Največja modna platforma v Sloveniji

Oblačila, obutev in modni dodatki velikosti 300 ml

141
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • RYOR Cleansing And Tonization vlažilna micelarna voda 150 ml
    RYOR Cleansing And Tonization, 150 ml, Micelarne vode za ženske, Z drobnimi aktivnimi delci, ki ob stiku s kožo nase vežejo vse nečistoče in maščobo, je obogatena micelarna voda RYOR Cleansing And Tonization . Po zaslugi teh delcev, t. i. micelov, voda v nekaj minutah temeljito odstrani ličila brez pritiska ali drgnjenja kože. Miceli so tako učinkoviti, da se lahko spopadejo celo z vodoodpornimi ličili. Lastnosti: čisti pore v globino neguje in obnavlja preprečuje prekomerno sušenje kože uporablja se lahko tudi na občutljivi koži Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo. Uporabljajte zjutraj in zvečer ali po potrebi.
  • Milk Shake Silver Shine šampon za blond lase za nevtralizacijo rumenih odtenkov 1000 ml
    Milk Shake Silver Shine, 1000 ml, Šamponi za ženske, Šampon Milk Shake Silver Shine učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase podaljšuje obstojnost barve las Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Tabac Original voda za po britju za moške 200 ml
    Tabac Original, 200 ml, Pripravki za britje za moške, Kožo po britju pomiri, odišavi in obenem odlično dopolni dišavo iz iste kolekcije. Nega za po britju Tabac Original je kot ustvarjena za sodobnega moškega, ki zase rad skrbi. Lastnosti: prijetno osvežuje zmanjšuje rdečico in pomirja kožo dopolnjuje dišavo iz iste linije skupaj z dišavo je odlična kot darilo
  • Dr. Santé Aloe Vera maska za preoblikovanje z aloe vero 1000 ml
    Dr. Santé Aloe Vera, 1000 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Dr. Santé Aloe Vera predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja lase po celi njihovi dolžini lasem zagotavlja očarljiv lesk izboljšuje prožnost lasnih vlaken lasje so mehki na dotik obnavlja strukturo las Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • L’Oréal Paris Elseve Total Repair 5 regeneracijski balzam za lase 200 ml
    L’Oréal Paris Elseve Total Repair 5, 200 ml, Balzami za ženske, Balzam L’Oréal Paris Elseve zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: zagotavlja potrebno vlaženje ščiti lase pred poškodbami zapira lasno površino in jo dela bolj odporno izboljšuje strukturo las Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Milk Shake Color Care vlažilni in zaščitni šampon za barvane lase 1000 ml
    Milk Shake Color Care, 1000 ml, Šamponi za ženske, Šampon Milk Shake Color Care učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase intenzivno vlaži podaljšuje obstojnost barve las krepi lasna vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Milk Shake Color Care negovalni balzam za barvane lase 1000 ml
    Milk Shake Color Care, 1000 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Milk Shake Color Care zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: zagotavlja potrebno vlaženje ščiti pred negativnimi učinki zunanjega okolja podaljšuje trajanje barve lasem zagotavlja očarljiv lesk Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Milk Shake Volume Solution balzam za normalne do tanke lase za volumen in obliko 1000 ml
    Milk Shake Volume Solution, 1000 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Milk Shake Volume Solution zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: lasem daje volumen in prožnost izboljšuje strukturo las lajša razčesavanje in oblikovanje Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • L’Oréal Professionnel Infinium Pure hipoalergenski lak za lase z ekstra močnim utrjevanjem brez dišav 500 ml
    L’Oréal Professionnel Infinium Pure, 500 ml, Laki za lase za ženske, Lak za lase L’Oréal Professionnel Infinium Pure bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi. Lastnosti: močno utrjevanje lasem daje vitalnost in sijaj temeljito utrdi vse tipe las in pričesk Navodilo za uporabo: Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 20–30 cm.
  • L’Oréal Professionnel Infinium Pure hipoalergenski lak za lase z močnim utrjevanjem brez dišav 500 ml
    L’Oréal Professionnel Infinium Pure, 500 ml, Laki za lase za ženske, Lak za lase L’Oréal Professionnel Infinium Pure bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi. Lastnosti: temeljito utrdi vse tipe las in pričesk močno utrjevanje ne lepi las in daje pričeski naraven videz lasem daje vitalnost in sijaj Navodilo za uporabo: Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 20–30 cm.
  • Moroccanoil Protect pršilo za zaščito las med toplotnim oblikovanjem z likalnikom ali kodralnikom 225 ml
    Moroccanoil Protect, 225 ml, Pršila za lase za ženske, Nega brez spiranja Moroccanoil Protect daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: preprečuje cepljenje konic lase pušča čudovito sijoče in vitalne Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte. Razčešite. Uredite lase kot običajno.
  • Dr. Santé Detox Hair regeneracijska maska za lase 1000 ml
    Dr. Santé Detox Hair, 1000 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Dr. Santé Detox Hair predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži ščiti pred neugodnimi vplivi okolja krepi lasna vlakna lasem vrača naraven, zdrav videz Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Gestil Wonder globinsko regeneracijska maska z arganovim oljem 500 ml
    Gestil Wonder, 500 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Gestil Wonder predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: obnavlja lase po celi njihovi dolžini poenostavlja razčesavanje in tako preprečuje poškodbe las izboljšuje prožnost lasnih vlaken obnavlja strukturo las Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Macadamia Natural Oil Ultra Rich Repair globinsko regeneracijski šampon za zelo poškodovane lase 1000 ml
    Macadamia Natural Oil Ultra Rich Repair, 1000 ml, Šamponi za ženske, Šampon Macadamia Natural Oil Ultra Rich Repair učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži umiva lase in čisti lasišče daje lesk in volumen lase pušča mehke Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Macadamia Natural Oil Weightless Repair lahek balzam z vlažilnim učinkom 1000 ml
    Macadamia Natural Oil Weightless Repair, 1000 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Macadamia Natural Oil Weightless Repair zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: gladi in deluje proti kodranju zagotavlja potrebno vlaženje za naravne in barvane lase Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Joico Blonde Life vijoličen šampon za blond lase in lase s prameni 1000 ml
    Joico Blonde Life, 1000 ml, Šamponi za ženske, Šampon Joico Blonde Life učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Montibello Cryogen Shampoo krepilni šampon proti izpadanju las z revitalizacijskim učinkom 1000 ml
    Montibello Cryogen Shampoo, 1000 ml, Šamponi za ženske, Šampon Montibello Cryogen Shampoo učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna stimulira rast las preprečuje prezgodnje izpadanje las lase pušča mehke postopoma preprečuje izpadanje las pomirja lasišče Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • K18 Molecular Repair Hair Mist obnovitveno pršilo za lase 150 ml
    K18 Molecular Repair Hair Mist, 150 ml, Pršila za lase za ženske, Nega brez spiranja K18 Molecular Repair daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: kakovostno izboljša strukturo las preprečuje cepljenje konic odpravlja lomljenje las ima regeneracijske učinke Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Samo za profesionalno uporabo.
  • Rodial Dragon's Blood Cleansing Water čistilna micelarna voda za pomiritev kože 100 ml
    Rodial Dragon's Blood Cleansing Water, 100 ml, Čiščenje obraza za ženske, Micelarna voda Rodial Dragon's Blood zagotavlja temeljito odstranjevanje ličil v nekaj minutah. Hkrati s kože očisti vsakodnevno umazanijo in odmrle kožne celice. Lastnosti: učinkovito odstranjuje ličila s kože kožo pušča povsem čisto pomirja draženje vlaži kožo preprečuje suho kožo koža je na dotik nežna in voljna Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in z rahlimi potegi s kože odstranite ličila in umazanijo.
  • Philips Avent My Grippy skodelica 18m+ Girl 300 ml
    Philips Avent My Grippy, 300 ml, Otroške stekleničke in lončki za otroke, Želite, da vaš otrok razvije pravilne navade rednega pitja? To vam bo olajšala otroška steklenička Philips Avent My Grippy , katere velikost je idealna za otroške roke. Igriv dizajn bo otroka obenem zamotil Lastnosti: priročna velikost preprečuje razlivanje enostavno se sestavi enostavno se čisti primerno za pranje v pomivalne stroju zamašek za privitje idealno za potovanja
  • Apis Natural Cosmetics Acne-Stop Home TerApis pomirjajoči čistilni tonik za mastno in problematično kožo 500 ml
    Apis Natural Cosmetics Acne-Stop Home TerApis, 500 ml, Čiščenje obraza za ženske, Enako pomemben kot sam postopek čiščenja obraza je tudi prehod med čiščenjem in naslednjo negovalno rutino. Posamezni koraki teh procesov se na idealen način povežejo, vašo celotno rutino pa obogati tonik za obraz Apis Natural Cosmetics Acne-Stop Home TerApis. Poskrbel bo za dokončno čiščenje kože, odstranil ostanke ličil, nečistoč in tudi čistilnih pripravkov, kožo pa bo nežno toniziral. Tako ne bo le popolnoma čista in pripravljena na naslednjo nego, temveč tudi osvežena, pomirjena in v ravnovesju. Lastnosti: zmanjšuje znake aken takoj pomirja kožo kožo dela mehko, svežo in sijočo Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo. Ne spirajte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Apis Natural Cosmetics Acne-Stop Home TerApis čistilno mleko za odstranjevanje ličil z zelenim čajem 500 ml
    Apis Natural Cosmetics Acne-Stop Home TerApis, 500 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Apis Natural Cosmetics Acne-Stop pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz učinkovito odstranjuje ličila s kože regulira tvorbo kožnega sebuma ima osvežilne in pomirjajoče učinke Navodilo za uporabo: Pripravek nanesite na suh obraz in s prstnimi konicami nežno masirajte kožo obraza, predvsem nečiste predele. Dodajte malo vode in nadaljujte z masažo obraza, da se raztopijo ličila in nečistoče. Nato sperite.
  • Dr. Santé Collagen revitalizacijska maska za lase s kolagenom 1000 ml
    Dr. Santé Collagen, 1000 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Dr. Santé Collagen predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: deluje v globino lasnega vlakna lasem vrača naraven, zdrav videz obnavlja lase po celi njihovi dolžini intenzivno vlaži izboljšuje prožnost lasnih vlaken lasje so mehki na dotik Sestava: brez silikonov Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Dr. Santé Hyaluron globinsko vlažilna maska za suhe lase 1000 ml
    Dr. Santé Hyaluron, 1000 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Dr. Santé Hyaluron predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja lase po celi njihovi dolžini krepi lasna vlakna lasje so mehki na dotik neguje dolžine oslabelih las Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • L’Oréal Professionnel Serie Expert Scalp Advanced šampon za občutljivo in razdraženo lasišče 500 ml
    L’Oréal Professionnel Serie Expert Scalp Advanced, 500 ml, Šamponi uniseks, Šampon L’Oréal Professionnel Serie Expert Scalp Advanced učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče pomirja lasišče bori se proti srbenju in suhosti lasišča Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • L’Oréal Professionnel Serie Expert Serioxyl šampon proti izpadanju las z rastnim aktivatorjem 500 ml
    L’Oréal Professionnel Serie Expert Serioxyl, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon L’Oréal Professionnel Serie Expert Serioxyl učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče stimulira rast las preprečuje prezgodnje izpadanje las postopoma preprečuje izpadanje las Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Brelil Professional Smoothing Shampoo šampon za glajenje las za neobvladljive lase 1000 ml
    Brelil Professional Smoothing Shampoo, 1000 ml, Šamponi za ženske, Šampon Brelil Professional Smoothing učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: gladi lasna vlakna umiva lase in čisti lasišče lase pušča mehke Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Bouclème Curl Defining Gel vlažilni gel za definicijo valov 100 ml
    Bouclème Curl Defining Gel, 100 ml, Kreme in geli za lase za ženske, Gel za lase Bouclème Curl Defining Gel zagotavlja želeno obliko pričeske natančno po vaših zamislih. Lastnosti: ustvarja popoln stajling za vsakodnevno oblikovanje las kakovostno izboljša strukturo las lase pušča čudovito sijoče in vitalne nudi privlačen lesk deluje proti kodranju las Sestava: brez alkohola veganski izdelek brez silikonov Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, z brisačo osušene lase. nanesite na lase in ustvarite želeni stajling.
  • Schwarzkopf Professional Osis+ Session lak za lase z ekstra močnim utrjevanjem 500 ml
    Schwarzkopf Professional Osis+ Session, 500 ml, Laki za lase za ženske, Lak za lase Schwarzkopf Professional Osis+ Session bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi. Lastnosti: temeljito utrdi vse tipe las in pričesk v laseh ne pušča ostankov in se enostavno razčesava posebej močno utrjevanje lase ščiti pred vlago Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 20–30 cm.
  • Sanctuary Spa Signature Collection hranilno maslo za telo 75 ml
    Sanctuary Spa Signature Collection, 75 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovijo losjoni ali kreme za telo? Maslo za telo Sanctuary Spa Signature Collection je idealna izbira za vas. V primerjavi z običajnimi kremami in losjoni vsebuje manj vode, ima gostejšo konsistenco ter predstavlja bolj hranljivo in koncentrirano nego telesa. Kožo globinsko vlaži, jo intenzivno hrani in jo naredi čudovito mehko na dotik. Poleg tega jo razvaja z žametno kremasto teksturo in zagotavlja dolgotrajen učinek. Samo nanesite ga na kožo po prhanju ali kopanju in vsakodnevna higienska rutina bo postala izjemno doživetje. Lastnosti: prijetno diši globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča dobro se nanaša in se enostavno vpija kožo pušča žametno mehko na dotik Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 90 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte. Uporabljajte zjutraj in/ali zvečer za celo telo.
  • Nickelodeon Paw Patrol Shower gel& Shampoo 2in1 šampon in gel za prhanje za otroke Bubble Gum 300 ml
    Nickelodeon Paw Patrol Shower gel& Shampoo 2in1, 300 ml, Otroški šamponi za otroke, Gel za prhanje in šampon 2 v 1 Nickelodeon Paw Patrol hitro in učinkovito umiva tako kožo celega telesa kot lase. Lastnosti: intenzivno vlaži dermatološko testirano kožo pušča žametno mehko in gladko je prijazen do otroške kože kožo pušča prijetno svežo fino opere otroške lase Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase in kožo celega telesa, rahlo spenite, zmasirajte in nato temeljito sperite.
  • Schwarzkopf Professional Osis+ Freeze lak za lase z ekstra močnim utrjevanjem 500 ml
    Schwarzkopf Professional Osis+ Freeze, 500 ml, Laki za lase za ženske, Lak za lase Schwarzkopf Professional Osis+ Freeze bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi. Lastnosti: temeljito utrdi vse tipe las in pričesk v laseh ne pušča ostankov in se enostavno razčesava močno utrjevanje Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 20–30 cm.
  • Philips Avent My Grippy skodelica 9m+ Boy 300 ml
    Philips Avent My Grippy, 300 ml, Otroške stekleničke in lončki za otroke, Želite, da vaš otrok razvije pravilne navade rednega pitja? To vam bo olajšal otroški lonček za pitje Philips Avent My Grippy , katerega velikost je idealna za otroške roke. Igriv dizajn bo otroka obenem zamotil Lastnosti: priročna velikost preprečuje razlivanje enostavno se sestavi enostavno se čisti primerno za pranje v pomivalne stroju zamašek za privitje idealno za potovanja
  • Philips Avent Cup with Straw skodelica z gibljivo slamico 12+ Girl 300 ml
    Philips Avent Cup with Straw, 300 ml, Otroške stekleničke in lončki za otroke, Želite, da vaš otrok razvije pravilne navade rednega pitja? To vam bo olajšal otroški lonček za pitje Philips Avent Cup with Straw , katerega velikost je idealna za otroške roke. Igriv dizajn bo otroka obenem zamotil Lastnosti: priročna velikost preprečuje razlivanje s slamico idealno za potovanja enostavno se sestavi enostavno se čisti primerno za pranje v pomivalne stroju
  • Lactovit LactoUrea Firming gel za prhanje za učvrstitev kože 500 ml
    Lactovit LactoUrea Firming, 500 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Lactovit LactoUrea Firming. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo pomirja napetost kože in jo ščiti pred draženjem mehča in povečuje elastičnost kože nemastna tekstura zagotavlja fino čiščenje koži vrača občutek udobja Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Dr. Santé Cannabis regeneracijska maska za poškodovane lase 1000 ml
    Dr. Santé Cannabis, 1000 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Dr. Santé Cannabis predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: obnavlja lase po celi njihovi dolžini obnavlja strukturo las krepi lasna vlakna lasem vrača naraven, zdrav videz Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Aveeno Daily Moisturising Lotion vlažilna in hranilna krema 200 ml
    Aveeno Daily Moisturising Lotion, 200 ml, Kreme za telo za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Aveeno Daily Moisturising Lotion, ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: kožo pušča žametno mehko na dotik popravlja suho kožo koži zagotavlja dolgotrajno prožnost hitro se vpija za uporabo na telesu in obrazu Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte po potrebi.
  • Aveeno Daily Moisturising Yoghurt body wash hranilni gel za prhanje Vanilla & Yoghurt 300 ml
    Aveeno Daily Moisturising Yoghurt body wash, 300 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Aveeno Daily Moisturising Yoghurt body wash. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko hrani in neguje kožo intenzivno vlaži koži vrača občutek udobja Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Pharma Activ Colloidal silver 20ppm čistilni tonik 500 ml
    Pharma Activ Colloidal silver 20ppm, 500 ml, Posebna nega za kožo za ženske, Pripravek za čiščenje kože Pharma Activ Colloidal silver je prava izbira za vsakodnevno nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz uporablja se lahko tudi na občutljivi koži ne draži kože deluje regeneracijsko regulira tvorbo kožnega sebuma zmanjša pomanjkljivosti kože zmanjšuje prekomerno tvorjenje kožnega loja ima regeneracijske učinke ima antibakterijske učinke Sestava: brez dišav vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Pripravek nanesite na suh obraz in s prstnimi konicami nežno masirajte kožo obraza, predvsem nečiste predele.
  • MAX Benjamin Dodici nadomestno polnilo za aroma difuzor 150 ml
    MAX Benjamin Dodici, 150 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Nadomestno polnilo MAX Benjamin Dodici spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: sveža dišava zeliščna aroma veganski izdelek Navodilo za uporabo: Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • Coco & Eve Glow Figure Smoothie Shower Gel hranilni gel za prhanje z vonjem Lychee & Dragonfruit 300 ml
    Coco & Eve Glow Figure Smoothie Shower Gel, 300 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Coco & Eve Glow Figure Smoothie Shower Gel. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo hrani in neguje kožo intenzivno vlaži koži vrača občutek udobja kožo pušča žametno mehko in gladko Sestava: veganski izdelek ne vsebuje SLS in SLES Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Apivita Initimate Hygiene Daily sveži gel za intimno higieno 75 ml
    Apivita Initimate Hygiene Daily, 75 ml, Geli za intimno higieno za ženske, Se želite počutiti sveže in samozavestno? Pripravek Apivita Initimate Hygiene Daily nežno neguje zunanje intimne predele telesa, jih pomaga ohranjati čiste in prinaša občutek udobja. Poleg tega je posebej formuliran tako, da spoštuje in ne moti naravnega pH kože intimnih predelov, kar je ključnega pomena za vzdrževanje pravilne in uravnotežene intimne higiene. Lastnosti: nežno umiva občutljive dele telesa intenzivno vlaži upošteva naravno vrednost pH in jo obnavlja zagotavlja dolgotrajen občutek svežine preprečuje kopičenje bakterij spoštuje naravni mikrobiom zdrave kože Sestava: ne vsebuje SLS in SLES Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količini pripravka na intimne pdele in temeljito sperite.
  • Indola Repair krepilni balzam za vsakodnevno uporabo 1500 ml
    Indola Repair, 1500 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Indola Repair zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: gladi in deluje proti kodranju ščiti lase pred poškodbami preprečuje lomljenje las neguje dolžine oslabelih las Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Indola Color šampon za zaščito barve 1500 ml
    Indola Color, 1500 ml, Šamponi za ženske, Šampon Indola Color učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče daje lesk in volumen podaljšuje obstojnost barve las Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Canpol babies EasyStart Sleepy Koala 300 ml steklenička za dojenčke 12 m+ Blue 300 ml
    Canpol babies EasyStart Sleepy Koala 300 ml, 300 ml, Stekleničke za dojenčke za otroke, V trenutkih, ko dojenčka ne morete podojiti iz prsi, vam bo zanesljivo služila otroška steklenička Canpol babies EasyStart Sleepy Koala 300 ml. Posebej prilagojena oblika cuclja bo otroku zagotovila občutek udobja, ki je pri osnovnih potrebah, kot je hranjenje, zelo pomemben. Lastnosti: cucelj po svoji obliki spominja na materino dojko pomaga preprečevati pojav krčev dno z zračnimi odprtinami – pomaga zmanjševati pojav kolik sistem učinkovitega odzračevanja posebna oblika spodbuja pravilno držanje stekleničke spodbuja otroka k aktivnemu sesanju kot pri dojenju dinamični cucelj otroku omogoča mirno in sproščeno pitje spodbuja pravilno usklajevanje sesanja, požiranja in dihanja
  • Suavinex Baby Moisturising Body Lotion vlažilni losjon za telo za otroke od rojstva 500 ml
    Suavinex Baby Moisturising Body Lotion, 500 ml, Otroška nega telesa za otroke, Občutljiva otroška koža si zasluži razvajanje ne le od mame, temveč tudi od negovalne kozmetike. Zato svojim otrokom privoščite najbolj nežno nego. Pripravek Suavinex Baby Moisturising Body Lotion bo krhki otroški koži zagotovil ustrezno vlaženje, jo nahranil, pomagal zaščititi, hkrati pa bo do nje izjemno nežen, da ne bi oviral njenih naravnih funkcij. Lastnosti: hitro se vpija preprečuje suho kožo učinkovito nahrani kožo in lase mehča ter jih naredi voljne podpira naravno odpornost kože vlaži in mehča otroško kožo preprečuje draženje, pordelost in srbenje kože Sestava: vsebuje najmanj 90–99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Suavinex Syndet Cleansing Gel-Shampoo otroški šampon 2 v 1 500 ml
    Suavinex Syndet Cleansing Gel-Shampoo, 500 ml, Otroški šamponi za otroke, Pripravek Suavinex Syndet je namenjen umivanju občutljive otroške kože. Lastnosti: intenzivno vlaži koža je po uporabi mehka in voljna nežno umije vso umazanijo ne draži oči umije tudi lase primeren za vsakodnevno uporabo Sestava: vsebuje vsaj 93 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Pripravek nanesite na vlažno kožo in lase, nato sperite.
  • The Fox Tan Rapid Elixir krema za telo pospešujoči porjavitev 120 ml
    The Fox Tan Rapid Elixir, 120 ml, Priprava kože na sončenje za ženske, Želite blesteti s čudovito porjavelo kožo? Nega, koži zagotovljena pred sončenjem, je korak, ki ga ne smete izpustiti. Pripravek The Fox Tan Rapid Elixir podpira postopek sončenja, koži daje tisto, kar potrebuje, in zagotavlja še lepši rezultat. Lastnosti: prijetno diši intenzivno vlaži globinsko hrani pospešuje naraven proces sončenja Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite pred izpostavljenostjo soncu in temeljito raznesite.
  • Chicco Perfect 5 steklenička za dojenčke 4 m+ Fast Flow Pink 300 ml
    Chicco Perfect 5, 300 ml, Stekleničke za dojenčke za otroke, V trenutkih, ko dojenčka ne morete podojiti iz prsi, vam bo zanesljivo služila otroška steklenička Chicco Perfect 5 . Posebej prilagojena oblika cuclja bo otroku zagotovila občutek udobja, ki je pri osnovnih potrebah, kot je hranjenje, zelo pomemben. Lastnosti: spodbuja otroka k aktivnemu sesanju kot pri dojenju posebna oblika spodbuja pravilno držanje stekleničke sistem učinkovitega odzračevanja širok vrat omogoča enostavno polnjenje in čiščenje silikonski cucelj brez požiranja zraka pomaga preprečevati pojav krčev spodbuja pravilno usklajevanje sesanja, požiranja in dihanja
  • MAX Benjamin Grapefruit Shores nadomestno polnilo za aroma difuzor 150 ml
    MAX Benjamin Grapefruit Shores, 150 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Nadomestno polnilo MAX Benjamin Grapefruit Shores spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: sveža dišava veganski izdelek Navodilo za uporabo: Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • MAX Benjamin Irish Leather & Oud nadomestno polnilo za aroma difuzor 150 ml
    MAX Benjamin Irish Leather & Oud, 150 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Nadomestno polnilo MAX Benjamin Irish Leather & Oud spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: lesna dišava Navodilo za uporabo: Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • DAENG GI MEO RI Jin Gi Vitalizing Shampoo krepilni in revitalizacijski šampon za suhe in krhke lase 500 ml
    DAENG GI MEO RI Jin Gi Vitalizing Shampoo, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon DAENG GI MEO RI Jin Gi Vitalizing Shampoo učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna stimulira rast las intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • DAENG GI MEO RI Jin Gi Vitalizing Treatment revitalizacijski balzam za prehrano in sijaj 500 ml
    DAENG GI MEO RI Jin Gi Vitalizing Treatment, 500 ml, Regeneratorji za lase za ženske, Balzam DAENG GI MEO RI Jin Gi zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: krepi lasna vlakna gladi in deluje proti kodranju lajša razčesavanje in oblikovanje zagotavlja potrebno vlaženje preprečuje lomljenje las neguje dolžine oslabelih las lase regenerira Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • OUATE Moisturizer For My baby vlažilni losjon za telo za otroke od rojstva 300 ml
    OUATE Moisturizer For My baby, 300 ml, Otroška nega telesa za otroke, Pripravek nežno neguje otroško kožo in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: hipoalergeno ima pomirjajoče učinke hitro se vpija preprečuje suho kožo upošteva naraven pH kože učinkovito nahrani Sestava: dermatološko testirano vsebuje vsaj 97 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Uporabljajte po potrebi. Nanesite na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Dr. Santé Black Castor Oil intenzivna maska za lase 1000 ml
    Dr. Santé Black Castor Oil, 1000 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Dr. Santé Black Castor Oil predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži krepi lasna vlakna poenostavlja razčesavanje in tako preprečuje poškodbe las lasem zagotavlja očarljiv lesk izboljšuje prožnost lasnih vlaken lasje so mehki na dotik obnavlja strukturo las krepi lasne konice Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite. Za najboljši učinek uporabljajte v kombinaciji s šamponom iz iste serije.
  • MAX Benjamin White Pomegranate nadomestno polnilo za aroma difuzor 150 ml
    MAX Benjamin White Pomegranate, 150 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Lastnosti: topla dišava veganski izdelek Navodilo za uporabo: Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • Schwarzkopf Professional Silhouette Super Hold lak za lase z močnim utrjevanjem 750 ml
    Schwarzkopf Professional Silhouette Super Hold, 750 ml, Laki za lase za ženske, Lak za lase Schwarzkopf Professional Silhouette Super Hold bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi. Lastnosti: temeljito utrdi vse tipe las in pričesk posebej močno utrjevanje lasem daje vitalnost in sijaj dolgotrajen učinek Navodilo za uporabo: Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 20–30 cm. Pred uporabo temeljito pretresite.
  • Sebastian Professional Cellophanes maska, ki vrača sijaj barvanim lasem Vanilla Blond 300 ml
    Sebastian Professional Cellophanes, 300 ml, Maske za lase za ženske, Lastnosti: lasem zagotavlja očarljiv lesk lasje so mehki na dotik krepi lasna vlakna ščiti pred neugodnimi vplivi okolja podaljšuje trajanje barve Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Milk Shake Deep Cleansing globinsko čistilni šampon za vse tipe las 1000 ml
    Milk Shake Deep Cleansing, 1000 ml, Šamponi za ženske, Šampon Milk Shake Deep Cleansing učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase intenzivno vlaži daje lesk in volumen Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Dr. Santé Anti Hair Loss maska za pospeševanje rasti las 1000 ml
    Dr. Santé Anti Hair Loss, 1000 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Dr. Santé Anti Hair Loss predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: pozitivno deluje proti izpadanju las pomaga stimulirati rast las krepi lasna vlakna obnavlja lase po celi njihovi dolžini Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Joico Moisture Recovery vlažilni šampon za suhe lase 1000 ml
    Joico Moisture Recovery, 1000 ml, Šamponi za ženske, Šampon Joico Moisture Recovery učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče intenzivno vlaži za naravne in barvane lase Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Black Professional Line Toner toner za naravne odtenke Marron Glace 300 ml
    Black Professional Line Toner, 300 ml, Začasne barve za lase za ženske
  • Joico Joifull šampon za volumen za fine in tanke lase 1000 ml
    Joico Joifull, 1000 ml, Šamponi za ženske, Šampon Joico Joifull učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče daje lesk in volumen Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • L’Oréal Professionnel Serie Expert Inforcer šampon za krepitev las za lomljive lase 1500 ml
    L’Oréal Professionnel Serie Expert Inforcer, 1500 ml, Šamponi za ženske, Šampon L’Oréal Professionnel Serie Expert Inforcer učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna lase odišavi z blagim vonjem lase pušča mehke zmanjšuje lomljivost las Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • L’Oréal Professionnel Serie Expert Metal Detox globinsko čistilni šampon za barvane in poškodovane lase 500 ml
    L’Oréal Professionnel Serie Expert Metal Detox, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon L’Oréal Professionnel Serie Expert Metal Detox učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče podaljšuje obstojnost barve las Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • L’Oréal Professionnel Serie Expert Curl Expression čistilni šampon za valovite in kodraste lase 500 ml
    L’Oréal Professionnel Serie Expert Curl Expression, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon L’Oréal Professionnel Serie Expert učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži podpira naravno tvorbo valov in kodrov neguje dolžine oslabelih las lase odišavi z blagim vonjem Sestava: ne vsebuje silikonov brez sulfatov Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich šampon za suhe in poškodovane lase 500 ml
    Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase gladi lasna vlakna intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Indola Color balzam za zaščito barve ml
    Indola Color, ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Indola Color zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: podaljšuje trajanje barve krepi barvo las lasem zagotavlja očarljiv lesk gladi in deluje proti kodranju Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Balmain Hair Couture Moisturizing vlažilni balzam 50 ml
    Balmain Hair Couture Moisturizing, 50 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Balmain Hair Couture Moisturizing zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: gladi in deluje proti kodranju zagotavlja potrebno vlaženje lajša razčesavanje in oblikovanje Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • REF Hand Wash luksuzno vlažilno milo za roke Amber & Rhubarb 300 ml
    REF Hand Wash, 300 ml, Tekoča mila za ženske, Tekoče milo REF Hand Wash skrbno, a učinkovito čisti kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila in nego. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok preprečuje suho kožo nahrani kožo Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Corsair Baby Shark pena za kopel +igrača za otroke Yellow 300 ml
    Corsair Baby Shark, 300 ml, Kopanje otrok za otroke, Pripravek Corsair Baby Shark nežno neguje otroško kožo pri kopeli. Lastnosti: ustvari rahlo peno upošteva naraven pH kože nežno neguje otroško kožo igriv otroški motiv Navodilo za uporabo: Majhno količino pripravka dodajte v pripravljeno kopel in premešajte z roko.
  • Wella Professionals Invigo Color Brilliance šampon za normalne do goste lase za zaščito barve 1000 ml
    Wella Professionals Invigo Color Brilliance, 1000 ml, Šamponi za ženske, Šampon Wella Professionals Invigo Color Brilliance učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče krepi lasna vlakna podaljšuje obstojnost barve las
  • L’Oréal Professionnel Serie Expert Chroma Crème šampon za nevtralizacijo medeninastih podtonov 500 ml
    L’Oréal Professionnel Serie Expert Chroma Crème, 500 ml, Šamponi za toniranje za ženske, Šampon za toniranje L’Oréal Professionnel Serie Expert Chroma Crème vašim lasem začasno nudi blag barvni odtenek, vi pa lahko brez obveznosti uživate v drugačni pričeski. Lastnosti: odstrani medeninaste tone v laseh podaljšuje obstojnost barve las poživlja barvo las Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase in pustite delovati. Nato temeljito sperite.
  • MASIL 5 Probiotics Color Radiance šampon za zaščito barve z visoko UV zaščito 50 ml
    MASIL 5 Probiotics Color Radiance, 50 ml, Šamponi za ženske, Šampon MASIL 5 Probiotics učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: ščiti lase pred UV sevanjem pomirja lasišče obnavlja in hrani lase daje lesk in volumen Sestava: ne vsebuje silikonov Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • L’Oréal Paris Elseve Color-Vive balzam za barvane lase 400 ml
    L’Oréal Paris Elseve Color-Vive, 400 ml, Balzami za ženske, Balzam L’Oréal Paris Elseve Color-Vive zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: zagotavlja potrebno vlaženje krepi barvo las zapira lasno površino in jo dela bolj odporno Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • L’Oréal Professionnel Serie Expert Liss Unlimited gladilni šampon za neobvladljive lase 1500 ml
    L’Oréal Professionnel Serie Expert Liss Unlimited, 1500 ml, Šamponi za ženske, Šampon L’Oréal Professionnel Serie Expert Liss Unlimited učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče za naravne in barvane lase deluje proti kodranju las gladi lasna vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Macadamia Natural Oil Smoothing šampon za glajenje las za vse tipe las 1000 ml
    Macadamia Natural Oil Smoothing, 1000 ml, Šamponi za ženske, Šampon Macadamia Natural Oil Smoothing učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče intenzivno vlaži obnavlja in hrani lase Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • GK Hair Moisturizing Color Protection vlažilni šampon za zaščito barve za lase 1000 ml
    GK Hair Moisturizing Color Protection, 1000 ml, Šamponi za ženske, Šampon GK Hair Moisturizing Color Protection učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase intenzivno vlaži krepi lasna vlakna podaljšuje obstojnost barve las lase pušča mehke Sestava: brez sulfatov Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Dr. Santé Keratin globinsko regeneracijska in hranilna maska za krhke lase brez sijaja 1000 ml
    Dr. Santé Keratin, 1000 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Dr. Santé Keratin predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: obnavlja lase po celi njihovi dolžini intenzivno vlaži lasje so mehki na dotik lasem zagotavlja očarljiv lesk Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Mustela BIO Stelatopia+ pomirjujoča krema za otroke od rojstva 150 ml
    Mustela BIO Stelatopia+, 150 ml, Otroška nega telesa za otroke, Vaši otroci si zaslužijo najnežnejšo nego. Izdelek Mustela BIO Stelatopia+ je bil razvit posebej za potrebe otroške kože, zato ji zagotavlja vse, kar potrebuje, da ostane zdrava, mehka in brez draženja. Lastnosti: pomirja draženje in rdečico v trenutku olajša srbenje nahrani nežno otroško kožo pomaga obnavljati funkcijo kožne ovire preprečuje draženje, pordelost in srbenje Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Primerno količino pripravka nežno vmasirajte v čisto in suho kožo in pustite, da se vpije.
  • Pharma Activ Colloidal silver 25ppm čistilni tonik 1000 ml
    Pharma Activ Colloidal silver 25ppm, 1000 ml, Posebna nega za kožo za ženske, Imate občutek, da določeni predeli vašega obraza potrebujejo intenzivnejšo ciljno nego, ker kreme in serumi vaše redne rutine ne zadoščajo? Lokalna nega Pharma Activ Colloidal silver 25ppm poskrbi za ta problematična področja – po zaslugi koncentrirane sestave z visoko vsebnostjo aktivnih sestavin bo njen učinek na kožo mnogokrat izrazitejši in hitrejši kot pri običajni negi obraza. Lastnosti: zmanjša pomanjkljivosti kože zmanjšuje prekomerno tvorjenje kožnega loja lokalno neguje znake težavne kože ima regeneracijske učinke ima antibakterijske učinke Sestava: brez dišav vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino na problematična mesta in pustite delovati.
  • Mustela Bébé PhysiObébé čistilna voda za otroke od rojstva 500 ml
    Mustela Bébé PhysiObébé, 500 ml, Čiščenje otroške kože za otroke, Otroška koža je veliko bolj občutljiva in nežna kot koža odraslih, zato jo je treba posebej previdno negovati, in sicer tudi pri njenem čiščenju. Pripravek Mustela Bébé PhysiObébé ohranja občutljivo kožo vašega dojenčka ali otroka popolnoma čisto, ne da bi jo izsušil. S kože obraza in kože celotnega telesa odstrani vse nečistoče, vendar ne načenja zaščitne kožne pregrade, ravno obratno, prispeva k vlaženju in mehčanju. Privoščite svojemu otroku pri umivanju najbolj nežno nego in občutek popolnega udobja. Lastnosti: odstranjuje vso umazanijo namenjeno otrokom že od rojstva naprej zanesljivo neguje kožo koža je mehka in voljna Navodilo za uporabo: S pomočjo vatne blazinice raznesite pripravek po koži in pustite, da se vpije.
  • OUATE Liniment For My Baby nežna čistilna emulzija za otroke od rojstva polnilo 300 ml
    OUATE Liniment For My Baby, 300 ml, Čiščenje otroške kože za otroke, Otroška koža je veliko bolj občutljiva in nežna kot koža odraslih, zato jo je treba posebej previdno negovati, in sicer tudi pri čiščenju. Pripravek OUATE Liniment For My Baby bo pomagal s kože obraza in kože celotnega telesa vašega otroka ali dojenčka odstraniti vse nečistoče, hkrati pa ne bo povzročil izsuševanja ali porušil zaščitne kožne pregrade. Nasprotno, prispeva k hranjenju, vlaženju in mehčanju. Privoščite svojemu otroku pri čiščenju najbolj nežno nego in občutek popolnega udobja. Lastnosti: hipoalergeno ima pomirjajoče učinke odstranjuje vso umazanijo namenjeno otrokom že od rojstva naprej mehča in hrani Sestava: dermatološko testirano Navodilo za uporabo: Uporabljajte po potrebi. Nanesite potrebno količino pripravka in očistite kožo.
  • L’Oréal Professionnel Serie Expert Pro Longer šampon za okrepitev las za dolge lase 750 ml
    L’Oréal Professionnel Serie Expert Pro Longer, 750 ml, Šamponi za ženske, Šampon L’Oréal Professionnel Serie Expert Pro Longer učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: neguje dolžine oslabelih las gladi lasna vlakna krepi lasne konice lase pušča mehke krepi lasna vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Milk Shake Color Care Flower Fragrance vlažilni balzam za zaščito barve 1000 ml
    Milk Shake Color Care Flower Fragrance, 1000 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Milk Shake Color Care Flower Fragrance zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: zagotavlja potrebno vlaženje podaljšuje trajanje barve lasem zagotavlja očarljiv lesk Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite. Za najboljši možen učinek kombinirajte z drugimi izdelki za lase iz iste linije.
  • Milk Shake Sweet Camomile hranilni balzam za blond lase brez parabenov 1000 ml
    Milk Shake Sweet Camomile, 1000 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Milk Shake Sweet Camomile zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: lajša razčesavanje in oblikovanje lasem zagotavlja očarljiv lesk zagotavlja potrebno vlaženje Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Milk Shake Sensorial Mint osvežilni balzam za lase brez parabenov 1000 ml
    Milk Shake Sensorial Mint, 1000 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Milk Shake Sensorial Mint zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: lajša razčesavanje in oblikovanje zagotavlja potrebno vlaženje ščiti lase pred poškodbami lasem zagotavlja očarljiv lesk Sestava: brez sulfatov Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Milk Shake Energizing Blend energijski šampon za tanke, redke in krhke lase 1000 ml
    Milk Shake Energizing Blend, 1000 ml, Šamponi za ženske, Šampon Milk Shake Energizing Blend učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče krepi lasna vlakna preprečuje prezgodnje izpadanje las intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Milk Shake Energizing Blend energijski balzam za tanke, redke in krhke lase brez parabenov 1000 ml
    Milk Shake Energizing Blend, 1000 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Milk Shake Energizing Blend zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: lajša razčesavanje in oblikovanje ščiti lase pred poškodbami izboljšuje strukturo las lasem daje volumen in prožnost Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Moroccanoil Curl vlažilna krema za valovite in kodraste lase 75 ml
    Moroccanoil Curl, 75 ml, Kreme in geli za lase za ženske, Nega brez spiranja Moroccanoil Curl daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: nudi privlačen lesk lasem nudi hidratacijo in hranila Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte. Razčešite.
  • Milk Shake Icy Blond Shampoo šampon za nevtralizacijo rumenih tonov za blond lase 1000 ml
    Milk Shake Icy Blond Shampoo, 1000 ml, Šamponi za ženske, Šampon Milk Shake Icy Blond učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče nevtralizira rumene odtenke v laseh lase odišavi z blagim vonjem Sestava: ne vsebuje SLS in SLES Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • OUATE Washing Gel For My Baby nežni gel za prhanje za otroke od rojstva Mini 50 ml
    OUATE Washing Gel For My Baby, 50 ml, Čiščenje otroške kože za otroke, Otroška koža je veliko bolj občutljiva in nežna kot koža odraslih, zato jo je treba posebej previdno negovati, in sicer tudi pri čiščenju. Izdelek OUATE Washing Gel For My Baby bo krhko kožo vašega dojenčka ali otroka popolnoma očistil, ne da bi jo izsušil. S kože obraza in kože celega telesa odstranjuje vse nečistoče, pri tem pa ne poruši zaščitne kožne pregrade. Privoščite svojemu otroku pri umivanju najbolj nežno nego in občutek popolnega udobja. Lastnosti: hipoalergeno ima pomirjajoče učinke intenzivno vlaži preprečuje suho kožo koža je po uporabi mehka in voljna nežno umije vso umazanijo upošteva naraven pH kože Sestava: brez dišav dermatološko testirano veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite milo na kožo, rahlo spenite in masirajte. Sperite z mlačno vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Tommee Tippee Superstar 6m+ skodelica za otroke Pink 300 ml
    Tommee Tippee Superstar 6m+, 300 ml, Otroške stekleničke in lončki za otroke, Želite, da vaš otrok razvije pravilne navade rednega pitja? To vam bo olajšal otroški lonček za pitje Tommee Tippee Superstar 6m+, katerega velikost je idealna za otroške roke. Igriv dizajn bo otroka obenem zamotil Lastnosti: preprečuje razlivanje idealno za potovanja zamašek za privitje primerno za pranje v pomivalne stroju mehek ustnik ročaji se odlično prilegajo malim otroškim rokam omogoča enostaven in hiter prehod s pitja po steklenički na pitje iz lončka
  • Milk Shake Make My Day nežni šampon za vse tipe las 1000 ml
    Milk Shake Make My Day, 1000 ml, Šamponi za ženske, Šampon Milk Shake Make My Day učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče lase odišavi z blagim vonjem daje lesk in volumen lase pušča mehke Sestava: ne vsebuje SLS in SLES Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.

Nazadnje videno

Iskalnik oblačila in obutev. Vsa oblačila in obutev iz svih spletnih trgovin na enem mestu.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh