Največja modna platforma v Sloveniji

Oblačila, obutev in modni dodatki velikosti A

6159
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

A
  • Mavala Nail Beauty Protective podlaga za lak 10 ml
    Mavala Nail Beauty Protective, 10 ml, Laki za nohte za ženske
  • Brazil Keratin Green Tea Mask pomirjajoča in regeneracijska maska 1 kos
    Brazil Keratin Green Tea Mask, 1 kos, Kremne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Brazil Keratin Green Tea Mask bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: celovito lepša videz kože globinsko vlaži in intenzivno hrani Navodilo za uporabo: Masko previdno vzemite iz embalaže in jo nanesite na očiščen obraz. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži.
  • Brazil Keratin Facial Mask Deep Sea razstrupljevalna maska za obraz 1 kos
    Brazil Keratin Facial Mask Deep Sea, 1 kos, Kremne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Brazil Keratin Facial Mask Deep Sea bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: razstruplja kožo učinkovito čisti pore Navodilo za uporabo: Masko previdno vzemite iz embalaže in jo nanesite na očiščen obraz. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži.
  • Cacharel Noa toaletna voda za ženske 100 ml
    Cacharel Noa, 100 ml, Toaletne vode za ženske, Lahka, sveža in hkrati nepozabna. Toaletna voda za ženske Cacharel Noa vas bo prevzela s svojo blago, prefinjeno dišavno sestavo, ki je kot ustvarjena za vsakodnevno uporabo. cvetlična dišava mošusna dišava pudrasta dišava prevzela bo ženske z romantično dušo dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Davidoff Cool Water toaletna voda za moške 125 ml
    Davidoff Cool Water, 125 ml, Toaletne vode za moške, Kakorkoli visoki so že vaši cilji, nobeden od njih za vas ne bo nedosegljiv. Veliko mero odločenosti ima v sebi tudi toaletna voda za moške Davidoff Cool Water . Že samo nekaj kapljic na vaši koži vam da korajžo narediti naslednji korak v smeri k vašim sanjam. aromatična dišava z zeliščnimi toni citrusna dišava za aktivnega moškega, polnega energije sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Brazil Keratin Anti Hair Loss Conditioner balzam s keratinom za šibke lase 300 ml
    Brazil Keratin Anti Hair Loss Conditioner, 300 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Brazil Keratin Anti Hair Loss zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: lajša razčesavanje in oblikovanje ščiti lase pred poškodbami lasem daje volumen in prožnost preprečuje lomljenje las izboljšuje strukturo las Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Uriage Hygiène Gentle Jelly Face Scrub nežen piling za obraz 50 ml
    Uriage Hygiène Gentle Jelly Face Scrub, 50 ml, Mehanični pilingi za ženske, Po zaslugi globinskega delovanja in eksfoliacijskih učinkov pomaga nastanek kožnih nepravilnosti preprečevati čistilni piling Uriage Hygiène Gentle Jelly Face Scrub. Ne le da s kože obraza odstrani vse nečistoče, ampak odstrani tudi odmrle kožne celice, ki običajno mašijo pore, povzročajo ogrce ali medel ton in posivelost kože. Lastnosti: temeljito umije in očisti cel obraz odstranjuje odmrle kožne celice osvetljuje in izenačuje kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažen obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo.
  • Uriage Bariéderm Cica Stick regeneracijska nega za suho in razpokano kožo 22 g
    Uriage Bariéderm Cica Stick, 22 g, Kreme za telo za ženske, Krema za telo Uriage Bariéderm neguje vašo kožo in ji daje potrebna hranila in zagotavlja dolgotrajno vlaženje. Lastnosti: obnavlja kožo popravlja suho kožo pomirja kožo in jo osvežuje intenzivno hrani in mehča Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Uriage Bariésun Mineral Stick SPF 50+ mineralna zaščitna paličica za občutljive predele kože SPF 50+ 8 g
    Uriage Bariésun Mineral Stick SPF 50+, 8 g, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitite svojo kožo pred opeklinami, prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Pripravek za sončenje Uriage Bariésun Mineral Stick SPF 50+ predstavlja učinkovit obrambni ščit pred žarki UV-sevanja in vam pomaga preprečiti ne le sončne opekline ali nastanek pigmentnih madežev, temveč tudi zmanjšano prožnost kože, izgubo kolagena in druge znake staranja. Nenazadnje znatno zmanjša tveganje za nastanek kožnega raka. Lastnosti: ščiti kožo pred poškodbami zaradi vplivov UV-sevanja deluje proti izsuševanju kože koži zagotavlja potrebno vlaženje preprost za nanašanje in ne pušča mastnih sledi pripravek je vodoodporen lokalna uporaba Navodilo za uporabo: Nanesite na kožo neposredno pred sončenjem. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo.
  • Ideepharm Nivelazione Expert dezodorant v pršilu za noge in čevlje 150 ml
    Ideepharm Nivelazione Expert, 150 ml, Pršila za noge za ženske, Celodnevno svežino in zaščito pred negativnimi učinki prekomernega potenja si zaslužijo ne le naše podpazduhe, temveč tudi stopala. Pršilo za noge Ideepharm Nivelazione Expert prepreči neprijeten spodrsljaj, kot je neprijeten vonj, ki prihaja iz vaših nogavic ali čevljev. Vašo kožo bo prijetno odišavil in se boril z neprijetnim vonjem, ki nastane, ko znoj na koži reagira z bakterijami. Dolgotrajno zaščito vam zagotovi po zaslugi učinkovitega deodorantnega učinka, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Stopite programu svojega dne naproti s pravo, svežo nogo. Lastnosti: zmanjšuje neprijeten vonj nog preprečuje nastajanje smradu rahlo hladi pomirja intenzivno regenerira Navodilo za uporabo: Pršilo nanašajte na čista stopala po potrebi. Pustite, da se temeljito vpije. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Yon-Ka Age Defense N°1 vlažilni fluid z matirajočim učinkom za normalno do mastno kožo 50 ml
    Yon-Ka Age Defense N°1, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Lastnosti: intenzivno vlaži koži daje svežost in svetlost Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Bond No. 9 Madison Avenue parfumska voda za ženske 100 ml
    Bond No. 9 Madison Avenue, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Odenite se tudi vi v dišavo, zaradi katere boste dobre volje ves dan! Ženska parfumska voda Bond No. 9 Madison Avenue je izraz optimizma in občutka popolne sreče. cvetlična dišava sadna dišava dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Ideepharm Medica Jantar nega las brez spiranja za poškodovane lase 200 ml
    Ideepharm Medica Jantar, 200 ml, Toniki in vode za lase za ženske, Nega brez spiranja Ideepharm Medica Jantar daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: lasem nudi hidratacijo in hranila kakovostno izboljša strukturo las ima regeneracijske učinke lase pušča čudovito sijoče in vitalne daje žametno mehkobo Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
  • Yon-Ka Age Defense Grapefruit revitalizacijska krema za normalno do mastno kožo 50 ml
    Yon-Ka Age Defense Grapefruit, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Yon-Ka Age Defense Grapefruit bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: obnavlja in poživlja globinsko hrani Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Ideepharm Nivelazione Expert krema za razpokane pete z regeneracijskim učinkom 75 ml
    Ideepharm Nivelazione Expert, 75 ml, kreme za noge za ženske, Pri negovalni rutini ne smete pozabiti na svoja stopala, saj so vsak dan obremenjena s hojo in stojo in le redna nega jih bo ohranila lepa in pripravljena na tisoče nadaljnjih korakov. Krema za noge Ideepharm Nivelazione Expert odlično poskrbi za suho in grobo kožo, jo zmehča, razvaja vaša stopala in jih naredi svilnato mehka. Nič več razpokanih pet, otrdele ali žuljaste kože, le mehka in gladka stopala, ki vas jih ne bo sram pokazati svetu. Lastnosti: celi razpokano kožo ima regeneracijske učinke popolno mehča in hrani kožo pomirja vlaži kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na noge in nežno vmasirajte. Ne spirajte.
  • Mexx Woman parfumska voda za ženske 40 ml
    Mexx Woman, 40 ml, Parfumske vode za ženske, Zaprite oči in si predstavljajte cvetoči vrt, poln najlepših cvetlic. Natanko tako diši ženska parfumska voda Mexx Woman , ki vam bo s svojimi cvetličnimi toni razvedrila prav vsak dan. citrusna dišava cvetlična dišava za sodobno žensko 21. stoletja sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Remington Smooth & Silky EP7070 epilator za obraz 4 v 1 EP7070 1 kos
    Remington Smooth & Silky EP7070, 1 kos, Čiščenje obraza za ženske, Lastnosti: nežno masira obraz kožo pušča gladko in svežo enostavno, hitro in natančno odstrani tudi kratke dlake bolj učinkovit od klasičnega britja embalaža vsebuje pripomočke za obraz Navodilo za uporabo: Podrobnosti o uporabi boste našli v priloženih navodilih.
  • Remington Ultimate F9 folijski brivnik XF9000 1 kos
    Remington Ultimate F9, 1 kos, Električni brivniki za moške, Prilagodite britje svojim pričakovanjem. Ali svoj obraz redno brijete in iščete izdelek, ki vam bo služil veliko dlje in zagotavljal natančnejši rezultat kot britvica za enkratno uporabo? Električni brivnik Remington Ultimate F9 je pravi za vas. Omogoča natančno britje vsake brade z minimalnim tveganjem za draženje ali poškodbe z ostro britvijo. Pozabite na neprijetne trenutke in občutke pri britju in namesto tega uživajte v gladkem poteku vaše rutine britja z rezultatom, ki bo popolna gladkost vašega obraza. Lastnosti: jamči gladko britje tudi na težje dostopnih mestih natančno posnema obrise obraza aparat lahko operete aparat je namenjen suhemu in mokremu britju stojalo za polnjenje in shranjevanje Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Tabac Original gel za prhanje za moške 400 ml
    Tabac Original, 400 ml, Pripravki za prhanje za moške, Spremenite svojo vsakodnevno prho ali kopel v nevsakdanje doživetje, ki se ga boste ves dan veselili. Pripravek za prhanje Tabac Original odišavi vašo kožo s krasnim vonjem in poteši vaše čute. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo koži vrača občutek udobja dopolnjuje dišavo iz iste linije skupaj z dišavo je odlična kot darilo
  • CLEAN Reserve Citron Fig parfumska voda uniseks 100 ml
    CLEAN Reserve Citron Fig, 100 ml, Parfumske vode uniseks, Čar dišave je v tem, da je primerna tako za ženske kot tudi za moške. Vsak v njej najde svoje, na vsakem bo zadišala drugače. Uniseks parfumska voda CLEAN Reserve Citron Fig se na vaši toaletni mizici zagotovo ne bo izgubila, poleg tega pa si jo lahko delite s svojo drago polovičko. citrusna dišava čista sveža dišava dišava, primerna za vsakodnevno uporabo sveža dišava, idealna za toplo vreme uniseks – za moške in za ženske
  • Ziaja Manuka Tree Purifying dnevna krema za normalizacijo kože SPF 10 50 ml
    Ziaja Manuka Tree Purifying, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Ziaja Manuka Tree Purifying vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: izenačuje ton kože deluje proti nepopolnostim Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Taylor of Old Bond Street Herbal krema za po britju 75 ml
    Taylor of Old Bond Street Herbal, 75 ml, Klasično britje za moške, Zaradi britja je lahko vaša koža razdražena, občutljiva in zelo krhka. Pripravek za po britju Taylor of Old Bond Street Herbal bo pomiril vaš obraz, ublažil znake razdraženosti in pospešil njeno obnovo. Zagotavlja obnovitveno nego in občutek udobja za vašo obremenjeno kožo. Lastnosti: zmanjšuje rdečico in pomirja kožo globinsko vlaži kožo krepi zaščitno bariero kože preprečuje draženje kože Navodilo za uporabo: Nanesite na obrit obraz in vrat. Počakajte, da se vpije.
  • Ziaja Goat's Milk nežni čistilni piling za obraz in vrat 75 ml
    Ziaja Goat's Milk, 75 ml, Mehanični pilingi za ženske, Za učinkovito eksfoliacijo, ki preprečuje nepravilnosti na koži, vam ni treba obiskati kozmetičnega salona. Piling za obraz Ziaja Goat's Milk za to poskrbi v udobju vašega doma. Ne le da odstrani odmrle kožne celice, ki običajno zamašijo pore, povzročijo nastanek ogrcev ali medel ton in posivelost kože, temveč s kože tudi odstranjuje nečistoče in jo na splošno zgladi. Lastnosti: temeljito umije in očisti cel obraz gladi in mehča kožo odstranjuje odmrle kožne celice osvetljuje in izenačuje kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažen obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo. Izognite se območju okoli oči.
  • Salvatore Ferragamo F by Ferragamo Free Time toaletna voda za moške 100 ml
    Salvatore Ferragamo F by Ferragamo Free Time, 100 ml, Toaletne vode za moške, Novo odvisnost, ki se ji ne boste želeli odpovedati, predstavlja toaletna voda za moške Salvatore Ferragamo F by Ferragamo Free Time. Takoj pri prvem poduhanju vas prepriča, da bo od zdaj naprej sestavni del vsakega vašega dne. aromatična dišava z zeliščnimi toni lesna dišava poudari seksapil in naravno možatost dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Avon Summer White toaletna voda za ženske 50 ml
    Avon Summer White, 50 ml, Toaletne vode za ženske, Lahka, sveža in hkrati nepozabna. Toaletna voda za ženske Avon Summer White vas bo prevzela s svojo blago, prefinjeno dišavno sestavo, ki je kot ustvarjena za vsakodnevno uporabo. cvetlična dišava prevzela bo ženske z romantično dušo sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Dolce&Gabbana L´Imperatrice toaletna voda za ženske 100 ml
    Dolce&Gabbana L´Imperatrice, 100 ml, Toaletne vode za ženske, Če obožujete sadje, potem vas bo ženska toaletna voda Dolce&Gabbana L´Imperatrice povsem prevzela. Sladkim sočnim tonom sadnih plodov se je težko upreti, saj bodo zagotovo polepšali vaš dan. sadna dišava idealna izbira za svobodomiselno žensko sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Versace Yellow Diamond dezodorant v razpršilu za ženske 50 ml
    Versace Yellow Diamond, 50 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Povežite svoje dišave v harmonično celoto. Dezodorant Versace Yellow Diamond sprošča isto aromo kot vaša dišava v steklenički in tako ustvarjata popoln par. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije skupaj z dišavo je odlična kot darilo Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Ponovite lahko kadarkoli čez dan.
  • Versace Yellow Diamond toaletna voda za ženske 90 ml
    Versace Yellow Diamond, 90 ml, Toaletne vode za ženske, Privoščite si osvežitev na vroč poletni ali katerikoli drug dan. Ženska toaletna voda Versace Yellow Diamond vas bo odela v dišavo, polno citrusnih tonov, ki vas bodo napolnili z energijo in prebudili vaše čute. citrusna dišava cvetlična dišava za temperamentne ženske, polne energije sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Sean John I Am King toaletna voda za moške 100 ml
    Sean John I Am King, 100 ml, Toaletne vode za moške, Možatost, moč in pogum, ki so v vas skriti, vam pomaga odkriti moška toaletna voda Sean John I Am King . Dišava prekipeva od moškosti in popolnoma poudari vaš značaj na vsakem koraku. lesna dišava akvatična dišava z morskimi toni citrusna dišava za dinamične vodstvene osebnosti dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Escada Especially parfumska voda za ženske 75 ml
    Escada Especially, 75 ml, Parfumske vode za ženske, Zaprite oči in si predstavljajte cvetoči vrt, poln najlepših cvetlic. Natanko tako diši ženska parfumska voda Escada Especially , ki vam bo s svojimi cvetličnimi toni razvedrila prav vsak dan. cvetlična dišava poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Adidas Pure Lightness toaletna voda za ženske 50 ml
    Adidas Pure Lightness, 50 ml, Toaletne vode za ženske, Če obožujete sadje, potem vas bo ženska toaletna voda Adidas Pure Lightness povsem prevzela. Sladkim sočnim tonom sadnih plodov se je težko upreti, saj bodo zagotovo polepšali vaš dan. sadna dišava cvetlična dišava poudari čutnost vsake ženske sveža dišava, idealna za toplo vreme dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Amouage Honour gel za prhanje za ženske 300 ml
    Amouage Honour, 300 ml, Pripravki za prhanje za ženske, Spremenite svojo vsakodnevno prho ali kopel v nevsakdanje doživetje, ki se ga boste ves dan veselili. Pripravek za prhanje Amouage Honour odišavi vašo kožo s krasnim vonjem in poteši vaše čute. Lastnosti: skupaj z dišavo je odlična kot darilo podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije kožo pušča žametno mehko in gladko
  • Oriflame Miss Giordani parfumska voda za ženske 50 ml
    Oriflame Miss Giordani, 50 ml, Parfumske vode za ženske, Odenite se tudi vi v dišavo, zaradi katere boste dobre volje ves dan! Ženska parfumska voda Oriflame Miss Giordani je izraz optimizma in občutka popolne sreče. cvetlična dišava sadna dišava sladka dišava prevzela bo ženske z romantično dušo sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Oriflame Be the Legend toaletna voda za moške 75 ml
    Oriflame Be the Legend, 75 ml, Toaletne vode za moške, Pozabite na skrbi in pustite čas kar tako teči. Toaletna voda Oriflame Be the Legend bo postala idealen dodatek moškega, ki si ne pusti vzeti ležernega stila in vedno sledi svojim instinktom. sadna dišava aromatična dišava z zeliščnimi toni poudari seksapil in naravno možatost dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Laboratorio Olfattivo Zen-Zero aroma difuzor s polnilom 200 ml
    Laboratorio Olfattivo Zen-Zero, 200 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Laboratorio Olfattivo Zen-Zero prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: zračno čista dišava lesna dišava sveža dišava Navodilo za uporabo: Odprite pokrovček aroma difuzorja in vanj nalijte polnilo. Dišava se iz aroma difuzorja sprošča postopoma preko vloženih palčk. Moč dišeče esence lahko uravnavate s količino palčk, potopljenih v aroma difuzor. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • ARTDECO Fixing Powder transparentni puder 4930 10 g
    ARTDECO Fixing Powder, 10 g, Fiksacija tekočega pudra za ženske, Izdelek za utrditev ličenja ARTDECO Fixing Powder je nepogrešljiv pripomoček, ki zagotavlja, da bo vaš make up popoln tudi po nekaj urah. Lastnosti: dolgotrajna utrditev make upa vpija maščobo na površini kože en univerzalni odtenek, ki je primeren za vse tipe in tone kože Navodilo za uporabo: Nanašajte puder na obraz s čopičem ali gobico za mat videz kože in dolgotrajno utrditev.
  • ARTDECO Sharpener Soft Liner kozmetični šilček z dvojnim rezilom vrsta 8mm
    ARTDECO Sharpener Soft Liner, Šilčki za ženske, Šilček ARTDECO Sharpener Soft Liner bo topo konico svinčnika v trenutku spremenil v tanko, s čimer bo vaš make up natančen in popoln. Lastnosti: ima zelo ostro rezilo omejuje lomljenje kozmetičnega svinčnika enostavno in hitro ošili konico lesenega svinčnika Navodilo za uporabo: Šilček je namenjen le urejanju kozmetičnih pripomočkov. Vstavite svinčnik v odprtino šilčka in ga rahlo zavrtite v eni smeri do želene ostrine. Po šiljenju odstranite odpadke.
  • Issey Miyake L'Eau d'Issey Pour Homme toaletna voda za moške 40 ml
    Issey Miyake L'Eau d'Issey Pour Homme, 40 ml, Toaletne vode za moške, Ne pustite se zaustaviti in si privoščite spodbudo v katerikoli situaciji. Toaletna voda za moške Issey Miyake L'Eau d'Issey Pour Homme vam zagotovi takojšen naval energije na čutni ravni. Spodbudi vas tako, da vse zmorete z razumevanjem in lahkoto. čista sveža dišava začimbna dišava vesel je bo vsak sodoben džentelmen sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • OPI Nail Lacquer Thinner razredčilo za lak za nohte 60 ml
    OPI Nail Lacquer Thinner, 60 ml, Modeliranje nohtov za ženske
  • Gestil Fleir by Wonder šampon za prestrukturiranje las za vse tipe las 500 ml
    Gestil Fleir by Wonder, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon Gestil Fleir by Wonder učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase intenzivno vlaži daje lesk in volumen Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • ARTDECO Adhesive for Lashes transparentno lepilo za umetne trepalnice 5 ml
    ARTDECO Adhesive for Lashes, 5 ml, Umetne trepalnice za ženske, Izdelek ARTDECO Adhesive for Lashes bo poudaril vaš videz in lepoto oči. Lastnosti: pomaga natančno in preprosto utrditi umetne trepalnice velika prosojnost izdelek je vodoodporen Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino lepila na trak izbranih umetnih trepalnic in nalepite na zgornjo gibljivo veko tesno h koreninam lastnih trepalnic.
  • Oriflame Ascendant toaletna voda za moške 75 ml
    Oriflame Ascendant, 75 ml, Toaletne vode za moške, Brezčasna klasika, ki slavi moško eleganco in pristno karizmo. Moška toaletna voda Oriflame Ascendant bo hitro postala nepogrešljiv del vaše osebnosti. lesna dišava aromatična dišava z zeliščnimi toni vesel je bo vsak sodoben džentelmen dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Roberto Cavalli Just Cavalli for Men toaletna voda za moške 90 ml
    Roberto Cavalli Just Cavalli for Men, 90 ml, Toaletne vode za moške, Kakorkoli visoki so že vaši cilji, nobeden od njih za vas ne bo nedosegljiv. Veliko mero odločenosti ima v sebi tudi toaletna voda za moške Roberto Cavalli Just Cavalli for Men. Že samo nekaj kapljic na vaši koži vam da korajžo narediti naslednji korak v smeri k vašim sanjam. usnjena dišava začimbna dišava do izraza pride na moškem, ki se ne boji biti to, kar je dišava, primerna za vsakodnevno uporabo edinstvena dišava za posebne priložnosti
  • Echosline Ki-Power Veg Spray negovalni bazam za lase 200 ml
    Echosline Ki-Power Veg Spray, 200 ml, Balzami in losjoni za lase za ženske, Nega brez spiranja Echosline Ki-Power Veg Spray daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: ima regeneracijske učinke povečuje gostoto in moč las Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
  • Echosline Ki-Power Veg Protector nega za obnovo lasnih vlaken 125 ml
    Echosline Ki-Power Veg Protector, 125 ml, Toniki in vode za lase za ženske, Nega brez spiranja Echosline Ki-Power Veg Protector daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: ima regeneracijske učinke kakovostno izboljša strukturo las lase pušča čudovito sijoče in vitalne
  • Oriflame Signature Generation toaletna voda za moške 75 ml
    Oriflame Signature Generation, 75 ml, Toaletne vode za moške, Možatost, moč in pogum, ki so v vas skriti, vam pomaga odkriti moška toaletna voda Oriflame Signature Generation. Dišava prekipeva od moškosti in popolnoma poudari vaš značaj na vsakem koraku. citrusna dišava lesna dišava cvetlična dišava do izraza pride na moškem, ki se ne boji biti to, kar je dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Paloma Picasso Minotaure toaletna voda za moške 75 ml
    Paloma Picasso Minotaure, 75 ml, Toaletne vode za moške, Najsi vas čaka pomemben službeni sestanek, zabava s prijatelji ali večerja z usodno žensko, toaletna voda za moške Paloma Picasso Minotaure je vedno odlična izbira. Podpre vašo samozavest vedno, kadar boste želeli zažareti. orientalska dišava lesna dišava aromatična dišava z zeliščnimi toni do izraza pride na moškem, ki se ne boji biti to, kar je edinstvena dišava za posebne priložnosti
  • Calvin Klein CK One deo-stik uniseks 75 g
    Calvin Klein CK One, 75 g, Deodoranti in antiperspiranti uniseks, Povežite svoje dišave v harmonično celoto. Dezodorant Calvin Klein CK One sprošča isto aromo kot vaša dišava v steklenički in tako ustvarjata popoln par. Lastnosti: skupaj z dišavo je odlična kot darilo ohranja dolgotrajen občutek svežine učinkovito ščiti pred potenjem Sestava: brez alkohola Navodilo za uporabo: Ponovite lahko kadarkoli čez dan. Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe.
  • Salvador Dali Eau de Ruby Lips toaletna voda za ženske 30 ml
    Salvador Dali Eau de Ruby Lips, 30 ml, Toaletne vode za ženske, Privoščite si dišavo, s katero vas nikjer ne bo mogoče spregledati. Ženska toaletna voda Salvador Dali Eau de Ruby Lips je utelešenje razkošja in ekskluzivnosti, njena prefinjena dišavna sestava paa bo zadovoljila tudi najbolj zahtevne. sadna dišava orientalska dišava za temperamentne ženske, polne energije sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Versace Pour Homme balzam za po britju za moške 100 ml
    Versace Pour Homme, 100 ml, Pripravki za britje za moške, Kožo po britju pomiri, odišavi in obenem odlično dopolni dišavo iz iste kolekcije. Nega za po britju Versace Pour Homme je kot ustvarjena za sodobnega moškega, ki zase rad skrbi. Lastnosti: obnavlja in poživlja kožo zmanjšuje rdečico in pomirja kožo prijetno osvežuje podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije skupaj z dišavo je odlična kot darilo
  • Versace Pour Homme voda za po britju za moške 100 ml
    Versace Pour Homme, 100 ml, Pripravki za britje za moške, Kožo po britju pomiri, odišavi in obenem odlično dopolni dišavo iz iste kolekcije. Nega za po britju Versace Pour Homme je kot ustvarjena za sodobnega moškega, ki zase rad skrbi. Lastnosti: obnavlja in poživlja kožo zmanjšuje rdečico in pomirja kožo prijetno osvežuje podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije skupaj z dišavo je odlična kot darilo
  • Versace Bright Crystal losjon za telo za ženske 200 ml
    Versace Bright Crystal, 200 ml, Nega telesa za ženske, Uživajte v luksuzni dišavi tudi med svojimi jutranjimi in večernimi rituali v kopalnici. Pripravek za nego telesa Versace Bright Crystal poboža vaše čute in bo s priljubljeno dišavo razvajal tudi vašo kožo. Lastnosti: kožo pušča žametno mehko na dotik koži zagotavlja udobje in vitalnost dobro se nanaša in se enostavno vpija dopolnjuje dišavo iz iste linije skupaj z dišavo je odlična kot darilo
  • Versace Bright Crystal gel za prhanje za ženske 200 ml
    Versace Bright Crystal, 200 ml, Pripravki za prhanje za ženske, Spremenite svojo vsakodnevno prho ali kopel v nevsakdanje doživetje, ki se ga boste ves dan veselili. Pripravek za prhanje Versace Bright Crystal odišavi vašo kožo s krasnim vonjem in poteši vaše čute. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo koži vrača občutek udobja podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije skupaj z dišavo je odlična kot darilo
  • Jennifer Lopez Live Luxe parfumska voda za ženske 100 ml
    Jennifer Lopez Live Luxe, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Odenite se tudi vi v dišavo, zaradi katere boste dobre volje ves dan! Ženska parfumska voda Jennifer Lopez Live Luxe je izraz optimizma in občutka popolne sreče. sadna dišava čista sveža dišava za temperamentne ženske, polne energije dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Chanel N°19 toaletna voda za ženske 100 ml
    Chanel N°19, 100 ml, Toaletne vode za ženske, Privoščite si dišavo, s katero vas nikjer ne bo mogoče spregledati. Ženska toaletna voda Chanel N°19 je utelešenje razkošja in ekskluzivnosti, njena prefinjena dišavna sestava paa bo zadovoljila tudi najbolj zahtevne. cvetlična dišava cipresna dišava idealna izbira za svobodomiselno žensko dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Shiseido Zen parfumska voda za ženske 50 ml
    Shiseido Zen, 50 ml, Parfumske vode za ženske, Kombinacija nežnosti in moči, ki se skriva v vsaki ženski, ima sedaj svojo podobo v svetu dišav. Parfumska voda Shiseido Zen bo počasi razkrila vse strani vaše osebnosti in bo dovršeno dopolnjevala vašo edinstveno karizmo. cvetlična dišava lesna dišava za sodobno žensko 21. stoletja dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Avène Hydrance Riche / Rich vlažilna krema za suho in zelo suho kožo 40 ml
    Avène Hydrance Riche / Rich, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Avène Hydrance Riche / Rich bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: koži daje svežost in svetlost Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Woodwick Trilogy Cozy Cabin dišeča sveča z lesenim stenjem 609.5 g
    Woodwick Trilogy Cozy Cabin, 609.5 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Woodwick Trilogy Cozy Cabin čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: lesna dišava topla dišava sladka aroma začinjena aroma zimska dišava pri gorenju nežno prasketa in tako ustvarja prijetno vzdušje dolgo gorenje luksuzni dodatek vsakega interjerja Vsebina seta: Evening Bonfire Oudwood Smoke Sestava: z vsebnostjo sojinega voska leseni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Sebamed Baby Care otroška zaščitna krema proti vnetju ritke 100 ml
    Sebamed Baby Care, 100 ml, Proti pleničnemu izpuščaju za otroke, Trenje, vlažnost in pomanjkanje dostopa zraka – vse to prispeva k nastanku pleničnega izpuščaja. Zato se pogosto pojavi tudi na območju plenic, kjer koža ostane pokrita. Pripravek Sebamed Baby Care odvečno neprezračeno vlago absorbira in vašemu otroku zagotovi, da je njegova koža brez draženja, rdečice in občutkov srbenja. Poleg tega da z vpijanjem vlage preprečuje plenični izpuščaj, na otrokovi koži ustvari tudi zaščitni sloj, jo pomirja in pospešuje njeno obnavljanje. Lastnosti: ščiti pred nastankom vnetij obnavlja kožo pri obstoječih vnetjih na koži ustvarja blag, povsem nedražeč zaščitni film pomirja razdraženo kožo koži vrača občutek udobja Navodilo za uporabo: Po potrebi nanašajte v tankem sloju na umito in suho kožo, najbolje pri menjavi plenic.
  • Sebamed Baby Wash šampon za tanke lase 150 ml
    Sebamed Baby Wash, 150 ml, Otroški šamponi za otroke, Šampon Sebamed Baby Wash temeljito opere otroške lase, ki so poleg tega še mehki in dišeči. Lastnosti: umiva lase globinsko čisti kožo lasje so po pranju nežno mehki in zdravi na pogled ne draži oči Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, spenite in temeljito sperite.
  • Sebamed Hair Care šampon proti prhljaju 200 ml
    Sebamed Hair Care, 200 ml, Šamponi za ženske, Šampon Sebamed Hair Care učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče odstranjuje prhljaj obnavlja in hrani lase lase odišavi z blagim vonjem Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Sebamed Hair Care regeneracijski šampon za suhe in poškodovane lase 200 ml
    Sebamed Hair Care, 200 ml, Šamponi za ženske, Šampon Sebamed Hair Care učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna daje lesk in volumen Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Sebamed For Men balzam za po britju 100 ml
    Sebamed For Men, 100 ml, Izdelki za po britju za moške, Zaradi britja je lahko vaša koža razdražena, občutljiva in zelo krhka. Pripravek za po britju Sebamed For Men bo pomiril vaš obraz, ublažil znake razdraženosti in pospešil njeno obnovo. Zagotavlja obnovitveno nego in občutek udobja za vašo obremenjeno kožo. Lastnosti: zmanjšuje rdečico in pomirja kožo krepi zaščitno bariero kože preprečuje draženje kože Navodilo za uporabo: Nanesite na obrit obraz in vrat. Počakajte, da se vpije.
  • Armani Eau Pour Homme toaletna voda za moške 100 ml
    Armani Eau Pour Homme, 100 ml, Toaletne vode za moške, Nov dan, nova priložnost izpolnjevati izzive. Toaletna voda za moške Armani Eau Pour Homme osveži vaše misli, vi pa lahko pogumno sledite svojemu instinktu. Podajte se vsakodnevnim pustolovščinam naproti. citrusna dišava aromatična dišava z zeliščnimi toni vesel je bo vsak sodoben džentelmen dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Davidoff The Game toaletna voda za moške 100 ml
    Davidoff The Game, 100 ml, Toaletne vode za moške, Možatost, moč in pogum, ki so v vas skriti, vam pomaga odkriti moška toaletna voda Davidoff The Game . Dišava prekipeva od moškosti in popolnoma poudari vaš značaj na vsakem koraku. aromatična dišava z zeliščnimi toni lesna dišava do izraza pride na moškem, ki se ne boji biti to, kar je topla dišava, idealna za hladno vreme edinstvena dišava za posebne priložnosti
  • Replay Jeans Spirit! For Her toaletna voda za ženske 40 ml
    Replay Jeans Spirit! For Her, 40 ml, Toaletne vode za ženske, Lahka, sveža in hkrati nepozabna. Toaletna voda za ženske Replay Jeans Spirit! For Her vas bo prevzela s svojo blago, prefinjeno dišavno sestavo, ki je kot ustvarjena za vsakodnevno uporabo. cvetlična dišava čista sveža dišava prevzela bo ženske z romantično dušo sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Nivea Men Deep antiperspirant v pršilu za moške Black Carbon Espresso 150 ml
    Nivea Men Deep, 150 ml, mila in geli za prhanje za moške, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na prepotena oblačila. Antiperspirant Nivea Men Deep prepreči neprijeten spodrsljaj, kot so madeži v podpazduhah. Po zaslugi antiperspirantnih sestavin bo aktivno preprečeval nastanek znoja in pomagal ohranjati vašo kožo suho. Zagotavlja vam dolgotrajno zaščito pred neprijetnim telesnim vonjem in neželeno vlago znoja, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: zagotavlja optimalno vpijanje znoja ščiti pred neprijetnim vonjem dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Preden se oblečete, pustite, da se povsem posuši.
  • Chanson d'Eau Original dezodorant v pršilu za ženske 200 ml
    Chanson d'Eau Original, 200 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Povežite svoje dišave v harmonično celoto. Dezodorant Chanson d'Eau Original sprošča isto aromo kot vaša dišava v steklenički in tako ustvarjata popoln par. Lastnosti: dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče nevtralizira vonj dopolnjuje dišavo iz iste linije skupaj z dišavo je odlična kot darilo Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Ponovite lahko kadarkoli čez dan. Primeren za vsakodnevno uporabo.
  • STR8 Red Code voda za po britju za moške 100 ml
    STR8 Red Code, 100 ml, Pripravki za britje za moške, Kožo po britju pomiri, odišavi in obenem odlično dopolni dišavo iz iste kolekcije. Nega za po britju STR8 Red Code je kot ustvarjena za sodobnega moškega, ki zase rad skrbi. Lastnosti: prijetno osvežuje zmanjšuje rdečico in pomirja kožo dopolnjuje dišavo iz iste linije skupaj z dišavo je odlična kot darilo
  • STR8 Rise voda za po britju za moške 100 ml
    STR8 Rise, 100 ml, Pripravki za britje za moške, Kožo po britju pomiri, odišavi in obenem odlično dopolni dišavo iz iste kolekcije. Nega za po britju STR8 Rise je kot ustvarjena za sodobnega moškega, ki zase rad skrbi. Lastnosti: prijetno osvežuje zmanjšuje rdečico in pomirja kožo podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije
  • STR8 Red Code gel za prhanje za moške 250 ml
    STR8 Red Code, 250 ml, Pripravki za prhanje za moške, Spremenite svojo vsakodnevno prho ali kopel v nevsakdanje doživetje, ki se ga boste ves dan veselili. Pripravek za prhanje STR8 Red Code odišavi vašo kožo s krasnim vonjem in poteši vaše čute. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo koži vrača občutek udobja pri umivanju ustvarja bogato peno dopolnjuje dišavo iz iste linije
  • Johnson's® Shiny Drops nežni šampon za otroke 500 ml
    Johnson's® Shiny Drops, 500 ml, Otroški šamponi za otroke, Šampon Johnson's® Shiny Drops učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: obnavlja in hrani lase umiva lase in čisti lasišče daje lesk in volumen Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Mizon Joyful Time Green Tea maska iz platna z vlažilnim in revitalizacijskim učinkom 23 g
    Mizon Joyful Time Green Tea, 23 g, Maske iz platna za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Mizon Joyful Time Green Tea bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: osvetljuje in osvežuje globinsko vlaži in intenzivno hrani celovito lepša videz kože kožo pušča svilnato mehko na dotik Navodilo za uporabo: Masko previdno vzemite iz embalaže in jo nanesite na očiščen obraz. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Serum, ki se ni vpil, rahlo vmasirajte v kožo ali obrišite z vatno blazinico.
  • Mizon Joyful Time Royal Jelly maska iz platna z visokim vlažilnim in hranilnim učinkom 23 g
    Mizon Joyful Time Royal Jelly, 23 g, Maske iz platna za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Mizon Joyful Time Royal Jelly bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani kožo pušča svilnato mehko na dotik celovito lepša videz kože Navodilo za uporabo: Masko previdno vzemite iz embalaže in jo nanesite na očiščen obraz. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Serum, ki se ni vpil, rahlo vmasirajte v kožo ali obrišite z vatno blazinico.
  • Mizon Joyful Time Pomegranate maska iz platna s poživitvenim učinkom 23 g
    Mizon Joyful Time Pomegranate, 23 g, Maske iz platna za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Mizon Joyful Time Pomegranate bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: osvetljuje in osvežuje kožo pušča svilnato mehko na dotik koži vrača prožnost in občutek udobja celovito lepša videz kože Navodilo za uporabo: Masko previdno vzemite iz embalaže in jo nanesite na očiščen obraz. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Serum, ki se ni vpil, rahlo vmasirajte v kožo ali obrišite z vatno blazinico.
  • Nudestix Lip Glace sijaj za ustnice za večji volumen odtenek Nude 08 10 ml
    Nudestix Lip Glace, 10 ml, Sijaji za ustnice za ženske, Sijaj za ustnice Nudestix Lip Glace vašim ustnica zagotavlja čudovit videz. Lastnosti: ustnicam daje večji volumen vlaži in mehča ustnice rahlo obarva ustnice Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Na ustnice nanesite enakomeren sloj s pomočjo aplikatorja.
  • Zew For Men Beard Balm balzam za brado 80 ml
    Zew For Men Beard Balm, 80 ml, Balzami in voski za moške, Privoščite si samo najboljšo nego! Izdelek Zew For Men Beard Balm jamči, da bo vaš obraz vedno popolnoma urejen. Lastnosti: doda lesk brado in kožo dolgotrajno vlaži enostavno se nanaša Navodilo za uporabo: S prsti vzemite manjšo količino izdelka in oblikujte želeno obliko brade.
  • John Masters Organics Rose & Apricot Hair Mask hranilna maska za lase 148 ml
    John Masters Organics Rose & Apricot Hair Mask, 148 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase John Masters Organics Rose & Apricot Hair Mask predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: lasem zagotavlja očarljiv lesk obnavlja lase po celi njihovi dolžini lasem vrača naraven, zdrav videz Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Calvin Klein CK One Gold toaletna voda uniseks 50 ml
    Calvin Klein CK One Gold, 50 ml, Toaletne vode uniseks, Čar dišave je v tem, da je primerna tako za ženske kot tudi za moške. Vsak v njej najde svoje, na vsakem bo zadišala drugače. Uniseks toaletna voda Calvin Klein CK One Gold se na vaši toaletni mizici zagotovo ne bo izgubila, poleg tega pa si jo lahko delite s svojo drago polovičko. aromatična dišava z zeliščnimi toni čista sveža dišava lesna dišava sveža dišava, idealna za toplo vreme dišava, primerna za vsakodnevno uporabo uniseks – za moške in za ženske
  • Spirit ONESPIRIT parfumska voda uniseks 50 ml
    Spirit ONESPIRIT, 50 ml, Parfumske vode uniseks, Pozabite na pravila, meje in limite. Uniseks parfumska voda Spirit ONESPIRIT je primerna za vsakogar, ki se ne boji stopiti iz množice. citrusna dišava začimbna dišava uniseks – za moške in za ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Millefiori Milano Mela & Cannella dišavno olje 15 ml
    Millefiori Milano Mela & Cannella, 15 ml, Dišeča olja Dišave za dom, Vonj svojega doma boste lahko spremenili tako pogosto, kot boste želeli. Dišavno olje Millefiori Milano Mela & Cannella je za to kot naročeno. Potrebnih je le nekaj kapljic in očarljiva blaga aroma, ki se bo začela sproščati, bo odišavila vsak prostor in pobožala vaše čute. Lastnosti: sadna dišava začinjena aroma Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • GIVENCHY Very Irrésistible toaletna voda za ženske 75 ml
    GIVENCHY Very Irrésistible, 75 ml, Toaletne vode za ženske, Doživite popoln užitek, kot bi bosi hodili po cvetočem travniku z lesketajočo se jutranjo roso. Toaletna voda za ženske GIVENCHY Very Irrésistible z omamno dišavo cvetov bo potešila vsako romantično dušo. cvetlična dišava začimbna dišava citrusna dišava poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Gucci Rush toaletna voda za ženske 75 ml
    Gucci Rush, 75 ml, Toaletne vode za ženske, Novo odvisnost, ki je ne boste želeli opustiti, predstavlja toaletna voda za ženske Gucci Rush . Očarala vas bo že s prvimi vonjavami, vsak naslednji dan pa vas bo prepričala, da si svoje mesto na vaši toaletni mizici vsekakor zasluži. cvetlična dišava cipresna dišava idealna izbira za svobodomiselno žensko dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Hugo Boss HUGO Energise toaletna voda za moške 75 ml
    Hugo Boss HUGO Energise, 75 ml, Toaletne vode za moške, Dokažite sami sebi in svoji okolici, da je vaša energija malodane neizčrpna. Ne zaustavljajte se, premagujte lastne meje, premagujte vse izzive. Toaletna voda za moške Hugo Boss HUGO Energise bo vedno v koraku z vami. lesna dišava aromatična dišava z zeliščnimi toni citrusna dišava za aktivnega moškega, polnega energije dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Hugo Boss BOSS Bottled deo-stik za moške 75 ml
    Hugo Boss BOSS Bottled, 75 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Povežite svoje dišave v harmonično celoto. Dezodorant Hugo Boss BOSS Bottled sprošča isto aromo kot vaša dišava v steklenički in tako ustvarjata popoln par. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem učinkovito ščiti pred potenjem podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije skupaj z dišavo je odlična kot darilo Navodilo za uporabo: Primeren za vsakodnevno uporabo. Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe.
  • Tiziana Terenzi Chimaera Extrait De Parfum parfumski ekstrakt uniseks 100 ml
    Tiziana Terenzi Chimaera Extrait De Parfum, 100 ml, Parfumi uniseks, začimbna dišava
  • Vivian Gray Crystals Grey kremno milo 250 ml
    Vivian Gray Crystals Grey, 250 ml, Tekoča mila za ženske, Redno umivanje rok, zlasti pred jedjo, po obisku stranišča ali po prihodu od zunaj, je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene. Tekoče milo Vivian Gray Crystals Grey nežno, a učinkovito odstranjuje nečistoče s kože vaših rok, hkrati pa jo naredi svilnato mehko in nežno na dotik. Po zaslugi načina uporabe je tudi bolj higienično kot na primer običajna trda mila. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok koži zagotavlja svilnato mehkobo Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Inglot Soft Precision svinčnik za oči odtenek 20 1.13 g
    Inglot Soft Precision, 1.13 g, Svinčniki za oči za ženske, Lastnosti: enostavno se nanaša – primerno tudi za začetnike
  • Tołpa Dermo Men globinsko čistilni gel za obraz 150 ml
    Tołpa Dermo Men, 150 ml, Čiščenje obraza za moške, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Tołpa Dermo Men pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: z obraza odstranjuje umazanijo
  • Bielenda Skin Clinic Professional Moisturizing vlažilna pomlajevalna krema za vse tipe kože 50 ml
    Bielenda Skin Clinic Professional Moisturizing, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Bielenda Skin Clinic Professional Moisturizing bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži koži vrača trdnost in jo pušča napeto pomlajuje kožo in ji daje energijo kožo pušča žametno mehko na dotik Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • BABOR Hydro Cellular Hyaluron Cream lahka vlažilna krema s hialuronsko kislino 50 ml
    BABOR Hydro Cellular Hyaluron Cream, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz BABOR Hydro Cellular Hyaluron Cream bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži pomlajuje kožo in ji daje energijo koži daje svežost in svetlost Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • BABOR Refine Cellular Detox Vitamin Cream antioksidantna krema za obraz 50 ml
    BABOR Refine Cellular Detox Vitamin Cream, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz BABOR Refine Cellular Detox Vitamin Cream bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: koži daje svežost in svetlost pomlajuje kožo in ji daje energijo kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi globinsko hrani kožo pušča žametno mehko na dotik Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Ashleigh & Burwood London Frosted Bloom katalitična svetilka 15x10 cm 1 kos
    Ashleigh & Burwood London Frosted Bloom, 1 kos, Katalitične svetilke Dišave za dom, Katalitična svetilka Ashleigh & Burwood London Frosted Bloom je odličen dodatek za dom, pisarne, hotele in spa centre. Skrivnost katalitične svetilke se skriva v načelu katalitske reakcije – gorenja brez plamena. Svetilka je namenjena tako za odišavljenje prostorov, kot tudi za čiščenje in dezinfekcijo zraka v zaprtih prostorih. Lastnosti: svetilko lahko brez strahu pustite brez nadzora v prostoru uničuje vse neprijetne vonjave, vključno s cigaretnim dimom, paro od kuhanja in vonjem domačih ljubljenčkov lepo odišavi celoten prostor Navodilo za uporabo: Polnilo za katalitične svetilke ni del pakiranja. Ravnajte se po priloženih navodilih. S svetilke snemite okrasni in dušilni pokrov ter s pomočjo priloženega lijaka svetilko do 2/3 napolnite z dišavo. V svetilko ponovno vstavite stenj s kamenčkom in zaprite dušilni pokrov. Po približno 20 minutah, ko bo vonj začel prehajati preko stenja do kamenčka, vzemite vžigalnik in prižgite kamenček. Pustite, da plamen gori 3–5 minut in ga potem ugasnite, kamenček pa prekrijte z okrasnim pokrovom. Katalitski postopek se s tem začne in svetilka začne dišati. Ko je dosežena ustrezna intenzivnost dišave, zamenjajte okrasni pokrov za dušilni. S tem se katalitska reakcija zaključi.

Nazadnje videno

Iskalnik oblačila in obutev. Vsa oblačila in obutev iz svih spletnih trgovin na enem mestu.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh