Največja modna platforma v Sloveniji

Oblačila, obutev in modni dodatki

110
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • NARS Explicit Lipstick satenasta šminka odtenek UNAUTHORIZED 3.8 g
    NARS Explicit Lipstick, 3,8 g, šminke za ustnice za ženske, Lepe poudarjene ustnice nikoli ne gredo iz mode. Šminka NARS Explicit Lipstick površino vaših ustnic prekrije z neprekinjeno plastjo privlačne, bogate barve in odlično poudari vsako ličenje ne glede na to, ali se odpravljate v službo, na sestanek ali na zabavo. Ustnice vam omogoča tako poudariti kot jim tudi zagotoviti želeno obliko in jim pomagati, da bodo videti polnejše. V hipu vam pomaga doseči čudovito obarvane in popolno oblikovane ustnice, ki dobesedno privlačijo poglede in vabijo k poljubom. Lastnosti: satenast učinek z odpornostjo na odtise in neželen prenos se ne razmaže visoka pigmentacija enostavno se nanaša ustnice prekrije z enakomerno plastjo bogate barve po nepotrebnem ne izsušuje ustnic ustnice so videti polne in zdrave Navodilo za uporabo: Šminko nanesite na ustnice z rahlimi potezami od sredine proti kotičkom. Za intenzivnejši videz nanesite več plasti.
  • ARTDECO Eyeshadow Pearl senčila za oči za vlaganje v paleto z bisernim sijajem odtenek 17 Pearly Misty Wood 0,8 g
    ARTDECO Eyeshadow Pearl, 0,8 g, senčila za oči za ženske, Imate najljubšo paleto senčil za oči, s katere določene barve izginejo hitreje kot druge in brez njih ne morete? Ali pa potujete in v kozmetično torbico spravite le najnujnejše beauty izdelke? Senčila za oči ARTDECO Eyeshadow Pearl po zaslugi svojih kompaktnih dimenzij ne zavzamejo veliko prostora, so pa lahko vedno pri roki, bodisi posebej v torbici bodisi kot dodatek k najljubši paleti. Z njimi lahko senčite veke ali oblikujete oči po svojih željah, vsakemu ličenju pa zagotovijo novo dimenzijo ne glede na to, zakaj ste si jih omislili. Njihova tekstura zagotavlja enakomerno barvno prekrivanje, poleg tega jih je enostavno nanesti in popolnoma razmazati, ne da bi ustvarili neželene ostre prehode. Lastnosti: dolgotrajen učinek pigmentacija je zelo intenzivna odtenki se enostavno kombinirajo Navodilo za uporabo: Senčila nanašajte na očesne veke s čopičem, penastim aplikatorjem ali s konicami prstov.
  • Mesauda Milano Skin Mate Blush kremasto rdečilo odtenek Skips a Beat 8 g
    Mesauda Milano Skin Mate Blush, 8 g, rdečila za lica za ženske, Ste tudi vi navdušeni nad izdelki, ki zmorejo več stvari naenkrat? Potem bo vašo naklonjenost zagotovo osvojilo večnamensko ličilo Mesauda Milano Skin Mate Blush . Ne poskrbi le za barvno toniranje in poudarjanje ustnic, temveč kot rdečilo poudari naravno lepoto vaših lic. Ovije jih v nežen barvni pridih, tako da dobijo svež in zdrav videz, podoben naravni rdeči barvi. Po zaslugi svoje večnamenskosti vam bo prišlo prav tudi na potovanjih in vedno, kadar boste želeli prihraniti mesto v torbici ali kozmetični torbici. Ustvarjanje čudovitega ličenja ustnic in lic v hipu še nikoli ni bilo tako enostavno. Lastnosti: ima prijetno gladko, lahko teksturo licem daje zdravo barvo enostavno za uporabo s plastenjem lahko povečate intenzivnost ličenja nanesete lahko več plasti Navodilo za uporabo: Nanašajte s pomočjo prstov, čopiča ali aplikatorja.
  • Bobbi Brown Hannah Murray Collection Long-Wear Cream Shadow & Kohl Liner senčila za oči v svičniku odtenek Amethyst / Midnight Orchid 0,8 g
    Bobbi Brown Hannah Murray Collection Long-Wear Cream Shadow & Kohl Liner, 0,8 g, Tekoče črtalo za oči za ženske, Želite poudariti svoj pogled, s senčenjem izoblikovati oči ali z barvno črto poudariti njihove prednosti? Vse to vam omogočajo senčila za oči v svinčniku Bobbi Brown Hannah Murray Collection Long-Wear Cream Shadow & Kohl Liner. Vsakemu ličenju zagotovijo novo dimenzijo, po zaslugi svoje kompaktne velikosti pa ne zavzamejo veliko prostora, zato jih imate lahko vedno pri roki, bodisi same v torbici bodisi kot dodatek k najljubši paleti. Navdušeni boste nad kremasto teksturo, visoko obstojnostjo, enostavnim in hitrim nanašanjem ter praktično obliko svinčnika, ki ga lahko vzamete povsod s seboj, popolno ličenje pa ustvarite dobesedno kjerkoli in kadarkoli. Potrebna je le ena sama poteza. Lastnosti: dolgotrajen učinek enostavno se nanaša enostavno se raznaša odtenki se enostavno kombinirajo za dnevno in večerno ličenje Navodilo za uporabo: Senčila nanesite na zgornjo veko. Z rahlimi potezami narišite linijo na veko. Pustite, da se posuši. Različne odtenke lahko medsebojno kombinirate.
  • Max Factor x Priyanka Colour Elixir šminka v svinčniku limitirana edicija odtenek 004 Orange Grace 1,8 g
    Max Factor x Priyanka Colour Elixir, 1,8 g, šminke za ustnice za ženske, Lepe poudarjene ustnice nikoli ne gredo iz mode. Šminka Max Factor x Priyanka Colour Elixir površino vaših ustnic prekrije z neprekinjeno plastjo privlačne, bogate barve in odlično poudari vsako ličenje ne glede na to, ali se odpravljate v službo, na sestanek ali na zabavo. Ustnice vam omogoča tako poudariti kot jim tudi zagotoviti želeno obliko in jim pomagati, da bodo videti polnejše. V hipu vam pomaga doseči čudovito obarvane in popolno oblikovane ustnice, ki dobesedno privlačijo poglede in vabijo k poljubom. Lastnosti: intenziven odtenek povezuje delovanje črtala in šminke prijetna kremasta tekstura mat učinek Navodilo za uporabo: Z nežno potezo nanesite na ustnice od sredine ust h kotičkom.
  • Claresa Like a Glue Lamination Effect dolgoobstojni gel za obrvi odtenek 02 Brown 8 g
    Claresa Like a Glue Lamination Effect, 8 g, Maskare in geli za obrvi za ženske, Urejene obrvi poudarijo vašo naravno lepoto, saj uokvirijo celoten obraz. Za njihov popolni videz že malo zadostuje. Gel za obrvi Claresa Like a Glue Lamination Effect jih v enem koraku poudari in utrdi. Po zaslugi krtačke za nanašanje in oblikovanje pomaga prilagoditi in privzdigniti posamezne dlačice obrvi ter jih hkrati v tej obliki zanesljivo utrdi za več ur. Ko se posuši, ostane gel na svojem mestu, se ne kruši in se nikamor ne odtisne. Lastnosti: poudarja dlačice obrvi z naravnim odtenkom utrdi obrvi v želeni obliki ustvari popoln učinek laminacije privzdiguje posamezne dlačice obrvi obrvi so videti takoj urejene poudari in izrazi celoten videz obrvi Navodilo za uporabo: S pomočjo čopiča zajemite primerno količino izdelka in s kratkimi potegi nanesite na obrvi.
  • Too Faced Lip Injection Extreme Lip Plumper Travel Size vlažilni sijaj za ustnice z učinkom povečanja odtenek Bubblegum Yum 2,8 g
    Too Faced Lip Injection Extreme Lip Plumper Travel Size, 2,8 g, Povečanje ustnic za ženske, Sijaj za ustnice Too Faced Lip Injection vašim ustnica zagotavlja čudovit videz. Lastnosti: ustnicam daje večji volumen vlaži in mehča ustnice dolgo obstojen učinek rahlo obarva ustnice gladi drobne linije na ustnicah ustnicam in območju okoli njih zagotavlja potrebno vlažnost in hranila spodbuja prekrvavitev ustnic izrazito obnavlja in ščiti Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino sijaja za ustnice za takojšen učinek večjega volumna.
  • Mesauda Milano Skin Mate Bronzer kremasti bronzer odtenek You Know It 8 g
    Mesauda Milano Skin Mate Bronzer, 8 g, Bronzerji za ženske, Želite, da bi bil vaš obraz videti porjavel tudi v dneh, ko se ne zadržujete na prostem ali ko se sonce še vedno skriva za oblaki? Bronzer Mesauda Milano Skin Mate Bronzer vam v trenutku pomaga posnemati zagorel, od sonca poljubljen videz v udobju vašega doma. Poskrbi za nežno barvno toniranje, s katerim zlahka ustvarite učinek naravne porjavelosti. S tem bronzerjem lahko tudi poudarite konture in popravite obliko obraza. Postanite bronasta boginja, kadarkoli zaželite. Lastnosti: izdelek je primeren tudi za oblikovanje kontur obrazu doda zdrav in svež videz koži doda bronast pridih na kožo deluje naravno se odlično spoji s kožo in ne pušča grudic s plastenjem lahko povečate intenzivnost ličenja nanesete lahko več plasti Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanašajte na predele, kamor naravno pada senca, kot je denimo predel pod ličnimi kostmi.
  • GUERLAIN Météorites Compact Illuminating Powder posvetlitveni kompaktni puder odtenek 04 Golden 8 g
    GUERLAIN Météorites Compact Illuminating Powder, 8 g, Osvetljevalci za ženske, Se vam zdi, da vašemu ličenju še vedno manjka nekaj do popolnosti? Če je to bleščeč sijaj, vam bo pomagal osvetljevalec GUERLAIN Météorites Compact Illuminating Powder. Po zaslugi nežnih bleščečih pigmentov, ki odbijajo svetlobo, razjasni kožo obraza in ustvari sijoč zaključek, kamorkoli ga nanesete. Z njim lahko poudarite prednosti svojega obraza in poudarite predele, kot so ličnice, nosni hrbet ali predel pod lokom obrvi. Zagotoviti obrazu razjasnjen videz, ki izžareva zdravje in vitalnost, še nikoli ni bilo tako enostavno. Lastnosti: osvetljuje zagotavlja svež videz izpostavi naravno privlačnost obraza koži zagotavlja spočit in sproščen videz Sestava: z ogledalom vsebuje pigmente, ki odsevajo svetlobo Navodilo za uporabo: Nanašajte na ličnici, zgornji del lic, sredino obraza, pod obrvi in v notranje kotičke oči za popolno osvetlitev obraza.
  • MAC Cosmetics Locked Kiss 24h Lipstick dolgoobstojna šminka z mat učinkom odtenek Vicious 1,8 g
    MAC Cosmetics Locked Kiss 24h Lipstick, 1,8 g, šminke za ustnice za ženske, Lepe poudarjene ustnice nikoli ne gredo iz mode. Šminka MAC Cosmetics Locked Kiss 24h Lipstick površino vaših ustnic prekrije z neprekinjeno plastjo privlačne, bogate barve in odlično poudari vsako ličenje ne glede na to, ali se odpravljate v službo, na sestanek ali na zabavo. Ustnice vam omogoča tako poudariti kot jim tudi zagotoviti želeno obliko in jim pomagati, da bodo videti polnejše. V hipu vam pomaga doseči čudovito obarvane in popolno oblikovane ustnice, ki dobesedno privlačijo poglede in vabijo k poljubom. Lastnosti: dolgotrajen učinek visoka pigmentacija enostavno se nanaša kremasta tekstura mat učinek Navodilo za uporabo: Šminko nanesite na ustnice z rahlimi potezami od sredine proti kotičkom.

Nazadnje videno

Iskalnik oblačila in obutev. Vsa oblačila in obutev iz svih spletnih trgovin na enem mestu.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh