Največja modna platforma v Sloveniji

Oblačila, obutev in modni dodatki velikosti A z webshopa Notino

6141
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • John Masters Organics Evening Primrose Shampoo šampon za suhe lase 473 ml
    John Masters Organics Evening Primrose Shampoo, 473 ml, Šamponi za ženske, Šampon John Masters Organics Evening Primrose Shampoo učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče intenzivno vlaži daje lesk in volumen krepi lasna vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • John Masters Organics Citrus & Neroli Conditioner vlažilni balzam za normalne lase brez sijaja 473 ml
    John Masters Organics Citrus & Neroli Conditioner, 473 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam John Masters Organics Citrus & Neroli Conditioner zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: lajša razčesavanje in oblikovanje zagotavlja potrebno vlaženje lasem daje volumen in prožnost lasem zagotavlja očarljiv lesk Sestava: ne vsebuje umetnih barvil Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Al Haramain Alf Zahra parfum za ženske 15 ml
    Al Haramain Alf Zahra, 15 ml, Parfumi za ženske, orientalska dišava cvetlična dišava topla dišava, idealna za hladno vreme
  • Al Haramain Dehnal Oudh I. osvežilec zraka 250 ml
    Al Haramain Dehnal Oudh I., 250 ml, Osvežilci zraka Dišave za dom, Osvežilec zraka Al Haramain Dehnal Oudh I. ustvari v vašem prostoru dišečo in prijetno vzdušje. Nevtralizira neprijetne vonjave in je hiter pomočnik v boju proti neželenim aromam v vašem domu. Lastnosti: lesna dišava Navodilo za uporabo: Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Al Haramain Bukhoor Al Emirates kadilo 75 g
    Al Haramain Bukhoor Al Emirates, 75 g, Kadila in kadilne smole Dišave za dom, Kadilo Al Haramain Bukhoor Al Emirates vas popolnoma prevzame s svojo edinstveno dišavo s pridihom orienta. Gre za dišečo smolo pridobljeno iz svetega lesa. Lahko se uporablja na več načinov – za odišavljenje notranjosti doma ali za očiščenje prostorov, predmetov in ljudi. Glede na različna vraževerja se lahko s pomočjo kadila očisti tudi duša. Naj vaš dom ali pisarna zadišita na ta poseben način in privoščite vašemu umu potrebno sprostitev. Lastnosti: orientalska aroma Navodilo za uporabo: Za sežiganje kadila boste potrebovali kadilnico, klešče, hitro gorljivi ogljik in vžigalice ali vžigalnik. Uporabite lahko tudi suh in čist pesek, ki pa ni nujno potreben. Če boste uporabljali pesek, ga stresite v kadilnico tako, da bo nastala približno en centimeter debela plast. S kleščami primite samogorljiv vodik in ga prižgite. Prižigajte ga približno 20 sekund, dokler se ne neha iskriti. Nato ga vstavite v kadilnico. Po eni minuti lahko začnete na ogljik sipati kadilo. Začnite z majhnimi odmerki, ki jih postopoma povečujte glede na vaše želje. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Kadilnice z gorečim ogljem ne puščajte brez nadzora. Za sežiganje uporabljajte le kadilnice, ki so za to namenjene. Po kurjenju pogasite z vodo.
  • Greenum Provocation šumeča kopalna kroglica 125 g
    Greenum Provocation, 125 g, Kopalne bombice za ženske, Imate radi počitek v vroči kopeli? Šumeča kopalna kroglica Greenum Provocation vam po dolgem dnevu zagotovi zasluženo sproščujoče in dišeče doživetje. Lastnosti: zagotavlja občutek udobja in miru pomirja telo in duha mehča in gladi prijetno diši Navodilo za uporabo: Dajte v toplo kopel in pustite, da se raztopi.
  • Greenum Seaweed šumeča kopalna kroglica 125 g
    Greenum Seaweed, 125 g, Kopalne bombice za ženske, Imate radi počitek v vroči kopeli? Šumeča kopalna kroglica Greenum Seaweed vam po dolgem dnevu zagotovi zasluženo sproščujoče in dišeče doživetje. Lastnosti: zagotavlja občutek udobja in miru pomirja telo in duha mehča in gladi prijetno diši Navodilo za uporabo: Dajte v toplo kopel in pustite, da se raztopi.
  • Greenum Wild berry šumeča kopalna kroglica 125 g
    Greenum Wild berry, 125 g, Kopalne bombice za ženske, Imate radi počitek v vroči kopeli? Šumeča kopalna kroglica Greenum Wild berry vam po dolgem dnevu zagotovi zasluženo sproščujoče in dišeče doživetje. Lastnosti: zagotavlja občutek udobja in miru pomirja telo in duha prijetno diši mehča in gladi Navodilo za uporabo: Dajte v toplo kopel in pustite, da se raztopi.
  • Greenum Glamour šumeča kopalna kroglica 125 g
    Greenum Glamour, 125 g, Kopalne bombice za ženske, Imate radi počitek v vroči kopeli? Šumeča kopalna kroglica Greenum Glamour vam po dolgem dnevu zagotovi zasluženo sproščujoče in dišeče doživetje. Lastnosti: pomirja telo in duha mehča in gladi prijetno diši Navodilo za uporabo: Dajte v toplo kopel in pustite, da se raztopi.
  • Greenum Honey Milk šumeča kopalna kroglica 125 g
    Greenum Honey Milk, 125 g, Kopalne bombice za ženske, Imate radi počitek v vroči kopeli? Šumeča kopalna kroglica Greenum Honey Milk vam po dolgem dnevu zagotovi zasluženo sproščujoče in dišeče doživetje. Lastnosti: zagotavlja občutek udobja in miru pomirja telo in duha mehča in gladi prijetno diši Navodilo za uporabo: Dajte v toplo kopel in pustite, da se raztopi.
  • Greenum Sexy šumeča kopalna kroglica 125 g
    Greenum Sexy, 125 g, Kopalne bombice za ženske, Imate radi počitek v vroči kopeli? Šumeča kopalna kroglica Greenum Sexy vam po dolgem dnevu zagotovi zasluženo sproščujoče in dišeče doživetje. Lastnosti: zagotavlja občutek udobja in miru mehča kožo celega telesa pomirja telo in duha prijetno diši Navodilo za uporabo: Dajte v toplo kopel in pustite, da se raztopi.
  • Greenum Chocolate kremasta kroglica za kopanje 40 g
    Greenum Chocolate, 40 g, Kopalne bombice za ženske
  • Greenum Amor kremasta kroglica za kopanje 40 g
    Greenum Amor, 40 g, Kopalne bombice za ženske, Imate radi počitek v vroči kopeli? Šumeča kopalna kroglica Greenum Amor vam po dolgem dnevu zagotovi zasluženo sproščujoče in dišeče doživetje. Lastnosti: pomirja telo in duha mehča in gladi prijetno diši Navodilo za uporabo: Dajte v toplo kopel in pustite, da se raztopi.
  • Greenum Rose kremasta kroglica za kopanje 40 g
    Greenum Rose, 40 g, Kopalne bombice za ženske, Imate radi počitek v vroči kopeli? Šumeča kopalna kroglica Greenum Rose vam po dolgem dnevu zagotovi zasluženo sproščujoče in dišeče doživetje. Lastnosti: zagotavlja občutek udobja in miru pomirja telo in duha mehča in gladi prijetno diši Navodilo za uporabo: Dajte v toplo kopel in pustite, da se raztopi.
  • Greenum Sexy kremasta kroglica za kopanje 40 g
    Greenum Sexy, 40 g, Kopalne bombice za ženske, Imate radi počitek v vroči kopeli? Šumeča kopalna kroglica Greenum Sexy vam po dolgem dnevu zagotovi zasluženo sproščujoče in dišeče doživetje. Lastnosti: zagotavlja občutek udobja in miru mehča kožo celega telesa pomirja telo in duha prijetno diši Navodilo za uporabo: Dajte v toplo kopel in pustite, da se raztopi.
  • Sally Hansen Growth profesionalna kura za nohte za rast nohtov 13.3 ml
    Sally Hansen Growth, 13,3 ml, Nohti za ženske, Pripravek Sally Hansen Growth vašim nohtom zagotavlja profesionalno nego. Lastnosti: podpira zdravo rast nohtov ščiti proti razpokam, lomljenju in cepljenju nohtov krepi nohte Navodilo za uporabo: Nanesite en sloj neposredno na nohte. Uporabljajte redno.
  • Nivea Lemongrass & Oil osvežujoč gel za prhanje 250 ml
    Nivea Lemongrass & Oil, 250 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Nivea Lemongrass & Oil . Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo hrani in neguje kožo koži vrača občutek udobja Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Nivea Men Cool šampon za normalne in mastne lase za moške 250 ml
    Nivea Men Cool, 250 ml, Šamponi za moške, Šampon Nivea Men Cool učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče odstranjuje prhljaj obnavlja in hrani lase izdelek je posebej razvit za potrebe moških Sestava: ne vsebuje silikonov Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Sally Hansen Airbrush Legs tonirana krema za noge odtenek 001 Light 118 ml
    Sally Hansen Airbrush Legs, 118 ml, Samoporjavitveni izdelki za ženske
  • Cuba Jungle Snake parfumska voda za ženske 100 ml
    Cuba Jungle Snake, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Privoščite si dišavo, s katero vas nikjer ne bo mogoče spregledati. Ženska parfumska voda Cuba Jungle Snake je utelešenje razkošja in ekskluzivnosti, njena prefinjena dišavna sestava pa bo zadovoljila tudi najbolj zahtevne. cvetlična dišava poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Cuba Jungle Tiger parfumska voda za ženske 100 ml
    Cuba Jungle Tiger, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Vsaka ženska si zasluži šopek čudovitega cvetja. Parfumska voda Cuba Jungle Tiger je kot splet najlepših cvetličnih tonov, ki skupaj tvorijo združitev, polno čutnosti in ženskosti ter kančka romantike. cvetlična dišava za temperamentne ženske, polne energije dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Avon Perceive dezodorant v razpršilu za ženske 75 ml
    Avon Perceive, 75 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Ni vam treba več skrbeti, da se antiperspirant ne bi ujemal s priljubljeno dišavo. Antiperspirant Avon Perceive vam zagotovi zanesljivo zaščito pred znojem, z dišavo iz iste kolekcije pa tvorita popoln par. Lastnosti: dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče ohranja dolgotrajen občutek svežine podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije Navodilo za uporabo: Primeren za vsakodnevno uporabo. Ponovite lahko kadarkoli čez dan.
  • Dermacol Aroma Ritual Belgian Chocolate krema za roke 100 ml
    Dermacol Aroma Ritual Belgian Chocolate, 100 ml, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Dermacol Aroma Ritual Belgian Chocolate. Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: koža je nežna in mehka obnavlja blaži znake staranja kože Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Versace Bright Crystal Absolu parfumska voda za ženske 30 ml
    Versace Bright Crystal Absolu, 30 ml, Parfumske vode za ženske, Ne skrivajte strastne strani svoje osebnosti. Ženska parfumska voda Versace Bright Crystal Absolu je polna vznemirjenja, hrepenenja in provokativnosti. Na čutno noto bo uglasila vas in vse okoli vas. sadna dišava cvetlična dišava prevzela bo ženske z romantično dušo sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Parfums De Marly Habdan parfumska voda uniseks 125 ml
    Parfums De Marly Habdan, 125 ml, Parfumske vode uniseks, Pozabite na pravila, meje in limite. Uniseks parfumska voda Parfums De Marly Habdan je primerna za vsakogar, ki se ne boji stopiti iz množice. orientalska dišava sadna dišava topla dišava, idealna za hladno vreme razkošna dišava za zahtevne uniseks – za moške in za ženske
  • Versace Eros balzam za po britju za moške 100 ml
    Versace Eros, 100 ml, Pripravki za britje za moške, Kožo po britju pomiri, odišavi in obenem odlično dopolni dišavo iz iste kolekcije. Nega za po britju Versace Eros je kot ustvarjena za sodobnega moškega, ki zase rad skrbi. Lastnosti: vlaži in ne izsuši kože prijetno osvežuje zmanjšuje rdečico in pomirja kožo podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije skupaj z dišavo je odlična kot darilo
  • Scholl Expert Care pilica za razpokane noge 1 kos
    Scholl Expert Care, 1 kos, Pedikura za ženske, Pri negi kože ne gre le za losjone za telo, kreme, gele za prhanje, olja ali na primer pilinge. Vašo običajno rutino lahko izboljšate z različnimi vrstami posebnih kozmetičnih pripomočkov. Izdelek Scholl Expert Care bo odlično dopolnil kozmetiko, ki jo že uporabljate v svoji rutini, in poskrbel za to, da bo koža vašega telesa še lepša. Lastnosti: odstranjuje otrdelo kožo na stopalih brusi trdo kožo na stopalih
  • Tommy Hilfiger Tommy toaletna voda za moške 100 ml
    Tommy Hilfiger Tommy, 100 ml, Toaletne vode za moške, Lahka, sveža in hkrati nepozabna. Toaletna voda za moške Tommy Hilfiger Tommy vas bo prevzela s svojo blago, prefinjeno dišavno sestavo, ki je kot ustvarjena za vsakodnevno uporabo. čista sveža dišava praprotna dišava za aktivnega moškega, polnega energije dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • FlosLek Laboratorium Skin Care Expert All-Day podlaga za make-up z gladilnim učinkom 40 ml
    FlosLek Laboratorium Skin Care Expert All-Day, 40 ml, Podlaga za ženske, Podlaga za make up FlosLek Laboratorium Skin Care Expert All-Day popolnoma zgladi kožo, jo pripravi za nanašanje make upa in zagotavlja daljšo obstojnost ličenja. Lastnosti: mehča povečuje odpornost ličenja kožo popolnoma pripravi na nanos make upa Navodilo za uporabo: Enakomerno in temeljito raznesite. Nato nanesite make up.
  • Sebamed Hair Care balzam za lase 200 ml
    Sebamed Hair Care, 200 ml, Balzami za ženske, Balzam Sebamed Hair Care zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: izboljšuje strukturo las ščiti pred negativnimi učinki zunanjega okolja zagotavlja potrebno vlaženje lasem daje volumen in prožnost Sestava: brez silikonov ne vsebuje umetnih barvil Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Sebamed Anti-Dry nočna intenzivna krema s fitosteroli 50 ml
    Sebamed Anti-Dry, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Sebamed Anti-Dry bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: kožo pušča žametno mehko na dotik intenzivno vlaži globinsko hrani Navodilo za uporabo: Uporabljajte redno vsak večer. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Sebamed Baby Wash otroški syndet 100 g
    Sebamed Baby Wash, 100 g, Kopanje otrok za otroke, Otroška koža je veliko bolj občutljiva in nežna kot koža odraslih, zato jo je treba posebej previdno negovati, in sicer tudi pri čiščenju. Izdelek Sebamed Baby Wash bo krhko kožo vašega dojenčka ali otroka popolnoma očistil, ne da bi jo izsušil. S kože obraza in kože celega telesa odstranjuje vse nečistoče, pri tem pa ne poruši zaščitne kožne pregrade. Privoščite svojemu otroku pri umivanju najbolj nežno nego in občutek popolnega udobja. Lastnosti: nežno umije vso umazanijo koža je po uporabi mehka in voljna ima hranilne učinke intenzivno vlaži upošteva naraven pH kože Navodilo za uporabo: Nanesite na mokro kožo in nežno masirajte. Po umivanju temeljito splaknite.
  • Sebamed Face Care regeneracijski balzam za ustnice z UVA in UVB filtri 4,8 g
    Sebamed Face Care, 4,8 g, Balzami za ustnice za ženske, Nežna koža ustnic je vsak dan izpostavljena različnim obremenitvam, od pogostega stika s hrano do neugodnih vremenskih razmer. Tudi zato si zasluži posebno nego. Balzam za ustnice Sebamed Face Care je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevni negi občutljive kože ustnic v vseh letnih časih. Zagotavlja jim vse, kar potrebujejo, da ostanejo navlažene, mehke ter zaščitene pred izsušitvijo in razpokanjem. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani ustnicam zagotavlja zaščito pred zunanjimi vplivi suhim ustnicam zagotavlja takojšnje ugodje ščiti pred sončnim sevanjem Navodilo za uporabo: Nanesite na ustnice kadarkoli čez dan po potrebi.
  • Sebamed Extreme Dry Skin regeneracijska krema za noge 10% Urea 100 ml
    Sebamed Extreme Dry Skin, 100 ml, kreme za noge za ženske, Pri negovalni rutini ne smete pozabiti na svoja stopala, saj so vsak dan obremenjena s hojo in stojo in le redna nega jih bo ohranila lepa in pripravljena na tisoče nadaljnjih korakov. Krema za noge Sebamed Extreme Dry Skin odlično poskrbi za suho in grobo kožo, jo zmehča, razvaja vaša stopala in jih naredi svilnato mehka. Nič več razpokanih pet, otrdele ali žuljaste kože, le mehka in gladka stopala, ki vas jih ne bo sram pokazati svetu. Lastnosti: vlaži kožo popolno mehča in hrani vzdržuje prožnost kože ima krepilne učinke Navodilo za uporabo: Nanesite na noge in nežno vmasirajte.
  • Sebamed Extreme Dry Skin regeneracijski losjon za telo za zelo suho kožo 10% Urea 200 ml
    Sebamed Extreme Dry Skin, 200 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Sebamed Extreme Dry Skin bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča popravlja suho kožo kožo pušča žametno mehko na dotik Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Bübchen Kids Shampoo & Shower II šampon in gel za prhanje 2v1 potovalno pakiranje Sport´n Fun 50 ml
    Bübchen Kids Shampoo & Shower II, 50 ml, Otroški šamponi za otroke, Otroška koža je veliko bolj občutljiva in nežna kot koža odraslih, zato jo je treba posebej previdno negovati, in sicer tudi pri čiščenju. Izdelek Bübchen Kids Shampoo & Shower II bo krhko kožo vašega dojenčka ali otroka popolnoma očistil, ne da bi jo izsušil. S kože obraza in kože celega telesa odstranjuje vse nečistoče, pri tem pa ne poruši zaščitne kožne pregrade. Nasprotno, prispeva k hranjenju, vlaženju in mehčanju. Privoščite svojemu otroku pri umivanju najbolj nežno nego in občutek popolnega udobja. Lastnosti: umije tudi lase med kopeljo nahrani nežno otroško kožo ima vlažilne učinke nežno umije vso umazanijo koža je po uporabi mehka in voljna igriv otroški motiv Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Nanesite na mokro kožo in nežno masirajte. Po umivanju temeljito splaknite.
  • Bond No. 9 Uptown New York Musk parfumska voda uniseks 100 ml
    Bond No. 9 Uptown New York Musk, 100 ml, Parfumske vode uniseks, Se odpravljate na zmenek, zabavo ali srečanje s prijatelji? Uniseks parfumska voda Bond No. 9 Uptown New York Musk bo prišla prav vedno, kadar želite zasijati. Odkrijte tudi vi dišavo, ki bo popolnoma dopolnjevala vašo edinstveno karizmo. sadna dišava lesna dišava dišava, primerna za vsakodnevno uporabo za ženske in moške
  • Bond No. 9 Downtown Bond No. 9 Signature Perfume parfumska voda uniseks 50 ml
    Bond No. 9 Downtown Bond No. 9 Signature Perfume, 50 ml, Parfumske vode uniseks, Pozabite na pravila, meje in limite. Uniseks parfumska voda Bond No. 9 Downtown Bond No. 9 Signature Perfume je primerna za vsakogar, ki se ne boji stopiti iz množice. orientalska dišava začimbna dišava edinstvena dišava za posebne priložnosti uniseks dišava
  • AHAVA Time To Treat obnovitveni piling za obraz 8 ml
    AHAVA Time To Treat, 8 ml, Mehanični pilingi za ženske, Po zaslugi globinskega delovanja in eksfoliacijskih učinkov pomaga nastanek kožnih nepravilnosti preprečevati čistilni piling AHAVA Time To Treat . Ne le da s kože obraza odstrani vse nečistoče, ampak odstrani tudi odmrle kožne celice, ki običajno mašijo pore, povzročajo ogrce ali medel ton in posivelost kože. Lastnosti: temeljito umije in očisti cel obraz odstranjuje odmrle kožne celice osvetljuje in izenačuje kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažen obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo. Izognite se območju okoli oči. Uporabljajte 1–3-krat tedensko.
  • AHAVA Time To Revitalize posvetlitvena lifting maska 8 ml
    AHAVA Time To Revitalize, 8 ml, Kremne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz AHAVA Time To Revitalize bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži.
  • Hawkins & Brimble Matt Clay pomada za lase z mat učinkom 100 ml
    Hawkins & Brimble Matt Clay, 100 ml, Pomade za lase za moške, Ukrotite neposlušne lase in imejte zglajeno pričesko, ki obstoji. Pomada za lase Hawkins & Brimble Matt Clay poskrbi za to, da bodo vaši lasje ves dan videti popolnoma urejeni. Lastnosti: pričeski doda teksturo in obliko ima dolgotrajen učinek lase odišavi s prijetnim vonjem Navodilo za uporabo: Nanesite manjšo količino izdelka na mokre ali suhe lase in uredite po želji.
  • Weleda Baby and Child šampon in gel za prhanje za otroke ognjič 20 ml
    Weleda Baby and Child, 20 ml, Otroški šamponi za otroke, Otroška koža je veliko bolj občutljiva in nežna kot koža odraslih, zato jo je treba posebej previdno negovati, in sicer tudi pri čiščenju. Izdelek Weleda Baby and Child bo krhko kožo vašega dojenčka ali otroka popolnoma očistil, ne da bi jo izsušil. S kože obraza in kože celega telesa odstranjuje vse nečistoče, pri tem pa ne poruši zaščitne kožne pregrade. Nasprotno, prispeva k hranjenju, vlaženju in mehčanju. Privoščite svojemu otroku pri umivanju najbolj nežno nego in občutek popolnega udobja. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče hrani in neguje kožo ne draži oči Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, spenite in temeljito sperite.
  • Natura Siberica Natural Siberian 7 Northern Herbs zobna pasta proti krvavitvi dlesni 100 g
    Natura Siberica Natural Siberian 7 Northern Herbs, 100 g, Zobne paste za moške, Zobna pasta Natura Siberica Natural Siberian neguje vaše zobe s pomočjo naravnih izvlečkov. Zagotavlja učinkovito preventivo pred nastankom zobne gnilobe, kamna in oblog. Lastnosti: pomirja in krepi dlesni zmanjšuje krvavenje dlesni v ustih pušča občutek čistosti in svežine Navodilo za uporabo: Pasta naj se uporablja vsaj dvakrat dnevno, zjutraj in zvečer ali po vsakem obroku. Za temeljitejše čiščenje zob uporabite zobno nitko ali medzobno ščetko.
  • Natura Siberica Natural Siberian Arctic Protection zobna pasta za občutljive zobe 100 g
    Natura Siberica Natural Siberian Arctic Protection, 100 g, Zobne paste za moške, Zobna pasta Natura Siberica Natural Siberian neguje vaše zobe s pomočjo naravnih izvlečkov. Zagotavlja učinkovito preventivo pred nastankom zobne gnilobe, kamna in oblog. Lastnosti: zmanjša občutljivost zob ščiti pred zobno gnilobo in oblogami v ustih pušča občutek čistosti in svežine Navodilo za uporabo: Pasta naj se uporablja vsaj dvakrat dnevno, zjutraj in zvečer ali po vsakem obroku. Za temeljitejše čiščenje zob uporabite zobno nitko ali medzobno ščetko.
  • Le Couvent Maison de Parfum Botaniques Aqua Paradisi toaletna voda uniseks 200 ml
    Le Couvent Maison de Parfum Botaniques Aqua Paradisi, 200 ml, Kolonjske vode uniseks, Sveža, hkrati pa skrivnostna. Sodobna, hkrati pa brezčasna. To je uniseks toaletna voda Le Couvent Maison de Parfum Botaniques Aqua Paradisi, katere dišavna sestava je primerna tako za ženske kot tudi za moške. cvetlična dišava sadna dišava uniseks – za moške in za ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Porsche Design Palladium toaletna voda za moške 100 ml
    Porsche Design Palladium, 100 ml, Toaletne vode za moške, Lahka, sveža in hkrati nepozabna. Toaletna voda za moške Porsche Design Palladium vas bo prevzela s svojo blago, prefinjeno dišavno sestavo, ki je kot ustvarjena za vsakodnevno uporabo. začimbna dišava aromatična dišava z zeliščnimi toni poudari seksapil in naravno možatost sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • M. Micallef Royal Rose Aoud parfumska voda za ženske 30 ml
    M. Micallef Royal Rose Aoud, 30 ml, Parfumske vode za ženske, Kako zapeljiva je lahko dišava orienta, vam bo razkrila ženska parfumska voda M. Micallef Royal Rose Aoud . S skrivnostnostjo in ščepcem neznanega, ki ju izžareva, vas bo v hipu prevzela in ne bo pustila mirnih ne vas ne vaše okolice. orientalska dišava cvetlična dišava poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • M. Micallef Emir parfumska voda za moške 100 ml
    M. Micallef Emir, 100 ml, Parfumske vode za moške, Brezčasna klasika, ki slavi moško eleganco in pristno karizmo. Moška parfumska voda M. Micallef Emir bo hitro postala nepogrešljiv del vaše osebnosti. začimbna dišava lesna dišava vesel je bo vsak sodoben džentelmen dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • M. Micallef Avant-Garde parfumska voda za moške 30 ml
    M. Micallef Avant-Garde, 30 ml, Parfumske vode za moške, Pozabite na skrbi in pustite čas kar tako teči. Parfumska voda M. Micallef Avant-Garde bo postala idealen dodatek moškega, ki si ne pusti vzeti ležernega stila in vedno sledi svojim instinktom. cipresna dišava lesna dišava usnjena dišava do izraza pride na moškem, ki se ne boji biti to, kar je dišava, primerna za vsakodnevno uporabo razkošna dišava za zahtevne
  • M. Micallef Royal Vintage parfumska voda za moške 100 ml
    M. Micallef Royal Vintage, 100 ml, Parfumske vode za moške, Novo odvisnost, ki se ji ne boste želeli odpovedati, predstavlja parfumska voda za moške M. Micallef Royal Vintage . Takoj pri prvem poduhanju vas prepriča, da bo od zdaj naprej sestavni del vsakega vašega dne. lesna dišava začimbna dišava brezčasna elegantna dišava za ljubitelje klasike dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Sesderma Sensyses Cleanser Ros odstranjevalec ličil za dehidrirano in poškodovano kožo 200 ml
    Sesderma Sensyses Cleanser Ros, 200 ml, Čiščenje obraza za ženske, Odstranjevanje ličil je bistven korak pri negi obraza, ki ga nikoli ne smete izpustiti. Odstranjevalec ličil Sesderma Sensyses Cleanser Ros z obraza učinkovito odstrani vsa ličila, vaša koža pa je po uporabi mehka, popolnoma čista in pripravljena na nadaljnjo nego. Lastnosti: učinkovito odstranjuje ličila s kože pomirja draženje ima osvežilne in pomirjajoče učinke obnavlja kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in z rahlimi potegi s kože odstranite ličila in umazanijo. Ne spirajte.
  • Sesderma Fillderma One krema za zapolnjenje globokih gub in učvrstitev kože s hialuronsko kislino 50 ml
    Sesderma Fillderma One, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Alfred Sung Sung for Men toaletna voda za moške 100 ml
    Alfred Sung Sung for Men, 100 ml, Toaletne vode za moške, Možatost, moč in pogum, ki so v vas skriti, vam pomaga odkriti moška toaletna voda Alfred Sung Sung for Men . Dišava prekipeva od moškosti in popolnoma poudari vaš značaj na vsakem koraku. aromatična dišava z zeliščnimi toni lesna dišava citrusna dišava do izraza pride na moškem, ki se ne boji biti to, kar je dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Bijan Classic Men toaletna voda za moške 75 ml
    Bijan Classic Men, 75 ml, Toaletne vode za moške, Najsi vas čaka pomemben službeni sestanek, zabava s prijatelji ali večerja z usodno žensko, toaletna voda za moške Bijan Classic Men je vedno odlična izbira. Podpre vašo samozavest vedno, kadar boste želeli zažareti. orientalska dišava do izraza pride na moškem, ki se ne boji biti to, kar je edinstvena dišava za posebne priložnosti
  • Britney Spears Curious parfumska voda za ženske 100 ml
    Britney Spears Curious, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Lahka, sveža in hkrati nepozabna. Parfumska voda za ženske Britney Spears Curious vas bo prevzela s svojo blago, prefinjeno dišavno sestavo, ki je kot ustvarjena za vsakodnevno uporabo. cvetlična dišava prevzela bo ženske z romantično dušo sveža dišava, idealna za toplo vreme dizajnerska steklenička
  • Burberry Burberry for Men toaletna voda za moške 50 ml
    Burberry Burberry for Men, 50 ml, Toaletne vode za moške, Brezčasna klasika, ki slavi moško eleganco in pristno karizmo. Moška toaletna voda Burberry Burberry for Men bo hitro postala nepogrešljiv del vaše osebnosti. aromatična dišava z zeliščnimi toni lesna dišava vesel je bo vsak sodoben džentelmen topla dišava, idealna za hladno vreme dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Burberry Burberry for Women parfumska voda za ženske 100 ml
    Burberry Burberry for Women, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Ne skrivajte strastne strani svoje osebnosti. Ženska parfumska voda Burberry Burberry for Women je polna vznemirjenja, hrepenenja in provokativnosti. Na čutno noto bo uglasila vas in vse okoli vas. sadna dišava lesna dišava cvetlična dišava za temperamentne ženske, polne energije topla dišava, idealna za hladno vreme dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Ziaja Goat's Milk čistilno mleko + tonik za obraz 2 v 1 120 ml
    Ziaja Goat's Milk, 120 ml, Čiščenje obraza za ženske, Odstranjevanje ličil je bistven korak pri negi obraza, ki ga nikoli ne smete izpustiti. Odstranjevalec ličil Ziaja Goat's Milk z obraza učinkovito odstrani vsa ličila, vaša koža pa je po uporabi mehka, popolnoma čista in pripravljena na nadaljnjo nego.
  • Ziaja Marigold tonik za obraz za suho in občutljivo kožo 200 ml
    Ziaja Marigold, 200 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Ziaja Marigold pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: globinsko vlaži nežno in temeljito umije cel obraz ne draži kože regulira tvorbo kožnega sebuma
  • Ziaja Mask regeneracijska maska za obraz 7 ml
    Ziaja Mask, 7 ml, Maske za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Ziaja Mask bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: koži vrača prožnost in občutek udobja osvetljuje in osvežuje globinsko vlaži in intenzivno hrani Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži.
  • Nivea Volume Care lak za lase 75 ml
    Nivea Volume Care, 75 ml, Stiling za ženske, Lak za lase Nivea Volume Care bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi. Lastnosti: temeljito utrdi vse tipe las in pričesk lasem daje takojšen volumen ne lepi las in daje pričeski naraven videz močno utrjevanje Navodilo za uporabo: Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 20–30 cm. Pred uporabo temeljito pretresite.
  • Ziaja Mask čistilna maska za obraz 7 ml
    Ziaja Mask, 7 ml, Čistilne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Ziaja Mask bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: sprošča umazanijo v porah in jih oži preprečuje prekomerno tvorjenje kožnega loja globinsko vlaži in intenzivno hrani celovito lepša videz kože Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato masko temeljito sperite z mlačno vodo.
  • Ziaja Acai Berry micelarni čistilni gel s piling učinkom 200 ml
    Ziaja Acai Berry, 200 ml, Mehanični pilingi za ženske, Po zaslugi globinskega delovanja in eksfoliacijskih učinkov pomaga nastanek kožnih nepravilnosti preprečevati čistilni piling Ziaja Acai Berry . Ne le da s kože obraza odstrani vse nečistoče, ampak odstrani tudi odmrle kožne celice, ki običajno mašijo pore, povzročajo ogrce ali medel ton in posivelost kože. Lastnosti: temeljito umije in očisti cel obraz odstranjuje odmrle kožne celice gladi in mehča kožo
  • Ziaja Mask pomirjajoča maska za obraz 7 ml
    Ziaja Mask, 7 ml, Maske za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Ziaja Mask bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani celovito lepša videz kože kožo pušča svilnato mehko na dotik koži vrača prožnost in občutek udobja Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži.
  • Ziaja Mask vlažilna maska za obraz 7 ml
    Ziaja Mask, 7 ml, Maske za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Ziaja Mask bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: koži vrača prožnost in občutek udobja kožo pušča svilnato mehko na dotik globinsko vlaži in intenzivno hrani Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži.
  • Labello Active Care balzam za ustnice za moške 4,8 g
    Labello Active Care, 4,8 g, Balzami za ustnice za moške, Nežna koža ustnic je vsak dan izpostavljena različnim obremenitvam, od pogostega stika s hrano do neugodnih vremenskih razmer. Tudi zato si zasluži posebno nego. Balzam za ustnice Labello Active Care je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevni negi občutljive kože ustnic v vseh letnih časih. Zagotavlja jim vse, kar potrebujejo, da ostanejo navlažene, mehke ter zaščitene pred izsušitvijo in razpokanjem. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani ustnicam zagotavlja zaščito pred zunanjimi vplivi koži zagotavlja takojšnje udobje Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Nanesite na ustnice kadarkoli čez dan po potrebi.
  • Proraso Cypress & Vetyver kolonjska voda 100 ml
    Proraso Cypress & Vetyver, 100 ml, Izdelki za po britju za moške, Zaradi britja je lahko vaša koža razdražena, občutljiva in zelo krhka. Pripravek za po britju Proraso Cypress & Vetyver bo pomiril vaš obraz, ublažil znake razdraženosti in pospešil njeno obnovo. Zagotavlja obnovitveno nego in občutek udobja za vašo obremenjeno kožo. Lastnosti: osvežuje utrujeno kožo koži doda prijeten vonj preprečuje draženje kože Navodilo za uporabo: Nanesite na obrit obraz in vrat. Počakajte, da se vpije.
  • Ziaja Med Antibacterial Care lokalna nega proti aknam za obraz in telo 50 ml
    Ziaja Med Antibacterial Care, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Ziaja Med Antibacterial Care bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: deluje proti nepopolnostim globinsko hrani koži vrača mladosten videz oži razširjene pore Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Jeanne en Provence Divine Olive olje za prhanje s hranilnim učinkom 250 ml
    Jeanne en Provence Divine Olive, 250 ml, Olja za prhanje za ženske, Ne želite podcenjevati vsakodnevne higiene, vendar je vaša koža pri umivanju z običajnimi geli za prhanje nagnjena k prekomernemu izsuševanju? Olje za prhanje Jeanne en Provence Divine Olive je idealna izbira za vas. Ne le da bo med umivanjem pomagalo odstraniti vse nečistoče, temveč bo kožo tudi ustrezno navlažilo in na njej pustilo zaščitni film. Popolno čistočo z njim dosežete, ne da bi prišlo do poškodbe naravne lipidne plasti na površini kože. Lastnosti: skrbno umije in očisti kožo celega telesa hrani in neguje kožo kožo pušča žametno mehko na dotik Sestava: vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Farmona Herbal Care Lavender globinsko vlažilno maslo za telo 200 ml
    Farmona Herbal Care Lavender, 200 ml, Masla za telo za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Farmona Herbal Care Lavender, ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča popravlja suho kožo koži zagotavlja dolgotrajno prožnost koži vrača udobje in vitalnost Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Dermacol Hydrating & Nourishing Mask tekstilna 3D vlažilna in hranilna maska 15 ml
    Dermacol Hydrating & Nourishing Mask, 15 ml, Maske za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Dermacol Hydrating & Nourishing Mask bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani celovito lepša videz kože kožo pušča svilnato mehko na dotik Navodilo za uporabo: Masko previdno vzemite iz embalaže in jo nanesite na očiščen obraz. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato jo previdno odlepite.
  • Proraso Blue Protective vlažilni balzam za po britju 100 ml
    Proraso Blue Protective, 100 ml, Izdelki za po britju za moške, Zaradi britja je lahko vaša koža razdražena, občutljiva in zelo krhka. Pripravek za po britju Proraso Blue Protective bo pomiril vaš obraz, ublažil znake razdraženosti in pospešil njeno obnovo. Zagotavlja obnovitveno nego in občutek udobja za vašo obremenjeno kožo. Lastnosti: globinsko vlaži kožo krepi zaščitno bariero kože osvežuje utrujeno kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na obrit obraz in vrat. Počakajte, da se vpije.
  • Jil Sander Eve toaletna voda za ženske 50 ml
    Jil Sander Eve, 50 ml, Toaletne vode za ženske, Privoščite si dišavo, s katero vas nikjer ne bo mogoče spregledati. Ženska toaletna voda Jil Sander Eve je utelešenje razkošja in ekskluzivnosti, njena prefinjena dišavna sestava paa bo zadovoljila tudi najbolj zahtevne. cipresna dišava cvetlična dišava lesna dišava poudari čutnost vsake ženske topla dišava, idealna za hladno vreme
  • Jil Sander Sun Delight toaletna voda za ženske 30 ml
    Jil Sander Sun Delight, 30 ml, Toaletne vode za ženske, Uživajte ves dan v nežnih cvetličnih čarih. Toaletna voda Jil Sander Sun Delight skriva na tisoče cvetnih lističev, katerih dišava bo izvrstno poudarila vašo ženskost in naravno privlačnost. cvetlična dišava sladka dišava poudari čutnost vsake ženske sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Avon Far Away antiperspirant roll-on za ženske 50 ml
    Avon Far Away, 50 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Ne skrivajte strastne strani svoje osebnosti. Ženska parfumska voda Avon Far Away je polna vznemirjenja, hrepenenja in provokativnosti. Na čutno noto bo uglasila vas in vse okoli vas. orientalska dišava cvetlična dišava poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo edinstvena dišava za posebne priložnosti
  • JOOP! Le Bain parfumska voda za ženske 40 ml
    JOOP! Le Bain, 40 ml, Parfumske vode za ženske, Kako zapeljiva je lahko dišava orienta, vam bo razkrila ženska parfumska voda JOOP! Le Bain . S skrivnostnostjo in ščepcem neznanega, ki ju izžareva, vas bo v hipu prevzela in ne bo pustila mirnih ne vas ne vaše okolice. orientalska dišava cvetlična dišava za dinamične vodstvene osebnosti topla dišava, idealna za hladno vreme edinstvena dišava za posebne priložnosti
  • ARTDECO Glossy Lip Volumizer sijaj za volumen ustnic odtenek 1930 Cool Nude 6 ml
    ARTDECO Glossy Lip Volumizer, 6 ml, Povečanje ustnic za ženske, Sijaj za ustnice ARTDECO Glossy Lip Volumizer vašim ustnica zagotavlja čudovit videz. Lastnosti: ustnicam daje večji volumen vlaži in mehča ustnice Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino sijaja za ustnice za takojšen učinek večjega volumna.
  • La Roche-Posay Lipikar Surgras milo za suho do zelo suho kožo 150 g
    La Roche-Posay Lipikar Surgras, 150 g, Kopanje otrok za ženske, Redno temeljito umivanje kože je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene, pri čemer samo voda ni dovolj. Trdo milo La Roche-Posay Lipikar Surgras je z leti preizkušena klasika, ki zagotavlja kakovostno higieno. Učinkovito umije kožo, odstrani vse nečistoče in maščobo ter jo naredi mehko na otip. Poleg tega vam po porabi ne bo treba zavreči veliko plastičnih odpadkov – za razliko od običajnih tekočih mil ni pakirano v plastični steklenički. Lastnosti: nežno čisti kožo Hrani in vlaži zmanjšuje občutek napete kože ščiti kožo Navodilo za uporabo: Nanesite milo na kožo, rahlo spenite in masirajte. Sperite z mlačno vodo.
  • Versace Eau Fraîche gel za prhanje za moške 200 ml
    Versace Eau Fraîche, 200 ml, Pripravki za prhanje za moške, Spremenite svojo vsakodnevno prho ali kopel v nevsakdanje doživetje, ki se ga boste ves dan veselili. Pripravek za prhanje Versace Eau Fraîche odišavi vašo kožo s krasnim vonjem in poteši vaše čute. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo koži vrača občutek udobja podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije skupaj z dišavo je odlična kot darilo
  • Armand Basi Homme toaletna voda za moške 125 ml
    Armand Basi Homme, 125 ml, Toaletne vode za moške, Brezčasna klasika, ki slavi moško eleganco in pristno karizmo. Moška toaletna voda Armand Basi Homme bo hitro postala nepogrešljiv del vaše osebnosti. začimbna dišava lesna dišava aromatična dišava z zeliščnimi toni poudari seksapil in naravno možatost dišava, primerna za vsakodnevno uporabo topla dišava, idealna za hladno vreme
  • Montale Aoud Lime parfumska voda uniseks 100 ml
    Montale Aoud Lime, 100 ml, Parfumske vode uniseks, Se odpravljate na zmenek, zabavo ali srečanje s prijatelji? Uniseks parfumska voda Montale Aoud Lime bo prišla prav vedno, kadar želite zasijati. Odkrijte tudi vi dišavo, ki bo popolnoma dopolnjevala vašo edinstveno karizmo. lesna dišava cvetlična dišava za vse, ki se ne bojijo izstopiti iz množice topla dišava, idealna za hladno vreme razkošna dišava za zahtevne uniseks – za moške in za ženske
  • Elizabeth Arden 5th Avenue After Five parfumska voda za ženske 125 ml
    Elizabeth Arden 5th Avenue After Five, 125 ml, Parfumske vode za ženske, Lahka, sveža in hkrati nepozabna. Parfumska voda za ženske Elizabeth Arden 5th Avenue After Five vas bo prevzela s svojo blago, prefinjeno dišavno sestavo, ki je kot ustvarjena za vsakodnevno uporabo. citrusna dišava cvetlična dišava lesna dišava za sodobno žensko 21. stoletja dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Elizabeth Arden Blue Grass parfumska voda za ženske 100 ml
    Elizabeth Arden Blue Grass, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Vsaka ženska si zasluži šopek čudovitega cvetja. Parfumska voda Elizabeth Arden Blue Grass je kot splet najlepših cvetličnih tonov, ki skupaj tvorijo združitev, polno čutnosti in ženskosti ter kančka romantike. cvetlična dišava aromatična dišava z zeliščnimi toni za sodobno žensko 21. stoletja sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Escada Magnetism parfumska voda za ženske 75 ml
    Escada Magnetism, 75 ml, Parfumske vode za ženske, Kako zapeljiva je lahko dišava orienta, vam bo razkrila ženska parfumska voda Escada Magnetism . S skrivnostnostjo in ščepcem neznanega, ki ju izžareva, vas bo v hipu prevzela in ne bo pustila mirnih ne vas ne vaše okolice. orientalska dišava sladka dišava poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • G.U.M Post-Operation zobna ščetka ultra soft 1 kos
    G.U.M Post-Operation, 1 kos, Zobne ščetke za moške, Zobna ščetka G.U.M Post-Operation ohranja zdravje in lepoto vaših zob. Učinkovito odstranjuje zobne obloge in pomaga preprečevati zobno gnilobo. Lastnosti: odstranjuje zobne obloge zagotavlja prijazno nego dlesni in zobne sklenine enostavna za uporabo Navodilo za uporabo: Na ščetko nanesite zobno pasto, navlažite, očistite zobe in ustno votlino. Temeljito sperite.
  • Versace Pour Homme gel za prhanje za moške 250 ml
    Versace Pour Homme, 250 ml, Pripravki za prhanje za moške, Spremenite svojo vsakodnevno prho ali kopel v nevsakdanje doživetje, ki se ga boste ves dan veselili. Pripravek za prhanje Versace Pour Homme odišavi vašo kožo s krasnim vonjem in poteši vaše čute. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo koži vrača občutek udobja dopolnjuje dišavo iz iste linije skupaj z dišavo je odlična kot darilo
  • Kenneth Cole Mankind toaletna voda za moške 100 ml
    Kenneth Cole Mankind, 100 ml, Toaletne vode za moške, Nov dan, nova priložnost izpolnjevati izzive. Toaletna voda za moške Kenneth Cole Mankind osveži vaše misli, vi pa lahko pogumno sledite svojemu instinktu. Podajte se vsakodnevnim pustolovščinam naproti. lesna dišava aromatična dišava z zeliščnimi toni vesel je bo vsak sodoben džentelmen dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Montale Boise Fruite parfumska voda uniseks 100 ml
    Montale Boise Fruite, 100 ml, Parfumske vode uniseks, Sveža, hkrati pa skrivnostna. Sodobna, hkrati pa brezčasna. To je uniseks parfumska voda Montale Boise Fruite , katere dišavna sestava je primerna tako za ženske kot tudi za moške. lesna dišava citrusna dišava aromatična dišava z zeliščnimi toni sveža dišava, idealna za toplo vreme uniseks – za moške in za ženske
  • Brazil Keratin Ayurvedic Eclipta Alba Treatment revitalizacijski serum za okrepitev in rast las 100 ml
    Brazil Keratin Ayurvedic Eclipta Alba Treatment, 100 ml, Pršila za lase za ženske, Nega brez spiranja Brazil Keratin Ayurvedic Eclipta Alba Treatment daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: lasem nudi hidratacijo in hranila povečuje gostoto in moč las ima regeneracijske učinke Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
  • Montale Vanille Absolu parfumska voda za ženske 100 ml
    Montale Vanille Absolu, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Kot mehak pulover iz kašmirja vas bo pogladila in vaše čute ogrela ženska parfumska voda Montale Vanille Absolu . Ogrnite se v njeno omamno dišavo, kadarkoli boste zahrepeneli po razvajanju. orientalska dišava sladka dišava poudari čutnost vsake ženske topla dišava, idealna za hladno vreme
  • Bentley For Men Azure toaletna voda za moške 100 ml
    Bentley For Men Azure, 100 ml, Toaletne vode za moške, Ne pustite se zaustaviti in si privoščite spodbudo v katerikoli situaciji. Toaletna voda za moške Bentley For Men Azure vam zagotovi takojšen naval energije na čutni ravni. Spodbudi vas tako, da vse zmorete z razumevanjem in lahkoto. aromatična dišava z zeliščnimi toni začimbna dišava sadna dišava poudari seksapil in naravno možatost dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Tabac Original toaletna voda z razpršilcem za moške 100 ml
    Tabac Original, 100 ml, Toaletne vode za moške, Možatost, moč in pogum, ki so v vas skriti, vam pomaga odkriti moška toaletna voda Tabac Original . Dišava prekipeva od moškosti in popolnoma poudari vaš značaj na vsakem koraku. lesna dišava aromatična dišava z zeliščnimi toni vesel je bo vsak sodoben džentelmen dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Percy Nobleman Beard Comb lesen glavnik za brado
    Percy Nobleman Beard Comb, Glavniki in krtače za moške, Izdelek Percy Nobleman Beard Comb vam pomaga pri vsakodnevnem urejanju videza. Lastnosti: razčeše in gladi brado/brke preprečuje vozle udobna lega v roki
  • Bielenda Comfort+ mehčalna nega za razpokano kožo stopal 20% Urea 2 x 6 ml
    Bielenda Comfort+, 6 ml, Maske za noge za ženske, Pri negovalni rutini ne smete pozabiti na svoja stopala, saj so vsak dan obremenjena s hojo in stojo in le redna nega jih bo ohranila lepa in pripravljena na tisoče nadaljnjih korakov. Maska za noge Bielenda Comfort+ odlično poskrbi za suho in grobo kožo, jo zmehča, razvaja vaša stopala in jih naredi svilnato mehka. Nič več razpokanih pet, otrdele ali žuljaste kože, le mehka in gladka stopala, ki vas jih ne bo sram pokazati svetu. Lastnosti: intenzivno neguje kožo stopal pomaga mehčati trdo kožo stopala bodo čudovito mehka in voljna oblika nogavic za enostavno in udobno uporabo Navodilo za uporabo: Nogavice vzemite iz embalaže in jih obujte na stopala. Pustite delovati.
  • Eveline Cosmetics Expert C aktivni vitaminski nočni serum 18 ml
    Eveline Cosmetics Expert C, 18 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Eveline Cosmetics Expert C bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: izenačuje barvni odtenek kože pomaga gladiti gubice in drobne linije učinkovito vlaži in nahrani pomaga odstranjevati znake staranja kože Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Peter Thomas Roth Cucumber De-Tox Hydra-Gel Eye Patches vlažilna gel maska za oči 30 Pairs 60 kos
    Peter Thomas Roth Cucumber De-Tox Hydra-Gel Eye Patches, 60 kos, Maske za oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Maska za predel okoli oči Peter Thomas Roth Cucumber De-Tox Hydra-Gel Eye Patches odlično dopolni vašo najljubšo kremo, kadarkoli boste imeli občutek, da redna nega vašemu predelu okoli oči ni dovolj. Maska izboljša kakovost kože okoli oči ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: gladi linije in zmanjšuje drobne gubice Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količino pripravka na očiščeno kožo okoli oči.
  • Peter Thomas Roth Water Drench vlažilni serum za obraz s hialuronsko kislino 30 ml
    Peter Thomas Roth Water Drench, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Peter Thomas Roth Water Drench bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: učinkovito vlaži in nahrani koži vrača svežino in mladostno lepoto pomaga gladiti gubice in drobne linije Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Diesel Bad toaletna voda za moške 50 ml
    Diesel Bad, 50 ml, Toaletne vode za moške, Dovolite, da toaletna voda Diesel Bad o vas izda, da je v prostor ravnokar vstopil moški, ki dobi vse, kar si zaželi. Dišava, polna moške čutnosti, zapeljivosti in strasti, ne pusti hladnega nikogar v vaši okolici. aromatična dišava z zeliščnimi toni lesna dišava poudari seksapil in naravno možatost dišava, primerna za vsakodnevno uporabo

Nazadnje videno

Iskalnik oblačila in obutev. Vsa oblačila in obutev iz svih spletnih trgovin na enem mestu.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh