Največja modna platforma v Sloveniji

Oblačila, obutev in modni dodatki velikosti 15 ML

875
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • ACM Duolys CE antioksidantni serum proti staranju kože 15 ml
    ACM Duolys CE, 15 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz ACM Duolys CE bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: pomaga odstranjevati znake staranja kože pomaga gladiti gubice in drobne linije osvetljuje učinkovito vlaži in nahrani Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • ACM Duolys Hyal intenzivni serum proti staranju kože 15 ml
    ACM Duolys Hyal, 15 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz ACM Duolys Hyal bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: pomaga odstranjevati znake staranja kože krepi konture obraza učinkovito vlaži in nahrani osvetljuje izenačuje barvni odtenek kože obnavlja prožnost kože Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • ACM Duolys krema za predel okoli oči za glajenje poteze obraza 15 ml
    ACM Duolys, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči ACM Duolys neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi gladi linije in drobne gubice globinsko vlaži izenačuje ton kože in koža čudovito zasije koži daje prožnost koža je napeta in zglajena Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • REN ClearCalm lokalna nega proti aknam 15 ml
    REN ClearCalm, 15 ml, lokalna nega za ženske, Lokalna nega REN ClearCalm bo poskrbela za problematična mesta na koži. Hkrati bo pomirila razdraženost in podprla naravno regeneracijo. Lastnosti: lokalno neguje znake težavne kože zmanjšuje pordelost kože bori se proti mozoljavosti zmanjšuje nastajanje mozoljev Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Majhno količino nanesite lokalno na prizadeto mesto in pustite, da se vpije.
  • MAC Cosmetics Lipglass Clear sijaj za ustnice odtenek Clear 15 ml
    MAC Cosmetics Lipglass Clear, 15 ml, Sijaji za ustnice za ženske, Sijaj za ustnice MAC Cosmetics Lipglass Clear vašim ustnica zagotavlja čudovit videz. Lastnosti: vlaži in mehča ustnice brezbarven odtenek ustnicam daje večji volumen Navodilo za uporabo: Na ustnice nanesite enakomeren sloj s pomočjo aplikatorja.
  • GUERLAIN Abeille Royale Multi-Wrinkle Minimizer Eye Cream krema proti gubam za predel okoli oči 15 ml
    GUERLAIN Abeille Royale Multi-Wrinkle Minimizer Eye Cream, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči GUERLAIN Abeille Royale Multi-Wrinkle Minimizer Eye Cream se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: globinsko vlaži gladi linije in drobne gubice območju okoli oči daje mladosten videz osvetljuje območje okoli oči Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Millefiori Milano White Musk dišavno olje 15 ml
    Millefiori Milano White Musk, 15 ml, Dišeča olja Dišave za dom, Vonj svojega doma boste lahko spremenili tako pogosto, kot boste želeli. Dišavno olje Millefiori Milano White Musk je za to kot naročeno. Potrebnih je le nekaj kapljic in očarljiva blaga aroma, ki se bo začela sproščati, bo odišavila vsak prostor in pobožala vaše čute. Lastnosti: cvetlična dišava čista pudrasta dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Lancôme Absolue Eye Serum revitalizacijski serum za oči z izvlečkom vrtnice 15 ml
    Lancôme Absolue Eye Serum, 15 ml, Serumi za predel okoli oči za ženske, Serum za oči Lancôme Absolue intenzivno neguje kožo na območju okoli oči in ji daje mladosten videz. Lastnosti: koži daje svež in spočit videz odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi deluje proti staranju kože Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto območje okoli oči in rahlo s tapkanjem konic prstov vtrite. Uporabljajte dnevno.
  • Korres Wild Rose krema za osvetljevanje predela okoli oči 15 ml
    Korres Wild Rose, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči Korres Wild Rose neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: globinsko vlaži gladi linije in drobne gubice odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi osvetljuje območje okoli oči Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Avène DermAbsolu pomlajevalna krema za predel okoli oči 15 ml
    Avène DermAbsolu, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči Avène DermAbsolu neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice osvežuje in gladi območje okoli oči odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi območju okoli oči daje mladosten videz Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Synchroline Terproline učvrstitvena krema za konture oči in ustnic 15 ml
    Synchroline Terproline, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Lastnosti: koži daje prožnost zmanjšuje pojav drobnih gubic gladi ustnice in linije okoli ustnic odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi
  • Elemis Pro-Collagen Eye Renewal krema proti gubam za predel okoli oči 15 ml
    Elemis Pro-Collagen Eye Renewal, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Elemis Pro-Collagen Eye Renewal se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice osvežuje in gladi območje okoli oči Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Institut Esthederm Active Repair Eye Contour Care nega za kožo okoli oči proti gubam, oteklinam in temnim kolobarjem 15 ml
    Institut Esthederm Active Repair Eye Contour Care, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Institut Esthederm Active Repair Eye Contour Care se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi območju okoli oči daje mladosten videz oftalmološko testiran Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Uriage Xémose Soothing Eye Contour Care pomirjajoča krema za predel okoli oči za suho in atopično kožo 15 ml
    Uriage Xémose Soothing Eye Contour Care, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči Uriage Xémose neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi globinsko vlaži pomirja razdraženo območje okoli oči osvežuje in gladi območje okoli oči Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • La Roche-Posay Effaclar A.I. lokalna nega proti nepravilnostim na aknasti koži 15 ml
    La Roche-Posay Effaclar A.I., 15 ml, lokalna nega za ženske, Imate občutek, da določeni predeli vašega obraza potrebujejo intenzivnejšo ciljno nego, ker kreme in serumi vaše redne rutine ne zadoščajo? Lokalna nega La Roche-Posay Effaclar A.I. poskrbi za ta problematična področja – po zaslugi koncentrirane sestave z visoko vsebnostjo aktivnih sestavin bo njen učinek na kožo mnogokrat izrazitejši in hitrejši kot pri običajni negi obraza. Lastnosti: zmanjša pomanjkljivosti kože ima regeneracijske učinke bori se proti mozoljavosti pomirja razdraženost kože Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino na problematična mesta in pustite delovati.
  • Millefiori Natural Mediterranean Bergamot dišavno olje 15 ml
    Millefiori Natural Mediterranean Bergamot, 15 ml, Dišeča olja Dišave za dom, Vonj svojega doma boste lahko spremenili tako pogosto, kot boste želeli. Dišavno olje Millefiori Milano Mediterranean Bergamot je za to kot naročeno. Potrebnih je le nekaj kapljic in očarljiva blaga aroma, ki se bo začela sproščati, bo odišavila vsak prostor in pobožala vaše čute. Lastnosti: sveža dišava začinjena aroma domiseln in eleganten način za odišavljenje doma Navodilo za uporabo: Olje odmerjajte glede na intenzivnost dišave, ki jo želite doseči v prostoru. Temperatura, nivo zračenja in mesto, od koder bo olje odišavljalo prostor, vplivajo na trajanje sproščanja njegove arome.
  • Millefiori Natural Mineral Gold dišavno olje 15 ml
    Millefiori Natural Mineral Gold, 15 ml, Dišeča olja Dišave za dom, Vonj svojega doma boste lahko spremenili tako pogosto, kot boste želeli. Dišavno olje Millefiori Natural Mineral Gold je za to kot naročeno. Potrebnih je le nekaj kapljic in očarljiva blaga aroma, ki se bo začela sproščati, bo odišavila vsak prostor in pobožala vaše čute. Lastnosti: domiseln in eleganten način za odišavljenje doma sveža dišava zračno čista dišava Navodilo za uporabo: Olje odmerjajte glede na intenzivnost dišave, ki jo želite doseči v prostoru. Temperatura, nivo zračenja in mesto, od koder bo olje odišavljalo prostor, vplivajo na trajanje sproščanja njegove arome.
  • Millefiori Milano Sandalo Bergamotto dišavno olje 15 ml
    Millefiori Milano Sandalo Bergamotto, 15 ml, Dišeča olja Dišave za dom, Vonj svojega doma boste lahko spremenili tako pogosto, kot boste želeli. Dišavno olje Millefiori Milano Sandalo Bergamotto je za to kot naročeno. Potrebnih je le nekaj kapljic in očarljiva blaga aroma, ki se bo začela sproščati, bo odišavila vsak prostor in pobožala vaše čute. Lastnosti: lesna dišava začinjena aroma domiseln in eleganten način za odišavljenje doma Navodilo za uporabo: Olje odmerjajte glede na intenzivnost dišave, ki jo želite doseči v prostoru. Temperatura, nivo zračenja in mesto, od koder bo olje odišavljalo prostor, vplivajo na trajanje sproščanja njegove arome.
  • Millefiori Milano Vanilla & Wood dišavno olje 15 ml
    Millefiori Milano Vanilla & Wood, 15 ml, Dišeča olja Dišave za dom, Vonj svojega doma boste lahko spremenili tako pogosto, kot boste želeli. Dišavno olje Millefiori Milano Vanilla & Wood je za to kot naročeno. Potrebnih je le nekaj kapljic in očarljiva blaga aroma, ki se bo začela sproščati, bo odišavila vsak prostor in pobožala vaše čute. Lastnosti: domiseln in eleganten način za odišavljenje doma lesna dišava sladka aroma Navodilo za uporabo: Olje odmerjajte glede na intenzivnost dišave, ki jo želite doseči v prostoru. Temperatura, nivo zračenja in mesto, od koder bo olje odišavljalo prostor, vplivajo na trajanje sproščanja njegove arome.
  • Dr. Hauschka Regeneration regeneracijska krema za oči 15 ml
    Dr. Hauschka Regeneration, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Dr. Hauschka Regeneration se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice območju okoli oči daje mladosten videz koži daje prožnost osvežuje in gladi območje okoli oči Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • FlosLek Laboratorium Eye Care hranilna krema za predel okoli oči 15 ml
    FlosLek Laboratorium Eye Care, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči FlosLek Laboratorium Eye Care neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi koža je napeta in zglajena Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • L’biotica Biovax Natural Oil vlažilni serum za lase 15 ml
    L’biotica Biovax Natural Oil, 15 ml, Serumi za lase za ženske, Imejte lepe lase od korenin pa vse do konic. Serum L’biotica Biovax Natural Oil lase odlično neguje in jim vdihne novo življenje. Lastnosti: lasem zagotavlja potrebno vlaženje obnavlja naravni sijaj las lasem nudi toplotno zaščito lase naredi svilnato mehke na dotik Sestava: brez sulfatov Navodilo za uporabo: Majhno količino seruma nanesite na dlani in vmasirajte v lase. Nanašajte na še vlažne lase. Ne spirajte.
  • Perricone MD Essential Fx Acyl-Glutathione Eye Cream gladilna in posvetlitvena krema za predel okoli oči 15 ml
    Perricone MD Essential Fx Acyl-Glutathione Eye Cream, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči Perricone MD Essential Fx Acyl-Glutathione neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi globinsko vlaži Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Erborian Glow Crème intenzivna vlažilna krema za osvetlitev kože 15 ml
    Erborian Glow Crème, 15 ml, Kreme za obraz za ženske, Pripravek Erborian Glow Crème bo vaši koži nudil nego, ki jo potrebuje. Lastnosti: obnavlja in poživlja hitro se vpija pomlajuje kožo in ji daje energijo Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Erborian Matte sveža matirajoča krema za poenotenje tona kože 15 ml
    Erborian Matte, 15 ml, Tonirane kreme za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Erborian Matte bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: izenačuje ton kože preprečuje neželen sijaj Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Mexx City Breeze toaletna voda za ženske 15 ml
    Mexx City Breeze, 15 ml, Toaletne vode za ženske, Odenite se tudi vi v dišavo, zaradi katere boste dobre volje ves dan! Ženska toaletna voda Mexx City Breeze je izraz optimizma in občutka popolne sreče. cvetlična dišava sadna dišava čista sveža dišava idealna izbira za svobodomiselno žensko sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Clinique Moisture Surge™ Eye 96-Hour Hydro-Filler Concentrate vlažilni gel za predel okoli oči 15 ml
    Clinique Moisture Surge™ Eye 96-Hour Hydro-Filler Concentrate, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Clinique Moisture Surge™ Eye 96-Hour Hydro-Filler Concentrate se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: globinsko vlaži koži daje prožnost koža je napeta in zglajena osvežuje in gladi območje okoli oči Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • RYOR Luxury Care intenzivni vlažilni serum za dehidrirano kožo 15 ml
    RYOR Luxury Care, 15 ml, Serumi za obraz za ženske, Serum za obraz RYOR Luxury Care je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego. Lastnosti: pomaga gladiti gubice in drobne linije obnavlja kožo in preprečuje njeno draženje učinkovito vlaži in nahrani Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Nadaljujte s svojo priljubljeno dnevno/nočno nego.
  • Afnan Silver Musk parfumirano olje uniseks 15 ml
    Afnan Silver Musk, 15 ml, Parfumirana olja uniseks, Kako zapeljiva je lahko dišava orienta, vam bo razkrilo parfumirano olje Afnan Silver Musk . S skrivnostnostjo in ščepcem neznanega, ki ju izžareva, bo v hipu spodbudila zanimanje vseh okoli vas. mošusna dišava
  • Rodial Blush Drops tekoče rdečilo in sijaj za ustnice ki dodaja hidracijo in sijaj odtenek Frosted Pink 15 ml
    Rodial Blush Drops, 15 ml, Osvetljevalci za ženske, Rdečilo Rodial Blush Drops daje vaši koži zdrav, svež in naraven videz. Lastnosti: izpostavi naravno privlačnost obraza rahlo poudari izbrane dele obraza bogata pigmentacija in intenzivno osvetljevanje enostavno za uporabo ima prijetno gladko, lahko teksturo Sestava: vsebuje pigmente, ki odsevajo svetlobo Navodilo za uporabo: Nanašajte na mesta na obrazu, ki jih želite poudariti in osvetliti.
  • OPI Nature Strong nadlak za nohte 15 ml
    OPI Nature Strong, 15 ml, Laki za nohte za ženske, Lak za nohte OPI Nature Strong vam bo v nekaj trenutkih zagotovil lepe in urejene nohte. Lastnosti: preprečuje luščenje barvnega laka Navodilo za uporabo: Lak uporabite kot zadnji korak pri manikuri.
  • Revolution Skincare Vitamin C 10% serum za osvetljevanje za predel okoli oči 15 ml
    Revolution Skincare Vitamin C 10%, 15 ml, Serumi za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Serum za predel okoli oči Revolution Skincare Vitamin C 10% odlično dopolni vašo najljubšo kremo, kadarkoli boste imeli občutek, da redna nega vašemu predelu okoli oči ni dovolj. Kožo predela okoli oči bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za predel okoli oči ali običajni kremi za obraz. Lastnosti: odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi zapolnjuje gubice in linije koži daje svež in spočit videz Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto območje okoli oči in rahlo s tapkanjem konic prstov vtrite. Uporabljajte dnevno.
  • DIOR Capture Totale Firming & Wrinkle-Correcting Eye Cream intenzivna krema proti gubam za predel okoli oči 15 ml
    DIOR Capture Totale Firming & Wrinkle-Correcting Eye Cream, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske
  • Blue M Oxygen for Health ustno pršilo 15 ml
    Blue M Oxygen for Health, 15 ml, Ustna pršila za moške, Ustno pršilo Blue M Oxygen for Health bo postalo nepogrešljiv pripomoček za hitro osvežitev zadaha. Lastnosti: nudi hitro in intenzivno osvežitev zadaha pomaga ohranjati zdravo okolje v ustni votlini Sestava: brez alkohola Navodilo za uporabo: Uporabljajte po potrebi.
  • Bielenda Youth Therapy krema proti gubam za predel okoli oči z vlažilnim učinkom 15 ml
    Bielenda Youth Therapy, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Bielenda Youth Therapy se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi koža je napeta in zglajena Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Estée Lauder DayWear Eye Cooling Anti Oxidant Moisture Gel Creme antioksidantni gel za predel okoli oči z vlažilnim učinkom 15 ml
    Estée Lauder DayWear Eye Cooling Anti Oxidant Moisture Gel Creme, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Estée Lauder DayWear Eye Cooling Anti Oxidant Moisture Gel Creme se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi gladi linije in drobne gubice osvetljuje območje okoli oči globinsko vlaži osvežuje in gladi območje okoli oči oftalmološko testiran Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • La Roche-Posay Hydraphase HA intenzivna vlažilna nega predela okoli oči proti oteklinam 15 ml
    La Roche-Posay Hydraphase HA, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči La Roche-Posay Hydraphase HA se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: globinsko vlaži odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi osvežuje in gladi območje okoli oči pomirja razdraženo območje okoli oči oftalmološko testiran Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Lumene Invisible Illumination tekoče rdečilo za osvetlitev kože odtenek Pink Blossom 15 ml
    Lumene Invisible Illumination, 15 ml, Rdečila za lica, Bronzerji za ženske, Rdečilo Lumene Invisible Illumination daje vaši koži zdrav, svež in naraven videz. Lastnosti: licem daje zdravo barvo ima dolgotrajen učinek ima prijetno gladko, lahko teksturo osvetljuje ustvarja naravno rdečico Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: S širokim čopičem nanesite na lica in naprej.
  • Biotherm Aquasource Total Eye Revitalizer nega za predel okoli oči proti oteklinam in temnim kolobarjem s hladilnim učinkom 15 ml
    Biotherm Aquasource Total Eye Revitalizer, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Biotherm Aquasource Total Eye Revitalizer se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: globinsko vlaži odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi osvežuje in gladi območje okoli oči območju okoli oči daje mladosten videz osvetljuje območje okoli oči Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Natura Bissé Nb-ceutical regeneracijski balzam za predel okoli oči 15 ml
    Natura Bissé Nb-ceutical, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči Natura Bissé Nb-ceutical neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: blaži vidne znake utrujenosti koži daje prožnost gladi linije in drobne gubice izenačuje ton kože in koža čudovito zasije Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Sesderma Men gel za predel okoli oči proti oteklinam in temnim kolobarjem za moške 15 ml
    Sesderma Men, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za moške, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Sesderma Men se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: pomlajuje območje okoli oči takoj osveži in prebudi kožo zmanjšuje vrečke pod očmi in podočnjake Navodilo za uporabo: Izdelek nanesite na čisto kožo okoli oči in narahlo poteptajte s konicami prstov.
  • Annayake Wakame Smoothing Eye Contour Care vlažilna gel krema s posvetlitvenim učinkom proti podočnjakom 15 ml
    Annayake Wakame Smoothing Eye Contour Care, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Annayake Wakame Smoothing Eye Contour Care se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: koža je napeta in zglajena pomirja razdraženo območje okoli oči blaži vidne znake utrujenosti območju okoli oči daje mladosten videz odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi gladi linije in drobne gubice Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Catrice Hydro Depuffing serum za oči proti oteklinam
    Catrice Hydro Depuffing, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Serum za oči Catrice Hydro Depuffing intenzivno neguje kožo na območju okoli oči in ji daje mladosten videz. Lastnosti: odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi globinsko vlaži in obnavlja kožo koži daje svež in spočit videz Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto območje okoli oči in rahlo s tapkanjem konic prstov vtrite.
  • Rexaline Derma Eye Contour krema proti gubam za predel okoli oči za občutljivo in razdraženo kožo 15 ml
    Rexaline Derma Eye Contour, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Rexaline Derma Eye Contour se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: globinsko vlaži gladi linije in drobne gubice odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi osvežuje in gladi območje okoli oči osvetljuje območje okoli oči pomirja razdraženo območje okoli oči Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Académie Scientifique de Beauté Youth Active Lift lifting krema za predel okoli oči 15 ml
    Académie Scientifique de Beauté Youth Active Lift, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Académie Scientifique de Beauté Youth Active Lift se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: globinsko vlaži gladi linije in drobne gubice osvežuje in gladi območje okoli oči koža je napeta in zglajena Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Eveline Cosmetics Gold Lift Expert gladilna krema za okoli oči in ustnic 15 ml
    Eveline Cosmetics Gold Lift Expert, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Eveline Cosmetics Gold Lift Expert se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: koža je napeta in zglajena globinsko vlaži območju okoli oči daje mladosten videz gladi ustnice in linije okoli ustnic Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije. Uporabljate ga lahko tudi za kožo na območju ustnic.
  • Rexaline 3D Hydra-EyeZone globinsko vlažilna krema za predel okoli oči 15 ml
    Rexaline 3D Hydra-EyeZone, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Rexaline 3D Hydra-EyeZone se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: globinsko vlaži gladi linije in drobne gubice odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi območju okoli oči daje mladosten videz Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Rexaline Premium Line-Killer X-Treme Corrector pomlajevalni gel za predel okoli oči 15 ml
    Rexaline Premium Line-Killer X-Treme Corrector, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Rexaline Premium Line-Killer X-Treme Corrector se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi gladi linije in drobne gubice osvežuje in gladi območje okoli oči izenačuje ton kože in koža čudovito zasije območju okoli oči daje mladosten videz blaži vidne znake utrujenosti Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Clinique My Happy. Lily of the Beach parfumska voda za ženske 15 ml
    Clinique My Happy. Lily of the Beach, 15 ml, Parfumske vode za ženske, Lahka, sveža in hkrati nepozabna. Parfumska voda za ženske Clinique My Happy. Lily of the Beach vas bo prevzela s svojo blago, prefinjeno dišavno sestavo, ki je kot ustvarjena za vsakodnevno uporabo. cvetlična dišava lesna dišava poudari čutnost vsake ženske sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Oriflame Waunt 8 Hour Sleep pomlajevalna in posvetlitvena krema za predel okoli oči za osvežitev utrujenih oči 15 ml
    Oriflame Waunt 8 Hour Sleep, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Oriflame Waunt 8 Hour Sleep se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: osvežuje in gladi območje okoli oči odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi blaži vidne znake utrujenosti Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Make Me BIO Pro-Age Blend regeneracijska krema za predel okoli oči 15 ml
    Make Me BIO Pro-Age Blend, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči Make Me BIO Pro-Age Blend neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: blaži vidne znake utrujenosti koža je napeta in zglajena koži daje prožnost območju okoli oči daje mladosten videz gladi linije in drobne gubice Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • FlosLek Pharma Eye Care posvetlitveni gel za oči proti temnim kolobarjem 15 ml
    FlosLek Pharma Eye Care, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči FlosLek Pharma Eye Care neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi globinsko vlaži osvetljuje območje okoli oči osvežuje in gladi območje okoli oči Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • FlosLek Pharma Eye Care posvetlitveni serum za predel okoli oči proti oteklinam in temnim kolobarjem 15 ml
    FlosLek Pharma Eye Care, 15 ml, Serumi za predel okoli oči za ženske, Serum za oči FlosLek Pharma Eye Care intenzivno neguje kožo na območju okoli oči in ji daje mladosten videz. Lastnosti: odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi globinsko vlaži in obnavlja kožo koži daje svež in spočit videz Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto območje okoli oči in rahlo s tapkanjem konic prstov vtrite.
  • Fillerina Densifying Filler Grade 3 natančna nega za zapolnitev globokih gub za predel okoli oči 15 ml
    Fillerina Densifying Filler Grade 3, 15 ml, Serumi za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Serum za predel okoli oči Fillerina Densifying Filler Grade 3 odlično dopolni vašo najljubšo kremo, kadarkoli boste imeli občutek, da redna nega vašemu predelu okoli oči ni dovolj. Kožo predela okoli oči bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za predel okoli oči ali običajni kremi za obraz. Lastnosti: oftalmološko testiran z učinkom liftinga Intenzivno hrani območje okoli oči koži vrača prožnost Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto območje okoli oči in rahlo s tapkanjem konic prstov vtrite.
  • Fillerina Densifying Filler Grade 4 natančna nega za zapolnitev globokih gub za predel okoli oči 15 ml
    Fillerina Densifying Filler Grade 4, 15 ml, Serumi za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Serum za predel okoli oči Fillerina Densifying Filler Grade 4 odlično dopolni vašo najljubšo kremo, kadarkoli boste imeli občutek, da redna nega vašemu predelu okoli oči ni dovolj. Kožo predela okoli oči bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za predel okoli oči ali običajni kremi za obraz. Lastnosti: oftalmološko testiran z učinkom liftinga Intenzivno hrani območje okoli oči koži vrača prožnost Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto območje okoli oči in rahlo s tapkanjem konic prstov vtrite.
  • Bobbi Brown Vitamin Enriched Eye Base vlažilna krema za predel okoli oči z vitaminoma B3, B5, B6 in B12 15 ml
    Bobbi Brown Vitamin Enriched Eye Base, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Bobbi Brown Vitamin Enriched Eye Base se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: povečuje odpornost ličenja mehča gladi gubice globinsko vlaži osvetljuje območje okoli oči Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Dermalogica Biolumin-C posvetlitveni serum za predel okoli oči za učvrstitev 15 ml
    Dermalogica Biolumin-C, 15 ml, Serumi za predel okoli oči za ženske, Serum za oči Dermalogica Biolumin-C intenzivno neguje kožo na območju okoli oči in ji daje mladosten videz. Lastnosti: koži daje svež in spočit videz zapolnjuje gubice in linije globinsko vlaži in obnavlja kožo koži vrača prožnost Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto območje okoli oči in rahlo s tapkanjem konic prstov vtrite. Uporabljajte dnevno.
  • Nobilis Tilia Eye Care pomlajevalna in posvetlitvena krema za predel okoli oči 15 ml
    Nobilis Tilia Eye Care, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Nobilis Tilia Eye Care se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: osvežuje in gladi območje okoli oči območju okoli oči daje mladosten videz osvetljuje območje okoli oči Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Natura Bissé Inhibit lifting krema za predel okoli oči z retinolom 15 ml
    Natura Bissé Inhibit, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči Natura Bissé Inhibit neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi osvetljuje območje okoli oči globinsko vlaži dermatološko testirano oftalmološko testiran Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Apivita 5-Action Eye Serum intenzivni serum za predel okoli oči 15 ml
    Apivita 5-Action Eye Serum, 15 ml, Serumi za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Serum za predel okoli oči Apivita 5-Action Eye Serum odlično dopolni vašo najljubšo kremo, kadarkoli boste imeli občutek, da redna nega vašemu predelu okoli oči ni dovolj. Kožo predela okoli oči bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za predel okoli oči ali običajni kremi za obraz. Lastnosti: odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi globinsko vlaži in obnavlja kožo koži daje svež in spočit videz Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto območje okoli oči in rahlo s tapkanjem konic prstov vtrite.
  • Al Haramain Narjis parfumirano olje uniseks 15 ml
    Al Haramain Narjis, 15 ml, Parfumirana olja uniseks, Spremenite tudi povsem navaden dan v izjemno doživetje. Uniseks parfumirano olje Al Haramain Narjis poboža vaše čute in vam krepi samozavest. Karkoli vas že čaka, s to sofisticirano dišavo se boste vedno počutili samozavestno. cvetlična dišava orientalska dišava gurmanska dišava izvirna dišava za izvirno osebnost edinstvena dišava za posebne priložnosti
  • Al Haramain Sadaf parfumirano olje uniseks 15 ml
    Al Haramain Sadaf, 15 ml, Parfumirana olja uniseks, Novo odvisnost, ki se ji ne boste želeli odpovedati, predstavlja uniseks parfumirano olje Al Haramain Sadaf . Razkrije vse plati vaše osebnosti in odlično dopolni vašo edinstveno karizmo. izvirna dišava za izvirno osebnost uniseks – za moške in za ženske
  • Al Haramain Sama parfumirano olje uniseks 15 ml
    Al Haramain Sama, 15 ml, Parfumirana olja za ženske, Nanašanje dišave je lahko kompleksno čutno doživetje in o tem vas bo prepričalo parfumirano olje Al Haramain Sama . Njegova dišavna sestava vas bo prisilila, da se ustavite in začutite vsak trenutek rituala. lesna dišava cvetlična dišava orientalska dišava brezčasna elegantna dišava za ljubiteljice klasike sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Al Haramain Desert parfumirano olje uniseks 15 ml
    Al Haramain Desert, 15 ml, Parfumirana olja uniseks, Novo odvisnost, ki se ji ne boste želeli odpovedati, predstavlja uniseks parfumirano olje Al Haramain Desert . Razkrije vse plati vaše osebnosti in odlično dopolni vašo edinstveno karizmo. izvirna dišava za izvirno osebnost uniseks dišava
  • Yonelle Infusíon nočna krema proti gubam za predel okoli oči 15 ml
    Yonelle Infusíon, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Yonelle Infusíon se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: globinsko vlaži gladi linije in drobne gubice osvežuje in gladi območje okoli oči Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Sisley Sisleÿa Eye and Lip Contour krema proti gubam za predel okoli oči in ustnic 15 ml
    Sisley Sisleÿa Eye and Lip Contour, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Sisley Sisleÿa Eye and Lip Contour se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice območju okoli oči daje mladosten videz odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi oftalmološko testiran Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije. Uporabljate ga lahko tudi za kožo na območju ustnic.
  • Topicrem UH FACE HYDRA+ Radiance Eye Contour krema za osvetljevanje predela okoli oči proti podočnjakom 15 ml
    Topicrem UH FACE HYDRA+ Radiance Eye Contour, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Topicrem UH FACE HYDRA+ Radiance Eye Contour se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: osvetljuje območje okoli oči odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi globinsko vlaži osvežuje in gladi območje okoli oči oftalmološko testiran Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Paese Serum Vitamin C 10% regeneracijski oljast serum z vitaminom C 15 ml
    Paese Serum Vitamin C 10%, 15 ml, Serumi za obraz za ženske, Serum za obraz Paese Serum Vitamin C 10% je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego. Lastnosti: obnavlja prožnost kože učinkovito vlaži in nahrani obnavlja kožo in preprečuje njeno draženje pomaga gladiti gubice in drobne linije koži vrača svežino in mladostno lepoto Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Nadaljujte s svojo priljubljeno dnevno/nočno nego.
  • LAMEL Smart Skin korektor in osvetljevalec s hialuronsko kislino odtenek 401 15 ml
    LAMEL Smart Skin, 15 ml, Korektorji za ženske, Korektor LAMEL Smart Skin prekriva vse pomanjkljivosti kože in daje vašemu obrazu brezhiben videz. Lastnosti: osvetljuje kožo ima lahko teksturo, ki ne poudarja gubic Navodilo za uporabo: Nanašajte s prstom ali s praktičnim aplikatorjem na različne pomanjkljivosti svoje kože.
  • Millefiori Milano Lemon Grass dišavno olje 15 ml
    Millefiori Milano Lemon Grass, 15 ml, Dišeča olja Dišave za dom, Vonj svojega doma boste lahko spremenili tako pogosto, kot boste želeli. Dišavno olje Millefiori Milano Lemon Grass je za to kot naročeno. Potrebnih je le nekaj kapljic in očarljiva blaga aroma, ki se bo začela sproščati, bo odišavila vsak prostor in pobožala vaše čute. Lastnosti: domiseln in eleganten način za odišavljenje doma več možnosti sproščanja olja sveža dišava citrusna dišava Navodilo za uporabo: Olje odmerjajte glede na intenzivnost dišave, ki jo želite doseči v prostoru. Temperatura, nivo zračenja in mesto, od koder bo olje odišavljalo prostor, vplivajo na trajanje sproščanja njegove arome. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Millefiori Milano Grape Cassis dišavno olje 15 ml
    Millefiori Milano Grape Cassis, 15 ml, Dišeča olja Dišave za dom, Vonj svojega doma boste lahko spremenili tako pogosto, kot boste želeli. Dišavno olje Millefiori Milano Grape Cassis je za to kot naročeno. Potrebnih je le nekaj kapljic in očarljiva blaga aroma, ki se bo začela sproščati, bo odišavila vsak prostor in pobožala vaše čute. Lastnosti: domiseln in eleganten način za odišavljenje doma več možnosti sproščanja olja sadna dišava Navodilo za uporabo: Olje odmerjajte glede na intenzivnost dišave, ki jo želite doseči v prostoru. Temperatura, nivo zračenja in mesto, od koder bo olje odišavljalo prostor, vplivajo na trajanje sproščanja njegove arome. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Helia-D Cell Concept krema za učvrstitev kože okoli oči 45+ 15 ml
    Helia-D Cell Concept, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Helia-D Cell Concept se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi območju okoli oči daje mladosten videz koža je napeta in zglajena Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Orientana Snail Natural Eye Cream regeneracijska krema za predel okoli oči 15 ml
    Orientana Snail Natural Eye Cream, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Orientana Snail Natural Eye Cream se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: območju okoli oči daje mladosten videz koži daje prožnost Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Bioten Hyaluronic 3D vlažilna krema za predel okoli oči za prve gube 15 ml
    Bioten Hyaluronic 3D, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za moške, Nega za oči Bioten Hyaluronic 3D neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi primerno tudi za uporabnike kontaktnih leč Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije. Uporabljate ga lahko tudi za kožo na območju ustnic.
  • Organique Eternal Gold Anti-Wrinkle Therapy krema za predel okoli oči za korekcijo temnih kolobarjev in gub z 24-karatnim zlatom 15 ml
    Organique Eternal Gold Anti-Wrinkle Therapy, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Organique Eternal Gold Anti-Wrinkle Therapy se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi osvežuje in gladi območje okoli oči območju okoli oči daje mladosten videz Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • hello sunday the one for your lips balzam za ustnice SPF 50 15 ml
    hello sunday the one for your lips, 15 ml, Balzami za ustnice za moške, Posebna nega za ustnice hello sunday the one for your lips zagotavlja, da bodo vaše ustnice še lepše. Lastnosti: ustnice pušča voljne in žametno mehke gladi ustnice in linije okoli ustnic ščiti pred sončnim sevanjem Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanašajte na čiste in suhe ustnice. Po potrebi ponovite.
  • THD Elisir Melissa dišavno olje 15 ml
    THD Elisir Melissa, 15 ml, Dišeča olja Dišave za dom, Dišavno olje THD Elisir Melissa prijetno odišavi vaš dom ter iz vsakega prostora naredi harmoničen in prijeten prostor. Lastnosti: citrusna dišava zeliščna aroma sveža dišava Sestava: z vsebnostjo eteričnih olj 100-% naravne sestavine Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.
  • THD Elisir Verbena dišavno olje 15 ml
    THD Elisir Verbena, 15 ml, Dišeča olja Dišave za dom, Dišavno olje THD Elisir Verbena prijetno odišavi vaš dom ter iz vsakega prostora naredi harmoničen in prijeten prostor. Lastnosti: citrusna dišava zeliščna aroma Sestava: z vsebnostjo eteričnih olj 100-% naravne sestavine Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.
  • THD Elisir Lavanda dišavno olje 15 ml
    THD Elisir Lavanda, 15 ml, Dišeča olja Dišave za dom, Dišavno olje THD Elisir Lavanda prijetno odišavi vaš dom ter iz vsakega prostora naredi harmoničen in prijeten prostor. Lastnosti: zeliščna aroma Sestava: z vsebnostjo eteričnih olj 100-% naravne sestavine Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.
  • THD Elisir Palmarosa dišavno olje 15 ml
    THD Elisir Palmarosa, 15 ml, Dišeča olja Dišave za dom, Dišavno olje THD Elisir Palmarosa prijetno odišavi vaš dom ter iz vsakega prostora naredi harmoničen in prijeten prostor. Lastnosti: cvetlična dišava sveža dišava Sestava: z vsebnostjo eteričnih olj 100-% naravne sestavine Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.
  • FlosLek Pharma Eye Care gel za predel okoli oči z arniko 15 ml
    FlosLek Pharma Eye Care, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči FlosLek Pharma Eye Care se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi osvežuje in gladi območje okoli oči osvetljuje območje okoli oči globinsko vlaži oftalmološko testiran Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • THD Elisir Arancio Di Sicilia dišavno olje 15 ml
    THD Elisir Arancio Di Sicilia, 15 ml, Dišeča olja Dišave za dom, Dišavno olje THD Elisir Arancio Di Sicilia prijetno odišavi vaš dom ter iz vsakega prostora naredi harmoničen in prijeten prostor. Lastnosti: sadna dišava sveža dišava citrusna dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.
  • Gabriella Salvete Matte Primer matirajoča podlaga za pod tekoči puder 15 ml
    Gabriella Salvete Matte Primer, 15 ml, Podlaga za ženske, Podlaga za make up Gabriella Salvete Matte Primer popolnoma zgladi kožo, jo pripravi za nanašanje make upa in zagotavlja daljšo obstojnost ličenja. Lastnosti: povečuje odpornost ličenja kožo popolnoma pripravi na nanos make upa matira gladi gubice Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količino pripravka na cel obraz ali na posamezen del po uporabi dnevne kreme.
  • Clinique My Happy. Cocoa & Cashmere parfumska voda za ženske 15 ml
    Clinique My Happy. Cocoa & Cashmere, 15 ml, Parfumske vode za ženske, Novo odvisnost, ki je ne boste želeli opustiti, predstavlja parfumska voda za ženske Clinique My Happy. Cocoa & Cashmere. Očarala vas bo že s prvimi vonjavami, vsak naslednji dan pa vas bo prepričala, da si svoje mesto na vaši toaletni mizici vsekakor zasluži. pudrasta dišava za sodobno žensko 21. stoletja dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Neutrogena Hydro Boost® intenzivno vlažilni koncentrat 15 ml
    Neutrogena Hydro Boost®, 15 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Neutrogena Hydro Boost® bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: učinkovito vlaži in nahrani mehča obnavlja prožnost kože odstranjuje znake utrujenosti Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Clarins Total Eye Lift krema za predel okoli oči za gube 15 ml
    Clarins Total Eye Lift, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Clarins Total Eye Lift se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi osvetljuje območje okoli oči Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Perricone MD Essential Fx Acyl-Glutathione Eye Serum lifting serum za predel okoli oči 15 ml
    Perricone MD Essential Fx Acyl-Glutathione Eye Serum, 15 ml, Serumi za predel okoli oči za ženske, Serum za oči Perricone MD Essential Fx Acyl-Glutathione intenzivno neguje kožo na območju okoli oči in ji daje mladosten videz. Lastnosti: učinkovito gladi linije in drobne gubice globinsko vlaži in obnavlja kožo odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi z učinkom liftinga Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto območje okoli oči in rahlo s tapkanjem konic prstov vtrite.
  • MATIS Paris Réponse Cosmake-Up Hyalu-Liss Primer gladilna podlaga za pod tekoči puder 15 ml
    MATIS Paris Réponse Cosmake-Up Hyalu-Liss Primer, 15 ml, Podlaga za ženske, Podlaga za make up MATIS Paris Réponse Cosmake-Up Hyalu-Liss Primer popolnoma zgladi kožo, jo pripravi za nanašanje make upa in zagotavlja daljšo obstojnost ličenja. Lastnosti: kožo popolnoma pripravi na nanos make upa zapolnjuje pore gladi gubice ščiti kožo Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količino pripravka na cel obraz ali na posamezen del po uporabi dnevne kreme.
  • Beviro Forever Young Eye Serum pomlajevalni serum za predel okoli oči z gelasto teksturo 15 ml
    Beviro Forever Young Eye Serum, 15 ml, Serumi za predel okoli oči za moške, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Beviro Forever Young Eye Serum se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: pomlajuje območje okoli oči zmanjšuje vrečke pod očmi in podočnjake se bori proti znakom staranja kože globinsko vlaži in hrani območje okoli oči Navodilo za uporabo: Izdelek nanesite na čisto kožo okoli oči in narahlo poteptajte s konicami prstov. Uporabljajte redno.
  • Yonelle Trifusíon pomlajevalna krema za konturo oči in ustnic 15 ml
    Yonelle Trifusíon, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči Yonelle Trifusíon neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice osvežuje in gladi območje okoli oči izenačuje ton kože in koža čudovito zasije koži daje prožnost Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije. Uporabljate ga lahko tudi za kožo na območju ustnic.
  • Gehwol Med zaščitno olje za kožo in nohte na nogah proti glivičnim okužbam 15 ml
    Gehwol Med, 15 ml, Posebna nega za kožo za ženske, Izdelek bo odlično dopolnil vašo dnevno rutino nege kože. Lastnosti: neguje obnohtno kožico preprečuje cepljenje in lomljenje nohtov
  • Valmont V-Line V-Line Lifting Eye Cream gladilna krema za predel okoli oči proti gubam 15 ml
    Valmont V-Line V-Line Lifting Eye Cream, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči Valmont V-Line neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: blaži vidne znake utrujenosti koža je napeta in zglajena osvetljuje območje okoli oči gladi linije in drobne gubice Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Eveline Cosmetics Bio Hyaluron 3x Retinol System hladilni roll-on za predel okoli oči proti gubam in temnim kolobarjem 15 ml
    Eveline Cosmetics Bio Hyaluron 3x Retinol System, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Eveline Cosmetics Bio Hyaluron 3x Retinol System se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi osvežuje in gladi območje okoli oči območju okoli oči daje mladosten videz blaži vidne znake utrujenosti Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Alcina Hyaluron 2.0 gel za predel okoli oči z gladilnim učinkom 15 ml
    Alcina Hyaluron 2.0, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Alcina Hyaluron 2.0 se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: osvežuje in gladi območje okoli oči odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi globinsko vlaži Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Vianek Nourishing intenzivna krema za okoli oči s hranilnim učinkom 15 ml
    Vianek Nourishing, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Vianek Nourishing se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: osvežuje in gladi območje okoli oči globinsko vlaži Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Medik8 Calmwise Serum pomirjajoči serum proti rdečici 15 ml
    Medik8 Calmwise Serum, 15 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Medik8 Calmwise Serum bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: izenačuje barvni odtenek kože obnavlja prožnost kože obnavlja kožo in preprečuje njeno draženje pomaga gladiti gubice in drobne linije Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo.
  • Rodial Vit C Face Soufflé souffle za obraz z vitaminom C 15 ml
    Rodial Vit C Face Soufflé, 15 ml, Kreme za obraz za ženske, Pripravek Rodial Vit C Face Soufflé bo vaši koži nudil nego, ki jo potrebuje. Lastnosti: izenačuje ton kože obnavlja in poživlja intenzivno vlaži globinsko hrani Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • BioNike Defence Xage lifting serum za predel okoli oči 15 ml
    BioNike Defence Xage, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči BioNike Defence neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi gladi linije in drobne gubice izenačuje ton kože in koža čudovito zasije oftalmološko testiran Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Estée Lauder Advanced Night Repair Eye Supercharged Gel-Creme Synchronized Multi-Recovery regeneracijska krema za predel okoli oči z gelasto teksturo
    Estée Lauder Advanced Night Repair Eye Supercharged Gel-Creme Synchronized Multi-Recovery, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Estée Lauder Advanced Night Repair Eye Supercharged Gel-Creme Synchronized Multi-Recovery se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: oftalmološko testiran blaži vidne znake utrujenosti osvetljuje območje okoli oči gladi linije in drobne gubice osvežuje in gladi območje okoli oči območju okoli oči daje mladosten videz Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Angelic Dolce Sour cherry balzam za ustnice 15 ml
    Angelic Dolce Sour cherry, 15 ml, Balzami za ustnice za ženske, Balzam za ustnice Angelic Dolce je nepogrešljiv pripomoček za nego občutljive kože ustnic v vseh letnih časih. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani ustnicam zagotavlja zaščito pred zunanjimi vplivi ustnice pušča mehke in gladke Navodilo za uporabo: Nanesite na ustnice kadarkoli čez dan po potrebi.

Nazadnje videno

Iskalnik oblačila in obutev. Vsa oblačila in obutev iz svih spletnih trgovin na enem mestu.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh