Največja modna platforma v Sloveniji

Oblačila, obutev in modni dodatki velikosti 300 ml

141
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Calvin Klein CK One toaletna voda uniseks 200 ml
    Calvin Klein CK One, 200 ml, Toaletne vode uniseks, Nov dan, nova priložnost za izpolnjevanje izzivov. Uniseks toaletna voda Calvin Klein CK One osveži vaše misli, vi pa lahko pogumno sledite svojemu instinktu. Podajte se vsakodnevnim pustolovščinam naproti. citrusna dišava aromatična dišava z zeliščnimi toni sveža dišava, idealna za toplo vreme uniseks dišava
  • Black Professional Line Crazy Toner barvni toner Royal Blue 300 ml
    Black Professional Line Crazy Toner, 300 ml, Začasne barve za lase za ženske
  • Jonzac Eau Thermale termalna voda za vse tipe kože, vključno z občutljivo kožo brez dišav 50 ml
    Jonzac Eau Thermale, 50 ml, Fiksacija tekočega pudra za ženske, Če želite svojo kožo učinkovito in preprosto osvežiti, pomiriti in navlažiti, je termalna voda Jonzac Eau Thermale prava izbira. Izvira iz termalnih vrelcev, bogatih z minerali in elementi v sledovih, zato njena sestava blagodejno vpliva na kožo. Blaži draženje, občutljivi koži prinaša olajšanje, poleg tega pa krepi naravno kožno pregrado, kar preprečuje neželeno izgubo vlage in pomaga vzdrževati idealno raven vlage v koži. Lastnosti: vlaži in mehča pomirja draženje utrjuje make up koži daje potrebne minerale primerno za občutljivo kožo osvetljuje kožo Sestava: veganski izdelek brez dišav Navodilo za uporabo: Od blizu razpršite na obraz. Lahko uporabljate samostojno ali preko tekočega pudra.
  • GK Hair Balancing nežni šampon ki dodaja hidracijo in sijaj 1000 ml
    GK Hair Balancing, 1000 ml, Šamponi za ženske, Šampon GK Hair Balancing učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna Sestava: brez sulfatov Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Goldwell StyleSign Bodifying Control Mousse penasti utrjevalec za lase za volumen las 500 ml
    Goldwell StyleSign Bodifying Control Mousse, 500 ml, Utrjevalci in pršila za volumen za ženske, Utrjevalni pripravek Goldwell StyleSign Bodifying Control Mousse daje vaši pričeski želeno obliko in volumen. Lastnosti: dolgotrajen učinek, na katerega se lahko zanesete zagotavlja volumen od korenin ščiti lase pri toplotnem oblikovanju Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase. Uredite po svojih željah.
  • L’Oréal Professionnel Serie Expert Silver srebrni šampon za sive lase 750 ml
    L’Oréal Professionnel Serie Expert Silver, 750 ml, Šamponi za ženske, Šampon L’Oréal Professionnel Serie Expert Silver učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: nevtralizira rumene odtenke v laseh obnavlja in hrani lase Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Milk Shake Integrity hranilni šampon za vse tipe las brez sulfatov 50 ml
    Milk Shake Integrity, 50 ml, Šamponi za ženske, Da boste svoje lase ohranili zdrave, sijoče in vitalne, je pomembno, da jim posvetite ustrezno nego. Ta pa se začne z rednim umivanjem las. Šampon Milk Shake Integrity z las in lasišča pomaga učinkovito odstraniti vso nečistočo, maščobo in ostanke izdelkov za oblikovanje ter drugih kozmetičnih izdelkov. Zagotovi vam občutek svežine in čistoče, vaše lase in lasišče pa obenem idealno pripravi na nadaljnjo nego ter podpre učinke vsebovanih aktivnih snovi. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase intenzivno vlaži daje lesk in volumen Sestava: brez sulfatov Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Milk Shake Cold Brunette šampon za nevtralizacijo rumenih tonov za rjave lase 1000 ml
    Milk Shake Cold Brunette, 1000 ml, Šamponi za ženske, Da boste svoje lase ohranili zdrave, sijoče in vitalne, je pomembno, da jim posvetite ustrezno nego. Ta pa se začne z rednim umivanjem las. Šampon Milk Shake Cold Brunette z las in lasišča pomaga učinkovito odstraniti vso nečistočo, maščobo in ostanke izdelkov za oblikovanje ter drugih kozmetičnih izdelkov. Zagotovi vam občutek svežine in čistoče, vaše lase in lasišče pa obenem idealno pripravi na nadaljnjo nego ter podpre učinke vsebovanih aktivnih snovi. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče nevtralizira oranžne tone v laseh z las in lasišča odstranjuje maščobo Sestava: ne vsebuje SLS in SLES Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Redken Acidic Bonding Concentrate šampon za okrepitev las za šibke lase 500 ml
    Redken Acidic Bonding Concentrate, 500 ml, Šamponi za ženske, Da boste svoje lase ohranili zdrave, sijoče in vitalne, je pomembno, da jim posvetite ustrezno nego. Ta pa se začne z rednim umivanjem las. Šampon Redken Acidic Bonding Concentrate z las in lasišča pomaga učinkovito odstraniti vso nečistočo, maščobo in ostanke izdelkov za oblikovanje ter drugih kozmetičnih izdelkov. Zagotovi vam občutek svežine in čistoče, vaše lase in lasišče pa obenem idealno pripravi na nadaljnjo nego ter podpre učinke vsebovanih aktivnih snovi. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna lase odišavi z blagim vonjem krepi lasne konice Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Redken Acidic Color Gloss osvetljevalni šampon za barvane lase 500 ml
    Redken Acidic Color Gloss, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon Redken Acidic Color Gloss učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: obnavlja in hrani lase podaljšuje obstojnost barve las lase pušča mehke Sestava: brez sulfatov Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Molton Brown Coastal Cypress & Sea Fennel gel za prhanje za moške 400 ml
    Molton Brown Coastal Cypress & Sea Fennel, 400 ml, Pripravki za prhanje za moške, Spremenite svojo vsakodnevno prho ali kopel v nevsakdanje doživetje, ki se ga boste ves dan veselili. Pripravek za prhanje Molton Brown Coastal Cypress & Sea Fennel odišavi vašo kožo s krasnim vonjem in poteši vaše čute. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko prijetno osvežuje Navodilo za uporabo: Nanesite na mokro kožo in nežno masirajte. Po umivanju temeljito splaknite.
  • Redken Acidic Color Gloss balzam za sijaj za barvane lase 500 ml
    Redken Acidic Color Gloss, 500 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Redken Acidic Color Gloss zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: zagotavlja potrebno vlaženje podaljšuje trajanje barve lasem zagotavlja očarljiv lesk Sestava: brez sulfatov Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Milk Shake Moisture Plus vlažilni šampon za suhe lase 50 ml
    Milk Shake Moisture Plus, 50 ml, Šamponi za ženske, Da boste svoje lase ohranili zdrave, sijoče in vitalne, je pomembno, da jim posvetite ustrezno nego. Ta pa se začne z rednim umivanjem las. Šampon Milk Shake Moisture Plus z las in lasišča pomaga učinkovito odstraniti vso nečistočo, maščobo in ostanke izdelkov za oblikovanje ter drugih kozmetičnih izdelkov. Zagotovi vam občutek svežine in čistoče, vaše lase in lasišče pa obenem idealno pripravi na nadaljnjo nego ter podpre učinke vsebovanih aktivnih snovi. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Shiseido Expert Sun Protector Lotion SPF 50+ losjon za sončenje za obraz in telo SPF 50+ 50 ml
    Shiseido Expert Sun Protector Lotion SPF 50+, 50 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Iščete izdelek, ki zagotovi zaščito pred sončnimi opeklinami in drugimi poškodbami zaradi sonca za kožo vašega telesa in obraza? Pripravek za sončenje Shiseido Expert Sun Protector Lotion SPF 50+ je pravi za vas, saj je primeren tako za telo kot za obraz. Predstavlja učinkovit obrambni ščit pred žarki UV-sevanja in vam pomaga preprečiti ne le sončne opekline ali nastanek pigmentnih madežev, temveč tudi zmanjšano prožnost kože, izgubo kolagena in druge znake staranja. Nenazadnje znatno zmanjša tveganje za nastanek kožnega raka. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem kožo ščiti pred prezgodnjim staranjem intenzivno vlaži lahko se uporablja za obraz in telo hitro se vpija preprost za nanašanje in ne pušča mastnih sledi izdelek je primeren za sončno, hladno in vetrovno vreme izdelek je prijazen do kože in okolja Navodilo za uporabo: Pred uporabo dobro pretresite. Izdelke za zaščito uporabljajte v zadostnih količinah. Na soncu se ne zadržujte predolgo, četudi ste uporabili sredstvo za zaščito pred sončnimi žarki.
  • HERMÈS Le Bain Eau de rhubarbe écarlate čistilni gel za roke in telo 300 ml
    HERMÈS Le Bain Eau de rhubarbe écarlate, 300 ml, mila in geli za prhanje uniseks
  • HERMÈS Le Bain Eau de citron noir čistilni gel za roke in telo 300 ml
    HERMÈS Le Bain Eau de citron noir, 300 ml, mila in geli za prhanje uniseks
  • Goldwell StyleSign Extra Strong Hairspray ekstra utrjevalni lak za lase 500 ml
    Goldwell StyleSign Extra Strong Hairspray, 500 ml, Laki za lase za ženske, Za končno oblikovanje las in podaljšanje obstojnosti pričeske poskrbi lak za lase Goldwell StyleSign Extra Strong Hairspray. Za dolgo časa učvrsti in fiksira vašo pričesko, ne glede na to, kako zapletena je, ter zagotovi popoln nadzor nad vašimi lasmi. Lahko se zanesete, da bo vsak pramen ostal na svojem mestu in bo zaščiten pred zunanjimi vplivi, kot sta veter in vlaga. Lastnosti: temeljito utrdi vse tipe las in pričesk posebej močno utrjevanje ne lepi las in daje pričeski naraven videz dolgotrajen učinek Navodilo za uporabo: Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 20–30 cm.
  • NATURE REPUBLIC Soothing & Moisture Aloe Vera 92% Soothing Gel pomirjajoči vlažilni gel za občutljivo kožo 250 ml
    NATURE REPUBLIC Soothing & Moisture Aloe Vera 92% Soothing Gel, 250 ml, lokalna nega za ženske, Ne glede na razloge za izsušenost ali celo razdraženost vaše kože bo gel za telo NATURE REPUBLIC Soothing & Moisture Aloe Vera 92% Soothing Gel poskrbel za takojšen odmerek vlaženja in pomirjanja. Vendar pa bo kožo po vsem telesu negoval veliko lažje kot zelo goste kreme, masla ali losjoni za telo – kožo bo zmehčal, harmoniziral in ji zagotovil občutek udobja, hkrati pa se bo hitro vpil in ne bo pustil mastnega filma. Njegove osvežilne in hladilne učinke boste cenili v številnih situacijah, zlasti po sončenju ali britju. Lastnosti: ima pomirjajoče učinke preprečuje suho kožo vlaži in globinsko hrani prijetno osvežuje ne pušča mastnega občutka Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Enakomerno nanesite na kožo telesa ali obraza. Nežno vtrite. Lahko nanesete tudi na lasišče in lase, in sicer od korenin do konic.
  • Saryna Key Pure African Shea Butter Damage Repair šampon za suhe lase s karitejevim maslom 500 ml
    Saryna Key Pure African Shea Butter Damage Repair, 500 ml, Šamponi za ženske, Da boste svoje lase ohranili zdrave, sijoče in vitalne, je pomembno, da jim posvetite ustrezno nego. Ta pa se začne z rednim umivanjem las. Šampon Saryna Key Pure African Shea Butter Damage Repair z las in lasišča pomaga učinkovito odstraniti vso nečistočo, maščobo in ostanke izdelkov za oblikovanje ter drugih kozmetičnih izdelkov. Zagotovi vam občutek svežine in čistoče, vaše lase in lasišče pa obenem idealno pripravi na nadaljnjo nego ter podpre učinke vsebovanih aktivnih snovi. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase intenzivno vlaži daje lesk in volumen Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • GK Hair The Best Coco intenzivna kura za lase proti krepastim lasem 100 ml
    GK Hair The Best Coco, 100 ml, Regeneratorji za lase za ženske, Imate občutek, da vaši lasje potrebujejo intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovijo balzami? Maska za lase GK Hair The Best Coco bo izvrstno obogatila vašo negovalno rutino. Po zaslugi visoke koncentracije hranilnih snovi, osredotočenih na reševanje določenih težav, lasem povrne vitalnost in lepoto. Prodre globoko v lasna vlakna, jih okrepi, intenzivno neguje, spodbuja njihovo obnavljanje in zgladi njihovo površino, zato so lasje na dotik čudovito mehki, bleščeče sijoči, pa tudi odpornejši proti poškodbam. Lastnosti: lasem zagotavlja očarljiv lesk lasje so mehki na dotik ščiti lase pred poškodbami Navodilo za uporabo: Nanesite na s šamponom umite in z brisačo osušene lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Saryna Key Pure African Shea Butter Damage Repair balzam brez spiranja 500 ml
    Saryna Key Pure African Shea Butter Damage Repair, 500 ml, Balzami in losjoni za lase za ženske, Za takojšen odmerek vlaženja in hranjenja poskrbi nega brez spiranja Saryna Key Pure African Shea Butter Damage Repair. Vašim lasem po umivanju zagotovi vse, kar v tistem trenutku potrebujejo, ne da bi v kopalnici zapravili več časa, kot je potrebno. Pomaga zgladiti lase ter obnoviti njihov naravni sijaj in celovitost njihove strukture. Spodbuja njihovo obnavljanje in pripomore k lažjemu razčesavanju. Vse to enostavno, hitro in brez potrebe po spiranju. Samo nanesete, pomanete, po potrebi počešete in za lepoto ter zdrav videz vaših las bo poskrbljeno. Preizkusite to nego brez spiranja in odkrijte preprost in hiter način za regeneracijo las s številnimi drugimi prednostmi. Lastnosti: lasem nudi hidratacijo in hranila deluje proti kodranju las Sestava: karitejevo maslo Navodilo za uporabo: Nanesite na umite in z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
  • Saryna Key Pure African Shea Butter Light šampon z karitejevim maslom 500 ml
    Saryna Key Pure African Shea Butter Light, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon Saryna Key Pure African Shea Butter učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: obnavlja in hrani lase intenzivno vlaži deluje proti kodranju las Sestava: provitamin B5 (pantenol) Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Saryna Key Pure African Shea Butter Light balzam brez spiranja z karitejevim maslom 500 ml
    Saryna Key Pure African Shea Butter Light, 500 ml, Balzami brez spiranja za ženske, Balzam brez spiranja Saryna Key Pure African Shea Butter predstavlja enostaven in hiter način obnavljanja vaših las s številnimi drugimi ugodnostmi. Lastnosti: zagotavlja hrano in regeneracijo lasje so sijoči in mehki na dotik vlaži lasna vlakna Navodilo za uporabo: Na vlažne, z brisačo posušene lase razpršite primerno količino sredstva in z rokami zdrgnite. Ne spirajte in oblikujte po želji.
  • Saryna Key Pure African Shea Butter Curl Control šampon z karitejevim maslom 500 ml
    Saryna Key Pure African Shea Butter Curl Control, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon Saryna Key Pure African Shea Butter učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase primeren posebej za valovite in kodraste lase Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • GK Hair The Best Acai intenzivna kura za lase z regeneracijskim učinkom 1000 ml
    GK Hair The Best Acai, 1000 ml, Maske za lase za ženske, Imate občutek, da vaši lasje potrebujejo intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovijo balzami? Maska za lase GK Hair The Best Acai bo izvrstno obogatila vašo negovalno rutino. Po zaslugi visoke koncentracije hranilnih snovi, osredotočenih na reševanje določenih težav, lasem povrne vitalnost in lepoto. Prodre globoko v lasna vlakna, jih okrepi, intenzivno neguje, spodbuja njihovo obnavljanje in zgladi njihovo površino, zato so lasje na dotik čudovito mehki, bleščeče sijoči, pa tudi odpornejši proti poškodbam. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja lase po celi njihovi dolžini poenostavlja razčesavanje in tako preprečuje poškodbe las lasem zagotavlja očarljiv lesk Sestava: kokosovo olje keratin Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Joico Blonde Life osvetljevalni šampon z hranilnim učinkom 1000 ml
    Joico Blonde Life, 1000 ml, Šamponi za ženske, Šampon Joico Blonde Life učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče intenzivno vlaži daje lesk in volumen lase pušča mehke Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • GK Hair Moisturizing Color Protection vlažilni balzam za zaščito barve za sijaj in mehkobo las 100 ml
    GK Hair Moisturizing Color Protection, 100 ml, Balzami za lase za ženske, Pri umivanju las šampon odpre površinsko strukturo las – povrhnjico. Zato je pomembno, da lasem po umivanju zagotovite nego, ki povrhnjico ponovno zapre. In prav za to poskrbi balzam GK Hair Moisturizing Color Protection . Poleg tega, da zapre lasna vlakna, poskrbi tudi za njihovo hranjenje, vlaženje in mehčanje, kar je za lepe, sijoče in zdrave lase bistvenega pomena. Zaščiti jih pred mehanskimi poškodbami in izsuševanjem, poleg tega zgladi njihovo površino in jih zmehča, kar olajša njihovo razčesavanje in nadaljnje oblikovanje. Lastnosti: lajša razčesavanje in oblikovanje zagotavlja potrebno vlaženje podaljšuje trajanje barve zapira lasno površino in jo dela bolj odporno krepi lasna vlakna lasem zagotavlja očarljiv lesk Sestava: brez sulfatov Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • label.m M-Plex Bond Repairing Conditioner obnovitveni balzam za lepe lase in kožo 1000 ml
    label.m M-Plex Bond Repairing Conditioner, 1000 ml, Balzami za lase za ženske, Pripravek za oblikovanje vam bo pomagal ustvariti utrjeno pričesko in jo ohraniti v želeni obliki čez cel dan. Lastnosti: zagotavlja potrebno vlaženje lasem zagotavlja očarljiv lesk zapira lasno površino in jo dela bolj odporno lajša razčesavanje in oblikovanje popravlja mehanske in kemične poškodbe Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite. Za najboljši učinek uporabljajte v kombinaciji s šamponom iz iste serije.
  • Nioxin System 2 Scalp + Hair Conditioner balzam proti redčenju las 1000 ml
    Nioxin System 2 Scalp + Hair Conditioner, 1000 ml, Balzami za lase za ženske, Pri umivanju las šampon odpre površinsko strukturo las – povrhnjico. Zato je pomembno, da lasem po umivanju zagotovite nego, ki povrhnjico ponovno zapre. In prav za to poskrbi balzam Nioxin System 2 Scalp + Hair Conditioner. Poleg tega, da zapre lasna vlakna, poskrbi tudi za njihovo hranjenje, vlaženje in mehčanje, kar je za lepe, sijoče in zdrave lase bistvenega pomena. Zaščiti jih pred mehanskimi poškodbami in izsuševanjem, poleg tega zgladi njihovo površino in jih zmehča, kar olajša njihovo razčesavanje in nadaljnje oblikovanje. Lastnosti: ščiti pred negativnimi učinki zunanjega okolja zapira lasno površino in jo dela bolj odporno lasem daje volumen in prožnost preprečuje lomljenje las Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Nioxin System 3 Scalp + Hair Shampoo čistilni šampon za barvane redke lase 1000 ml
    Nioxin System 3 Scalp + Hair Shampoo, 1000 ml, Šamponi za ženske, Šampon Nioxin System 3 učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: pomirja lasišče podaljšuje obstojnost barve las krepi lasna vlakna preprečuje prezgodnje izpadanje las bori se proti srbenju in suhosti lasišča Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Nioxin Scalp + Hair Shampoo šampon proti izpadanju las 1000 ml
    Nioxin Scalp + Hair Shampoo, 1000 ml, Šamponi za ženske, Želite svoje k prhljaju nagnjene lase ohraniti zdrave, sijoče in vitalne? Treba jim je posvetiti pravo nego. Ta pa se začne z rednim umivanjem las. Šampon Nioxin Scalp + Hair Shampoo pomaga iz las in lasišča učinkovito odstraniti vso nečistočo, maščobo in ostanke izdelkov za oblikovanje ter drugih kozmetičnih izdelkov. Po zaslugi posebne sestave pa pripomore tudi k zmanjšanju nastajanja prhljaja, ublaži občutek srbenja, razbremeni razdraženo lasišče in ga pomiri. Zagotovi vam občutek svežine in čistoče, vaše lase in lasišče pa obenem idealno pripravi na nadaljnjo nego ter podpre učinke vsebovanih aktivnih snovi. Lastnosti: stimulira rast las daje lesk in volumen intenzivno vlaži obnavlja in hrani lase pomirja lasišče Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Nioxin Scalp + Hair Shampoo šampon proti redčenju las 300 ml
    Nioxin Scalp + Hair Shampoo, 300 ml, Šamponi za ženske, Šampon Nioxin Scalp + Hair Shampoo učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: daje lesk in volumen zmanjšuje lomljivost las obnavlja in hrani lase postopoma preprečuje izpadanje las neguje dolžine oslabelih las Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Nioxin System 2 Scalp + Hair Shampoo šampon proti redčenju las 1000 ml
    Nioxin System 2 Scalp + Hair Shampoo, 1000 ml, Šamponi za ženske, Da boste svoje lase ohranili zdrave, sijoče in vitalne, je pomembno, da jim posvetite ustrezno nego. Ta pa se začne z rednim umivanjem las. Šampon Nioxin System 2 Scalp + Hair Shampoo z las in lasišča pomaga učinkovito odstraniti vso nečistočo, maščobo in ostanke izdelkov za oblikovanje ter drugih kozmetičnih izdelkov. Zagotovi vam občutek svežine in čistoče, vaše lase in lasišče pa obenem idealno pripravi na nadaljnjo nego ter podpre učinke vsebovanih aktivnih snovi. Lastnosti: postopoma preprečuje izpadanje las pomirja lasišče krepi lasna vlakna daje lesk in volumen intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • BasicLab Dermocosmetics Micellis nežna čistilna emulzija za zelo občutljivo kožo 100 ml
    BasicLab Dermocosmetics Micellis, 100 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza BasicLab Dermocosmetics pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: uporablja se lahko tudi na občutljivi koži nežno in temeljito umije cel obraz ne draži kože proti rdečici ne poškoduje naravne kožne pregrade ne povzroča občutka neprijetne napetosti pripomore k boljšemu vpijanju negovalnih izdelkov Sestava: dermatološko testirano Navodilo za uporabo: Nato sperite.
  • Kikkaboo Sippy Cup with Straw skodelica s slamico 12 m+ Superboy 300 ml
    Kikkaboo Sippy Cup with Straw, 300 ml, Otroške stekleničke in lončki za otroke, Želite, da vaš otrok razvije pravilne navade rednega pitja? To vam bo olajšal otroški lonček za pitje Kikkaboo Sippy Cup with Straw , katerega velikost je idealna za otroške roke. Igriv dizajn bo otroka obenem zamotil Lastnosti: priročna velikost preprečuje razlivanje idealno za potovanja s slamico enostavno se čisti ročaji se odlično prilegajo malim otroškim rokam priročen in lahek
  • Kikkaboo Training Cup 360° otroški lonček 12 m+ Owl 300 ml
    Kikkaboo Training Cup 360°, 300 ml, Otroške stekleničke in lončki za otroke, Želite, da vaš otrok razvije pravilne navade rednega pitja? To vam bo olajšal otroški lonček za pitje Kikkaboo Training Cup 360°, katerega velikost je idealna za otroške roke. Igriv dizajn bo otroka obenem zamotil Lastnosti: priročna velikost idealno za potovanja z ročaji enostavno se čisti ročaji se odlično prilegajo malim otroškim rokam lonček za trening pitja
  • The Munio Lavender vosek za aroma lučko 60 ml
    The Munio Lavender, 60 ml, Voski za aroma lučko Dišave za dom, Vosek za aroma lučko The Munio ustvari v vašem prostoru kar najbolj dišeč učinek. Zaradi hitre in enostavne možnosti menjave z drugim voskom lahko kadar koli izberete tisto dišavo, ki jo takrat želite. Lastnosti: čisto gorenje ročno izdelano Sestava: 100-% sojin vosek Navodilo za uporabo: Talilnega voska v aromatični svetilki nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini lahko vnetljivih predmetov. Izdelka ne puščajte v dosegu otroke ali hišnih ljubljenčkov.
  • The Munio Moss vosek za aroma lučko 60 ml
    The Munio Moss, 60 ml, Voski za aroma lučko Dišave za dom, Vosek za aroma lučko The Munio ustvari v vašem prostoru kar najbolj dišeč učinek. Zaradi hitre in enostavne možnosti menjave z drugim voskom lahko kadar koli izberete tisto dišavo, ki jo takrat želite. Lastnosti: čisto gorenje Sestava: 100-% sojin vosek Navodilo za uporabo: Talilnega voska v aromatični svetilki nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini lahko vnetljivih predmetov. Izdelka ne puščajte v dosegu otroke ali hišnih ljubljenčkov.
  • The Munio Heather vosek za aroma lučko 60 ml
    The Munio Heather, 60 ml, Voski za aroma lučko Dišave za dom, Vosek za aroma lučko The Munio Heather ustvari v vašem prostoru kar najbolj dišeč učinek. Zaradi hitre in enostavne možnosti menjave z drugim voskom lahko kadar koli izberete tisto dišavo, ki jo takrat želite. Lastnosti: luksuzni dodatek vsakega interjerja ročno izdelano Sestava: 100-% sojin vosek biološko razgradljiv vosek Navodilo za uporabo: Talilnega voska v aromatični svetilki nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini lahko vnetljivih predmetov. Izdelka ne puščajte v dosegu otroke ali hišnih ljubljenčkov.
  • The Munio Cinnamon vosek za aroma lučko 60 ml
    The Munio Cinnamon, 60 ml, Voski za aroma lučko Dišave za dom, Vosek za aroma lučko The Munio ustvari v vašem prostoru kar najbolj dišeč učinek. Zaradi hitre in enostavne možnosti menjave z drugim voskom lahko kadar koli izberete tisto dišavo, ki jo takrat želite. Lastnosti: začinjena aroma topla dišava čisto gorenje ročno izdelano Sestava: 100-% sojin vosek Navodilo za uporabo: Talilnega voska v aromatični svetilki nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini lahko vnetljivih predmetov. Izdelka ne puščajte v dosegu otroke ali hišnih ljubljenčkov.
  • Moroccanoil Frizz Control Smoothing Lotion krema za glajenje za neobvladljive lase 75 ml
    Moroccanoil Frizz Control Smoothing Lotion, 75 ml, Balzami in losjoni za lase za ženske, Za takojšen odmerek vlaženja in hranjenja poskrbi nega brez spiranja Moroccanoil Frizz Control Smoothing Lotion. Vašim lasem po umivanju zagotovi vse, kar v tistem trenutku potrebujejo, ne da bi v kopalnici zapravili več časa, kot je potrebno. Pomaga zgladiti lase ter obnoviti njihov naravni sijaj in celovitost njihove strukture. Spodbuja njihovo obnavljanje in pripomore k lažjemu razčesavanju. Vse to enostavno, hitro in brez potrebe po spiranju. Samo nanesete, pomanete, po potrebi počešete in za lepoto ter zdrav videz vaših las bo poskrbljeno. Preizkusite to nego brez spiranja in odkrijte preprost in hiter način za regeneracijo las s številnimi drugimi prednostmi. Lastnosti: nudi privlačen lesk daje žametno mehkobo kroti neobvladljive lase Navodilo za uporabo: Nanesite na umite in z brisačo osušene lase. Ne spirajte. Uredite lase kot običajno.

Nazadnje videno

Iskalnik oblačila in obutev. Vsa oblačila in obutev iz svih spletnih trgovin na enem mestu.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh