Največja modna platforma v Sloveniji

Oblačila, obutev in modni dodatki velikosti 250 ML

1798
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Guess Seductive Noir odišavljeno pršilo za telo za ženske 250 ml
    Guess Seductive Noir, 250 ml, Pršila za telo za ženske, Razgibajte svoje čute! Žensko pršilo za telo Guess Seductive Noir je kot koktajl iz pestrih dišavnih sestavin. Ne bo vas nehalo navduševati in bo vašemu dnevu nudilo tisti pravi ritem. cvetlična dišava za sodobno žensko 21. stoletja dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Steve's Balls & Body Wash gel za prhanje za moške za intimne predele Balls & Body Wash 250 ml
    Steve's Balls & Body Wash, 250 ml, Intimna kozmetika za moške, Izdelek Steve's Balls & Body Wash neguje občutljive moške intimne dele in tako zanesljivo omogoča vsakodnevno intimno higieno. Lastnosti: skrbno umije kožo celega telesa odstranjuje razdraženost izdelek je posebej razvit za potrebe moške kože zagotavlja dolgotrajen občutek svežine nežno umiva občutljive dele telesa koža je žametno mehka in gladka Sestava: dermatološko testirano Navodilo za uporabo: Primerno za vsakodnevno uporabo. Nanesite izdelek na mokro kožo in umijte vso umazanijo. Uporabite manjšo količino izdelka za umivanje intimnih delov telesa. Temeljito sperite.
  • Vivian Gray Botanicals kremasto tekoče milo 250 ml
    Vivian Gray Botanicals, 250 ml, Tekoča mila za ženske, Redno umivanje rok, zlasti pred jedjo, po obisku stranišča ali po prihodu od zunaj, je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene. Tekoče milo Vivian Gray Botanicals nežno, a učinkovito odstranjuje nečistoče s kože vaših rok, hkrati pa jo naredi svilnato mehko in nežno na dotik. Po zaslugi načina uporabe je tudi bolj higienično kot na primer običajna trda mila. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok preprečuje suho kožo koži zagotavlja svilnato mehkobo Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Vivian Gray Lemon & Green Tea luksuzni gel za prhanje 250 ml
    Vivian Gray Lemon & Green Tea, 250 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Vivian Gray Lemon & Green Tea . Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko koži vrača občutek udobja Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Mi Amante Professional Ella Renew Boutique vlažilni šampon s keratinom 250 ml
    Mi Amante Professional Ella Renew Boutique, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Mi Amante Professional Ella Renew Boutique učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna zmanjšuje lomljivost las gladi lasna vlakna daje lesk in volumen Sestava: brez sulfatov ne vsebuje silikonov Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Revolution Haircare My Curls 3+4 Deeply Co-Wash My Curls balzam za umivanje za kodraste lase 250 ml
    Revolution Haircare My Curls 3+4 Deeply Co-Wash My Curls, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Revolution Haircare My Curls 3+4 Deeply Co-Wash My Curls učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži krepi lasna vlakna gladi lasna vlakna temeljito umiva lase in hkrati poenostavlja njihovo česanje lase pušča mehke na dotik Sestava: ne vsebuje SLS in SLES veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Kérastase Genesis Homme Bain de Force Quotiden čistilni in hranilni šampon za oslabljene lase, ki so nagnjeni k izpadanju za moške 250 ml
    Kérastase Genesis Homme Bain de Force Quotiden, 250 ml, Šamponi za moške, Šampon Kérastase Genesis Homme Bain de Force Quotiden učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče krepi lasna vlakna zmanjšuje lomljivost las postopoma preprečuje izpadanje las neguje dolžine oslabelih las izdelek je posebej razvit za potrebe moških Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Kérastase Genesis Homme Bain de Masse Epaississant šampon za okrepitev las proti izpadanju las za moške 250 ml
    Kérastase Genesis Homme Bain de Masse Epaississant, 250 ml, Šamponi za moške, Šampon Kérastase Genesis Homme Bain de Masse Epaississant učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: neguje dolžine oslabelih las zmanjšuje lomljivost las postopoma preprečuje izpadanje las izdelek je posebej razvit za potrebe moških umiva lase in čisti lasišče Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Lee Stafford Bleach Blondes Ice White nevtralizacijski srebrni šampon za blond lase in lase s prameni 250 ml
    Lee Stafford Bleach Blondes Ice White, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Lee Stafford Bleach Blondes Ice White učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče nevtralizira rumene odtenke v laseh Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Lee Stafford Moisture Burst Hydrating Shampoo intenzivno regeneracijski šampon za poškodovane lase 250 ml
    Lee Stafford Moisture Burst Hydrating Shampoo, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Lee Stafford Moisture Burst Hydrating Shampoo učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Lee Stafford Hair Apology Intensive Care intenzivni regeneracijski balzam za poškodovane lase 250 ml
    Lee Stafford Hair Apology Intensive Care, 250 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Lee Stafford Hair Apology Intensive Care zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: lajša razčesavanje in oblikovanje zagotavlja potrebno vlaženje zapira lasno površino in jo dela bolj odporno Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • L’Oréal Professionnel Serie Expert Curl Expression intenzivna maska za valovite in kodraste lase 250 ml
    L’Oréal Professionnel Serie Expert Curl Expression, 250 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase L’Oréal Professionnel Serie Expert predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži krepi lasna vlakna podpira naravno tvorbo valov in kodrov obnavlja lase po celi njihovi dolžini Navodilo za uporabo: Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Apivita Men's Care HippophaeTC & Rosemary šampon proti izpadanju las 250 ml
    Apivita Men's Care HippophaeTC & Rosemary, 250 ml, Šamponi za moške, Šampon Apivita Men's Care HippophaeTC & Rosemary učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče stimulira rast las obnavlja in hrani lase Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite, nato pa temeljito splaknite.
  • Dermacol Aroma Ritual Wild Strawberries svež gel za prhanje 250 ml
    Dermacol Aroma Ritual Wild Strawberries, 250 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Dermacol Aroma Ritual Wild Strawberries. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo mehča in povečuje elastičnost kože koži vrača občutek udobja Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Urtekram Spicy Orange Blossom šampon za suhe in poškodovane lase 250 ml
    Urtekram Spicy Orange Blossom, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Urtekram Spicy Orange Blossom učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase intenzivno vlaži lase pušča mehke Sestava: ne vsebuje silikonov brez sulfatov veganski izdelek vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Urtekram Soothing Lavender pomirjujoči šampon za sijaj in mehkobo las 250 ml
    Urtekram Soothing Lavender, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Urtekram Soothing Lavender učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče pomirja lasišče Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Urtekram Wild Lemongrass šampon za normalne do suhe lase 250 ml
    Urtekram Wild Lemongrass, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Urtekram Wild Lemongrass učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče intenzivno vlaži pomirja lasišče lase pušča mehke Sestava: ne vsebuje silikonov brez sulfatov veganski izdelek vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • LOVI Indian Summer Junior 360° skodelica z ročaji 9+ m Boy 250 ml
    LOVI Indian Summer Junior 360°, 250 ml, Otroške stekleničke in lončki za otroke, Želite, da vaš otrok razvije pravilne navade rednega pitja? To vam bo olajšal otroški lonček za pitje LOVI Indian Summer Junior 360°, katerega velikost je idealna za otroške roke. Igriv dizajn bo otroka obenem zamotil Lastnosti: priročna velikost preprečuje razlivanje z ročaji zamašek za privitje enostavno se sestavi enostavno se čisti primerno za pranje v pomivalne stroju idealno za potovanja Navodilo za uporabo: Lonček s 360-stopinjskim sistemom pitja ni zasnovan kot vodotesen – če bi bila membrana preveč zatesnjena, otrok ne bi mogel udobno piti. Povsem običajno je torej, da iz lončka kaplja, kadar je ta nagnjen.
  • Captain Fawcett Hair Tonic Refreshing lasni tonik za moške 250 ml
    Captain Fawcett Hair Tonic Refreshing, 250 ml, Balzami za moške, Balzam Captain Fawcett Hair Tonic Refreshing omogoča, da lase po vsakem umivanju uredite, poleg tega pa jih nahrani. Lastnosti: lasem daje volumen in prožnost lase globinsko hrani lasem zagotavlja potrebno vlaženje Sestava: ne vsebuje SLS Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Urtekram Sweet Ginger Flower vlažilni šampon proti prhljaju z izvlečki aloe vere in ingverja 250 ml
    Urtekram Sweet Ginger Flower, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Urtekram Sweet Ginger Flower učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče odstranjuje prhljaj lase odišavi z blagim vonjem za naravne in barvane lase pomirja lasišče Sestava: veganski izdelek ne vsebuje SLS in SLES vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Moroccanoil Body Ambre Noir hranilni gel za prhanje 250 ml
    Moroccanoil Body Ambre Noir, 250 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Moroccanoil Body Ambre Noir. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo intenzivno vlaži mehča in povečuje elastičnost kože Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Bebble Banana Shampoo & Shower Gel šampon in gel za prhanje 2v1 za otroke 250 ml
    Bebble Banana Shampoo & Shower Gel, 250 ml, Kopanje otrok za otroke, Pripravek Bebble Banana Shampoo & Shower Gel nežno neguje otroško kožo pri kopeli. Lastnosti: intenzivno vlaži koža je po uporabi mehka in voljna koži daje hranila nežno umije prijetno diši Navodilo za uporabo: Nanesite na mokro kožo in nežno masirajte. Po umivanju temeljito splaknite. Nanesite na lase, spenite in temeljito sperite.
  • Kevin Murphy Repair - Me Wash krepilni šampon za poškodovane lase 250 ml
    Kevin Murphy Repair - Me Wash, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Kevin Murphy Repair - Me Wash učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: z las in lasišča odstranjuje maščobo umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase lase pušča mehke Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Milk Shake K-Respect Smoothing Shampoo šampon proti krepastim lasem 250 ml
    Milk Shake K-Respect Smoothing Shampoo, 250 ml, Šamponi uniseks, Šampon Milk Shake K-Respect učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: lase pušča mehke deluje proti kodranju las gladi lasna vlakna Sestava: brez sulfatov Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Urtekram Coconut regeneracijski balzam brez spiranja za hidracijo in sijaj 250 ml
    Urtekram Coconut, 250 ml, Balzami brez spiranja za ženske, Balzam brez spiranja Urtekram Coconut predstavlja enostaven in hiter način obnavljanja vaših las s številnimi drugimi ugodnostmi. Lastnosti: zagotavlja hrano in regeneracijo globinsko obnavlja lase lajša razčesavanje in oblikovanje vlaži lasna vlakna zagotavlja mehkobo Sestava: brez kemičnih barvil veganski izdelek brez silikonov Navodilo za uporabo: Nanesite na sveže umite, vlažne ali suhe lase. Ne spirajte in oblikujte po želji.
  • REF Styling luksuzna pena za volumen za dolgotrajno učvrstitev 250 ml
    REF Styling, 250 ml, Pene za lase za ženske, Utrjevalni pripravek REF Styling daje vaši pričeski želeno obliko in volumen. Lastnosti: utrdi pričesko zagotavlja prožnost las dolgotrajen učinek, na katerega se lahko zanesete Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Pred uporabo dobro pretresite. Nanesite na vlažne lase. Uredite po svojih željah.
  • Redken Blondage High Bright sijoča nega za posvetljene lase ali lase s prameni 250 ml
    Redken Blondage High Bright, 250 ml, Pršila za lase za ženske, Nega brez spiranja Redken Blondage High Bright daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: lasem nudi hidratacijo in hranila lase pušča čudovito sijoče in vitalne ima regeneracijske učinke nudi privlačen lesk poudarja intenzivnost barve prijetno nadišavi lase Navodilo za uporabo: Nanesite na umite in z brisačo osušene lase.
  • Etro Via Verri parfumirani losjon za telo uniseks 250 ml
    Etro Via Verri, 250 ml, Nega telesa uniseks, Uživajte v luksuzni dišavi tudi med svojimi jutranjimi in večernimi rituali v kopalnici. Pripravek za nego telesa Etro Via Verri poboža vaše čute in bo s priljubljeno dišavo razvajal tudi vašo kožo. Lastnosti: globinsko vlaži kožo kožo pušča žametno mehko na dotik podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije koži zagotavlja udobje in vitalnost
  • Waterclouds Relieve Balance Shampoo šampon za mastne lase 250 ml
    Waterclouds Relieve Balance Shampoo, 250 ml, Šamponi za moške, Šampon Waterclouds Relieve Balance Shampoo učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: obnavlja in hrani lase pomirja lasišče daje lesk in volumen Sestava: ne vsebuje silikonov brez sulfatov veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Waterclouds Color Shampoo šampon za zaščito barve 250 ml
    Waterclouds Color Shampoo, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Waterclouds Color učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: daje lesk in volumen ščiti lase pred UV sevanjem podaljšuje obstojnost barve las Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Vivian Gray Wild Flowers kremno milo 250 ml
    Vivian Gray Wild Flowers, 250 ml, Tekoča mila za ženske, Krema Vivian Gray Wild Flowers popolno vlaži kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo koža je nežna in mehka prijetno diši Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Shu Uemura Ashita Supreme balzam z revitalizacijskim učinkom 250 ml
    Shu Uemura Ashita Supreme, 250 ml, Balzami uniseks, Balzam Shu Uemura Ashita Supreme zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: zagotavlja potrebno vlaženje preprečuje lomljenje las zapira lasno površino in jo dela bolj odporno Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Millefiori Selected Mimosa Flower nadomestno polnilo za aroma difuzor 250 ml
    Millefiori Selected Mimosa Flower, 250 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Nadomestno polnilo Millefiori Selected Mimosa Flower spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: cvetlična dišava začinjena aroma Navodilo za uporabo: Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • Millefiori Selected Smoked Bamboo nadomestno polnilo za aroma difuzor 250 ml
    Millefiori Selected Smoked Bamboo, 250 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Nadomestno polnilo Millefiori Selected Smoked Bamboo spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: sveža dišava lesna dišava Navodilo za uporabo: Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • Davines Love Almond balzam za valovite lase 250 ml
    Davines Love Almond, 250 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Davines Love Almond zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: lajša razčesavanje in oblikovanje gladi in deluje proti kodranju izboljšuje strukturo las Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Alfaparf Milano Semi di Lino Reconstruction Reparative obnovitveni šampon za poškodovane lase 250 ml
    Alfaparf Milano Semi di Lino Reconstruction Reparative, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Alfaparf Milano Semi di Lino Reconstruction Reparative učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna ščiti lase pred UV sevanjem gladi lasna vlakna lase pušča mehke Sestava: brez sulfatov veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Mini-U Bubble Bath Raspberry Bubblegum pena za kopel za otroke 250 ml
    Mini-U Bubble Bath Raspberry Bubblegum, 250 ml, Kopanje otrok za otroke, Privoščite si popolno sprostitev. Izdelek za v kopalnico Mini-U Bubble Bath Raspberry Bubblegum pripomore k odličnemu počutju in sprostitvi. Lastnosti: igriv otroški motiv Vlaži in hrani kožo mehča kožo celega telesa prijetno diši Navodilo za uporabo: Po kopeli telo temeljito stuširajte s čisto vodo.
  • Mini-U Bubble Bath Sparkling Strawberry pena za kopel za otroke 250 ml
    Mini-U Bubble Bath Sparkling Strawberry, 250 ml, Kopanje otrok za otroke, Kopanje za vas in vaše otroke ne sme biti strah vzbujajoča obveznost, temveč prijetno doživetje, pri katerem je otroška koža deležna najnežnejše nege. Pripravek Mini-U Bubble Bath Sparkling Strawberry pomaga umivati in odstranjevati nečistoče z občutljive otroške kože, ne da bi jo izsušil ali razdražil. Med kopanjem jo nežno neguje, pomirja, otroku pa zagotavlja občutek ugodja. Lastnosti: koža je po uporabi mehka in voljna med kopeljo nahrani nežno otroško kožo ustvari rahlo peno nežno neguje otroško kožo igriv otroški motiv Navodilo za uporabo: Majhno količino izdelka dodajte v že natočeno kopel.
  • Mini-U Detangler Fresh Apple pršilo za lažje česanje las za otroke 250 ml
    Mini-U Detangler Fresh Apple, 250 ml, Za enostavno razčesavanje las za otroke, Izdelek Mini-U Detangler Fresh Apple olajša razčesavanje nežnih otroških las. Lastnosti: prijetno diši pomaga lase enostavno razčesati in zgladiti zagotavlja česanje brez vlečenja in lomljenja las po uporabi so lasje nežni in svileni las ne lepi Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino na mokre lase in spenite.
  • Mini-U Conditioner Honey Cream vlažilni balzam za otroke 250 ml
    Mini-U Conditioner Honey Cream, 250 ml, Otroški balzami za otroke, Nežni otroški laski so še bolj nagnjeni k lomljenju in poškodbam. Otroški balzam Mini-U Conditioner Honey Cream zagotavlja potrebno nego lasem po umivanju. Obenem se boste z njegovo pomočjo izognili dolgotrajnemu razčesavanju, otrokom pa bo tako ostalo več časa za igro.
  • BioNike Triderm olje za prhanje in kopel 250 ml
    BioNike Triderm, 250 ml, Kopanje otrok uniseks, Olje za prhanje BioNike Triderm koži pri umivanju zagotavlja potrebno vlaženje in nego. Po uporabi bo spet polna vitalnosti. Lastnosti: skrbno umije in očisti kožo celega telesa krepi zaščitno hidrolipidni film mehča kožo Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Kiehl's Men Facial Fuel čistilni gel za obraz za moške 250 ml
    Kiehl's Men Facial Fuel, 250 ml, Čiščenje obraza za moške
  • Kiehl's Rare Earth Pore Refining Tonic tonik za ženske 250 ml
    Kiehl's Rare Earth Pore Refining Tonic, 250 ml, Tonik za obraz za ženske, Enako pomemben kot sam postopek čiščenja obraza je tudi prehod med čiščenjem in naslednjo negovalno rutino. Posamezni koraki teh procesov se na idealen način povežejo, vašo celotno rutino pa obogati tonik za obraz Kiehl's Rare Earth Pore Refining Tonic. Poskrbel bo za dokončno čiščenje kože, odstranil ostanke ličil, nečistoč in tudi čistilnih pripravkov, kožo pa bo nežno toniziral. Tako ne bo le popolnoma čista in pripravljena na naslednjo nego, temveč tudi osvežena, pomirjena in v ravnovesju. Lastnosti: pomirja in tonira regulira tvorbo kožnega sebuma
  • Lavera Basis Sensitiv Q10 losjon za učvrstitev kože s koencimom Q10 250 ml
    Lavera Basis Sensitiv Q10, 250 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Lavera Basis Sensitiv Q10 bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: dobro se nanaša in se enostavno vpija koži vrača prožnost vidno utrjuje kožo globinsko vlaži kožo Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • Lee Stafford Argan Oil from Morocco globinsko hranilni balzam 250 ml
    Lee Stafford Argan Oil from Morocco, 250 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Lee Stafford Argan Oil from Morocco zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: lajša razčesavanje in oblikovanje zagotavlja potrebno vlaženje zapira lasno površino in jo dela bolj odporno Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Eveline Cosmetics 99% Natural Aloe Vera vlažilni gel za obraz in telo 250 ml
    Eveline Cosmetics 99% Natural Aloe Vera, 250 ml, Kreme za telo za ženske, Gel za telo Eveline Cosmetics 99% Natural Aloe Vera neguje kožo celega telesa, jo napenja in ji hkrati zagotavlja občutek udobja. Lastnosti: preprečuje suho kožo izboljšuje elastičnost kože vlaži in globinsko hrani mehča in gladi Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanašajte na čisto kožo vsako jutro in večer. Nežno vmasirajte.
  • Axe Epic Fresh gel za prhanje za obraz, telo in lase 250 ml
    Axe Epic Fresh, 250 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za tuširanje Axe Epic Fresh spremeni nujno vsakodnevno higieno v edinstveno osvežujoče doživetje. Lastnosti: skrbno umije kožo celega telesa po uporabi doda občutek svežine in energije uporablja se lahko za telo in lase Navodilo za uporabo: Nanesite izdelek na mokro kožo in umijte vso umazanijo. Temeljito sperite.
  • Medavita Prodige Revivifying regeneracijski šampon 250 ml
    Medavita Prodige Revivifying, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Medavita Prodige Revivifying učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Mi Amante Professional Ella Volume Shampoo šampon za volumen 250 ml
    Mi Amante Professional Ella Volume Shampoo, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Mi Amante Professional Ella Volume učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: daje lesk in volumen krepi lasna vlakna intenzivno vlaži Sestava: brez sulfatov Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Aveda Rosemary Mint Purifying Shampoo globinsko čistilni šampon za sijaj 250 ml
    Aveda Rosemary Mint Purifying Shampoo, 250 ml, Šamponi uniseks, Šampon Aveda Rosemary Mint Purifying Shampoo učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče daje lesk in volumen lase pušča mehke lase odišavi z blagim vonjem Sestava: ne vsebuje silikonov veganski izdelek brez mineralnih olj vsebuje vsaj 97 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Aveda Shampure™ Nurturing Shampoo pomirjujoči šampon za vse tipe las 250 ml
    Aveda Shampure™ Nurturing Shampoo, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Aveda Shampure™ Nurturing Shampoo učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče lase odišavi z blagim vonjem krepi lasna vlakna lase pušča mehke Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 96 % sestavin naravnega izvora ne vsebuje silikonov brez mineralnih olj Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Tomas Arsov Bonfire Leave On Conditioner hranilni balzam brez spiranja za tanke in poškodovane lase 250 ml
    Tomas Arsov Bonfire Leave On Conditioner, 250 ml, Balzami brez spiranja za ženske, Balzam brez spiranja Tomas Arsov Bonfire Leave On Conditioner predstavlja enostaven in hiter način obnavljanja vaših las s številnimi drugimi ugodnostmi. Lastnosti: zagotavlja hrano in regeneracijo lasje so sijoči in mehki na dotik lajša razčesavanje in oblikovanje vlaži lasna vlakna izboljšuje strukturo las globinsko revitalizira in krepi enostavna in hitra uporaba brez umivanja Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase, predvsem po dolžini in na konice. Ne spirajte.
  • Tomas Arsov Bonfire Shampoo vlažilni šampon za zaščito barve za tanke in poškodovane lase 250 ml
    Tomas Arsov Bonfire Shampoo, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Tomas Arsov Bonfire Shampoo učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase podaljšuje obstojnost barve las za naravne in barvane lase krepi lasna vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Tomas Arsov Bonfire Rinse Off Conditioner globinsko regeneracijski balzam za suhe, obremenjene lase 250 ml
    Tomas Arsov Bonfire Rinse Off Conditioner, 250 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Tomas Arsov Bonfire Rinse Off Conditioner zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: gladi in deluje proti kodranju lajša razčesavanje in oblikovanje zagotavlja potrebno vlaženje popravlja mehanske in kemične poškodbe zapira lasno površino in jo dela bolj odporno izboljšuje strukturo las Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Tomas Arsov Green Tea Shampoo čistilni in hranilni šampon za vsakodnevno uporabo 250 ml
    Tomas Arsov Green Tea Shampoo, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Tomas Arsov Green Tea Shampoo učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase lase pušča mehke za naravne in barvane lase pomirja lasišče Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Tomas Arsov Sapphire Blonde Shampoo šampon za nevtralizacijo rumenih tonov za posvetljene, melirane hadne blond lase 250 ml
    Tomas Arsov Sapphire Blonde Shampoo, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Tomas Arsov Sapphire Blonde Shampoo učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče podaljšuje obstojnost barve las nevtralizira rumene odtenke v laseh nevtralizira oranžne tone v laseh za naravne in barvane lase Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Tesori d'Oriente Forest Ritual krema za prhanje uniseks 250 ml
    Tesori d'Oriente Forest Ritual, 250 ml, Kreme za prhanje uniseks, Spremenite svojo vsakodnevno prho ali kopel v nevsakdanje doživetje, ki se ga boste ves dan veselili. Pripravek za prhanje Tesori d'Oriente Forest Ritual odišavi vašo kožo s krasnim vonjem in poteši vaše čute. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo hrani in neguje kožo dopolnjuje dišavo iz iste linije
  • K18 Peptide Prep čistilni šampon 250 ml
    K18 Peptide Prep, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon K18 Peptide Prep učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče za naravne in barvane lase gladi lasna vlakna lase pušča mehke Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • La Chinata Olivita regeneracijski balzam 250 ml
    La Chinata Olivita, 250 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam La Chinata Olivita zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: lajša razčesavanje in oblikovanje izboljšuje strukturo las lasem zagotavlja očarljiv lesk zagotavlja potrebno vlaženje Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Kiehl's Creme de Corps Smoothing Oil-to-Foam Body Cleanser olje za telo za vse tipe kože 250 ml
    Kiehl's Creme de Corps Smoothing Oil-to-Foam Body Cleanser, 250 ml, olja za telo za ženske
  • Kiehl's Dermatologist Solutions Centella Sensitive Facial Cleanser čistilni gel za zelo občutljivo kožo 250 ml
    Kiehl's Dermatologist Solutions Centella Sensitive Facial Cleanser, 250 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Kiehl's Dermatologist Solutions pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz regulira tvorbo kožnega sebuma uporablja se lahko tudi na občutljivi koži Navodilo za uporabo: Pripravek nanesite na suh obraz in s prstnimi konicami nežno masirajte kožo obraza, predvsem nečiste predele. Dodajte malo vode in nadaljujte z masažo obraza, da se raztopijo ličila in nečistoče. Nato sperite.
  • Kiehl's Amino Acid Shampoo šampon s kokosovim oljem za vse tipe las 250 ml
    Kiehl's Amino Acid Shampoo, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Kiehl's Amino Acid Shampoo učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče daje lesk in volumen lase pušča mehke Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Dove Body Love negovalni losjon za telo 250 ml
    Dove Body Love, 250 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Dove Body Love bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: zagotavlja dolgotrajno vlago in prožnost popravlja suho kožo učinkovito obnavlja kožo Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte. Nanesite na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Redken Thermal Spray zaščitno stiling pršilo za lase za toplotno oblikovanje las 250 ml
    Redken Thermal Spray, 250 ml, Zaščita za lase pred vročino za ženske, Pripravek za toplotno oblikovanje las Redken Thermal Spray zagotavlja učinkovito zaščito las pred uničevanjem zaradi toplote. Lastnosti: predstavlja učinkovito zaščito pri toplotnem oblikovanju las lase pušča sijoče in navlažene zagotavlja vlaženje in sijaj kožo ščiti pred zunanjimi vplivi hrani in izboljšuje strukturo las preprečuje lomljenje las Navodilo za uporabo: Razpršite primerno količino na lase pred uporabo sušilca, kodralnika ali likalnika za lase.
  • Organic Shop Organic Coffee & Sugar kavin piling za telo 250 ml
    Organic Shop Organic Coffee & Sugar, 250 ml, pilingi za telo za ženske, Eksfoliacija ali odstranjevanje odmrlih kožnih celic je najučinkovitejši način za doseganje gladke kože. Piling za telo Organic Shop Organic Coffee & Sugar bo z vsebovanimi zrnci nežno obrusil kožo vašega telesa in z nje odstranil nečistoče in odmrle kožne celice. Zagotovil ji bo njeno splošno zgladitev in hitrejšo obnovo, hkrati pa izboljšal pretok krvi. Koža bo po njegovem nanosu popolnoma mehka, sijoča in pomlajena. Lastnosti: odstranjuje odmrle kožne celice prekrvavi kožo bori se proti celulitu koža je po uporabi mehka in voljna Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Navlažite kožo in z nežnim krožnim gibanjem masirajte. Nato temeljito sperite.
  • Organic Shop Avocado & Olive regeneracijska maska za lase 250 ml
    Organic Shop Avocado & Olive, 250 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Organic Shop Avocado & Olive predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: obnavlja lase po celi njihovi dolžini intenzivno vlaži poenostavlja razčesavanje in tako preprečuje poškodbe las lasem zagotavlja očarljiv lesk lasje so mehki na dotik Sestava: vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Organic Shop Organic Papaya & Sugar sladkorni piling za telo 250 ml
    Organic Shop Organic Papaya & Sugar, 250 ml, pilingi za telo za ženske, Eksfoliacija ali odstranjevanje odmrlih kožnih celic je najučinkovitejši način za doseganje gladke kože. Piling za telo Organic Shop Organic Papaya & Sugar bo z vsebovanimi zrnci nežno obrusil kožo vašega telesa in z nje odstranil nečistoče in odmrle kožne celice. Zagotovil ji bo njeno splošno zgladitev in hitrejšo obnovo, hkrati pa izboljšal pretok krvi. Koža bo po njegovem nanosu popolnoma mehka, sijoča in pomlajena. Lastnosti: odstranjuje odmrle kožne celice prekrvavi kožo odlično mehča Vlaži in hrani kožo bori se proti celulitu Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Navlažite kožo in z nežnim krožnim gibanjem masirajte. Nato temeljito sperite.
  • Organic Shop Strawberry & Milk pena za telo 250 ml
    Organic Shop Strawberry & Milk, 250 ml, Kreme za telo za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Organic Shop Strawberry & Milk , ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča popravlja suho kožo koži daje žametno mehkobo Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Organic Shop Lychee & 5 Oils negovalna krema za telo 250 ml
    Organic Shop Lychee & 5 Oils, 250 ml, Kreme za telo za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Organic Shop Lychee & 5 Oils , ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča izboljšuje prožnost kože in njeno elastičnost koži vrača udobje in vitalnost Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Kremo za telo nanesite na umito in suho kožo in pustite, da se vpije.
  • Tesori d'Oriente Argan & Cyperus Oils olje za prhanje 250 ml
    Tesori d'Oriente Argan & Cyperus Oils, 250 ml, mila in geli za prhanje za moške, Ne želite podcenjevati vsakodnevne higiene, vendar je vaša koža pri umivanju z običajnimi geli za prhanje nagnjena k prekomernemu izsuševanju? Olje za prhanje Tesori d'Oriente Argan & Cyperus Oils je idealna izbira za vas. Ne le da bo med umivanjem pomagalo odstraniti vse nečistoče, temveč bo kožo tudi ustrezno navlažilo in na njej pustilo zaščitni film. Popolno čistočo z njim dosežete, ne da bi prišlo do poškodbe naravne lipidne plasti na površini kože. Lastnosti: skrbno umije in očisti kožo celega telesa kožo pušča žametno mehko na dotik koži vrača občutek udobja
  • Victoria's Secret Coconut Passion pršilo za telo za ženske 250 ml
    Victoria's Secret Coconut Passion, 250 ml, Pršila za telo za ženske, Razgibajte svoje čute! Žensko pršilo za telo Victoria's Secret Coconut Passion je kot koktajl iz pestrih dišavnih sestavin. Ne bo vas nehalo navduševati in bo vašemu dnevu nudilo tisti pravi ritem. gurmanska dišava sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Victoria's Secret Romantic pršilo za telo za ženske 250 ml
    Victoria's Secret Romantic, 250 ml, Pršila za telo za ženske, Strast, ženstvenost in temperament v eni sami steklenički. To je žensko pršilo za telo Victoria's Secret Romantic , ki bo potešilo vaše čute z izjemno privlačno dišavo, ki bo čudovito odišavila vašo kožo. cvetlična dišava za temperamentne ženske, polne energije dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Victoria's Secret Rush pršilo za telo za ženske 250 ml
    Victoria's Secret Rush, 250 ml, Pršila za telo za ženske, Strast, ženstvenost in temperament v eni sami steklenički. To je žensko pršilo za telo Victoria's Secret Rush , ki bo potešilo vaše čute z izjemno privlačno dišavo, ki bo čudovito odišavila vašo kožo. cvetlična dišava sadna dišava za sodobno žensko 21. stoletja dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Sisley Eau du Soir gel za prhanje za ženske 250 ml
    Sisley Eau du Soir, 250 ml, Pripravki za prhanje za ženske, Spremenite svojo vsakodnevno prho ali kopel v nevsakdanje doživetje, ki se ga boste ves dan veselili. Pripravek za prhanje Sisley Eau du Soir odišavi vašo kožo s krasnim vonjem in poteši vaše čute. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo koži vrača občutek udobja pri umivanju ustvarja bogato peno podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije
  • Revlon Professional Re/Start Balance globinsko čistilni šampon 250 ml
    Revlon Professional Re/Start Balance, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Revlon Professional Re/Start Balance učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče daje lesk in volumen z las izpira preostanke soli in klora pomirja lasišče Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Alfaparf Milano Il Salone Milano Plex Rebuilder zaščitni šampon za razbarvane, barvane in kemično obdelane lase 250 ml
    Alfaparf Milano Il Salone Milano Plex Rebuilder, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Alfaparf Milano Il Salone Milano Plex Rebuilder učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: obnavlja in hrani lase lase pušča mehke Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Medik8 Nourishing Body Cream vlažilna krema za telo 250 ml
    Medik8 Nourishing Body Cream, 250 ml, Kreme za telo za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Medik8 Nourishing Body Cream , ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča koži vrača udobje in vitalnost Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Syoss Repair balzam za lase za lomljive lase 250 ml
    Syoss Repair, 250 ml, Balzami za ženske, Balzam za lase Syoss Repair zagotavlja vašim lasem po pranju vso potrebno nego, jih navlaži in olajša njihovo nadaljnje oblikovanje. Lastnosti: lase navlaži in nahrani ščiti lase pred poškodbami lasem zagotavlja očarljiv lesk obnavlja lasna vlakna olajša razčesavanje las preprečuje lomljenje las
  • Mexx Woman Classic Citrus & Sandalwood osvežujoče pršilo za telo 250 ml
    Mexx Woman Classic Citrus & Sandalwood, 250 ml, Pršila za telo za ženske, Odenite se tudi vi v dišavo, zaradi katere boste dobre volje ves dan! Žensko pršilo za telo Mexx Woman Classic Citrus & Sandalwood je izraz optimizma in občutka popolne sreče. citrusna dišava lesna dišava čista sveža dišava sveža dišava, idealna za toplo vreme dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • The Body Shop White Musk losjon za telo 250 ml
    The Body Shop White Musk, 250 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Mleko za telo The Body Shop White Musk vaši koži zagotavlja potrebno vlaženje in ji daje žametno mehkobo. Lastnosti: kožo pušča žametno mehko na dotik zagotavlja dolgotrajno vlago in prožnost
  • The Body Shop Shea hranilna krema za prhanje 250 ml
    The Body Shop Shea, 250 ml, Kreme za prhanje za ženske, Krema za prhanje The Body Shop Shea bo razvajala kožo vašega telesa in ji pri umivanju zagotovila potrebno vlaženje in hranila. Lastnosti: koži vrača občutek udobja
  • Bielenda Cosmic Wellness Rose Quartz olje za prhanje in kopel 250 ml
    Bielenda Cosmic Wellness Rose Quartz, 250 ml, Peneče kopeli za ženske, Ne želite podcenjevati vsakodnevne higiene, vendar je vaša koža pri umivanju z običajnimi geli za prhanje nagnjena k prekomernemu izsuševanju? Olje za prhanje Bielenda Cosmic Wellness Rose Quartz je idealna izbira za vas. Ne le da bo med umivanjem pomagalo odstraniti vse nečistoče, temveč bo kožo tudi ustrezno navlažilo in na njej pustilo zaščitni film. Popolno čistočo z njim dosežete, ne da bi prišlo do poškodbe naravne lipidne plasti na površini kože. Lastnosti: skrbno umije in očisti kožo celega telesa hrani in neguje kožo ustvarja bogato peno prijetno diši Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Bielenda Cosmic Wellness Amethyst olje za prhanje in kopel 250 ml
    Bielenda Cosmic Wellness Amethyst, 250 ml, Peneče kopeli za ženske, Ne želite podcenjevati vsakodnevne higiene, vendar je vaša koža pri umivanju z običajnimi geli za prhanje nagnjena k prekomernemu izsuševanju? Olje za prhanje Bielenda Cosmic Wellness Amethyst je idealna izbira za vas. Ne le da bo med umivanjem pomagalo odstraniti vse nečistoče, temveč bo kožo tudi ustrezno navlažilo in na njej pustilo zaščitni film. Popolno čistočo z njim dosežete, ne da bi prišlo do poškodbe naravne lipidne plasti na površini kože. Lastnosti: skrbno umije in očisti kožo celega telesa hrani in neguje kožo ustvarja bogato peno prijetno diši Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Carthusia Uomo parfumirani gel za prhanje za moške 250 ml
    Carthusia Uomo, 250 ml, Pripravki za prhanje za moške, Spremenite svojo vsakodnevno prho ali kopel v nevsakdanje doživetje, ki se ga boste ves dan veselili. Pripravek za prhanje Carthusia Uomo odišavi vašo kožo s krasnim vonjem in poteši vaše čute. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo koži vrača občutek udobja skupaj z dišavo je odlična kot darilo Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Captain Fawcett Shampoo Ricki Halls's Booze & Baccy čistilni šampon za moške 250 ml
    Captain Fawcett Shampoo Ricki Halls's Booze & Baccy, 250 ml, Šamponi za moške, Šampon Captain Fawcett Shampoo Ricki Halls's Booze & Baccy učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase lase odišavi z moškim vonjem Sestava: ne vsebuje SLS Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Dove Men+Care Sensitive gel za prhanje za obraz, telo in lase za moške 250 ml
    Dove Men+Care Sensitive, 250 ml, mila in geli za prhanje za moške, Gel za tuširanje Dove Men+Care Sensitive spremeni nujno vsakodnevno higieno v edinstveno osvežujoče doživetje. Lastnosti: skrbno umije kožo celega telesa mehča in vlaži preprečuje suho kožo uporablja se lahko za telo in lase Navodilo za uporabo: Nanesite izdelek na mokro kožo in umijte vso umazanijo. Temeljito sperite.
  • Beauty Jar Intimacy gel za intimno higieno z ognjičem 250 ml
    Beauty Jar Intimacy, 250 ml, Intimna higiena za ženske, Pripravek Beauty Jar Intimacy zagotavlja blago in skrbno vsakodnevno nego intimnih delov telesa. Lastnosti: nežno umiva občutljive dele telesa zagotavlja dolgotrajen občutek svežine ne draži intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količini pripravka na intimne pdele in temeljito sperite.
  • Avon Advance Techniques Hydra Boost vlažilni balzam za lase brez vitalnosti 250 ml
    Avon Advance Techniques Hydra Boost, 250 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Avon Advance Techniques Hydra Boost zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: krepi lasna vlakna lajša razčesavanje in oblikovanje zagotavlja potrebno vlaženje preprečuje lomljenje las Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Alfaparf Milano Il Salone Milano Mythic vlažilna maska za normalne do suhe lase 250 ml
    Alfaparf Milano Il Salone Milano Mythic, 250 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Alfaparf Milano Il Salone Milano Mythic predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja lase po celi njihovi dolžini lasje so mehki na dotik Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Alfaparf Milano Il Salone Milano Glorious obnovitvena maska za poškodovane lase 250 ml
    Alfaparf Milano Il Salone Milano Glorious, 250 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Alfaparf Milano Il Salone Milano Glorious predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja lase po celi njihovi dolžini lasje so mehki na dotik deluje v globino lasnega vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Chicco Natural Feeling Girl steklenička za dojenčke 2m+ 250 ml
    Chicco Natural Feeling Girl, 250 ml, Stekleničke za dojenčke za otroke, V trenutkih, ko dojenčka ne morete podojiti iz prsi, vam bo zanesljivo služila otroška steklenička Chicco Natural Feeling Girl. Posebej prilagojena oblika cuclja bo otroku zagotovila občutek udobja, ki je pri osnovnih potrebah, kot je hranjenje, zelo pomemben. Lastnosti: posebna oblika spodbuja pravilno držanje stekleničke širok vrat omogoča enostavno polnjenje in čiščenje silikonski cucelj otroku omogoča mirno in sproščeno pitje
  • Fudge All Blonde Colour Lock Conditioner balzam za blond lase 250 ml
    Fudge All Blonde Colour Lock Conditioner, 250 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Fudge All Blonde Colour Lock Conditioner zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: krepi barvo las zagotavlja potrebno vlaženje krepi lasna vlakna preprečuje lomljenje las zapira lasno površino in jo dela bolj odporno Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Fudge Everyday Clean Blonde Damage Rewind Conditioner balzam za vsakodnevno uporabo za blond lase in lase s prameni 250 ml
    Fudge Everyday Clean Blonde Damage Rewind Conditioner, 250 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Fudge Everyday Clean Blonde Damage Rewind Conditioner zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: nevtralizira rumene odtenke v laseh izboljšuje strukturo las barvni balzam za svetle lase zagotavlja potrebno vlaženje Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Erayba Color Care maska za lase za zaščito barve 250 ml
    Erayba Color Care, 250 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Erayba Color Care predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja lase po celi njihovi dolžini poenostavlja razčesavanje in tako preprečuje poškodbe las podaljšuje trajanje barve Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 97 % sestavin naravnega izvora brez silikonov Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Delia Cosmetics Cameleo Smooth & Shine 60 sec krema za lase za sijaj in mehkobo las 250 ml
    Delia Cosmetics Cameleo Smooth & Shine 60 sec, 250 ml, Balzami za ženske, Maska za lase Delia Cosmetics Cameleo Smooth & Shine 60 sec predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: deluje v globino lasnega vlakna lasem zagotavlja očarljiv lesk lasje so mehki na dotik lasem vrača naraven, zdrav videz Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Organic Shop Natural Avocado & Honey regeneracijska maska za lase 250 ml
    Organic Shop Natural Avocado & Honey, 250 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Organic Shop Natural Avocado & Honey predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: obnavlja lase po celi njihovi dolžini krepi lasna vlakna obnavlja strukturo las lasem daje čudovit vonj Sestava: vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.

Nazadnje videno

Iskalnik oblačila in obutev. Vsa oblačila in obutev iz svih spletnih trgovin na enem mestu.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh