Največja modna platforma v Sloveniji

4711 Acqua Colonia Mandarine & Cardamom gel za prhanje uniseks 200 ml

9,86 € 11,60 € 15% znižanje -15%
Razpoložljive velikosti: 200 ML C
Stroški pošiljanja: 3,90 € *
Dobavni rok: 3 delovnih dni
Cena in rok vračila: Brezplačno, 14 delovnih dni
Znamka: 4711
Spletna trgovina: Notino 01 777 42 83
Možnosti plačila: Visa Mastercard Maestro Po povzetju
* Način dostave: DPD
4711 Acqua Colonia Mandarine & Cardamom, 200 ml, gel za prhanje uniseks, Gel za prhanje 4711 Acqua Colonia Mandarine & Cardamom odlično dopolnjuje dišavo iz iste linije. Doda svežino, koži pa mehkost in polno dišavo, kar spodbudi čute ter povečuje samozavest. Tako vsako tuširanje postane enkratno doživetje.

Podobni izdelki

  • Etro Vicolo Fiori parfumirani gel za prhanje za ženske 250 ml
    Etro Vicolo Fiori, 250 ml, Pripravki za prhanje za ženske, Gel za prhanje Etro Vicolo Fiori odlično dopolnjuje dišavo iz iste linije. Doda svežino, koži pa mehkost in polno dišavo, kar spodbudi čute ter povečuje samozavest. Tako vsako tuširanje postane enkratno doživetje.Lastnosti:podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcijeskupaj z dišavo je odlična kot darilo
  • Tołpa Dermo Face Sebio + piling za telo za prhanje 200 ml
    Tołpa Dermo Face Sebio +, 200 ml, pilingi za telo za ženske, Piling za telo Tołpa Dermo Body Enzyme z vaše kože odstrani odmrle celice in ji zagotavlja popolno gladkost. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko odstranjuje odmrle kožne celice odlično mehča revitalizira kožo Sestava: veganski izdelek ne vsebuje SLS Navodilo za uporabo: Navlažite kožo in z nežnim krožnim gibanjem masirajte. Nato temeljito sperite. Primerno za vsakodnevno uporabo. Dermo Body Enzyme
  • Roger & Gallet Cédrat osvežujoč gel za prhanje 200 ml
    Roger & Gallet Cédrat, 200 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje Roger & Gallet Cédrat je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: kožo pušča žametno mehko in gladko mehča in povečuje elastičnost kože koži vrača občutek udobja Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo. Cédrat
  • Rochas Eau de Rochas gel za prhanje za ženske 500 ml
    Rochas Eau de Rochas, 500 ml, Pripravki za prhanje za ženske, Spremenite svojo vsakodnevno prho ali kopel v nevsakdanje doživetje, ki se ga boste ves dan veselili. Pripravek za prhanje Rochas Eau de Rochas odišavi vašo kožo s krasnim vonjem in poteši vaše čute. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije skupaj z dišavo je odlična kot darilo
  • Nobilis Tilia Kids' Care Vendelín hranilni gel za prhanje 200 ml
    Nobilis Tilia Kids' Care Vendelín, 200 ml, Umivanje za otroke, Pripravek Nobilis Tilia Kids' Care Vendelín je namenjen umivanju občutljive otroške kože. Lastnosti: nežno umije upošteva naraven pH kože koži vrača občutek udobja Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na mokro kožo in nežno masirajte. Po umivanju temeljito splaknite. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Vianek Moisturising gel za prhanje z vlažilnim učinkom z izvlečkom lapuha 300 ml
    Vianek Moisturising, 300 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje Vianek Moisturising je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje.Lastnosti:umiva kožo in odstranjuje umazanijokožo pušča žametno mehko in gladkointenzivno vlažiNavodilo za uporabo:Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Laura Biagiotti Roma gel za prhanje za ženske 150 ml
    Laura Biagiotti Roma, 150 ml, gel za prhanje za ženske, Gel za prhanje Laura Biagiotti Roma odlično dopolnjuje dišavo iz iste linije. Doda svežino, koži pa mehkost in polno dišavo, kar spodbudi čute ter povečuje samozavest. Tako vsako tuširanje postane enkratno doživetje.
  • Bambino Family Refill Micellar micelarni gel za prhanje nadomestno polnilo 900 ml
    Bambino Family Refill Micellar, 900 ml, Kopanje otrok za ženske, Gel za prhanje Bambino Family Refill Micellar je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: ima vlažilne učinke umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko pomirja napetost kože in jo ščiti pred draženjem Navodilo za uporabo: Nanesite na kožo po celem telesu in splaknite. Nato temeljito splaknite. Primerno za vsakodnevno uporabo. Family Refill Micellar
  • Weleda Almond krema za prhanje za občutljivo kožo 200 ml
    Weleda Almond, 200 ml, Kreme za prhanje za ženske, Krema za prhanje Weleda Almond bo razvajala kožo vašega telesa in ji pri umivanju zagotovila potrebno vlaženje in hranila.Lastnosti:skrbno umiva kožo in odstranjuje umazanijokožo pušča žametno mehko in gladkopomirja napetost kože in jo ščiti pred draženjemNavodilo za uporabo:Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Farmona Jantar regeneracijski gel za prhanje za normalno in suho kožo 400 ml
    Farmona Jantar, 400 ml, Odstranjevalci ličil za ženske, Gel za prhanje Farmona Jantar je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje.Lastnosti:čisti in umiva kožo celega telesaneguje kožoustvari rahlo penoNavodilo za uporabo:Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Tołpa Spa Detox losjon za prhanje 300 ml
    Tołpa Spa Detox, 300 ml, Kreme za prhanje za ženske, Krema za prhanje Tołpa Spa Detox bo razvajala kožo vašega telesa in ji pri umivanju zagotovila potrebno vlaženje in hranila.Lastnosti:umiva kožo in odstranjuje umazanijokožo pušča žametno mehko in gladkointenzivno vlažikoži vrača občutek udobjaNavodilo za uporabo:Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Nesti Dante Gold gel za prhanje 300 ml
    Nesti Dante Gold, 300 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje Nesti Dante Gold je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje.Lastnosti:umiva kožo in odstranjuje umazanijokožo pušča žametno mehko in gladkopri umivanju ustvarja bogato penoNavodilo za uporabo:Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Dermacol Aroma Ritual mamljiv gel za prhanje 250 ml
    Dermacol Aroma Ritual, 250 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje Dermacol Aroma Ritual je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje.Lastnosti:umiva kožo in odstranjuje umazanijokoži vrača občutek udobjaintenzivno vlažimehča in povečuje elastičnost kožedermatološko testiranoNavodilo za uporabo:Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Saloos Shower Oil gel za prhanje za nosečnice 125 ml
    Saloos Shower Oil, 125 ml, Olja za prhanje za ženske, Olje za prhanje Saloos Shower Oil koži pri umivanju zagotavlja potrebno vlaženje in nego. Po uporabi bo spet polna vitalnosti.Lastnosti:mehča in povečuje elastičnost kožehrani in neguje kožokoži vrača občutek udobjaNavodilo za uporabo:Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Brelil Numéro Sun Shower Gel gel za prhanje po sončenju 300 ml
    Brelil Numéro Sun Shower Gel, 300 ml, Za podaljšanje porjavelosti za ženske, Gel za prhanje Brelil Numéro Sun je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko intenzivno vlaži podaljšuje videz porjavelosti Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Sun Shower Gel
  • Urtekram Soft Wild Rose gel za prhanje 200 ml
    Urtekram Soft Wild Rose, 200 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje Urtekram Soft Wild Rose je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje.Lastnosti:umiva kožo in odstranjuje umazanijokoži vrača občutek udobjaSestava:veganski izdelekvsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvoraNavodilo za uporabo:Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Vivian Gray Aroma Selection Grapefruit & Vetiver gel za prhanje in kopanje 500 ml
    Vivian Gray Aroma Selection Grapefruit & Vetiver, 500 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje Vivian Gray Aroma Selection Grapefruit & Vetiver je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje.Lastnosti:umiva kožo in odstranjuje umazanijopri umivanju ustvarja bogato penointenzivno vlažiNavodilo za uporabo:Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Frudia My Orchard Quince pomirjajoči gel za tuširanje 350 ml
    Frudia My Orchard Quince, 350 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje Frudia My Orchard Quince je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo hrani in neguje kožo kožo pušča žametno mehko in gladko Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Radox Detox gel za prhanje 250 ml
    Radox Detox, 250 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje Radox Detox je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: koži vrača občutek udobja mehča in povečuje elastičnost kože umiva kožo in odstranjuje umazanijo Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Lavera Basis Sensitiv gel za prhanje za telo in lase 2 v 1 250 ml
    Lavera Basis Sensitiv, 250 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje in šampon 2 v 1 Lavera Basis Sensitiv hitro in učinkovito umiva tako kožo celega telesa kot lase. Lastnosti: različica pripravka 2 v 1 je praktična tudi za na pot umiva kožo in odstranjuje umazanijo intenzivno vlaži koži vrača občutek udobja nemastna tekstura zagotavlja fino čiščenje daje občutek svežine Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase in kožo celega telesa, rahlo spenite, zmasirajte in nato temeljito sperite. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Baylis & Harding Elements White Tea & Neroli luksuzni gel za prhanje
    Baylis & Harding Elements White Tea & Neroli, , mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje Baylis & Harding Elements je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje.Lastnosti:umiva kožo in odstranjuje umazanijointenzivno vlažimehča in povečuje elastičnost kožedermatološko testiranoSestava:veganski izdelekNavodilo za uporabo:Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Roger & Gallet Neroli relaksacijski gel za prhanje 200 ml
    Roger & Gallet Neroli, 200 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje Roger & Gallet Neroli je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo intenzivno vlaži hrani in neguje kožo kožo pušča žametno mehko in gladko Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Baylis & Harding Royale Garden Verbena & Chamomile darilni set (za telo)
    Baylis & Harding Royale Garden Verbena & Chamomile, , Kreme za prhanje za ženske, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom Baylis & Harding Royale Garden Verbena & Chamomile. Vsebina seta: krema za prhanje 130 ml trdo milo 150 g maslo za telo 100 ml Lastnosti: celotna rutina za vsakodnevno nego kožo pušča žametno mehko in gladko prijetna sveža dišava uporablja se lahko na rokah in telesu darilno pakiranje Sestava: dermatološko testirano veganski izdelek Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Nivea Care Shower Aloe kremasti gel za prhanje 250 ml
    Nivea Care Shower Aloe, 250 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje Nivea Care Shower Aloe je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje.Lastnosti:umiva kožo in odstranjuje umazanijointenzivno vlažikožo pušča žametno mehko in gladkoNavodilo za uporabo:Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh