pokrovom. Katalitski postopek se s tem začne in svetilka začne dišati. Ko je dosežena ustrezna intenzivnost dišave, zamenjajte okrasni pokrov za dušilni. S tem se katalitska reakcija zaključi. Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
 • Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Mandarin & Bergamot nadomestno polnilo za katalitično svetilko 500 ml
  Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Mandarin & Bergamot, 500 ml, nadomestno polnilo za katalitično svetilko Dišave za dom, Nadomestno polnilo Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Mandarin & Bergamot spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje.Lastnosti:v prostoru uničuje vse neprijetne vonjave, vključno s cigaretnim dimom, paro od kuhanja in vonjem domačih ljubljenčkovlepo odišavi celoten prostorsvetilko lahko brez strahu pustite brez nadzorasladka aromasadna dišavaNavodilo za uporabo:Ravnajte se po priloženih navodilih. S svetilke snemite okrasni in dušilni pokrov ter s pomočjo priloženega lijaka svetilko do 2/3 napolnite z dišavo. V svetilko ponovno vstavite stenj s kamenčkom in zaprite dušilni pokrov. Po približno 20 minutah, ko bo vonj začel prehajati preko stenja do kamenčka, vzemite vžigalnik in prižgite kamenček. Pustite, da plamen gori 3–5 minut in ga potem ugasnite, kamenček pa prekrijte z okrasnim pokrovom. Katalitski postopek se s tem začne in svetilka začne dišati. Ko je dosežena ustrezna intenzivnost dišave, zamenjajte okrasni pokrov za dušilni. S tem se katalitska reakcija zaključi. Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
 • Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Moroccan Spice nadomestno polnilo za katalitično svetilko 500 ml
  Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Moroccan Spice, 500 ml, nadomestno polnilo za katalitično svetilko Dišave za dom, Nadomestno polnilo Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Moroccan Spice spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje.Lastnosti:lepo odišavi celoten prostorsvetilko lahko brez strahu pustite brez nadzorav prostoru uničuje vse neprijetne vonjave, vključno s cigaretnim dimom, paro od kuhanja in vonjem domačih ljubljenčkovzačinjena aromaorientalska aromaNavodilo za uporabo:Ravnajte se po priloženih navodilih. S svetilke snemite okrasni in dušilni pokrov ter s pomočjo priloženega lijaka svetilko do 2/3 napolnite z dišavo. V svetilko ponovno vstavite stenj s kamenčkom in zaprite dušilni pokrov. Po približno 20 minutah, ko bo vonj začel prehajati preko stenja do kamenčka, vzemite vžigalnik in prižgite kamenček. Pustite, da plamen gori 3–5 minut in ga potem ugasnite, kamenček pa prekrijte z okrasnim pokrovom. Katalitski postopek se s tem začne in svetilka začne dišati. Ko je dosežena ustrezna intenzivnost dišave, zamenjajte okrasni pokrov za dušilni. S tem se katalitska reakcija zaključi. Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
 • Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Soft Cotton nadomestno polnilo za katalitično svetilko 500 ml
  Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Soft Cotton, 500 ml, nadomestno polnilo za katalitično svetilko Dišave za dom, Nadomestno polnilo Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Soft Cotton spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje.Lastnosti:svetilko lahko brez strahu pustite brez nadzoralepo odišavi celoten prostorv prostoru uničuje vse neprijetne vonjave, vključno s cigaretnim dimom, paro od kuhanja in vonjem domačih ljubljenčkovčista pudrasta dišavazračno čista dišavaNavodilo za uporabo:Ravnajte se po priloženih navodilih. S svetilke snemite okrasni in dušilni pokrov ter s pomočjo priloženega lijaka svetilko do 2/3 napolnite z dišavo. V svetilko ponovno vstavite stenj s kamenčkom in zaprite dušilni pokrov. Po približno 20 minutah, ko bo vonj začel prehajati preko stenja do kamenčka, vzemite vžigalnik in prižgite kamenček. Pustite, da plamen gori 3–5 minut in ga potem ugasnite, kamenček pa prekrijte z okrasnim pokrovom. Katalitski postopek se s tem začne in svetilka začne dišati. Ko je dosežena ustrezna intenzivnost dišave, zamenjajte okrasni pokrov za dušilni. S tem se katalitska reakcija zaključi. Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
 • Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Winter Forest nadomestno polnilo za katalitično svetilko 500 ml
  Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Winter Forest, 500 ml, nadomestno polnilo za katalitično svetilko Dišave za dom, Nadomestno polnilo Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Winter Forest spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje.Lastnosti:svetilko lahko brez strahu pustite brez nadzoralepo odišavi celoten prostorv prostoru uničuje vse neprijetne vonjave, vključno s cigaretnim dimom, paro od kuhanja in vonjem domačih ljubljenčkovsveža dišavazimska dišavaNavodilo za uporabo:Ravnajte se po priloženih navodilih. S svetilke snemite okrasni in dušilni pokrov ter s pomočjo priloženega lijaka svetilko do 2/3 napolnite z dišavo. V svetilko ponovno vstavite stenj s kamenčkom in zaprite dušilni pokrov. Po približno 20 minutah, ko bo vonj začel prehajati preko stenja do kamenčka, vzemite vžigalnik in prižgite kamenček. Pustite, da plamen gori 3–5 minut in ga potem ugasnite, kamenček pa prekrijte z okrasnim pokrovom. Katalitski postopek se s tem začne in svetilka začne dišati. Ko je dosežena ustrezna intenzivnost dišave, zamenjajte okrasni pokrov za dušilni. S tem se katalitska reakcija zaključi. Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
 • Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance White Tea nadomestno polnilo za katalitično svetilko 500 ml
  Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance White Tea, 500 ml, nadomestno polnilo za katalitično svetilko Dišave za dom, Nadomestno polnilo Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance White Tea spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje.Lastnosti:lepo odišavi celoten prostorsvetilko lahko brez strahu pustite brez nadzorav prostoru uničuje vse neprijetne vonjave, vključno s cigaretnim dimom, paro od kuhanja in vonjem domačih ljubljenčkovzračno čista dišavacvetlična dišavaNavodilo za uporabo:Ravnajte se po priloženih navodilih. S svetilke snemite okrasni in dušilni pokrov ter s pomočjo priloženega lijaka svetilko do 2/3 napolnite z dišavo. V svetilko ponovno vstavite stenj s kamenčkom in zaprite dušilni pokrov. Po približno 20 minutah, ko bo vonj začel prehajati preko stenja do kamenčka, vzemite vžigalnik in prižgite kamenček. Pustite, da plamen gori 3–5 minut in ga potem ugasnite, kamenček pa prekrijte z okrasnim pokrovom. Katalitski postopek se s tem začne in svetilka začne dišati. Ko je dosežena ustrezna intenzivnost dišave, zamenjajte okrasni pokrov za dušilni. S tem se katalitska reakcija zaključi. Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
 • Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Coconut & Lychee nadomestno polnilo za katalitično svetilko 500 ml
  Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Coconut & Lychee, 500 ml, nadomestno polnilo za katalitično svetilko Dišave za dom, Nadomestno polnilo Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Coconut & Lychee spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje.Lastnosti:lepo odišavi celoten prostorsvetilko lahko brez strahu pustite brez nadzorav prostoru uničuje vse neprijetne vonjave, vključno s cigaretnim dimom, paro od kuhanja in vonjem domačih ljubljenčkovsadna dišavasveža dišavaNavodilo za uporabo:Ravnajte se po priloženih navodilih. S svetilke snemite okrasni in dušilni pokrov ter s pomočjo priloženega lijaka svetilko do 2/3 napolnite z dišavo. V svetilko ponovno vstavite stenj s kamenčkom in zaprite dušilni pokrov. Po približno 20 minutah, ko bo vonj začel prehajati preko stenja do kamenčka, vzemite vžigalnik in prižgite kamenček. Pustite, da plamen gori 3–5 minut in ga potem ugasnite, kamenček pa prekrijte z okrasnim pokrovom. Katalitski postopek se s tem začne in svetilka začne dišati. Ko je dosežena ustrezna intenzivnost dišave, zamenjajte okrasni pokrov za dušilni. S tem se katalitska reakcija zaključi. Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
 • Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Ice Spa nadomestno polnilo za katalitično svetilko 500 ml
  Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Ice Spa, 500 ml, nadomestno polnilo za katalitično svetilko Dišave za dom, Nadomestno polnilo Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Ice Spa spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje.Lastnosti:lepo odišavi celoten prostorsvetilko lahko brez strahu pustite brez nadzorav prostoru uničuje vse neprijetne vonjave, vključno s cigaretnim dimom, paro od kuhanja in vonjem domačih ljubljenčkovcitrusna dišavasadna dišavaNavodilo za uporabo:Ravnajte se po priloženih navodilih. S svetilke snemite okrasni in dušilni pokrov ter s pomočjo priloženega lijaka svetilko do 2/3 napolnite z dišavo. V svetilko ponovno vstavite stenj s kamenčkom in zaprite dušilni pokrov. Po približno 20 minutah, ko bo vonj začel prehajati preko stenja do kamenčka, vzemite vžigalnik in prižgite kamenček. Pustite, da plamen gori 3–5 minut in ga potem ugasnite, kamenček pa prekrijte z okrasnim pokrovom. Katalitski postopek se s tem začne in svetilka začne dišati. Ko je dosežena ustrezna intenzivnost dišave, zamenjajte okrasni pokrov za dušilni. S tem se katalitska reakcija zaključi. Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
 • Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Citronella & Rosemary nadomestno polnilo za katalitično svetilko 500 ml
  Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Citronella & Rosemary, 500 ml, nadomestno polnilo za katalitično svetilko Dišave za dom, Nadomestno polnilo Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Citronella & Rosemary spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje.Lastnosti:lepo odišavi celoten prostorsvetilko lahko brez strahu pustite brez nadzorav prostoru uničuje vse neprijetne vonjave, vključno s cigaretnim dimom, paro od kuhanja in vonjem domačih ljubljenčkovzeliščna aromacitrusna dišavasveža dišavaNavodilo za uporabo:Ravnajte se po priloženih navodilih. S svetilke snemite okrasni in dušilni pokrov ter s pomočjo priloženega lijaka svetilko do 2/3 napolnite z dišavo. V svetilko ponovno vstavite stenj s kamenčkom in zaprite dušilni pokrov. Po približno 20 minutah, ko bo vonj začel prehajati preko stenja do kamenčka, vzemite vžigalnik in prižgite kamenček. Pustite, da plamen gori 3–5 minut in ga potem ugasnite, kamenček pa prekrijte z okrasnim pokrovom. Katalitski postopek se s tem začne in svetilka začne dišati. Ko je dosežena ustrezna intenzivnost dišave, zamenjajte okrasni pokrov za dušilni. S tem se katalitska reakcija zaključi. Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
 • Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Neutral nadomestno polnilo za katalitično svetilko 500 ml
  Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Neutral, 500 ml, nadomestno polnilo za katalitično svetilko Dišave za dom, Nadomestno polnilo Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Neutral spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje.Lastnosti:lepo odišavi celoten prostorsvetilko lahko brez strahu pustite brez nadzorav prostoru uničuje vse neprijetne vonjave, vključno s cigaretnim dimom, paro od kuhanja in vonjem domačih ljubljenčkovNavodilo za uporabo:Ravnajte se po priloženih navodilih. S svetilke snemite okrasni in dušilni pokrov ter s pomočjo priloženega lijaka svetilko do 2/3 napolnite z dišavo. V svetilko ponovno vstavite stenj s kamenčkom in zaprite dušilni pokrov. Po približno 20 minutah, ko bo vonj začel prehajati preko stenja do kamenčka, vzemite vžigalnik in prižgite kamenček. Pustite, da plamen gori 3–5 minut in ga potem ugasnite, kamenček pa prekrijte z okrasnim pokrovom. Katalitski postopek se s tem začne in svetilka začne dišati. Ko je dosežena ustrezna intenzivnost dišave, zamenjajte okrasni pokrov za dušilni. S tem se katalitska reakcija zaključi. Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
 • Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Orange & Cinnamon nadomestno polnilo za katalitično svetilko 500 ml
  Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Orange & Cinnamon, 500 ml, nadomestno polnilo za katalitično svetilko Dišave za dom, Nadomestno polnilo Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Orange & Cinnamon spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje.Lastnosti:lepo odišavi celoten prostorsvetilko lahko brez strahu pustite brez nadzorav prostoru uničuje vse neprijetne vonjave, vključno s cigaretnim dimom, paro od kuhanja in vonjem domačih ljubljenčkovcitrusna dišavasadna dišavatopla dišavaNavodilo za uporabo:Ravnajte se po priloženih navodilih. S svetilke snemite okrasni in dušilni pokrov ter s pomočjo priloženega lijaka svetilko do 2/3 napolnite z dišavo. V svetilko ponovno vstavite stenj s kamenčkom in zaprite dušilni pokrov. Po približno 20 minutah, ko bo vonj začel prehajati preko stenja do kamenčka, vzemite vžigalnik in prižgite kamenček. Pustite, da plamen gori 3–5 minut in ga potem ugasnite, kamenček pa prekrijte z okrasnim pokrovom. Katalitski postopek se s tem začne in svetilka začne dišati. Ko je dosežena ustrezna intenzivnost dišave, zamenjajte okrasni pokrov za dušilni. S tem se katalitska reakcija zaključi. Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
 • Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Summer Rain nadomestno polnilo za katalitično svetilko 500 ml
  Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Summer Rain, 500 ml, nadomestno polnilo za katalitično svetilko Dišave za dom, Nadomestno polnilo Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Summer Rain spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje.Lastnosti:lepo odišavi celoten prostorsvetilko lahko brez strahu pustite brez nadzorav prostoru uničuje vse neprijetne vonjave, vključno s cigaretnim dimom, paro od kuhanja in vonjem domačih ljubljenčkovsveža dišavazračno čista dišavaNavodilo za uporabo:Ravnajte se po priloženih navodilih. S svetilke snemite okrasni in dušilni pokrov ter s pomočjo priloženega lijaka svetilko do 2/3 napolnite z dišavo. V svetilko ponovno vstavite stenj s kamenčkom in zaprite dušilni pokrov. Po približno 20 minutah, ko bo vonj začel prehajati preko stenja do kamenčka, vzemite vžigalnik in prižgite kamenček. Pustite, da plamen gori 3–5 minut in ga potem ugasnite, kamenček pa prekrijte z okrasnim pokrovom. Katalitski postopek se s tem začne in svetilka začne dišati. Ko je dosežena ustrezna intenzivnost dišave, zamenjajte okrasni pokrov za dušilni. S tem se katalitska reakcija zaključi. Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
 • Ashleigh & Burwood London Car Jasmine & Tuberose dišava za avto nadomestno polnilo
  Ashleigh & Burwood London Car Jasmine & Tuberose, , dišava za avto Dišave za dom, Dišave za avto Ashleigh & Burwood London Car Jasmine & Tuberose naredijo vaša potovanja nepozabna. Notranjost vašega vozila postane bolj domača, prijetno dišeča, hkrati pa dišava pomaga ustvariti harmonično okolje.Lastnosti:cvetlična dišavaNavodilo za uporabo:Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Ashleigh & Burwood London Car Sicilian Lemon dišava za avto nadomestno polnilo 2 x 5 g
  Ashleigh & Burwood London Car Sicilian Lemon, 2 x 5 g, dišava za avto Dišave za dom
 • Ashleigh & Burwood London Car Peony dišava za avto nadomestno polnilo 2 x 5 g
  Ashleigh & Burwood London Car Peony, 2 x 5 g, dišava za avto Dišave za dom
 • Ashleigh & Burwood London Car White Tea dišava za avto nadomestno polnilo
  Ashleigh & Burwood London Car White Tea, , dišava za avto Dišave za dom, Dišave za avto Ashleigh & Burwood London Car White Tea naredijo vaša potovanja nepozabna. Notranjost vašega vozila postane bolj domača, prijetno dišeča, hkrati pa dišava pomaga ustvariti harmonično okolje.Lastnosti:cvetlična dišavazračno čista dišavaNavodilo za uporabo:Ravnajte se po priloženih navodilih.
 • Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Relaxation nadomestno polnilo za katalitično svetilko 500 ml
  Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Relaxation, 500 ml, nadomestno polnilo za katalitično svetilko Dišave za dom, Nadomestno polnilo Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje.Lastnosti:lepo odišavi celoten prostorsvetilko lahko brez strahu pustite brez nadzorav prostoru uničuje vse neprijetne vonjave, vključno s cigaretnim dimom, paro od kuhanja in vonjem domačih ljubljenčkovzeliščna aromaNavodilo za uporabo:Ravnajte se po priloženih navodilih. S svetilke snemite okrasni in dušilni pokrov ter s pomočjo priloženega lijaka svetilko do 2/3 napolnite z dišavo. V svetilko ponovno vstavite stenj s kamenčkom in zaprite dušilni pokrov. Po približno 20 minutah, ko bo vonj začel prehajati preko stenja do kamenčka, vzemite vžigalnik in prižgite kamenček. Pustite, da plamen gori 3–5 minut in ga potem ugasnite, kamenček pa prekrijte z okrasnim pokrovom. Katalitski postopek se s tem začne in svetilka začne dišati. Ko je dosežena ustrezna intenzivnost dišave, zamenjajte okrasni pokrov za du